Payday Loans

Keresés

A legújabb

Élő közösség hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2016. május 25. szerda, 04:22

KEDVES BARÁTAINK!AZ ÉLŐKÖZÖSSÉGEK HÍRLEVELÉT OLVASSÁTOK!TARTALOM:CSÜTÖRTÖKÖN STROBL MONA AURALÁTÓ - MANDALAFESTŐ ELŐADÁSA KŐBÁNYÁN! ÚJ MÉDIA SZÜLETIK! POMÁZI LOVAS MAJÁLIS! HŐSÖK NAPJA ÉS GYEREKNAP PÉTERIBEN! REFORMÁTUS FESZTIVÁL! MISZTRÁL-KLUB! TOBORZÁS MŰHELYMUNKÁRA! ALBÉRLETKERESÉS!MOZDULATMŰVÉSZ-GYÓGYÍTÓ! TAVASZI MÉREGTELENÍTÉSI AKCIÓ! ELADÓ AUTÓ!EZEN A HÉTEN:2016. május 26-án, MOST csütörtökön 18 órátólA KAPCSOLATOK TÜKRÉBEN -A TEREMTETT VILÁGOT ÁTSZÖVŐ KAPCSOLÓDÁSOK, ÉS AZ EMBER HELYE EZEKBEN A KAPCSOLÓDÁSOKBAN.A MANDALÁK ÉS AZ EMBER KAPCSOLATA.STROBL MONA auralátó, festőművész, kristálymandala-készítő előadása.További info:http://aranyut.com/Az előadás alatt kaphatóak lesznek: Gyógyító Kristály Mandalák, Vízprogramozók.(Minta a mellékletek között!)

 

ELŐZETES:2016. június 2-án, JÖVŐ csütörtökön 18 órától

ÚJ MÉDIUM SZÜLETIK:

SZELLEMI HONVISSZAFOGLALÁSA MÁTYÁS KIRÁLY KÖZÖSSÉGI TELEVÍZIÓVAL!

JUHÁSZ ZOLTÁN BESZÁMOLÓJA

Részletek:http://matyaskiralytv.hu/"A Mátyás Király Közösségi Tv az igazságot hozza népének! A szervezet felépítését felülről irányítva, önkéntesekkel végezzük.A rendszer aztán alulról építkező közösségek szövevényét hozza létre, ami kézen fogja embertársainkat és átvezeti őket egy - a már több tízezer éven keresztül - jól működő társadalmi formába, ahol a család a legfontosabb, ahol az ember a legnagyobb érték!Kedves Barátom!Nagy a felelősséged, igen nagy! A szellemi honvisszafoglaló Mátyás Király Közösségi Tv-t 7 fő alakítja meg! Heten lesznek, mint a hont - Árpád vezetésével - visszafoglaló vezérek! Az alapítást július 3.-án, a Hősök terén jelentem be hivatalosan, a pozsonyi csata hőseinek emlékére rendezett Civil Nemzeti Ünnepen!De ehhez minimum 10 000 aktív támogató szükséges!Az alapítók személyei már kiválasztásra kerültek! De a felkérést 300 fő nem indokolja! Nem létezhet, hogy csak 300 ember akar tenni valamit az ország, a nemzet sorsának jobbításáért!Tehát, ha holnap szólsz 3 ismerősödnek, kollégádnak, ha röviden elmondod és megkéred, hogy töltse ki ő is (miért ne tenné!), ha ezt mind megteszitek estére már több mint ezren leszünk! Ha következő nap megismétled, persze csak ha ismersz még 3 embert, akkor egy hét múlva már együtt is a 10 000 támogató!Vagy szerinted várjunk még? Mire?A Mátyás Király közösségi Tv szervezésének motorja a Civil MultiMédia alkotói közössége! A CMM a napokban vette át a Magyarok Házában a stúdiót, és mintegy 30 fős stábbal szerveződik az első valódi civil média elindítására. Az önkéntes média munkások a saját felszerelésükkel, a saját költségükön, a saját és családjuk idejét feláldozva akarnak műsorokat készíteni, rendezvényeket szervezni azért, hogy - Te, kedves civil társunk - érezd, értsd, hogy nem a szenvedés a kötelező sorsod! Hogy élhetsz boldogabb, becsületesebb világban!Hogy a szeretetalapú társadalom megvalósítása nem idea, hanem egy megvalósítható program!Ahhoz, hogy a szervezet működni tudjon finanszírozni is kell! A CMM nem üzleti vállalkozás, nincs politikai támogatója, állami háttere!Nem szolgál multinacionális érdekeket! Vagyis az életben maradása, a terveinek megvalósítása a civil társadalom kezében van! De 300 ember ehhez is kevés!Te döntesz!Köszönöm a figyelmed!Továbbra is tisztelj meg véleményeddel, javaslataiddal!Tegyük jobbá együtt a világot! Szeretettel Juhász Zoltán"

 

Az Élő Közösség tagjai által, kalákában épített (, az iskola udvarán található), kemencében sült, friss kenyereket és kalácsokat a helyszínen magatokévá tudjátok tenni! ????Adomány a terembérlethez -továbbra is- csupán 300,-Ft, de -mivel alkalmanként 15.000,-Ft-ra emelték az aula bérleti díját (, így legalább 50 fizető hallgató esetén vagyunk "pénzünknél") -szívesen veszünk plusz adományokat!????Helyszíne (, amint eddig is): Széchenyi Általános iskola (aula)1108 Bp., Újhegyi sétány 1-3.(a 85-ös buszról a Bányató utcai megállónál kell leszállni,és kb. 200 métert lefelé jönni az Újhegyi sétányon!)

EGYÉB AJÁNLOTT RENDEZVÉNYEK A HÉTVÉGÉRE:

Május 27-28-29. Református fesztivál:http://rzf.reformatus.hu/reformatus-zenei-fesztival/programMájus

28. Lovas majális a Pomázi Magyar Várban:http://www.facebook.com/magyarvar/photos/gm.1028169137271504/658153127657307/?type=3&theaterRészletek a mellékletek között!

Május 29. Magyar hősök napja és gyermeknap Péteriben Játékok, hagyományőrzők, koncertek egésznapRészletes program:http://www.facebook.com/events/1717959491809445/(Délelőtt 10 órától az EGYség zenekar koncertje!)

Május 29. Misztrál-klub (Előzenekar az Amatild együttes!):http://www.misztral.hu/koncertek

HIRDETMÉNYEK:RÉSZTVEVŐKTOBORZÁSA INGYENES MŰHELYMUNKÁRA!Kedves Kollégám, Barátom, Ismerősöm! Mint korábban jeleztem, a Barankovics István Alapítvány kereteiben konferencia és műhelymunka sorozatot tartunk, hogy a nemzetünk előtt álló legnagyobb kihívásra, a népességfogyásra megoldásokat találjunk. A következő témáink: · Második műhely „Élhető terek, életmód, közösségek”, (május 19, csütörtök, 8.00-16.30) · Harmadik műhely „Családbarát gazdaság és média”, (május 26-án, csütörtök, 8.00-16.30) Örömmel vennénk, ha szakértelmeddel, tapasztalataiddal, felkészültségeddel hozzá tudnál járulni hogy, ezzel a kihívással eredményesen tudjunk szembe nézni. A műhelymunka módszertana az első alkalommal is sikert aratott kapcsolatépítéssel kezdődik, majd egy rövid előadás után 5 szekcióban folyik az interaktív program. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot a mellékelt jelentkezési lapokon lehet jelezni. Határidő: A második műhelyre: május 17 kedd A harmadik műhelyre: május 24 kedd A jelentkezés elfogadásáról visszajelzést küldünkTovábbi részletek a mellékletben. Várva szíves közreműködésed, üdvözlettel, barátsággal:Benda Jóska,a konferencia és műhely sorozat mentora

 

Mellékletek: a.) b.) c.) d.) e.) f.)