Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magyarország az EU negyedik legszegényebb országa PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Venezuela: apokalipszis most
2016. május 21. alapblog.hu

Ez a végső stádiuma a venezuelai állam összeomlásának: nincs hús, nincs liszt, nincs vécépapír, nincs gyógyszer, nincs áram, 700% infláció, utcai fosztogatások és nyílt erőszak, gyilkosságok, az emberek élelmiszer híján kutyákra, macskákra, madarakra és bármire vadásznak, amit meg lehet enni.

VENEZUELA: APOKALIPSZIS MOST

Caracasban 2015-ben 119 gyilkosság jutott 100 ezer emberre, az igen magas USA ráta 5/100 ezer; háborús övezeteken kívül sehol a világon nincs ennyi erőszakos halál a világon. Miközben Maduro elnök, a drogkereskedő buszsofőr, kvázi diktatúrát jelentett be a szükségállapot kihirdetése után, és az ország valaha volt legnagyobb hadgyakorlatát rendelte el külső fenyegetésről, gonosz háttérhatalmakról delirálva az idegenellenesség felkorbácsolása céljából, pénteken a Coca-Cola is leállította a cukros italok termelését, mert már nincs cukor se.

Igazi Mad Max állapotok, ez az út vége. Ezt a külső segítség nélkül valószínűleg már kezelhetetlen káoszt nem valami természeti katasztrófa vagy háború okozta, hanem maguk a venezuelaiak azzal, hogy négyszer is megszavazták a mindent államosító, a piacgazdaságot eltörlő, hatósági-árasító, nettó bűnözőkből álló Chavez-rezsimet, ami a centralizálással és persze az államosításból egyenesen következő irdatlan korrupcióval teljesen tönkretette az országot - ami a világ legnagyobb ismert olajtartalékával rendelkezik. Azt gondolta volna az ember, hogy a lakosság előbb észreveszi, hogy hova vezet egy ilyen rendszer, ahová mindig a történelem során, ahol csak kipróbálták az államosító őrületet és a szabad piac eltörlését, de ezek szerint nem, a teljes, totális összeomlás, polgárháborús állapotok kellenek hozzá, sajnos, hogy megértsék, rengeteg emberi katasztrófával.

P.S.: Utánaszámoltak és valószínűleg Hugo Chavez lánya a leggazdagabb venezuelai 4,2 milliárd dolláros vagyonnal. Nem csupán a kommunizmus lett itt újra kipróbálva, de az is, hogy milyen, amikor bűnözők kerítik hatalmukba az államot és demagógiával meg populizmussal újraszavaztatva magukat el tudják leplezni a valódi szándékukat: az állam módszeres kifosztását. Ezért kellett a centralizáció, hogy minél több erőforrást tudjanak megkaparintani, és ezért védelem a minél nagyobb és szélesebb piacgazdaság/magánszektor és a minél kisebb állam az ilyen rezsimek kialakulása ellen.

Kapcsolódó:
Mire kell felkészülnünk egy gazdasági összeomlás eseténMire kell felkészülnünk egy gazdasági összeomlás esetén - Egy túlélő "vallomása" a 2001-es Argentin válság idejéről (vilaglato.info
Nos, annyi szó esik manapság az előttünk húzódó szakadékról, az eljövendő gazdasági és társadalmi válságról, mindezt holmi dél-amerikai banán-köztársaságokra hivatkozva, hogy úgy gondoltam felhozok egy konkrét példát annak érdekében, hogy az áldott nép szeme előtt is kitisztuljon valamennyire a kép. Ami itt következik, az az Argentin gazdasági válság meg-és-túl-élőjének a beszámolója a hazájában történtekről egy lőfegyverekkel foglalkozó Amerikai internetes honlap számára. 
Így lesz Magyarországból Latin-AmerikaÍgy lesz Magyarországból Latin-Amerika (444.hu
Aki magyarként próbálta már skandináv embernek elmagyarázni, hogy nálunk miért fizet mindenki hálapénzt az orvosnak, miközben ingyenes az egészségügyi ellátás, vagy hogy miért csal mindenki adót, miközben közös érdek, hogy az államnak legyen pénze működtetni például az ingyenes egészségügyi ellátást, az biztosan átérzi a brazilok problémáját. Ők azt képtelenek elmagyarázni egy norvégnak, hogy mit is jelent a helyi portugálban a jeitinho kifejezés. 
A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú, Európai Gazdasági Térségi állampolgár, bevándorlási vagy letelepedési engedéllyel rendelkező személy.Belevág a kormány a nyugdíjreformba: Mindenki tartsa el a saját nyugdíjasát!(444.hu
"A parlament elé került legújabb törvénymódosítási javaslatban két apró, de jelentős változást hozó bekezdés rendeli el, hogy a felnőtt gyermek az idős szüleit köteles eltartani és erre harmadik személy, például szociális intézmény is kötelezheti őt." - ezzel a hírrel sokkol vasárnap a Portfolio.hu. Egy legfrisebb Ptk-módosítás szerint a jövőben harmadik fél is kötelezheti az eltartót, hogy kiegyenlítse azon nyugdíjas után a számlát, aki képtelen fizetni az egyházi vagy állami intézményi ellátást. 
Így tapsolt el a kormány 3000 milliárd forintotÍgy tapsolt el a kormány 3000 milliárd forintot (index.hu
Csütörtökön a parlamentben hivatalosan is számot ad a kormány arról, hogy a magánnyugdíjpénztáraktól még 2010 végén elvett majdnem 3000 milliárd forinttal hogyan gazdálkodott a direkt erre létrehozott Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap. Az alap valójában már idén januárban megszűnt, ahogy a pénz is rég elfogyott, az államadósság azonban továbbra is az egekben, a nyugdíjrendszer problémái pedig azóta sincsenek megoldva. 
Brutális: 1000 milliárdos megszorítást tervez a Fidesz-KDNP kormányBrutális: 1000 milliárdos megszorítást tervez a Fidesz-KDNP kormány (blikk.hu
Budapest - A családi pótlékon, az árva-, az özvegyi, a rokkantsági és a korhatár alatti ellátáson spórolna a kormány jövőre. A Start munkaprogramra is kevesebb jutna az 1000 milliárdos megszorítás miatt. A költségvetés vitája ma reggel kezdődött az Országgyűlésben, ennek kapcsán a Világgazdaság megnézte, mely területek járhatnak rosszul a kormány megszorításával. Az hogy a tervezetet mennyire szedik szét a képviselők, csak a jövő héten derül ki. 
Kiszámíthatóság és biztonság jellemzi a jövő évi büdzsétKórmány: Kiszámíthatóság és biztonság jellemzi a jövő évi büdzsét (kormany.hu
Szerdán megkezdődött az Országgyűlésben a 2017-es központi költségvetés-javaslat általános vitája. A fő cél az, hogy az állam hiány nélkül működjön. A nemzetgazdasági miniszter szerint kiszámíthatóság és biztonság jellemzi a 2017-es központi költségvetést, amely az adócsökkentés és az otthonteremtés büdzséje is. Varga Mihály fő célkitűzésként jelölte meg, hogy az állam hiány nélkül működjön jövőre, azaz csak annyit fordítsanak az állam működtetésére, amennyit az állami bevételekből fedezni lehet. 
150 milliót vontak le a sztrájkoló tanárok fizetéséből150 milliót vontak le a sztrájkoló tanárok fizetéséből (civilhetes.net
Palkovics László oktatási államtitkár pénteki online fogadóóráján azt közölte, 150 millió forint távolléti díjat vontak le az áprilisi pedagógussztrájk miatt. Az államtitkár kifejtette, ezt a pénzt a gyógypedagógiai intézményekben ellátott csaknem 24 ezer diák szabadidős programjaira, vagy más, a "gyermekek fejlődését szolgáló" tevékenységre fordíthatják. 
Bepöccentek a vasutasok, ultimátumot adtak a MÁV-nakBepöccentek a vasutasok, ultimátumot adtak a MÁV-nak (propeller.hu
Vészesen fogy a vasutasok türelme, ezért a MÁV-csoport vezetésének határidőt szabtak: a vasutasnapig vagy leülnek tárgyalni arról, miként javíthatnának a dolgozók helyzetén, vagy országos akciósorozattal fogják jobb belátásra bírni a menedzsmentet. A Vasutasok Szakszervezete szombaton döntött erről - írja a NOL. 
50 tehenet hajtanak Lázár János elé az átvágott tejtermelők50 tehenet hajtanak Lázár János elé az átvágott tejtermelők (propeller.hu
A kazsoki gazdák azt tervezik, hogy hétfőn közel ötven - köztük két kazsoki - tehenet hajtanak a Miniszterelnökség elé, hogy a tejágazatot érintő kormányzati döntések ellen tiltakozzanak - írja a Sonline. A kazsoki Bos Frucht agrárszövetkezet állattenyésztési igazgatója szerint a kormány felemás döntéseket hozott, mert áfa-csökkentést csak a friss, folyótejre akarja kiterjeszteni, de Bakos Gábor szerint ezzel csak a veszteségek töredéke mérséklődne. 
Magyarország az Európai Unió negyedik legszegényebb országaMagyarország az Európai Unió negyedik legszegényebb országa (euronews.com
Gyorsjelentést adott ki a minap az Eurostat, amelynek középpontjában az európai szegénységi mutató, a súlyos deprivációs index áll. Ebből kiderül, hogy bár 2013-hoz képest javultak itthon az életkörülmények, még mindig hátulról negyedikek vagyunk az Unióban és Magyarországon 1,8 millió embert érint a súlyos nélkülözés. Bár a 2012-es csúcs (9,9%) óta folyamatosan csökken az EU-ban súlyos nélkülözésben élők aránya, ez még tavaly is 8,2 százalékot (számszerűsítve 41 millió embert) érintett. 
Megvan a várt felminősítés, beértük NamíbiátMegvan a várt felminősítés, beértük Namíbiát (index.hu
Felminősített minket a Fitch, ez azt jelenti, hogy a kemény számaink most jobban számítottak, mint az eldurvuló államigazgatási folyamataink és intézményeink. Nem sokat fogunk érezni belőle, talán később, ha más hitelminősítő is is újra kivesz minket a bóvliból. Az viszont biztos, hogy a kormány nagyon örülhet, hiszen évek óta beszélnek róla, hogy mennyire megérdemelnénk már a felminősítést. 
Önök politikus bűnözők, akik szervezett gazdasági bűnözői csoportokkal működnek együtt!Önök politikus bűnözők, akik szervezett gazdasági bűnözői csoportokkal működnek együtt! (youtube.com
Az Európai Parlament végre napirendjére vette a devizahitelek kérdését. Morvai Krisztina úgy gondolta, az eurokraták is megsokallták a jogfosztott, becsapott "devizaadósok" szenvedéseit, s végre hatékony megoldást ajánlanak. Döbbenetére más volt az ok: a bankársimogató politikusbűnözők kötelességszegési eljárást akarnak indítani Horvátország ellen, amiért az az adósok mellé állt a bankokkal szemben. Morvai Krisztina ezúttal is csupán másfél percet kapott, véleményét tehát nem tudta cizelláltan körülírni. A címzettek pedig aligha tudják az ablakba kitenni. 
A szlovákok harmadáron építenek kilométerenként autópályát, mint miA szlovákok harmadáron építenek kilométerenként autópályát, mint mi (24.hu
A szlovák kormány megkötötte a spanyol Cintra Infrastructures vezette konzorciummal azt a PPP-szerződést, amely alapján a kivitelező 59 kilométernyi autópályát, illetve gyorsforgalmi utat épít meg 2020-ig Szlovákiában négy év alatt összesen 226 millió euróért. Összehasonlításul: az M4-es autópálya 30 kilométerét 347 millió eurós uniós pénzből építtette volna egy magyar konzorcium, amelyben Simicska Lajos cége is benne volt (akkor még jóban volt Orbánnal). Ez végül nem jött össze, mert az Európai Unió nem adta oda Magyarországnak a támogatást, mert az építés költségeit túlárazottnak találták. 
Orbán szerint Orbán szerint "külső erők" gerjesztik a tanárokat (nepszava.hu
Kiszivárgott információk szerint Orbán Viktor Lillafüreden, a szigorúan zárt körben tartott szerdai Fidesz-frakcióülésen azt mondta a pedagógusok tiltakozásáról: külső erők gerjesztenek elégedetlenséget, de a kormány nem ijedt meg, számolnak hasonlóval az egészségügyben is - írja a nol.hu. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője reagált a Népszabadság cikkére, szerinte olcsó provokációról van szó. 
Ciki, de a fél Fidesz Soros pénzén tanultCiki, de a fél Fidesz Soros pénzén tanult (nol.hu
A jelenlegi kormánypártnak volt (és valójában ma is lenne) oka a Soros György melletti kiállásra, a pártelit tudástőkéjének felhalmozásáért ugyanis igen sokat tett az amerikai pénzember két magyarországi projektje. "Megdöbbenéssel figyeljük a Soros Alapítványt és Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. 
Nemtelen támadások Soros ellen (1992)Nemtelen támadások Soros ellen (1992) (mandiner.hu
A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány. Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. 1992. szeptember 28. 
A Fidesz átmenetele - 1993A Fidesz átmenetele - 1993 (nol.hu
A Fidesz kivetette magából azokat, akik önkritikát és önvizsgálatot szorgalmaztak a székházügyben, melynek parlamenti kivizsgálását a Fidesz a kormánypártokkal együtt akadályozta meg. (A székházpénzből ez év tavaszán vásárolt egy Fidesz-közeli cég 4,75 millió forint névértékű tulajdoni hányadot az Orbán Viktor apja által jegyzett cégből, amit a cég pár hónapmúlva 1,2 millió forintért "visszavásárolt".) 
Bokros őszintén beszélt a háttérhatalomrólBokros "őszintén beszélt" a háttérhatalomról (hvg.hu
A politikus szerint a sorosozás és a háttérhatalmak emlegetése "nyilvánvalóan bruttó bolondság, nettó hazugság. Amikor Németország elvesztette az első világháborút, a vesztesek uralkodó köreiben azonnal felmerült az igény a felelősség elhárítására. Ludendorff tábornok nyomban feltalálta a 'háttérhatalmak' kifejezést, ami azt jelentette, hogy Németországot nem a harctéren győzték le, hanem a belső ellenség szúrta hátba." 
74 NASA tudóst, mérnököt és orvost öltek meg az elmúlt két évben74 NASA tudóst, mérnököt és orvost öltek meg az elmúlt két évben - Mi folyik a színfalak mögött? (ujvilagtudat.blog) 
Alberto Behar (47 éves) NASA tudós egy repülőgép szerencsétlenségben halt meg 2015 januárjában Los Angelesben, ezzel 74-re emelkedett a halott tudósok száma az elmúlt két évben. Az elhunyt tudósok szokatlanul nagy száma az elmúlt években felvetette a kérdést, hogy ezek a halálesetek gyanúsak, vagy sem? Ez csupán egy a neves tudósok körében bekövetkezett számos gyanús haláleset közül, az elmúlt két év során 74 vezető orvos és NASA tudós halt meg, mely eseteket hivatalosan szinte kivétel nélkül öngyilkosságnak vagy balesetnek nyilvánították. 
Hivatalosan elismert éghajlat-módosítás chemtrailekkelHivatalosan elismert éghajlat-módosítás chemtrailekkel (vimeo.com
Az égen látható felhők többsége mesterséges. A felvétel az ENSZ globális felmelegedést tárgyaló 2007. évi konferenciáján készült. A vegyszerek szórása chemtrailek és lövedékek formájában nem képezi vita tárgyát. A NASA IS AGGÓDIK. Kérdés az, hogy a FELÜGYELET NÉLKÜLI éghajlat-módosítást milyen célból végzik, mert jelenleg súlyosan befolyásolja az éghajlatot, hozzájárul a globális felmelegedéshez, csökkenti a mezőgazdasági terméshozamokat, erdők kiszáradását, kórokozók szaporodását okozza. 
A Szent Korona jogrend a kifosztó rendszer rémálma!A Szent Korona jogrend a kifosztó rendszer rémálma! (youtube.com
A szent korona jogrend az egyetlen olyan rendszer a világon, ami megállítja a kifosztást, a korrupciót, a jogtalan választáson való részvételt, a hazaárulást, a diktatúra kialakulását.

Letartóztatott korrupt politikusok

LAST_UPDATED2