Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság - Tegyük jobbá együtt a világot! PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2016. február 29. hétfő, 21:53

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasó!

A kép, amit elénk festettek úgy 16 évvel ezelőtt, arról szólt, hogy eddigi életünket kalitkában töltöttük, de most eljött a nagy szabadság ideje! Most majd sokkal jobb lesz: DEMOKRÁCIA = SZABADSÁG!

Aztán múltak az évek, jöttek-mentek a kormányok. Mindegyik ígérte, hogy most aztán…  Csak valahogy egyiknek sem sikerült beváltania az ígéretét.  Lehet, hogy csak az X-ünkre hajtottak?  X-eket az analfabétákkal íratnak alá! Az X-ünkkel szellemi analfabetizmusunkat erősítjük meg a szavazófülke titkos homályában!
És azt is elhisszük, az a jó, hogy nem írjuk oda a nevünket, mert ehhez jogunk van! Ez is a szabadságunk része!

A szabadságillúziót az autóval példázhatnánk. Dolgozunk, hajtunk, hogy összespóroljuk az árát, mert ha meglesz, akkor szabadabbak leszünk. Aztán még el is adósítjuk magunkat, hogy további éveken keresztül, kötelezően azért dolgozzunk, hogy a hitelt és a rárakódó tetemes mennyiségű kamatot visszafizessük. Muszáj munkát vállalnunk, muszáj bármit elvállalnunk, mert be kell fizetni a részletet…
De már van autónk, így minden reggel beleülve megkezdjük a csatát, hogy időben beérhessünk a munkahelyünkre és tolhassuk mások szekerét! Önként!!!! Természetesen a főnökkel jó viszonyban kell lennünk, mert ha kirúgnak, ugrik az autónk is!
Ahogy mennek a kilométerek, kötelezően szervizbe visszük kedvencünket, mert fontos, hogy jó állapotban legyen, különben nem tudunk  munkába menni,  nem tudjuk fizetni a kötelezettségeinket, és nem leszünk szabadok!
Közben panaszkodunk, hogy egyre nagyobb a környezetszennyezés, hogy szmog van, hogy drága az üzemanyag… Keressük a megoldást és találunk is! Tiltakozzunk! Így szabadidőnkben a Megosztó oldalakon töltünk magunkba megosztó nézeteket és igyekszünk mi is minél több mindenkit megosztani… És tetszikelünk  (Lájk- így ismerősebb ugye?)
Az autógyártók versenyezve kiabálják, hogy a CO kibocsátás már ilyen, meg olyan kedvező … De még mindig van, és mindig is lesz, amíg kőolajalapú a működése.

Egy rendszert, ami alapjaiban rossz, hiába javítgatjuk, fejlesztjük, mindig is rossz marad.
Hogy mi a megoldás?
Érdekel?

Van!
Te vagy az és csak rajtad múlik! Változtass  és a világ is változni fog körülötted!
A változás a felismeréssel kezdődik! Ha megérted, hogy Te tartod fenn azt a rendszert, ami minden részletében ellened irányul, akkor azt is megérted, hogy csak Te változtathatod meg!


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, az CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán

A CMM -nek közvetítő szerepe van az úgynevezett  alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Civil Média

Irányelvek a működéshez

Ez a média semmiben sem lehet kirekesztő, diszkrimináló. Szolgálata az egyetemes értékek bemutatásában áll, szeretet alapú közösségek létrehozását szorgalmazva, elősegítve, jó példák és hiteles emberek bemutatásával.
Ebbe nem fér bele, semmilyen szélsőséges, indulatokat gerjesztő, politikai, vallási, ezoterikus megnyilvánulás. A média célja minél több emberhez eljutni, és minél több embert közös nevezőre hozni egy szeretet alapú társadalom kialakítása érdekében. Ezt a lehető legmodernebb képi, vizuális eszközökkel, profi stábbal lehet csak megvalósítani.

Teljes terjedelmében itt olvasható
CIVIL MÉDIA TALÁLKOZÓK
2016.02.21-én Békéscsabára látogattunk, beszámolónk a találkozóról itt látható. Házigazdánk és egyben kapcsolattartónk: Komáromi Olga volt.
A gondolati forradalom  megvalósításának eszköze

Az elmúlt hetekben folyamatosan érzékelem a társadalom, különböző rétegeiből érkező segélykiáltásokat. Kik toleránsabbak kik kevésbé, kik pártot akarnak létrehozni, mások bíróságokra járnak, abban bíznak, megint mások tüntetnek, még több tüntetés kellene, vagy hát forradalom. Forradalom.

Én azt gondolom, valóban eljött az idő, hogy változzunk, és a tegezést azért nem kértem tőletek, mert a változás nem is képzelhető el magázó viszonyban, mert Magától nem lesz változás, csak Tőled! .

Igen, eljött az idő, hogy változzunk, hogy forradalmat valósítsunk meg, de nem kellenek fegyverek, ehhez a forradalomhoz.

A GONDOLAT forradalmát valósítsuk meg.

Ehhez nem kell utcára menni, nem kell senkiben kárt tenni, viszont sokkal hatékonyabb lehet.

Ez rajtunk múlik.

– Ahhoz, hogy arról beszélhessünk, hogy mit kellene tenni a változás érdekében, ahhoz arról legyen pontos képünk először, hogy, hogy működik ez a táradalom, amelyiknek a részesei vagyunk, ami sokunknak nem tetszik.

– Ahhoz, hogy változtatni tudjunk, hogy valóban megtaláljuk azokat a pontokat, ahol eredménnyel avatkozhatunk bele, ahhoz érzékelnünk, tudnunk, látnunk kell, mi az a pont. Tehát, hogyha egy autónak defektes a kereke, hiába cserélek benne olajat, attól a problémát még nem oldottam meg.

Teljes cikk itt olvasható

Vass Albert : Józan magyar szemmel

„Úgy vizsgálja meg hát önmagát mindenki, aki magyar, hogy ha nem álljuk meg a próbát, nem csak a magunk lelkét veszejtjük el ezzel, de odavész Attila s Árpád öröksége is, s népek országútjává válik újra a Kárpátok koszorúzta csodakert.”

MAGYAR HISZEKEGY
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
Ez az én vallásom, ez az én életem,
Ezért a keresztet vállaimra veszem,

Bővebben itt olvasható
Vidd Hírét a Léleknek  -  sorozat filmjei

Sharif Horthy előadása

László Ruth előadása

Tagjaink alkotásaiból
Purisaca Golenya Ágnes
VARIÁCIÓK EGY VALÓSÁGRA
A PERUI PAPNŐ – KÖNYVRÉSZLET


Hajnali négy volt, amikor Éva arra ébredt, hogy a kaliba megszokott párája egyre erőteljesebb ködfolttá sűrűsödik a helyiség közepén.
Aztán mintha egy erős fuvallat suhogott volna át, ami végül rátelepedett és lágyan az arcát cirógatta volna.  Ekkor már teljesen éberen feküdt. Nergal hangját hallotta a fejében, aki azt kérte, kapcsolódjon össze vele azon a fénysugáron, amit mindjárt észrevesz. És valóban, egy villódzó kis fénynyaláb ért ekkor Évához. Figyelte, belőle honnan indul vajon ki a saját fénysugara, amivel összekapcsolódhatnának. Máris látta, amint a szívéből elindul a sugár, és minden külön instrukció nélkül összekapcsolódik a Nergal által küldött fénnyel. Ezt a fényes szálat követve hagyta Éva, hogy az egyre erősebben lüktető energiaörvény egyre magasabbra és magasabbra emelje. Ekkor észbe kapott, hogy nem kell, hogy a stabilan összeforrt fényre koncentráljon, szétnézhet, mi is történik körülötte


Bővebben itt olvasható.

Péterfai János írásai

Péterfai János

I.AZ ÉGI CSODASZARVAS

Hatalmas teljesség, Ég pompás szarvasa,
Szár, mely aranysárga, s ezüstlő a Vasa,
Éji Csudaszarvas, forogsz a tejúttal,
Pettyeid közt vízzel, mélységes mély kúttal.

Csudás Éji Bura, millió pettyeddel,
Ha netán búsulnánk, rosszkedvünket vedd el,
Szemünket igéző pompázatos látvány,
Csillagtól származni nagy előny, nem hátrány.

Csudaszarvas anyánk, te csillagos égbolt,
Aki éjjel ragyogsz, s véled lép a szép Hold,
An isten szarvasa, aki szültél minket,
Szeressed népedet, amint eleinket.

Minden ember csillag, az Égtől születik,
Isteni parancsra ide alávetik,

Teljes vers
itt

M A G A Z I N
A LÁTHATATLAN TÖRTÉNET

A láthatatlan történet, mely ott feszült két ember között, másnak is láthatóvá, tapinthatóvá vált, a kettejük közötti őszinteség által. Két külön világ kelt életre egybe fonódott történeteikben, melynek véletlenül lettem fültanúja a szomszéd padon üldögélve. Nem vettek tudomást a külvilágról, önfeledten meséltek egymásnak, egy különös, láthatatlan kiállításról, a saját készítésű alkotások által megélt örömökről, baráti segítőkészségről, mely mindig a megfelelő időben, épp jókor érkezik, a görcsösen akarás elengedésének fontosságáról. Meséltek még egészségről, megélhetésről, családról, pénzügyi nehézségekről, sorsokról, emberekről, egyszóval magáról az életről, élvezték a kora délutáni napfürdőzést, egymás társaságát. Az egész élet ott volt bennük, jó kedvük rám ragadt. Majd hírtelen órájukra pillantva, sietősen távoztak. Egészen addig, észre sem vettem, az idő múlását, jó volt velük.    /Feke Éva
GYÖNGYÖT AZ EMBERNEK
”Képzeld mit álmodtam - mondta anyám a telefonba. A mennyországban jártam. Gyönyörű volt, találkoztam apáddal, beszéltem is vele. Neked elmondom, a többiek úgysem hiszik el. Mindenhol virág, sehol egy szemét. Csodás! ”
Az este én is ott jártam, a mennyországban. Igen, jól olvassátok. Ott! Méghozzá a barátaimmal. Ugyanis, többedmagammal vacsora meghívást kaptam.
Ezen az estén ünneplőbe öltöztettem a szívemet. Megálljt parancsoltam a hétköznapok rám erőltette rohanásának. Jól éreztem magam velük. Nem volt erőm megszólalni, inkább csak hallgattam őket. Szavaik bársonyát terítettem magamra. Hallgattam meséiket szeretetről, utazásról, csillogó szemekről, bánatról, örömről. Egyszóval mindenről A távolság miatt ölelés helyett szavam gyöngyeit gurítom feléjük. Jó volt velük. Köszönöm.


Misztrál együttes
Gyöngyöt az embernek


valami érzést
gyönyörűt, szépet
valami hangot
valami képet
napfény ecsetje
napsugár húrja
valami újat
valamit újra
valami ősit
valami égit
valami hősit
valami régit
valami földit
valami gyarlót
fagyöngyöt vágó
holdsugár-sarlót

szent dal csengését
majd a szent csendet
káoszban fogant
újjászült rendet
játékot, harcot
s a végén békét
tó mélyén alvó
tündérek képét
lelkek sebére
hófehér tépést
tenni az Isten
felé pár lépést
átlépni közben
árkot, göröngyöt
és az Embernek
szórni a gyöngyöt

Segítőket keresünk!


A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért mindinkább szükségünk lenne pár segítő kézre és elmére. Ha van kedved a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz! Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni  I. rész:  
Az Eltitkolt Ősiségünk


A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid előzetes is elkészül.

A film folytatásához keresünk támogatókat és keresünk szakmai segítőket is.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!
Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

Támogassa Ön is tevékenységünket.
Az 1%-ok és egyéb adományok,gyűjtésére:
Vidd Hírét a Magyaroknak,
K+H Bank

10403181-50526571-51751017;
IBAN HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017

SWIFT kód: OKHBHUHB

adószámunk: 18151022-1-13

A lámpás nem Én vagyok, hanem Te, meg Te!

Te vagy a lámpás!


MERT  NEKED  FÉNYLENED  KELL!
Forward
Share
Tweet
+1
Share
Copyright © 2016 Civil MultiMédia, Minden jog fenntartva
Azért kapja ezt az emailt mert a CMM weboldalon feliratkozott a levelezési listánkra.
Itt tudsz változtatni a beállításon vagy leiratkozni a hírlevelünkről!
LAST_UPDATED2