Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tompó László közírásai PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Aki nem akar több migránst, hazánk ellen van?

2016. július 07. 12:43

menekultek-500-.jpgMár most aggódnak a liberálisok az október másodikára kiírt kvótanépszavazás miatt. Mint például Szent-Iványi István „külpolitikai szakértő”, aki az ATV-ben arról beszélt, hogy még elgondolni is rossz, micsoda bajok származnak a betelepítésekre való nemet mondásból, hiszen akkor nem lesz elég munkaerő nálunk, nem fejlődik majd a gazdaságunk „európai” módon. Mert ugyebár az idegenek mind egy szálig szépek, jók, okosak és főleg gazdagok. Sőt csak ők azok. Ha lehúzzuk előttük a sorompót, marad a bőgatya, a fütyülős barack, a verbunkos. Ezt üzeni nekünk, magyaroknak, magyar földön és magyar nyelven Szent-Ivány az Úr 2016. esztendejében..

Elfelejteni mindent, ami magyar...

2016. július 06. 21:06

A Mazsihisz tegnap megint bizonyított. Bizonyította, hogy mennyire nem a valódi nagyságokat teszi ikonokká. Tegnap megemlékezett az 1901. július 1-jén született Ignotus (Veigelsberg) Pálról. De hogyan?

Se állam, se család, avagy az EU bolsevista gyökerei

2016. július 05. 16:14

communism500_resize.jpgKözmondásosan nincsen semmi új a nap alatt. A kommunista pártok, mozgalmak működését megalapozó bolsevista szemlélet nálunk már 1919-ben az állam és a család meghaladottságát hirdette. Brüsszel csak kopírozza azt, amit a bolsevisták már régen „törvénybe iktattak”.

Az iszlám 270 millió embert gyilkolt le

2016. július 04. 16:06

muszlim-ima-250.jpgMárfi Gyula veszprémi érsek nem először hallatja hangját migránsügyben. A minap elmondta a Demokratának adott interjújában, hogy az iszlám 1400 év alatt mintegy 270 millió embert pusztított el, míg a pedofil bűncselekmények számának pusztán fél százaléka köthető papokhoz. „Arról nem szól viszont egyetlen film sem, hogy a világ lakosságának csak 32 százaléka keresztény hitű, de az erőszakos cselekmények háromnegyed részében ők válnak áldozattá.” – tette hozzá.

Az EU így akarja felszámolni Magyarországot

2016. július 03. 18:42

cion-bolcsei-500.jpgA francia és a német kormány kidolgozta és június 27-én nyilvánosságra is hozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mivel a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió végzetes széthullása. De lássuk, mi minden áll e dokumentumban!

Emberellenes, aki nem meleg?

2016. július 02. 18:43

pride-2016-6-250.jpgRövidre zárom soraimat. A buziparádé – mert ezt nem lehet másként mondani ugyebár – persze a Néphazugság berkeiben ezúttal is rokonszenvre talált. Mert a balliberális médiatábor mindennel rokonszenvezik, ami abnormális.

„Istenem, segíts, hogy segíthessek az anyákon!”

2016. július 01. 21:25

semelweis-250.jpgKét év híján kétszáz éve született e napon Semmelweis Ignác, az Anyák Megmentője. Igen, így, idézőjel és kisbetű nélkül. Amikor reá emlékezünk, aligha juthat más eszünkbe, mint az, mennyire nem értik meg, ha nem is sohasem, de mindenesetre gyakran, az igazán nagy, hogy ne mondjam, krisztusi arcéleket a világban.

Nincsen magyar-zsidó vagy zsidó-magyar

2016. július 01. 12:25

mocsar250.jpgTegnap hírt adtunk arról, hogy a Mazsihisz honlapja megemlékezett Móricz Zsigmondról, de úgy, hogy csonka szöveget közölt. Este pótolták. De mivel? Maszatolással.

Most akkor ki az antiszemita? Aki nem szereti a zsidókat, vagy akit a zsidók nem szeretnek?

2016. június 30. 14:24

moricz-zsigmond.jpgE kérdésre régente az volt a válasz, hogy az, aki nem szereti őket. Újabban fordítva van ez. Azt tekintik antiszemitának, akit ők nem szeretnek. Rögvest ez ugrott eszembe, amikor a Mazsihisz tegnapi cikkét elolvastam.

A Führer szülőföldjén szakállas nők énekelnek

2016. június 29. 16:22

conchita-250.jpgBizonyára nem vagyok egyedül annak felismerésével, hogy filmklasszisaink hosszú évtizedekkel ezelőtt mennyire telibe találóan látták meg a jövőt, azaz a mát. A jövőt, ami nekik talán csak lázálmaikban élt, ámde mára valahogy valósággá vált sajnos.

A bölcsészkaron hallgatnak a múzsák?

2016. június 28. 19:34

rossetti_muzsa-250.jpgIgen, nem tévedés, pontosan ilyen címmel jelent meg riport a Magyar Nők Lapja 1987. évi 2. és 3. számában. Nemcsak történelem- és irodalomoktatásunk soha nem látott mértékű elnemzetietlenítése, anyanyelvi oktatásunk, zenei nevelésünk felszámolása, hanem gyermekeink író, olvasó, fogalmazó készségének, logikai képességeinek teljes feladása is indokolja újraolvasását.

Szent László király „csillagok között fényességes csillag”

2016. június 27. 10:36

szent-laszlo-500.jpgNehéz billentyűzethez ülnie ilyenkor az embernek. Olyan valakire emlékezni, aki ezer évben általában egyszer születik. Kortársai és az utána jövő nemzedékek még szentként tisztelték. És napjainkban? Mára egyszerű névnappá zsugorodott születésnapja. Nincsenek róla való – pláne hivatalos – megemlékezések.

Magyarok állítólag, mégsem érdekli őket sportolóink győzelme

2016. június 26. 16:40

foci-stieberek-500.jpgNo persze nem kell sokáig találgatniuk olvasóimnak, hogy kikről is van szó. Ha egy ország sportolói kiemelkedően teljesítenek, ennek csak örülniük lehet mindazoknak, akik annak földjén élnek, kapják hivatásukat, keresik kenyerüket, ha tetszik nekik az a kormány, amelyik a győzelmek alatt regnál, ha nem tetszik. És ha nem, akkor mi van? A gólokat ugyanis sohasem a kormánynak, hanem magának a nemzetnek lövik!

Három éves börtönbüntetést is kaphat, amiért „meleg birodalom”-ról beszélt

2016. június 24. 11:42

kocsogfenek-250.jpgA Citizengo.org ismét aláírásgyűjtésbe kezdett, amiért büntetőeljárás indult Valencia érseke, Cañizares bíboros ellen „gyűlölet-bűncselemény” vádja miatt. A főpap ugyanis „meleg birodalomról” beszélt, bírálta a radikális feminista csoportokat és elutasította Európa „nyitott ajtók” bevándorlási politikáját.

VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!

2016. június 23. 09:50

dzsudzsak_szurkolok-500.jpgMit is írhatnék a tegnapi gyönyörű magyar teljesítmény után? VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK! Akinek pedig ez nem tetszik, menjen más világtájra. Amíg nem késő. 

A Mazsihisz szerint gyűlöletkeltés a migránsok be nem fogadása

2016. június 22. 13:33

migransmenet-keletibol-2015-09-04-250.jpgA Síp utcai harcos fajvédő szövetség megint elemében van. Lételeme a támadás. „Soha sem lesz elfogadható a gyűlöletkeltés” – hirdeti elnöke, Heisler András. Csakhogy, mint úgyszólván mindig, ezúttal is elfelejtett tükörbe nézni.

Ferenc pápa az ágyasságot ajánlja

2016. június 21. 09:50

Ferenc pápa a minap azt mondta, hogy „a szentségi házasságok nagy többsége semmis” és „az együttélések igazi házasságok, mert hűségesek”. Egyszerűen megáll az ember esze...

Így hálóznak be a szabadkőművesek (+videó)

2016. június 20. 08:11

szabadkomuves-500.jpgSokan kérdezik világszerte, miként sikerül behálózniuk a szabadkőművességbe olyanokat, akikről ezt fel sem tételeznék. Nos, erre válaszul egy félelmetesen időszerű, amúgy a második világháború idején készült francia filmet ajánlunk ezúttal olvasóiknak. Címe: Forces Occultes. Okkult Erők. 

Az ENSZ az abortusz legalizálása mellett lobbizik

2016. június 18. 12:53

anyasag.jpgA magzat- és házasságvédő Citizen.GO csoport tiltakozik az ENSZ nők elleni erőszakkal és diszkriminációval foglalkozó szekciójának áprilisi jelentésében foglaltak ellen. Teljes joggal. A jelentésben ugyanis az áll, hogy az abortusz ellenzése „a női test eszközzé tétele és politizálása, sérti a nők emberi jogait”, sőt, „kínzásnak minősül”.

Nemet mondtak Hóman Bálint akadémiai tagságának visszaállítására

2016. június 17. 10:05

homan-balint250.jpgA Fővárosi Törvényszék elsőfokú, nem jogerős ítéletében elutasította a Hóman Bálint akadémiai tagságának visszaállítása érdekében benyújtott keresetet. Ahogyan várható volt, tehetnők hozzá.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma