Payday Loans

Keresés

A legújabb

A magyar rászorulók helyett... PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Nemzeti Hírháló hírlevél

A magyar rászorulók helyett, a migránsoknak adja a lakásokat a zuglói polgármester
2016-05-22 felhaborito.info

Zugló baloldali vezetése, Karácsony Gergely polgármesterrel az élen talán kevesli a támogatottságát, ezért további, jövőbeli baloldali szavazókat költöztetne oda. Persze nem itthonról oldanák meg - ők inkább migránsok betelepítésében gondolkodnak. A migránsok XIV. kerületbe telepítésére irányuló helyi szándékról Kovács Zoltán számolt be az 50. Kormányinfón. A PestiSrácok.hu utánajárt az ügynek, és kiderült hogy nem csupán szándék van minderre, hanem már bőven egyengetik a terv útját.

Köztudott, hogy a muszlim országok felől érkező migráció nem csupán a szociális háló leterheltségét, a bűnözést és a terrorveszélyt növeliEurópa valamennyi érintett országában, hanem a baloldali pártok támogatottságát is. Ugyancsak tisztában van ezzel a magyarországi ötpárti baloldal, amely láthatóan nem adja fel a migránsok betelepítését, hiába ellenzi ezt vehemensen a kormány és a magyar nép nagy többsége is. Zuglóban Szabó Rebeka vállalta (kapta?) feladatul, hogy állandó lakhatást intézzen a reményeik szerint Magyarországra kényszerítendő betelepítési kvóta jegyében érkező migránsoknak.

ZUGLÓIAKNAK SZÁNT SZOCIÁLIS LAKÁSOKBA KÖLTÖZTETNÉK A MIGRÁNSOKAT

A képviselő a bérlakás-igényléssel foglalkozó előterjesztésébe azt is belecsempészte, hogy a migránsok lakáshoz juthassanak a kerületben. A képviselő-testület a fideszes szavazatokkal együtt leszavazta a javaslatot. A baloldali vezetésű önkormányzat a jelek szerint nem szeretne büszkélkedni az indítvánnyal, hiszen máris eltávolították a honlapjukról. Ez persze nem jelenti azt, hogy elvetették volna a tervet; portálunk megtudta, hogy júniusban újra nekifutnak, és megint a képviselő-testület elé terjesztik. A PestiSrácok.hu megkereste az ügyben Rozgonyi Zoltánt, a kerület korábbi fideszes polgármesterét, a helyi Fidesz frakció vezetőjét, aki kérdésünkre elárulta, Szabó Rebekának tényleg van egy ilyen előterjesztése, de azt a jobboldal semmiképpen nem támogatja, sőt elhatárolódik tőle. Rozgonyi azt is megerősítette portálunknak, hogy júniusban újra napirendre kerül az előterjesztés, tehát a baloldal nem tett le az ötletéről.

Noha az önkormányzat honlapjáról eltűnt az irat, a PestiSrácok.hu megszerezte, és nyilvánosságra hozza a vonatkozó részeket. A dokumentum szerint
A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú, Európai Gazdasági Térségi állampolgár, bevándorlási vagy letelepedési engedéllyel rendelkező személy.

A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú, Európai Gazdasági Térségi állampolgár, bevándorlási vagy letelepedési engedéllyel rendelkező személy.

VISSZATÉRŐ BALOLDALI ÖTLET A MIGRÁNSBETELEPÍTÉS

Nem a PM-es Szabó Rebeka az első, akinek eszébe jut, hogy migránsokat telepítsen oda, ahol az emberek megválasztották őt. Emlékezetes, hogy Botka László, Szeged MSZP-s polgármestere is hasonló módon próbál(t) jópontokat és pártfogást szerezni Martin Schulznál, az Európai Parlament szocialista elnökénél. Schulz áprilisban kijelentette:
Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.

Botka ahelyett, hogy határozottan visszautasította volna az EP elnökének kijelentését, előbb röhejesnek nevezte a Fidesz kényszerbetelepítés-ügyben folytatott kampányát, majd inkább elvicceskedte a válaszadást.

Kapcsolódó:
Botka László vízzel öntötte le 7100 szegedi aláírásátEz az "Új Magyar Európai Köztársaság"? Botka László vízzel öntötte le 7100 szegedi aláírását (szegedma.hu
A polgármester pénteken tanúbizonyságot tett arról, hogy hidegen hagyja a város polgárainak véleménye - már ha nem egyezik az övével. Mint arról beszámoltunk, a pénteki díszközgyűlésen - ahonnan rendőrsorfal zárta ki a demonstráló Cserepes sori kereskedőket - Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő vitte fel a pulpitusra a 7110 szegedi aláírásával ellátott petíciót, melyben a Cserepes sori piac helyzetének rendezésére, több mint száz szegedi munkahely megmentésére kérik Botka László szocialista polgármestert. 
12 millió török indulhat útnak Európa felé12 millió török indulhat útnak Európa felé (888.hu
Egy friss brit felmérés szerint ennyi török lakos vár arra, hogy végre csatlakozzanak az unióba. Utána irány Európa. A reprezentatív felmérést Törökországban végezték el, ahol több mint 2600 felnőttet kérdeztek meg arról, amennyiben Törökország az unió tagjává válna, elindulnának-e Európa felé letelepedni. A kérdőívek Törökország mind a 27 provinciáját bejárták, melynek fényében a válaszadók 16 százaléka valószínűnek tartotta, hogy a kontinensen telepedne le. 
Anglia 2016MULTICULTI Anglia ma (facebook.com
A homofóbia ellen harcol London muszlim főpolgármestereA homofóbia ellen harcol London muszlim főpolgármestere (mandiner.hu
London új muszlim polgármestere kitűzette a szivárványzászlót a városháza előtti térre, a brit és az uniós zászló mellé. Sadiq Khan személyes ügyének érzi a homofóbia elleni küzdelmet. Kedden ünnepelték a nemzetközi homofóbia- és transzfóbia-ellenes küzdelem napját mindazok, akiket az ilyesmi egyáltalán érdekel. London alig két hete megválasztott muszlim főpolgármestere mindenesetre egészen biztosan közéjük tartozik: Sadiq Khan jól láthatóan ki akart állni az ügy mellett, ezért kitűzette a szivárványzászlót a városháza előtt lobogó brit és uniós lobogó mellé. 
Túl sok a fehér ember: a zsidó faji aktivizmus esettanulmányaTúl sok a fehér ember: a zsidó faji aktivizmus esettanulmánya (kuruc.info
A jellemzően zsidó trükkök és cselek, intellektuális, politikai manipuláció, vagy agresszív jogi cenzúra a felszínes szemlélő számára sokszor nem észrevehetőek, de ha valaki megismeri a zsidó elit viselkedésére és akaratérvényesítésére jellemző módszereket, a világban, s azon belül főleg az európai ember életterében zajló, sokszor abszurd folyamatok máris értelmet nyernek. Erre hozott példát az elmúlt pár hét Angliában. 
A helyi vezetés eltávolíttatta azokat a táblákat, amelyek a keresztény kultúra megbecsülésére szólították fel az odaérkezőketErre kényszerítette a migránsáradat ezt a kisvárost (888.hu
Egy olasz kisvárosban a muszlimokra való tekintettel a helyi vezetés eltávolíttatta azokat a táblákat, amelyek a keresztény kultúra megbecsülésére szólították fel az odaérkezőket. A hétezer lakost számláló Pontoglioban még decemberben kerültek fel az iránymutató táblácskák, amelyek a kisváros mélykeresztény hagyományaira hívták fel a turisták figyelmét. 
Németországban az egekbe szökött a lőfegyverek iránti keresletNémetországban az egekbe szökött a lőfegyverek iránti kereslet (orientalista.hu
Ahogy fokozódik a menekültválság Európában, a német lakosság készül a legrosszabbra. Tavaly kifogyott a készlet gázsprayből, miután 600%-ot emelkedett a kereslet, idén pedig, a szilveszteri kölni események után, a lőfegyverek eladási statisztikái is alkalmazkodtak a szép új világhoz. 2016 első három hónapjában Bajorországban kétszer annyi fegyverviselési engedélyért folyamodtak, mint 2015-ben egész évben. A Zerohedge információi szerint 2014-ben 2379 fegyverviselési engedélyt osztottak ki a hatóságok, tavaly 5748-at, idén csak februárban 7435-öt! 
Orbán szerint Soroshoz köthető a háttérhatalomOrbán szerint Soroshoz köthető a háttérhatalom (origo.hu
A Közép-Európára tett amerikai megjegyzéseknek van politikai tartalmuk, és ezek nem véletlen elszólások - mondta Orbán Viktor. "Ezek mögött Soros György áll" - tette hozzá a miniszterelnök. A kormány kvótaellenes népszavazásáról szólva azt mondta, hogy szerinte Brüsszel meg fog hátrálni, és nem vezeti majd be a kötelező menekültkvótákat. "Meg kell akadályozni, hogy létrehozzák a migránsok állandó elosztási rendszerét. 
A cseh államfő úgy beszólt brüsszelnek, ahogy talán még senkiA cseh államfő úgy beszólt brüsszelnek, ahogy talán még senki (alfahir.hu
Az emberkereskedelmet már a 19. században betiltották, de az Európai Bizottság ezt eddig nyilvánvalóan nem vette tudomásul - reagált Milos Zeman cseh államfő egy lapinterjúban arra a kérdésre, mi a véleménye arról az EB-javaslatról, miszerint az uniós tagállamok "kivásárolhatnák magukat" a kötelező kvótákból, ha minden be nem fogadott migránsért mintegy 250 ezer eurót fizetnének Brüsszelnek. 
Megbüntetné Magyarországot a DK-s politikusMegbüntetné Magyarországot a DK-s politikus (hirado.hu
Niedermüller Péter elismerte: azon dolgozik, hogy Brüsszel szankcionálja azokat az tagállamokat, amelyek kvótaellenesek - hangzott el az M1 Híradójában. A brüsszeli bizottság terve az, hogy menekültenként 250 ezer eurós, vagyis 80 millió forintos bírságot szab ki azokra a tagállamokra, amelyek nem akarnak migránsokat befogadni. Niedermüller Péter mellett a pártelnök, Gyurcsány Ferenc is kifejtette már: azt szeretné, ha Magyarország befogadná a messziről jött embereket. 
A NEOLIBERÁLIS CSÚCSELIT KIZÁRNÁ A NÉPAKARATOTA neoliberális csúcselit kizárná a népakaratot (magyaridok.hu
Az Európai Bizottság elnöke kifejtette, hogy "a miniszterelnökök túlságosan hallgatnak a választóikra, ehelyett full time európaiként kellene viselkedniük." Korszakos és paradigmatikus mondatok hangzottak el az elmúlt napokban és hetekben európai politikusoktól a kötelező kvótáról szóló magyar népszavazási kezdeményezéssel és a demokráciával kapcsolatban. Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy abszurdnak és aljasnak tartja a magyar kormány népszavazási kezdeményezését. 
A Munkáspárt a kvótarendszer ellen szavazA Munkáspárt a kvótarendszer ellen szavaz (echotv.hu
Elutasítja a kötelező betelepítési kvótát és az Európai Bizottság által javasolt szociális hozzájárulást a Munkáspárt. A párt elnöke szerint ez egy agresszív lépés az Európai Unió részéről, és szükségtelen beavatkozás Magyarország belügyeibe. Thürmer Gyula azt mondta: támogatják a kormány kvótarendszer elleni népszavazási kezdeményezését, amely nem jelent biztosítékot, de egy erős üzenet lehet Brüsszel számára. 
Terrorral ünnepelné az idei ramadánt az Iszlám ÁllamTerrorral ünnepelné az idei ramadánt az Iszlám Állam (888.hu
A nyugati világ elleni támadásokra buzdította híveit az Iszlám Állam, az iszlám böjti hónap, az idén június 6-án kezdődő ramadán idején. A ramadán a megszállás és a szent háború, a dzsihád hónapja. Isten akaratával a világon mindenhol tegyétek ezt a hónapot a hitetlenek számára a szenvedés hónapjává" 
Delegáció utazik Izraelbe, hogy megvitassák az antiszemitizmus elleni hatékonyabb fellépés módozataitDelegáció utazik Izraelbe, hogy megvitassák az "antiszemitizmus elleni hatékonyabb fellépés módozatait" (kuruc.info
A jelek szerint a zsidó gyarmatosítók megelégelték a magyarországi helytartók szerencsétlenkedését, és megparancsolták Orbán Viktornak, hogy azonnal küldje ki követeit Izraelbe. Ahol is személyesen kapnak utasításokat arra vonatkozóan, hogy mit is kell cselekednie a gyarmat élére állított kormányzatnak a nemzeti ellenállás letörése érdekében. 
Több száz IS terrorista NémetországbanTöbb száz IS terrorista Németországban (georgspottle.com
A bűnüldöző szervek lassan kikecmeregnek a "merkeli migránssimogatásból" és elkezdtek konkrét tényeket nyilvánosságra hozni. A Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt) bevallotta, hogy nagyon sok terrorgyanús személy érkezett az Unióba a migránsáradattal. Eddig 244 személyt kezelnek gyanúsítottként és ebből 19 személy ellen már vádat emelt az ügyészség. Az elkövetkezendő hetekben az információk alapján újabb 20 vádemelés szültethet. Az eddigi, hírszerzési, adatok alapján 369 terrorista érte el Németországot. 
Európa végveszélyben, a főszervezők az amerikai zsidókBakay Kornél: Európa végveszélyben, a főszervezők az amerikai zsidók
(vilaglato.info
Bakay Kornéllal, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett régésszel beszélgetünk a harmadik muszlim invázióról, a történelem hamisítókról és a mai napig tartó kiszorítottságáról. "Nem csak a lelkeket rabolják, hanem a múltunkat is."