Payday Loans

Keresés

A legújabb

Demszky visszatér PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
demszky000111

MJB: DEMSZKY VISSZATÉRT

JustitiaA kommunista névváltoztatási szokásokat mellőző NÉPSZABADSÁG többször helyt adott a „SÁNTA KUTYA DÍJAS” Demszky Gábor nyilatkozatainak, figyelmen kívül hagyva az ex-főpolgármester 2010-ben elhangzott kijelentését, miszerint nem kíván foglalkozni  a politikával.  Ezt az ígéretét Demszky az elmúlt  években gyakran megszegte, és annyira felbátorodott, hogy a napokban, még a miniszterelnökünket is a nyelvére vette.

Sokan azt hitték, hogy azért lép a nagyérdeműek elé, mert ingatlanépítési tanácsokat akar adni, esetleg  egykori tömény hazugságaiért bocsánatot szeretne kérni a reá szavazóktól, mivel emlékezetes,  hogy  1990-hajnalán, a MAGYAR HÍRLAP-ban megjelentetett fizetett hirdetésében,  minden földi jót megígért a választópolgároknak,  ha voksaikkal bejuttatják  a  főpolgármesteri bársonyszékbe, de a mintegy 8 pontos ígéreteiből egyetlenegyet sem teljesített! Mégis  voltak  sokan, akik bárgyú módon,  újra-és újra meghosszabbították főpolgármesteri mandátumát.

Demszky,- Budapestnek nagyobb kárt okozott, mint  a második világháborúban  kapott szőnyegbombázás, és   semmi  maradandó  „alkotás” nem köthető a nevéhez, legfeljebb a  kátyúk tömege,  a Horvátországban  felhúzott  nyaralója és a Belgiumban vásárolt kishajó használatba állítása. Negatív eredményeként azt is figyelembe kell venni, hogy volt képes 60 milliárd forintnyi adósságot felhalmozni, majd külföldre  menekülni, nehogy valaki önbíráskodással  segítse ki az ügyészségek és a bíróságok  (rendszerváltozást követő felelősségre vonás) nem  kis fáradtsággal járó  munkáját.

Demszky „elévülhetetlen” tevékenységéhez tartozott a tervbe vettvilágkiállítás megtorpedózása,  megvalósíthatatlannak  tartotta  ezt a rendezvényt, de megoldhatatlan gondot okozott  számára,  a  Budapest útjain és utcáin  ékeskedő kátyúk  eltüntetése is.

demszky_ellentuntetok_20070315

 

Demszky nevéhez fűződik a Teleki Pál emlékére készült szobor fővárosból való kitiltása, bár Teleki érdemeit még Churchill is nagyra értékelte és azt nyilatkozta, hogy a második világháborút követő  békekötéskor, a delegáltak számára  kijelölt teremben,  egy széket fenntartat  Teleki Pálnak.

Demszky megakadályozta azt is, hogy a Barguzinban lévő temetőben fellelt  csontok (és Petőfi  Fiumei úti temetőben nyugvó rokonai csontjaiból vett kis darabka) DNS vizsgálata alapján, tisztázhassák (egyértelműen) azt, hogy  Petőfi Sándor  vagy  más személy   földi maradványait   tárták fel  a kutatóink.

Demszky „érdemeihez” tartozik, hogy tűzzel-vassal-rendőrséggel kipateroltatta az aluljárókban lévő üzletecskéket, több száz kiskereskedő életét megnehezítve és megkeserítve, valamint több tízezer vásárló érdekét megcsorbítva, mert erre „futotta” az energiájából és ezt tartotta szükségesnek főpolgármesteri munkájában.

„Érdemei” közé sorolható még számos helyen a városkép tönkretétele, többek között  a Kálvin térnél, az Árpád híd keleti lejárójánál és a  Duna part egyes részeinél. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a  főváros egyik  legfrekventáltabb pontján, a Blaha Lujza téren, olyan díszkút-együttest létesített, amelyhez hasonló rondaságot sem az országban, sem Európában nem találni, de mentségére szolgál, hogy a díszkúti arculata  diszkréten lepleződik  azzal, hogy az esetek többségében vagy  vízhiányban szenved, vagy a szivattyúja  nem működik.

Azt viszont el kell ismerni, hogy főpolgármesterünk a városháza környékén, sem technikát, sem rendőrségi erőt nem sajnálva, biztosította a parkolási és a közlekedési rend   megteremtését.

Vajon a becsapott és  megsarcolt  budapesti  polgárok számíthatnak-e arra, hogy a milliárdos károkozót felelősségre  vonják,  a vagyona eredetét megvizsgálják? Ha egy szikrányi lelkiismerete lenne Demszkynek, akkor Budapestet, az általa duplán kitüntetett Gergényihez hasonlóan, „műveleti területté” nyilvánítaná a maga számára és messze elkerülné kóborlásai során! Ne sompolyogjon vissza és ne higgye, hogy el lett felejtve 20 éves semmittevése,   károkozása, hazudozása és   „vagyonosodása”!

Készítette:

Prof. Dr. Bokor Imre

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

demszky-gergenyi

LAST_UPDATED2