Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kecskeunió PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
headerhidforu
kecske-BBC

Megnyitották Svájcban a világ leghosszabb és legmélyebben fekvő földalatti vasúti alagútját – majd a kereszténységre gyakran hivatkozó vezető politikusok sátánista elemekben bővelkedő (!) megnyitó ünnepségen vettek részt. Többek között kecskével közösülést nézett Angela Merkel, és az Európai Unió más vezető politikusai.

A világ leghosszabb földalatti vasúti alagútját nyitották meg Svájcban: az építési munkálatok közel két évtizedig tartottak, melynek köszönhetően az Alpok alatt földalatti gyorsvasút köti össze Észak- és Dél-Európát. Mondhatjuk, hogy remekművet hoztak létre a svájciak, ami forradalmasítja az európai teherszállítást, – de az esemény kapcsán sajnos nem ez bír legnagyobb hírértékkel.

Az alagút megnyitó ünnepségére Volker Hesse német színházigazgató állított össze egy “színdarabot”, ami hivatalos megnevezése szerint a svájci kultúrát reprezentálja. Ezen az előadáson a “színészek” többek között egy kecskének öltözött alak előtt térdepeltek ruha nélkül, majd később kecskével közösülést imitáltak.

Ezt a színdarabot megtekintették Európa vezető politikusai – többek között a magát kereszténynek nevező Angela Merkel, aki ünnepélyes keretek közt nézte a kecskével közösülést (a BBC képes beszámolója megtekinthető itt).

kecske-Svajc-alagut

Szimbolikus gesztus? Angela Merkel egy év alatt beengedett Európába kétmillió ismeretlen migránst – köztük bűnözők tízezreit, akik európai nők százait erőszakolták meg. Az elkövetőket egyébként máig nem fogta el a német rendőrség. Tehát, miközben Merkel a kecskével közösülést nézte, az erőszaktevők továbbra is szabadon utazgatnak az EU területén.

Svajc-kecske-Merkel-hidfo.ru

Ezen a sátánista “színdarabon” nem csak Angela Merkel vett részt, hanem más, vezető európai politikusok, akik utólag semmilyen kritikával nem illették a látottakat. Megjelent többek között Francois Hollande francia elnök, Matteo Renzi olasz miniszterelnök és Christian Kern osztrák kancellár (az ő részvételükről itt számol be a BBC).

Angela Merkel német kancellár odahaza egy Kereszténydemokrata Unió nevű párt politikusaként bitorolja a kancellári széket. Ilyen keresztények ők – a választóknak keresztények, de titokban a föld alatt együtt elfogadhatónak tartják a kecskével közösülést.

Wolfgang Schauble hidfo.ru

A német pénzügyminiszter szerint az Európai Unió határainak lezárása vérfertőzéshez vezetne; azért kell beengedni a migránsokat, hogy Németország lakossága ne legyen beltenyésztett.

Meglepő kijelentést tett a német pénzügyminiszter, akinek hivatásából adódóan az lenne a feladata, hogy gazdasági szempontból értékelje a bevándorlás következményeit: Wolfgang Schäuble a Die Zeit német lapnak adott interjú során azzal védelmezte a kormány bevándorlás-politikáját, hogy – szó szerint – kijelentette:

“az elszigeteltség a vesztünket jelentené. Vérfertőzéshez vezetne.”

Schäuble a lapnak nyilatkozva furcsa megszállottsággal beszélt a népek keveredéséről, és olyan módon beszélt az emberekről, mintha csak tenyészanyagként tekintene rájuk. Azt mondta: “a muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket. […] Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”

Schäuble szerint, ha Európa lezárja határait, és nem enged be senkit más népcsoportokból, akkor a német férfiak “elkerülhetetlenül saját lányaikkal és nővéreikkel fognak paráználkodni”.

Valóban léteznek olyan kutatások, melyek azt vizsgálják, hogy minimálisan milyen méretű kell legyen egy emberi társadalom ahhoz, hogy elkerülje a beltenyésztést. Ezek a számítások azonban tízezerre teszik azt a létszámot, ahol egy társadalomban már nem merül fel a “beltenyésztettség” veszélye. Németország lakossága jelenleg 80 millióra tehető, az Európai Unió összlakossága pedig mintegy 508,2 millió fő. Schäuble kijelentésének emiatt semmi köze a tudományossághoz, sokkal inkább ideológiai meggyőződésnek tekinthető: egy olyan ideológia, ami a más népcsoportokkal keveredést tartja kívánatosnak.

Schäuble kijelentése emellett egyértelművé teszi, hogy Németország egyik vezető politikusa nem gazdasági, hanem faji alapon ítéli meg a bevándorlást, és amiatt akarja beengedni az afrikai és arab migránsok millióit, hogy a fehér európai lakosság keveredjen velük.

A pénzügyminiszter kijelentése a német sajtóban is felháborodást váltott ki. A Der Tagesspiegelszerint Schäuble török nőkre vonatkozó kijelentése (innovációs potenciálként hivatkozik rájuk) semmibe vesz mindent, amit egyénként elérhetnek, ehelyett egyszerű biológiai anyagként, tenyészpopulációként tekint rájuk, akik létezésének egyetlen értelme, hogy közösüljenek az európai férfiakkal. A lap maga is említi, hogy a pénzügyminiszter kijelentése és a fajkeveredés ilyen fokú kívánatosnak tartása egy totalitárius politika megnyilvánulása lehet.

Zachary-King-hidfo.ru

Öntudatlanul is sátánista rituáléban vehet részt, aki magzatgyilkosságot hajt végre. Egy 26 éve praktizáló sátánista elmondása szerint gyakran járnak abortuszklinikára, mert a gyermekgyilkosság a “legértékesebb áldozat”.

Elolvasom ->

Adrian-Wyllie-hidfo.ru

Lemondott Adrian Wyllie, Florida Libertariánus Pártjának elnöke, miután nem sikerült kizárni a pártból egy politikust, aki megcsonkított egy kecskét, és megitta a vérét. A politikus szerint ő ugyan tényleg feláldozta a kecskét, de azt saját vallása törvényei szerint, “istenének köszönetnyilvánításként” tette.

Elolvasom ->