Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Nép szabadsága PDF Nyomtatás E-mail
A rab sajtó avagy a hazugságok napi tömeggyártása
Népszabadság

A NÉP SZABADSÁGA

A Népszabadság című napilap hazugságban fogant. Mint tudjuk, a forradalom leverése után jelent meg, a nép szavával együtt, Népakarat címen. De ez a szócső később visszavette régi nevét, Népszavaként jelent meg újra, persze a Szabad Nép stílusában, a Párt irányelvei alapján közölte hazugságait. És él ma is, legalábbis megjelenik. Hogy miféle pénzből, az rejtély. Talán Simon elvtárs meg tudná mondani, ő a párt ilyen ügyekben jártas tudora.

De a Szabad Nép példájánál maradva el kell mondanom valamit. Végtelenül utálom a kommunistákat, ezzel persze nem mondtam semmit, semmi újságot. Milliók vannak így, akik megtapasztalták a kommunista érát. De azért, a Szabad Népet, annak internetes változatát el szoktam olvasni, pontosabban bele- belenézek, olykor-olykor. Szakmai szemmel, bár nem vagyok újságíró, de valamelyest meg tudom ítélni: jól szerkesztett újság volt mindig, és ebből a szempontból most is színvonalas. Hanem a tartalma, az minden, csak nem újság. Évek óta a balliberális eszmék szócsöve, és aljas rágalmak hordozója, hazugság, hazugság hátán, egyszóval: gyalázat.

Gyalázat, hogy a sajtószabadság címén megjelenhet ez a förmedvény, a magyar nép elárulója. Már a születése pillanatában a hazugság volt a világra hozója, és az óta is a kommunista eszmék, érdekek első számú megjelenítője. Igaz, közben változott a világ, most már a kapitalizmus lett a gazda, a liberális eszmék az irányadók, de a közeg, a hazugság maradt.

Szinte ki lehet találni, miről szól a Szabad Nép aktuális száma. Valami, ami a magyar nép ellen fordítható, valami, ami ártalmas a nemzetnek. Idegen érdekek mentén éli világát a Szabad Nép, kigúnyolva nemcsak saját pofáját, ami a tükörből rá vigyorog, hanem mindent, ami igaz, ami magyar.

“Magyarkodnak”, gyalázzák azokat, akik akik magyarként mernek megszólalni Magyarországon, a világ mindenről szól, csak az igazságot nem tudja. A Szabad Nép a kommunisták lapja volt. Illegalitásba vonult, “hősies” volt a múltja, legalább is kommunista szemmel nézve.Most is hősies, hősiesen hazudik, ahogy csak a “hősök” tudják az igazságot elferdíteni. Erőlködik, de nagyon, szegény Szabad Nép.

Mikor tűnik el a magyar közéletből, csak az Isten tudja. Csak ő tudja, milyen csapásokat kell még elszenvednünk és meddig. Ez a csapás felér az Egyiptomot sújtó hét csapással, sőt, még csapásabb a csapásnál is! Könyörülj rajtunk Istenünk, múljon el a keserű pohár!

Persze, a múlt nem tűnik csak úgy el. Pláne, ha friss hazugságokat termel. Mert mindig lesznek olyan emberek, akiknek lételeme a hazugság, a bitangság.

Szerencsére a nép szabadsága nem ezen az ocsmányságon múlik.
A magyar nép szabad, a Szabad Néptől legalább is! Csak egy légypiszok a virtuális világban, a NOL, és valóságban is.

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)