Payday Loans

Keresés

A legújabb

Cholnoky-Szilvay: A magyar és a testvérnépek őstörténete PDF Nyomtatás E-mail
Az én internetes könyvtáram
2015. október 20. kedd, 06:26

Közzététel: 2015. júl. 2.

A magyarok történelme a Föld nevü bolygón. 
----------------------------------------­-----------
Ajánló egy hatalmas és átfogó munkához, mely június 30-tól a Youtube-on elérhető, hallgatható. 

Tömör, átfogó kép egy közel 100 éves budapesti előadássorozat jegyzetekből (prof. dr. Cholnoky Jenő kolozsvári tanár) és prof. Szilvay Gyula hatalmas kutatómunkájából. 

A történet onnan kezdődik amikor még 2 holdja volt a Földnek. Aztán a "vízözön" előtti sok évezredből több száz oldalnyi emlék következik, olyan korokból, amikor még a "nyugati" népek, vagy a zsidók, vagy a rómaiak, vagy az árják, vagy a görögök még nem is léteztek. Viszont a Mú és Atlantiszt túlélt magyáknak és rokonnépeiknek akkor már igencsak régi történelmük volt.

 



A mű a Kárpát-medencét is 12 ezer év távlatában vizsgálja, de tételesen átvéve a bolygón magyar szempontból a Kaukázust, Kashmirt, Nepált, Afganisztánt, Pakisztánt, Indiát, Mezopotámiát, Egyiptomot, stb. Tárgyalva az etruszkokat, a besenyőket, a kunokat, jászokat, a hajdúkat, a kazárokat, a szabírokat, pannonokat, matyókat, "sumérokat", úzokat, föníciai rokonokat stb.

 



Külön nagy fejezet szól a magyarságról, a népünk összetételéről, a magyar ! mitológiáról, a politikai szerveződésünkről.

A Kárpát-medencét nem egyszer, idemenekülve foglaltuk el, hanem az elmúlt 12 ezer évben sorozatosan és számos törzsünk áramlott ide be, és a hun, avar, magyar "honfoglalás" mindegyike egy soktörzses szövetségi beáramlás, visszatérés volt, ám ők sem üres birodalmat találnak itt. 

Cholnoky-Szilvay anyaga átutazta a 20. századot, San Franciscoban adták ki (talán a 80-as években - nincs jelölve). A munka folytatható!!! És folytatni is kell. 

Akinek nincs ideje kutatni csodálatos és hatalmas emlékezetünket, annak ez a több mint 12 órányi tömény magyar világtörténelem kellő segítség lehet. De ne várja senki, hogy ez a mű olvasmányos lesz és meseszerűen, Jókai stílusában elregéli a múltunk. Ez nem az a munka. Itt a láncolat, az összefüggés, a kódok jelennek meg, amelyek töménytelen forráson alapszanak. Nem mese tehát. Kódok az emlékezetünkhöz, amelyek jórésze hazánkban teljesen ismeretlenek!

 



Ha a mű tényleg annyira értékes és jó, ahogyan kutató társaim és magam is találom, akkor jusson el minden kisiskoláshoz és minden magyar emberhez. A mű komoly gondolkodásra és - akár - kutatásra is serkenthet. 

Jó szórakozást kívánok!

Kozsdi Tamás, 2015. június 29. 

kövess engem: https://www.facebook.com/kozsditamas
kapcsolat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Munkámat azzal tudod támogatni, ha hagyod végigfutni a videók előtti reklámfilmet, vagy ráklikkelsz bármelyik bannerre, vagy ha egy következő videómra klikkelsz. A youtube számára ezek a reakciók értékesek, és ezáltal nő a csatornám reklámbevétele. Köszönöm, ha ezzel támogatsz.http://www.kozsditamas.eoldal.hu/