Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pásztor István leköpése PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

MŰVELETI TERV RÉSZE VOLT PÁSZTOR ISTVÁN LEKÖPÉSE. CÉL A FÖLDVÉDŐ MOZGALOM LEÁLLÍTÁSA!

Pásztor István egy magyar nép elleni provokációban vett részt, melyet nyilvánvalóan megrendeztek, hogy leállítsák a magyar földvédő mozgalmat. Embereket beperelhessenek, Gaudi Nagy Tamás ügyvédet zaklathassák és a résztvevőket egyes földvédők bebörtönzésével megfélemlítsék.

Alább láthatjuk Pásztor Istvánt és őt a Kossuth térre felvezető sárga pólós férfit, aki furcsa módon elhagyja Pásztor István környezetét, mikor az árpádsávos kerepelős nő akcióba kezd Pásztor István előtt, de aki bevárja később Pásztor Istvánt a platánfa előtt a Kossuth tér sarkánál, nyilván azért, hogy tovább kísérje a provokáció lezajlása után az autójához, melyet a Zoltán utcában állított le Pásztor István.

Ajánljuk a mellékelt 4 videót megnézésre, amelyekből mindenki levonhatja a saját következtetéseit. Meggyőződésünk a megtekintett videók alapján, hogy Provokáció történt. De ha ez az egész színrevitel (inszcenálás) valóban megtervezett volt, akkor feltevődik a kérdés, hogy ebben volt-e Gaudi Nagy Tamásnak szerepe? Ugyanis ö volt az, aki felismerte a téren keresztül igyekvő Pásztor Istvánt, és ö kiabálta be a mikrofonba, hogy itt megy a délvidéki magyarság árulója Pásztor István. Mire kezdtek odaszaladni az emberek. A videók nem tisztázzák, hogy az egész ügyletben kik voltak előre megtervezetten benne, és kik kerültek bele spontán módon. A kérdéseket tegye fel mindenki saját magának, de ne engedjen teret senki a spekulációknak.

Furcsa az is, hogy Ader János milyen gyorsan reagált erre a “leköpésre”, ami a felvétel szerint nem is történt meg. A köpködést csak mímelték, s ezek szerint P.I. is mímelte a nyal letörlését, jó hosszasan, fájdalmas arccal, mélyen hallgatva. Valakinek a hangja is hallatszik: “Ne nyúljatok hozza!” Mert talán rájött, hogy provokáció az egész, és ha valaki egy női táskával is, de megüti, akkor indult volna be igazán a magyar gazságszolgáltató üzem!

A Földvédő Mozgalomnak annyi lett! Befellegzett! Pásztor István sikeres közreműködésével! A magyar föld eladó külföldiek számára is. Orbán Viktor miniszterelnök, aki mell-döngetve jelentette be a választási kampányban, hogy a magyar földet megvédjük, ha kell az életünk árán is. Ugyanez az Orbán Viktor, már miniszterelnökként, név szerinti szavazáson volt pofája a magyar föld eladását IGEN-nel megszavazni. Orbán Viktor semmi egyéb, mint egy szélhámos helytartó! Nem azt nézzük, amit mond, hanem amit tesz!!! A tettei pedig egy olyan embert mutatnak be, aki tetőtől talpig szélhámos, hazudozó, csaló! A magyar nemzet árulója!

A videókat beküldte Dr. Fórizs Eszter,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

NIF: Mi csak azt kérdezzük, hogy miért nem kerül ilyen helyzetbe Markó Béla, Verestoy, Frunda, Bugar Béla. Szívesen leköpném őket!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LAST_UPDATED2