Payday Loans

Keresés

A legújabb

Piramisjáték - felakasztotta magát a Questor károsult PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

FELAKASZTOTTA MAGÁT A QUAESTOR KÁROSULT

A faék egyszerűségű piramisjáték embereket tett rokkanttá vagy ölt meg. Politikai szál nincs az ügyben, legalábbis az ügyészek így látják. Bemutatjuk a Quaestor-ügy legsúlyosabb károsultjait.

N1Tv



5 GONDOLAT “FELAKASZTOTTA MAGÁT A QUAESTOR KÁROSULT” BEJEGYZÉSHEZ

  1. Az állam azonnal kártalanítsa a károsultakat – majd aki ellopta a pénzt azon hajtsa be! EZ ILYEN EGYSZERŰ!
    HA NEM TESZI AKKOR BŰNTÁRS AZAZ CINKOS A BŰNTÉNYBEN!
    Ebben az esetben drasztikus erőszakkal el kell távolítani és az összeset börtönbe kell zárni!
    id. Kiss László

    Kedvel

  2. az emberi kapzsiság együtt jár az emberi mivolttal. Ezt egy kicsit kordába lehet tartania a társadalomnak egy jó neveléssel, tanítással …

    itt szerintem nem abban hibás az állam, hogy hagyta ezt, hanem abban, hogy a nem tájékoztatott. Hogy nem adott ki idonként egy valami tályékoztatást arról, hogy ez káros. Mint pl-ul ha az állam
    nem tályékoztatja a lakosságot arra, hogy a dohánysás, az alkohol, a kábítószer … káros az egészségre. Amint tájékoztatott, a feleloség nem az ové …

    amikor pl-ul a kormány, az állam nem tájékoztatta a népet arról, hogy
    egy kis ido után az EU-n belül idegenek megvehetik a magyar földet … és most ezért sokan (egyre többen) szenvednek majd, na ott tényleg
    az állam, az akkori kormány, a Parlament … a hibás …

    (viszont nem ismerem pontosan ezen ügyet. Csak olyan nagy álltalánosságban szoltam itt ehhez)

    Kedvel

    1. nagy lajos
      2016/07/02 – 10:05 miért nem érted? Aki garanciát vállal, az azt jelenti, hogy garantálja a biztonságot és kár esetén kártalanít ez a jog szava minden hol!
      Érted? És ezt írásban is rögzítették! Mit gondolsz miért vették ki a tákolmányukból a biztosítás szót a nyugdíj és egészség szolgáltatás szövegéből?

      Kedvel

  3. Nem bankbetétbe tette a pénzét,hanem TŐZSDÉZETT!Aki tőzsdézik,annak nem jár az állami garancia,az csak betét után jár.Nehogymár az én adómból kárpótolják azt a sok kapzsi embert,aki belement ebbe a piramisjátékba!Ezek is,meg a BAUMAG-osok is kapzsi szarháziak,és mivel az államnak van pénze,belekeverik az államot a csalásba,pedig nincs köze hozzá,ahogy a devizások buktájához sem,én egy büdös petákot sem adnék az állam helyében!
    Így jártak kapzsiék.

    Kedvel

  4. Dolfi
    2016/07/02 – 11:12 Nagyon el vagy tájolva! Én már sokszor adtam kölcsön egy – két ezer ft-ot, mert könyörgőt, hogy nem tud kenyeret venni – meg stb.t – de soha nem kértem még 2%-ot se többet , mint az araboknál is engedélyezett, mert én azt kértem vissza amit adtam – és magyar vagyok! Kapzsi – meg uzsora meg stb. – ki csinálja, az állam aki engedélyezi! És talán abban igazad van lenne, ha valaki nagyobb összeget berak és értéktermelés nélkül értékhez juttatja a kamatozó pénzét minimálisan az állami bankokhoz képest – elgondolkodhatnál rajta!
    Mert ha lenne , de nincs millióim a csábításnak én se tudnák ellen állni – talán – nem tudom biztosan – akkor ki a bűnöző az akik a lehetőséget felkínálja és csinálja ÉRTED? Vagy azt kell elítélned aki a csábításnak nem tudott ellenállni?
    Tudod dolfi van egy magyar jó közmondás – az alkalom szüli a tolvajt!
    Ha nem ad alkalmat rá az állam nincs az amire utaltál – KAPZSISÁG!
    üdvözlettel: id. Kiss László

    Kedvel

ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?

LAST_UPDATED2