Payday Loans

Keresés

A legújabb

„Adjatok egy esélyt” PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló
NEMZETISPORT.HU 2016.07.27 12:15 Frissítve: 2016.07.27 12:41

FTC: „Adjatok egy esélyt” – Doll videón üzent a szurkolóknak

A Bajnokok Ligája-selejtezőben az albán Partizani Tiranával szemben alulmaradó Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll videón üzent a szurkolóknak a BL-búcsú után. A német szakember ismét elnézést kért a drukkerektől, egyúttal arra kéri a szimpatizánsokat, hogy adjanak egy esélyt csapatnak, és látogassanak ki minél többen a Diósgyőr elleni hazai bajnokira.

„A Ferencváros edzője vagyok, és szeretnék néhány szót mondani arról, hogy mi történt a BL-selejtezőben. Nem tudunk mást tenni, mint elnézést kérni a Bajnokok Ligája selejtezőjében mutatott teljesítményünkért. Tudjuk, hogy nem csinálhatjuk vissza a történteket, ezt mondtam múlt héten a játékosoknak is. Az egyedüli, amit tehetünk, a szurkolók szívének és bizalmának a visszanyerése. Ehhez szükségünk van a támogatásra” – kezdte Doll fradi.hu-nak adott videonyilatkozatát.

„Mindent meg akarunk tenni, hogy a legutóbbihoz hasonlóan egy igazán jó szezont fussunk, hogy közös sikereket élhessünk meg. Ahogy mondtam, nem tudjuk visszacsinálni, ami történt, de szükségünk van a támogatásotokra. A hétvégén nagyon fontos mérkőzést játszunk a Diósgyőr ellen. A csapat edzőjeként nagy öröm volna a számomra, ha adnátok nekünk egy esélyt, hogy jóvátehessük a hibánkat. Mindezzel együtt, nagyon örülnénk, ha szombaton kilátogatnátok a Groupama Arénába, és támogatnátok bennünket, hogy együtt talán egy kicsit elfelejthessük, ami a múlt héten történt. A csapat edzőjeként ez óriási örömmel töltene el. Hajrá, Ferencváros!” – zárta mondandóját a német szakember.

A Ferencváros szombat 20.30 órától fogadja a hozzá hasonlóan hatpontos DVTK-t a labdarúgó NB I harmadik fordulójában. Ez lesz a Fradi első hazai meccse a Bajnokok Ligájából történt kiesést követően.

FRADIMÉDIA FELVÉTELE

 

 

NB I 2016–2017, 3. FORDULÓ
JÚLIUS 30., SZOMBAT HELYSZÍN
18.00: Haladás–Honvéd Sopron, Soproni Városi Stadion
18.00: Újpest–Paks (Tv: M4 Sport)
Budapest, Illovszky-stadion
20.30: Ferencváros–DVTK (Tv: M4 Sport) Budapest, Groupama Aréna

6 napja ... Marco Djuricin az InStat-indexe alapján a Fradi leggyengébb, az egész mezőny második legrosszabb játékosa volt. Oliver Hüsingnek jobbak ...
2016. júl. 20. ... BL: A labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján a Ferencváros az albániai 1–1-et követően hazai pályán is 1–1-et játszott

LAST_UPDATED2