Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti önvédelem PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2016. június 18. szombat, 04:50

AZ ÖNVÉDELEM ISTENTŐL ADOTT JOG ÉS KÖTELESSÉG!

Társadalmi problémáinkra keres választ Tóth Ferenc a “

Élősködőink – Természeti válaszok társadalmi problémákra

című előadásában. Az előadás videóját feltöltötte Dániel Hári.

Ha cigányságról vagy a zsidóságról ütköztetünk véleményt, megfigyelhetjük hogy mindig ugyanazok az egyszerű, érzelemdús és támadó hangvételű frázisok kerülnek elő mindkét oldalról.
Sosem kerül sor a kialakult helyzet történetének mélyebb elemzésére, az okok keresésére, és a helyzet mindkét fél számára megfelelő rendezése lehetőségének kutatására.

Ez nem véletlenül van így. Vannak érdekek, melyek ezt az állapotot szándékosan idézik elő. Igyekeznek leszoktatni minket a gondolkodásról, a problémákhoz való analitikus hozzáállásról. Az egyszerű érzelmeken alapuló dühkitörések titkos érdekek céljainak elérését segíti.

Ideje kicsit analitikusabb szemszögből tekinteni az ős-ránkvándorlók és az őslakosok közötti viszonyra, a kialakult rossz állapot történetére, hogy a valódi megoldáson gondolkozhassunk. Nem volt ez mindig így.

Az ős-ránkvándorlók között a zsidóságot is meg kell említeni! A magyar társadalomra az általuk kialakított PT sokkal veszélyesebb, mint a cigányság, amely népcsoportról nem mondható el, hogy PT-t alapítottak volna. Még akkor sem, ha az utóbbi évtizedekben a zsidó PT -saját védelme, és a magyar gazdanép (szervezet) gyengítése érdekében- ezt erőlteti. A cigányság jelenlegi állapotában a magyar szociális háló működtetésére a magyar adófizetők által befizetett pénzösszeget szipolyozza, de nem tör a magyarság megsemmisítésére.

Az előadás első hatoda, vagyis kb. 20-22 perc, bibliai elemzésről szol, szükséges a látásmódunk átállításához, vagyis ahhoz, hogy megérthessük az előadás többi részét: miként is védekezzünk az élősködőink, parazitáink ellen. Mert Isten teremtette a parazitát is, amely ki kell fejtse a gazdaszervezet kárára a tevékenységét. De nekünk, gazdaszervezetnek, Isten jogot és kötelességet adott, hogy védekezhessünk ellenük!!! Az előadó Tóth Ferenc, a kutatásban gyakori módszert az analógiát alkalmazva, erre a jogunkra és kötelességünkre hívja fel a figyelmünket.

Rendkívül hosszú előadás (2 óra 41 perc), de ha a hétvégi  TV nézésből egy kis részt feláldozunk, lehet hogy sokat nem veszítünk, viszont megismerünk egy érdekes, új nézőpontot ami akár a megoldáshoz is elvezethet bennünket.

Tartalmas hétvégét kívánok minden Olvasónknak!

“A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk – hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.”

Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)