Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pánikbetegség PDF Nyomtatás E-mail

Pánikbetegség 13 comments

leszarom-tabletta-

Legelőször természetesen az egyetlen gyógyszer, ami hatásosan, szinte azonnal gyógyítja????

Azzal kezdeném, hogy nem vagyok orvos, nem vagyok pszichiáter, egyszerűen csak 24 évig éltem pánikbetegként, aztán egy nap meguntam, és kijöttem belőle???? A tapasztalataimat tudom megosztani veletek, amiket a betegség alatti pokoljárásomból szereztem:)
Mert aki ebben benne van, az tudja, hogy naponta megjárjuk a poklok poklát. De van egy jó hírem! Igen gyorsan ki lehet jönni ebből az állapotból! Az első, a fenti tabletta???? A második már egy picikét nehezebb????
Mert “Hatalmas, aki másokat legyőz;
aki önmagát legyőzi: erős.” Tao te King. 33
Nos, mire kijöttök belőle, garantáltan rendkívül erősek is lesztek????
Íme a 2. számú tanács:
Jöjjön, aminek jönnie kell! Nem állok ellen semminek! Ha meg kell haljak, megteszem! Megengedem azt, amitől a legjobban félek! (Itt mindenki behelyettesítheti azt, ami nála a pánikrohamokat kiváltja.
Ennyire egyszerű az egész, de sajnos az elme nem szereti az egyszerű dolgokat, ezért inkább elhúzza olyan sokáig, amíg csak lehet. Valószínűleg, mire ezt meg meritek lépni, eljuttok már egy olyan állapotba, amikor azt mondjátok, hogy ennél már bármi csak jobb lehet????
Tehát, ennyi volt a lényeg???? A többi már mind csak körítés lesz, de tudom, hogy szükségetek van rá ♥
Új medicinás megközelítésben annyit tudok róla mondani, hogy ez egy olyan kibillent állapot, amikor az agyunk jobb, és bal agyféltekéjébe is becsapódik 1-1 megoldhatatlannak vélt konfliktus. (Amikor a pajzsmirigy-vezeték relén és a kopoltyúhasadék relén együttesen aktív a góc.)
Pánikroham alkalmával az sok ember nem mer kimenni az utcára, fél a nagy terektől, fél a magasságtól, fél a járműveken, fél a tömegtől, stb. Mindegyikünk más és más félelmet produkál, amibe annyira bele tudja lovalni magát, hogy majd elájul, nem kap levegőt, gyorsabban ver a szíve…… Akik ezt olvassák, pontosan tudják:)
Egyet kell erről tudni; Ezeket a félelmeket mind, kivétel nélkül az elménk produkálja! Azaz, semmi valóságalapjuk nincs!!! Figyeld csak meg, mi előzi meg a pánikrohamot! Mindig az agyalás! Elképzeli az elménk, hogy mi lenne, ha…. Elgondolkoztatok már azon, hogy ezek a víziók sosem történtek meg? Szerencsére???? És vajon mekkora az esélye ezt tudva annak, hogy megtörténjen? … Ugye?????
Természetesen éppen ezért nagyon fontos, hogy rendet tegyünk a gondolataink között! Nem kérünk több félelemkeltő gondolatot! Ezt gyakorolhatod meditációval, ahol igyekszel teljesen elcsendesíteni az elmédet, ha pedig erre nincs lehetőséged, egyszerűen engedd el a neked nem tetsző gondolatokat????Nem is a tieid ezek????
Igyekezz olyasmire gondolni, ami jó érzéssel tölt el! Séta egy gyönyörű erdőben, vagy úszás a tengerben, kinek, melyik a legmegnyugtatóbb. A lényeg, hogy mindig cseréld le a pánikkeltő, lehúzó gondolatokat! És sose mondogasd azt, hogy nyugodt vagyok! Ettől garantáltan pánikrohamod lesz????????????
Az állandó félelem rettenetesen megcsapolja az energiáidat, biztosan észrevetted, mennyire kimerült vagy 1-1 pánikos nap után…
Amit még megtapasztaltam a rohamok erősségével és gyakoriságával kapcsolatban az az, hogy mindig legalább 2 megoldhatatlannak tűnő probléma ütötte fel a fejét, amikor rosszabbodott a helyzet. Ezek mindegyike pedig a bizonytalansághoz kapcsolódott; bizonytalan volt az anyagi helyzetem, bizonytalan volt a párkapcsolatom, a munkahelyem, stb. Ha ezek közül egyszerre kettő is jelentkezett, -ami nem volt ritka- pokoljárásokat éltem meg:)
És itt jön a Leszarom tablettánk hatalmas, áldásos hatása! Mindez a pánik nem jöhetne létre, ha nem azzal foglalkoznánk, hogy a többi ember mit gondol rólunk!!! Egyébként semmit:) Észre sem vesznek:) De az elme mindig zsírozni akarja önmagát! Jobbnak látszani, mint, amit gondol magáról. Egyszerűen nem merünk önmagunk lenni, ezért mindig valakinek, valaminek meg akarunk felelni. Ez akkora frusztrációt okoz, hogy már ez önmagában is meghasonláshoz vezethet! A gyógyulás útján az első lépés, hogy nem érdekel, ki, mit gondol rólunk, mit vár el tőlünk, mindig azt tesszük, ami nekünk jól esik! Amit a szívünk diktál. Amit a legjobbnak ítélünk akkor, és ott, abban a szituációban. Különben széttépnek! Megpróbálunk megfelelni az anyukánknak, de az nem jó a húgunknak, és hogy nekünk mi jó??? Ezt sosem kérdeztük meg eddig… Akkor most eljött az ideje:) Ez nem egoizmus! Ez az egészséges és szeretetteljes elfogadása önmagunknak! Végre elkezdhetjük MAGunkat is tisztelni! Ez az első lépés ahhoz, hogy egy fél elemből teljes, és egész váljék belőlünk ♥

Hogy jöttem ki belőle? Először is, feloldottam a konfliktusaimat. Rendeztem az anyagi helyzetemet, sikerült egy kis céget létrehoznom, amit 1 év alatt olyan szépen felfejlesztettem, hogy végre, gondtalan életet tudtam biztosítani a fiamnak és magamnak is. Anyagi problémák tehát kipipálva, maradt a párkapcsolati, de mivel ő már egyedüli konfliktus volt, nem tudott ilyen problémákat okozni???? Végül elfogadtam az egyedüllétet is annyira, hogy ma már a boldogsághoz nincs szükségem egy másik fél megerősítésére, mert belülről fakad????
A gyakorlatba lefordítva: eljutottam arra a pontra, hogy nem bírom tovább! Jöjjön bármi, a halál is jobb ennél! És akkor megtörtént… Átengedtem magamon azt a hihetetlen nagy félelmet, aminek addig ellenálltam! Igen, néhány másodpercig valóban azt hittem, most meghalok, de utána leírhatatlan érzés kerített hatalmába! Olyan hatalmas szeretetérzés vett körül, és burkolt be, amilyet azelőtt még soha nem éreztem! Egy pillanat alatt a pokolból a mennyországba kerültem ♥♥♥
Ma már tudom, hogy az ellenállás még nagyobb ellenállást szül, és ha megpróbáljuk legyőzni, mindig a pánik lesz a nyertes???? Ilyen az energia természete:)
A szeretetteljes elfogadás, aztán az elengedés a biztos megoldás.♥
Persze, 24 év konfliktusai és félelmei nem múltak el egyik napról a másikra, jöttek még rohamok, de már tudtam, hogy kezeljem őket???? Aztán egyre ritkábbak, és egyre erőtlenebbek lettek, míg végül eltűntek a múlt ködében:)
Végül néhány jó tanács, amíg eljutsz a szeretetteljes elengedés állapotába????
– A problémákat, konfliktusokat két féle módon is meg lehet oldani. Az egyik az, amikor a gyakorlatban meg tudod változtatni a helyzetet. De ez nem mindig lehetséges! És itt jön be megint a tablettánk! Mert ez alatt az idő alatt azt is megtanultam, hogy a konfliktusokat bennünk sosem a körülmények okozzák, hanem mindig az azokra adott válaszreakcióink. Tehát, ha például nincs társad, elfogadod a helyzetet úgy, ahogy van:)
A kevés pénz konfliktusát nem tudom, városban hogy lehet megoldani:/ Sajnálom????
– Mankónak használhatsz nyugtatót, de figyelj arra, hogy ez olyan legyen, amire nem tud rászokni a szervezeted. Ilyen a Valeriána, lehet kapni már többféle változatban, bioboltokban is.

– Segítheted a gyógyulásodat a táplálkozással is. Szervezetünket abból az ételből-italból építjük fel, amit megeszünk, megiszunk. Ezért nem mindegy, mi az, amit naponta magunkhoz veszünk. Az étel, a fizikai tulajdonságain kívül, rendelkezik egy sokkal erősebb, energetikai tulajdonsággal is. Ezt manapság igyekeznek elbagatellizálni, pedig talán nagyobb jelentőséggel bír, mint a fizikai minőség. Vegyünk például egy állatot, amelyiket vágóhídon mészárolnak le brutális kegyetlenséggel úgy, hogy előtte a társai halálát végig kell néznie. Sajnos, ez zajlik a húsiparban????
Ennek az állatnak tele lesz a vére adrenalinnal, ami egy idegméreg, és minden sejtje a félelem, rettegés energiáit fogja közvetíteni! Ha figyelmen kívül hagyjuk a rengeteg antibiotikumot, és növekedésserkentő hormont, amivel egész picike életében mérgezték, a félelem energiái még akkor is brutális rombolást fognak véghez vinni bennünk az elfogyasztásukkal. Nézzetek csak körül a városokban (vírusokban)! Mindenki fél, retteg, és pattanásig feszült! Persze ennek vannak egyéb más okai is, de arra itt most ne térjünk ki:)
Kihasználhatjuk viszont ezeket az energiákat úgy is, hogy ez az életet szolgálja bennünk. Biztosan mindegyikőtök hallotta már, hogy a víz képes információkat felvenni, és közvetíteni.
“Dr. Masaru Emoto japán tudós kitartó munkával lefagyasztotta és lefényképezte a víz belső szerkezetét, és olyan felismeréshez jutott általa, ami eddig az emberiség előtt ismeretlen volt. Kézzelfogható bizonyítékot tárt elénk arról, hogy a gondolatainknak, szavainknak milyen az ereje, és az hogyan hat a külső környezetünkre. Bebizonyította, hogy mennyire nem mindegy, mint gondolunk, mit beszélünk, mit érzünk, mert minden belőlünk kiáramló gondolatnak, érzésnek hatása van. Amit kiáramoltatunk magunkból, pontosan azaz információ fog visszahatni ránk.”
Ezért sokat segíthetünk a testi és lelki egészségünkön, ha tiszta növényi táplálékon élünk, tiszta, lehetőleg forrásvizet iszunk, és ételeink elkészítésekor nyugodt, szeretetteli hangulatban vagyunk. Az ételek átveszik ezt a rezgést, és továbbadják az elfogyasztójuknak????
Erről nem is szeretnék most többet írni, ha valakit érdekelnek az egészséges ételek, lassan ezernél is több receptet talál az oldalon, amik garantáltan finomak is????

Még egy szerintem fontos dolog jutott eszembe, amivel most kiegészíteném a sort:) (Továbbra is szerkeszteni fogom az írást, ha eszembe jut olyan lényeges momentum, ami eddig még nem jött elő, de nektek segíthet.)
Ugye Budapesten születtem, és ott is éltem végig, a pánikbetegség alatt. A természettel, de még az anyafölddel sem volt semmilyen kapcsolatom. Mindig a legfelső emeleten éltem, aszfalton jártam, így sosem volt egy biztos, egészséges talaj a lábam alatt. A pánikrohamok mindig bizonytalanságok miatt alakulnak ki. Mivel imádtam kirándulni, hamar megtapasztaltam, hogy egy erdőben, hegyekben töltött nap után annyira feltöltődtem, hogy még a tömegközlekedés sem okozott gondot. A természet mindig boldogan segít nekünk, csak el kell jutnunk oda???? Ezért ha tehetitek, töltsetek minél több időt a természetben, legyen az akár egy kiskert, ahol mezítláb érezhetitek Földanya szerető, ölelő energiáit. Az erdőben szinte átölelnek a fák, ahogy beburkolnak a szeretetükkel❤ Próbáljátok ki!!!

Még egy dolgot nem árt tudnotok! Aki átesik ezen a “betegségen”, az a végére egy teljesen más ember lesz! Sosem leszel a régi, eleinte ezt bármennyire is szeretnéd. Az utánam következő sorstársak eseteiből azt látom, ez mára egy spirituális beavatás lett. Mire kijössz belőle, egy új ember születik általad. Egy csodás, érző, másokra odafigyelő ember, aki szereti és mélyen becsüli önMAGát! Mert enélkül nincs boldogság! Tehát tudnod kell, hogy amikor a MAGod ezt a hatalmas feladatot méri rád, tisztában van azzal, hogy meg tudod csinálni!!! Így hiába választod inkább a megváltó halált, nem fogod megkapni a kegyelemdöfést???? Ezt túl fogod élni, méghozzá lelkileg abszolút megerősödve! Mert ugye, ami nem öl meg, …..???? Most, ezekre az új, szuper erős emberekre van szüksége ennek a világnak ahhoz, hogy megteremtsük azt a változást, ami nekünk lehet már nem, de az utánunk következő nemzedékeknek egy boldog, egészséges, élhető létet hagy hátra❤
Ami szintén izgalmas megfigyelés számomra, hogy míg eddig 98%-ban nők élték át ezt a helyzetet, az utóbbi években egyre több férfi is megerősödik annyira, hogy lelkileg el tudja ezt viselni, és újjá tudjon születni belőle???? Tudom, kedves férfiak, ennek ti nem örültök, de nekem hatalmas boldogság, hogy újra közelítünk az egyensúlyhoz:)

Kérdezhettek a pánikbetegséggel kapcsolatban ezen az oldalon, igyekszem válaszolni úgy, hogy az mindenki javát szolgálja. De ne használjatok mankónak????
Sok sikert az ÚTon! Lélekben veletek vagyok, és segítek azzal, hogy már kitapostam ezt az utat előttetek ♥♥♥

bátorság