Payday Loans

Keresés

A legújabb

Homoszex lobbi PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

 

 

Mi az az ILGA Europe?

ELKÜLDÖM
Az Európai Bizottság hatalmas összegeket fizet a homoszexuális lobbiszervezeteknek, hogy befolyásolják az EU döntéseket

Kedves Jenő!

Az ILGA Europe (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) a leszbikus, meleg, transznemű és interszexuális csoportok ernyőszervezete, egyben óriási hatalommal bíró propaganda-gépezet az Európai Unió intézményeiben.

Nem kitaláció, saját honlapjukonhirdetik, hogy tevékenységük célja az uniós jogszabályok „befolyásolása”. 
Elsőre nincs is ebben semmi különös, bárki létrehozhat bármilyen szervezetet „az EU befolyásolására”. A helyzet különlegessége abban rejlik, hogy ez a szervezet az Európai Bizottságtól hatalmas összegeket kap, hogy befolyásolja az uniós intézményeket. 2012-ben költségvetésének 49,3%-át (948 000 euró) kapta a Bizottságtól (itt további részleteket olvashat erről angolul). Az Európai Bizottság saját dokumentumaiban részletezi, hogy a TAGÁLLAMOK saját hatáskörben döntenek a CSALÁDÜGYI KÉRDÉSEKBEN, beleértve a homoszexuális kapcsolatok legalizálásával kapcsolatos kérdéseket is. (Amennyiben határon átnyúló vonatkozása van egyes családügyi kérdéseknek, akkor az EU szabályozhatja azt, de csak a minden tagállamban elfogadott fogalmakkal. Ezért indítottuk el az AnyaApaGyerekek kezdeményezést).

Levelünkön keresztül:
1. Kérjük Emily O'Reilly-t, az uniós Ombudsman-t, hogy vizsgálja meg az Európai Bizottságnak az ILGA Europe felé nyújtott pénzügyi támogatásának lehetséges szabálytalanságait. 
2. Tájékoztatjuk a Biztosokat a helyzetről, és kérjük őket az ILGA Europe támogatásának megszüntetésére. 
3. Továbbá kérjük a Bizottságot, hogy a jelenlegi költségvetés-tervezetében csökkentse az ILGA Europe és más lobbiszervezeteknek nyújtott anyagi támogatását 80%-ról maximum 10%-ra, melyet nem lobbi célokra használhatnak fel.

Küldje el a levelet Ön is!

http://www.citizengo.org/hu/pc/34836-az-europai-bizottsag-ne-finanszirozza-az-unios-donteseket-befolyasolo-melegszervezetet
Néhány példa az ILGA Europe tevékenységei közül:
- az ILGA Europe jelenleg lejáratókampányra készül az AnyaApaGyerekek (Mum, Dad & Kids) európai polgári kezdeményezéssel szemben, miközben az Európai Bizottságot is befolyásolni próbálják az ügyben.
- Tagszervezeteit kéri, hogy gyűjtsenek információt a kezdeményezés szervezőiről,azaz rólunk!
- Az ILGA Europe elindította a „Gay vs God” elnevezésű programját, amelyben megosztja a hívő közösségeket. 
- Az ILGA Europe-nak nem kellene közpénzeken működnie. Kérje Ön is az ILGA Europe uniós finanszírozásának megszüntetését! http://www.citizengo.org/hu/pc/34836-az-europai-bizottsag-ne-finanszirozza-az-unios-donteseket-befolyasolo-melegszervezetet

Ha egy olyan szervezetről lenne szó, amely a jótékonyan segíti a rászoruló tömegeket, akkor elfogadható lehetne egy ilyen jellegű támogatás. De az ILGA Europe esetében egy lobbiszervezetet támogat az Európai Bizottság, hogy az uniós döntéseket befolyásolja a házasság és a család kérdésében, amely alapvetően a tagállamok hatáskörébe tartozik.

Üdvözlettel:

Frivaldszky Edit

és a CitizenGO csapata