Payday Loans

Keresés

A legújabb

Két Hollós programok PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2016. június 30. csütörtök, 08:27
Hírlevél
SZÁNTAI LAJOS
előadása:

Zsigmond király kora – Magyarország királya, Európa ura, világ vándora



Helyszín: Két Hollós könyvesbolt (Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a. telefon: 299-0032)

Az előre lefoglalt helyeket kérjük 17:30-ig átvenni!

Kezdési időpont: 2016. június 30. csütörtök, 18 óra


KÜLÖNLEGES NAPKÖZIS TÁBORBA HÍVUNK!
2016. augusztus 8-12.


PROGRAM:

1. nap: 7 órakor gyülekező. Majd indulás a Bátor tanyára. Ahol megtanulunk a lovakkal bánni. Először kialmozunk, aztán felnyergeljük őket. Majd mindenki egy órát lovagol szakképzett oktatók segítségével. Akik éppen nem lovagolnak, ismerkednek a tanya életével és az ottani munkákkal… Idomítás bemutató. Íjászkodás, ismerkedés a karikás ostorral. Visszaérkezés 17 órakor.

2. nap: 8 órakor gyülekező. Indulunk a Pilisbe. ARADI LAJOS segítségével végig járjuk a „3 hegyet”, amelyet éppen az ő kutatásai alapján teljesen jogosan tartanak a gízai piramisok és az Nimród csillagkép leképeződésének. Visszaérkezés 17 órára.

3. nap: 9 órakor gyülekező. Egy egész nap a szerves műveltség jegyében. SZÁNTAI LAJOS, BORN GERGELY, PAP GÁBOR (még megbeszélés alatt), RAFFAY ERNŐ, MOLNÁR V. JÓZSEF előadásait fogjuk meghallgatni a magyar őstörténetről és –műveltségről. 17 óráig.



4. nap: 9 órakor gyülekező. Ismerkedés a néptánc és a népzene világával. KARAKAS ZOLTÁN és vendégei, a magyar hangszeres népzene és néptánc legjobbjai fogják megmutatni a népi hagyomány szépségeit.

5. nap: gyülekező 8 órakor. Indulunk Kiskőrösre a kiképzőbázisra! Egész napos katonai kiképzés fiúknak, lányoknak egyaránt. Akadálypálya, éleslövészet, vegyi gyakorlat, gulyáságyú és minden, ami a honvédelemhez szükséges… ZETÉNYI CSUKÁS FERENC részvételével. Visszaérkezés: 17 órára

Elsősorban 14-18 éves fiatalok jelentkezését várjuk. Ha érzel magadban annyi erőt és kitartást, hogy ezt a tábort végig tudod egy életre szóló élményben lesz részed.


A tábor részvételi díja: 30 000 Ft/fő

Jelentkezés: 299-0032-es telefonszámon reggel 10-től este 18 óráig, hétköznap.


ILYEN MÉG NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ!