Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pert fontolgat az énekes... PDF Nyomtatás E-mail
Szerelmi-szexuális erkölcsök - az újmagyar "elit"
2016. április 08. péntek, 14:02

Pert fon­tol­gat el­tit­kolt fia és sze­re­tője miatt D. Nagy Lajos!

Az éne­kes­nél be­telt a pohár! Elege van abból, hogy egye­sek spor­tot űznek a le­já­ra­tá­sá­ból.
Hirdetés

  • SZERZŐ: T.B.

 

Évek óta ostromolja Martonosi Balázs a Bikini frontemberét, hogy hivatalosan is vállalja fel apa-fia kapcsolatukat. A férfi szerint ugyanis D. Nagy Lajosnak viszonya volt az édesanyjával, ezért azt követeli, egyezzen bele az énekes az apasági tesztbe. Szerinte 100%, hogy a rocker a vér szerinti apja.

Időközben jelentkezett egy nő is a sajtóban. Azt állítja: 19 éves korában ismerte meg D. Nagyot, a nyilvánosság előtt azonban sosem vállalta fel a lányt, mert menyasszonya volt. Eta kétszer lett terhes a rocklegendától, mindkét alkalommal abortuszra ment. A beavatkozást az énekes fizette. A hölgy azt sérelmezi, arra sem vette a fáradságot Lajos, hogy a kórházból, a műtétek után hazavigye őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
d. nagy lajos MTI.jpg
(Fotó: MTI)

A 65 éves sztár egy cseppet sem zárkózik el a magánéleti kérdésektől, igyekszik kibogozni a szövevényes szálakat, de kissé már unja, hogy havonta bukkannak fel állítólagos családtagjai és szeretői a médiában.

Ha valaki a középpontba akar kerülni, akkor nagyon jó módszer egy ismert ember nyakán felkapaszkodni. Nem én vagyok az egyedüli a sztárvilágban, akivel megtörténnek hasonló esetek. Nem tudok mást mondani ezekre, minthogy súlyosan betegek. Nem tagadnám, ha lenne bármiféle közöm hozzájuk, ám egyiküket sem ismerem

- mondta a -nak az énekes, aki hozzátette: mindeddig türelmesen viselte a zaklatásokat, lejáratásokat, de ha kell, a jövőben nem riad vissza attól sem, hogy jogi segítséget kérjen.