Payday Loans

Keresés

A legújabb

Elutasítják a nem kívánt homoszexuális érzelmek feloldását célzó tanácsadás minden formáját. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Az alábbi téma megosztó lehet a CitizenGO közösségében, mégis úgy gondolom, hogy fontos tudnunk arról is, ami esetleg nem része a mindennapjainknak. Azokra gondolva tesszük közé, akik máshonnan nem is hallhatnak ilyen lehetőségekről vagy azoknak, akik úgy gondolják, hogy meg kell adni a lehetőséget mindenkinek, aki élni szeretne vele. Személyesen is ismerek olyanokat, akik jártak ilyen tanácsadásra, és életükre pozitív hatással volt.

 

ELKÜLDÖM
Kedves Jenő!

A világ legnagyobb pszichiáterekből álló szervezete nemrég nyilatkozatot adott ki, melyben elutasítják a nem kívánt homoszexuális érzelmek feloldását célzó tanácsadás minden formáját.

Csatlakozzon hozzánk és barátainkhoz: az Egyenlőséget és Igazságot Mindenkinek (Equality And Justice For All), továbbá a Hangtalanok Hangja (Voice of the Voiceless) nevű szervezetekhez, hogy együtt szólaljunk fel ez ellen az igazságtalan és politikai alapú nyilatkozat ellen.

Ez a nyilatkozat politikai lépés. Nem veszi figyelembe azokat az eddig dokumentált pozitív változásokat, melyeket a homoszexuális érzelmektől szenvedő, a tanácsadást szabadon választó emberek éltek át.

http://www.citizengo.org/hu/fm/33972-vilag-legnagyobb-pszichiatriai-tarsasagait-tomorito-szervezet-elutasitja-homoszexualis

 

Az egyik szervezet alapítója, Christopher Doyle így nyilatkozik: "15 éven keresztül éltem nem kívánt homoszexuális vonzódással egy gyermekkori szexuális molesztálás eredményeként és férfiakkal való egészséges kapcsolat kialakításának hiánya miatt. Miután találtam egy engedéllyel bíró terapeutát, keresztény segítő csoportokat és sikerült egészséges baráti kapcsolatot kialakítanom férfiakkal, sikerült begyógyítani azokat a sebeimet, melyek a homo-vonzalmat okozták bennem. Mára elmondhatom, hogy 10 éve élek házasságban gyönyörű feleségemmel és öt csodálatos gyermekünk van! Semmilyen káros hatása nem volt a kapott segítségnek, sőt, életem minden szempontból javult ennek a segítségnek és támogatásnak köszönhetően.

A fent említett szervezetek karöltve a Terápiás Választás és Tudományos Integritás Szövetségével (Alliance for Therapeutic Choice and Scientific Integrity) együtt hirdetik, hogy a tanácsadás megfelelő eszköze lehet a nem-kívánt homoszexuális vonzalom feloldásának. Christopher története csak egy azok közül, melyeket a Pszichiáterek Világszervezete figyelmen kívül hagyott az ilyen tanácsadások elítélésekor. Ezzel megvonják a lehetőséget azoktól, akik szabad akaratukból szeretnének ilyen tanácsadáson részt venni.

http://www.citizengo.org/hu/fm/33972-vilag-legnagyobb-pszichiatriai-tarsasagait-tomorito-szervezet-elutasitja-homoszexualis

A levél aláírásával levelet küld a Pszichiátriai Társaságokat képviselő világszervezetnek. Leveleink hatására remélhetjük, hogy újragondolják az állásfoglalásukat.

Köszönjük, hogy mellénk és a hangjukat hallatni nem tudók mellé áll a pszichiátria átpolitizálásával szemben.

Frivaldszky Edit

és a CitizenGO csapata