Payday Loans

Keresés

Fukusima, 2011. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?
2016.04.26 17:55 ma.hu

Nem csak Csernobil okozott visszafordíthatatlan károkat, az amerikaiak és kanadaiak vérző, daganatos, beteg tengeri állatok húsát fogyasztják - csak nem tudnak róla.

2011. március 11-én a Richter-skála szerinti 9-es, katasztrofális erejű rengés törmelékké és hamuvá változtatta Japán keleti részeit. A földmozgás okozta szökőár épületeket és embereket ragadott magával.

A természeti katasztrófa csaknem 16 ezer halálos áldozatot követelt. Hosszú távon mégis a földmozgás kiváltotta fukusimai atomkatasztrófa kapcsán kerül be a történelembe. Fukusima megrengette az egész világot, alapvetően megváltoztatva az atomenergiával, illetve az atomerőművekkel kapcsolatos gondolkodást. A katasztrófa nagyon hasonlít az emberiség eddigi legsúlyosabb nukleáris balesetéhez, a csernobili reaktor 30 évvel ezelőtti felrobbanásához. A japán hatóságok tagadják a csernobili párhuzamot, pedig a fukusimai balesetnek ugyanolyan hosszú távú biztonsági, gazdasági és egyéb hatásai vannak.
Figyemeztetés: íme ez lesz, ha nem engedelmeskedtek!

A fukushimai figyelmeztetés a Föld valamennyi országának szólt, nemcsak Japánnak: íme ez lesz, ha nem engedelmeskedtek!

Ha megpróbáltok kilógni a sorból, és a népeteket, választóitokat próbáljátok szolgálni a háttérhatalom elvárásai helyet, számoljatok a következményekkel! Mi vezetett a fukushimai terrorhoz?

Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?

Politikai előzmények

I. 2010 február: Japán dúsított urániumot ajánlott fel Iránnak a békés célú felhasználáshoz - akkoriban politikai hadjárat és ideológiai háború folyt Irán ellen, az IAEA mögé bújva.

II. 2010 március 11: pontosan egy évvel a katasztrófa előtt Japán egyet nem értését fejezte ki a palesztin területeken történő izraeli terjeszkedés miatt és KÖVETELTE a tervek megvalósításának leállítását.

III. 2011 február 18-án Japán a történelem során először szavazott Izrael ellen egy ENSZ határozattervezet érdekében, a West Bank izraeli telepeinek további bővítése ellen.

Gyakorlati előzmények

I. Az atomerőmű védelmét Fukushimában az aravai (Izrael állam) Magna BSP biztonsági cég látta el.

Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?

II. Dokumentált tény, hogy a Magna BSP, amely korábban kizárólag az izraeli védelmi iparágban volt jelen, korlátlan hozzáférést kapott a Japán atomerőmű minden létesítményéhez és berendezéséhez.

III. A Stuxnet vírust nem sokkal azután mutatták ki Japánban először, miután az izraeli biztonsági cég átvette a létesítmény felügyeletét.

IV. A biztonsági cég egy különös kamerát helyezett el a 3-as reaktorban. A kamera súlya 500 kg volt, és a fényképek alapján inkább egy nukleáris eszközre hasonlít. Valószínűleg az is volt, és fel is robbantották, az események vizsgálata alapján alappal kijelenthetjük.

V. A március 11-i földrengés erőssége nem 9-es, hanem LEGFELJEBB 6.8-as volt a Richter skála szerint. Az USGS adatait meghamisították, és ezek az adatok mentek a tömegtájékoztatásnak. Ez a tény feltételezi amerikai szervezetek bevonását is, ami egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek.

Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?

VI. Pár héttel az ENSZ határozattervezet szavazása után, március elején a Magna cég 12 nem japán alkalmazottja visszatért Izraelbe. Mindez a cunami előtt 1 héttel történt.

VII. Utólagos esemény, de ide tartozik: A katasztrófát követően egy nagy csoport izraeli civilruhás szakember érkezett Fukushimába. Az ott dolgozók szerint semmi érdemlegeset nem végeztek azon kívül, hogy a számítógépes rendszerből eltüntették a Stuxnet nyomait, tehát a bizonyítékot.

Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?

VIII. A szorgos japánok éppen karbantartották a 4-es reaktort, amelyből hiányoztak a fűtőrudak. Hogy ezek után abban a reaktorban is robbanás következett be, az ugyanolyan vicc, mint a harmadik (7-es számú) épület összeomlása a 911-es merényletnél. Mindegyiket felrobbantották, emberéleteket nem kímélve.

Rák burjánzik a tengeri élőlényekben a radioaktív szennyeződéstől - ez kerül a konzervbe?

Kapcsolódó:
A fukusimai katasztrófa mesterséges voltA fukusimai katasztrófa mesterséges volt (legendavadasz.hu
A szökőárt nukleáris fegyverek okozták, összesen hat, melyek egymás után indultak be a Japán-árokban, kiváltva egy hatalmas szökőárt. 3/11 volt Japán 9/11-e. A japán földrengést ember okozta, szeizmikus intenzitásának csúcsa 6,67-es volt a Richter skála szerint, ami 100 kilométerre történt a szárazföld belsejében a MYG004-es szeizmikus állomásnál. A szökőárt nukleáris fegyverek okozták, összesen hat, melyek egymás után indultak be a Japán-árokban, kiváltva egy hatalmas szökőárt. 
Öt év telt el, de még robotok sem tudják megközelíteni a fukusimai erőművetÖt év telt el, de még robotok sem tudják megközelíteni a fukusimai erőművet(24.hu
Öt évvel ezelőtt, 2011. március 11-én rázta meg Japán északkeleti részét az a rekorderősségű földrengés, amely nyomán szökőár sújtott le a fukusimai atomerőmű környékére. A cunami közel 20 ezer ember halálát okozta, az erőmű reaktormagja pedig megolvadt a hűtőrendszerek leállásának következtében. A sugárzás még most is hatalmas az erőműben, olyannyira, hogy az épület belsejébe küldött robotok sem bírják. 
Fukushima: Mutáns teknősök és zöldségek szerte az Egyesült ÁllamokbanFukushima: Mutáns teknősök és zöldségek szerte az Egyesült Államokban
(abovetopsecret.com
Nem tudom elhinni, hogy egy esemény okozza az összes ilyen őrült mutációt, a világ soha nem lesz ugyanaz, mit tegyünk? Mi, emberek érezzük az ilyen szegény teknősök fájdalmát. Mindannyiunknak deformált zöldségeket kell ennünk, mint ezek. Míg élvezzük a villamos energiát, melyek már természetesek számunkra. 
Fukushima sugárzása most okoz szörnyű mutációkat az észak-amerikai állatokabanFukushima sugárzása most okoz szörnyű mutációkat az észak-amerikai állatokaban? (sgtreport.com
A hegyi oroszlán egy második fogazat nőtt a fejéből, Idahoban ejtették el. A fukusimai nukleáris katasztrófa sugárzása okozza a mutációkat az USA-ban! 
Médiáink és kormányaink nem beszélnek rólaAnonymous: FUKUSHIMA - Médiáink és kormányaink nem beszélnek róla(youtube.com
Daganatok burjánzanak a tengeri élőlényekben - így kerülnek a konzervbe?Daganatok burjánzanak a tengeri élőlényekben - így kerülnek a konzervbe?
Egy új kutatás hátborzongató eredményedet mutat, és egy nem sokat hangoztatott tényre is rámutat: A tengeri állatok egy jelentős része vérzik, és daganatos, ennek ellenére így kerülnek bele a konzervekbe, mirelit zacskókba. Rákos, beteg élőlények húsát fogyasztja a világ? Nem csak Csernobil okozott visszafordíthatatlan károkat, az amerikaiak és kanadaiak vérző, daganatos, beteg tengeri állatok húsát fogyasztják - csak nem tudnak róla. 2011. március 11-én a Richter-skála szerinti 9-es, katasztrofális erejű rengés törmelékké és hamuvá változtatta Japán keleti részeit. A földmozgás okozta szökőár épületeket és embereket ragadott magával. A természeti katasztrófa csaknem 16 ezer halálos áldozatot követelt. 
Welsz Tamás üzletet látott a vakcinábanWelsz Tamás üzletet látott a vakcinában (mno.hu
Horváth István: Ha valami hazugságon alapszik, az nem is lehet más, mint hazugság. Egyévi felfüggesztett szabadságvesztésre és vagyonelkobzásra ítélte a bíróság egy "csodaszer" feltalálóját. Horváth István engedély nélkül, ráadásul pénzért adta be a nála önként jelentkezőknek az általa feltalált érszűkület elleni vakcinát. Az oltóanyag összetételét titkolta, mert attól tartott, ellopják az ötletét, szabadalom azonban nincs a szerre. 
A 20 legcsodálatosabb természetfotó, melyet valaha láttálA 20 legcsodálatosabb természetfotó, melyet valaha láttál (tudnivalok.eu
Sok gyönyörű természetfotót mutattunk már be, ám a következőktől jó eséllyel eláll majd a lélegzeted.