Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság - Tegyük jobbá együtt a világot! PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2016. február 14. vasárnap, 09:04

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasó!

Az eheti hírlevelünk tartalmát a múlt héten megtartott első Civil Média csoporttalálkozó tölti ki.
Sokat nem is akarok hozzá fűzni. Olvasd, nézd végig s aztán tedd amit jónak gondolsz!

Az eseményt követően elindult „áramlás” azt igazolja számomra, hogy az igény valós és már rengeteg „MAG” nyílik, bújik ki belőle a csíra, s tör a fény felé!

Nagy a feladat, igen nagy!

Sokak még mindig a rájuk erőltetett sablonokkal gondolkodnak és már a megosztók is működésbe léptek. Milyen politikai vonulatot támogatunk, vajon ki pénzel bennünket és hasonló kérdések bukkannak fel.
Remélem a kérdésekre nem is kell válaszolnom, igazából sem időm sem kedvem magyarázkodni.
…és különben is: „Ne azt figyeld, hogy mit mondok, hanem azt, amit cselekszek!”


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, az CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán

A CMM -nek közvetítő szerepe van az úgynevezett  alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Vasárnap a Civil Média sorsfordulóhoz érkezett. Budapesten, a Krisztina Hotelben került megrendezésre az első találkozónk, melyen megalalpítottuk a budapesti csoportot. Ismerkedtünk, beszélgettünk, véleményt csréltünk. Hozzászólók osztották meg észrevételeiket, gondolataikat a megalakuló médiánkkal kapcsolatosan. Többek között felszólalt, csak néhányukat említve: Pataki Antal, Varga Csaba, Dr. Madari Tibor, Pálfalvi Dorottya, Barabás Csaba, Gabrielatya. Így ezen a héten, Heti Újságunk, ezen örömteli esemény szellemében íródott.

Juhász Zoltán

MIÉRT VAN SZÜKSÉG EGY OLYAN MÉDIÁRA,

AMELY NEM IDEGEN ÉRDEKEKET SZOLGÁL?

AMIÉRT FONTOS AZ, HOGY CIVILEKNEK, SAJÁT HANGJA LEGYEN!

"Aki befolyásolni, irányítani tudja egy nép, a társadalom gondolkodását, aki megmondja, hogy mi a jó és mi nem, mi a helyes és a helytelen, mit szabad és mit nem az a legfelsőbb hatalom birtokosa!"

"Nagy a feladat, nagy a felelősségetek is! A világ olyan, amilyenné mi tesszük, mi alakítjuk, és mivel most itt vagyunk,érezzük ezt az alapító erőt, és tehetünk azért, hogy ez a világ igazságosabb és szeretet alapúbb legyen."

Teljes cikk itt.
Civil Média Találkozó  II./ 2 rész
Ha változtatni akarunk, magunkon kell kezdeni…..
Ennek a komoly munkának az első lépéseit tesszük meg ma!

"Ne azt keressétek, hogy ez mért nem jó! 
Hanem azt, hogy Én, meg Te, meg Te, mit tudsz hozzátenni, hogy ez még jobb legyen?
Hogy biztosan működjön!
"
Résztvevők véleményei

Pataki Antal
Nagyon élvezetes élmény volt ma jelen lenni Budapesten a
Civil MultiMédia első "munka megbeszélésén".

"Az volt a felemelő, hogy valamennyi hozzászóló, hozzátenni akart a már elhangzott gondolatokhoz. Juhász Zoltán pedig mederben tudta tartani a rendezvényt. Juhász Zoltán kezedeményezését emiatt tartom nagyon előre mutatónak, hogy egy "fölérendelt cél"-t tudott kitűzni: ez pedig Magyarország szabadságánaka visszaszerzése az emberek felszabadításának a következményeként!"
Varga Csaba

"Aki bármiért fél ma, az ennek révén, nagyon sok bajba fog kerülni, és egyébként nem tud semmilyen szempontból szeretet emberré válni. Tehát, egyik alapvető feladat az, hogy ki-ki saját magát belül, ezen a tűfokán áttudja húzni."
Bővebben itt olvasható.

Dr. Madari Tibor
Amikor ez az új kezdeményezés elindul, megpróbáljuk úgy visszaépíteni ezt a világot, ahogyan annak idején gyerekként megismertük volna. Én ebben látom ennek a kezdeményezésnek a jelentőségét, hogy próbáljuk meg az igazságot valamilyen módon az emberek elé tárni. Az igazság és a gazság érdekes módon viszonyulnak egymáshoz. Nagyon könnyen gazsággá válik az, amit igazságként próbálnak nekünk megadni. Illetve, aki fél, az nem egész. Abban kell az embereket segíteni, hogy újra az egész-ség felé tudjanak törekedni.
Itt nem nagy dolgokra kell gondolni, hanem egész egyszerűen lehetőséget biztosítani az emberek számára arra is, hogy csatlakozzanak valamihez. Ehhez lehetőséget adni nagyon jó kezdeményezés. Az egész világ a média terror súlya alatt nyög, olyan erők irányítják az emberiséget, amik nyílván valami más erők fenntartásár tartják lényegesnek.
Itt az a fontos, hogy megszálljuk a szellemi magaslatokat. Ezeket kell meglovagolni. Az egység iránti vágyat, hogy valahová tartozzunk. Ez a valahová tartozás, nem más, mint a középpontunknak a megtalálása, tehát nem kívül kell keresni az egyensúlyunknak a helyét, hanem belül kell keresni.
Ez az egyensúly mindig a szívben kell, hogy létrejöjjön. Ha ez az egyensúly létrejött, akkor van az, hogy felfelé tekint az ember és megpróbálja meg találni a helyét a világban és megpróbál csatlakozni egy nagyobb entitáshoz, úgyis mondhatjuk istenhez. Nagyon sok kishitűség van ezen a bolygón.

Fontos, hogy ráébresszük az embereket arra,
hogy csak önmagukat tudják korlátozni.
Pálfalvi Dorottya
Azt gondolom, hogy a magyar nyelv, mindenfajta nemzeti, népnemzeties, negatív felhang nélkül, egy spirituális kódrendszer. Egy olyan kódrendszer, ami valami egészen egyedülálló módon és csodálatosan tanítja a világmindenség összefüggéseit. Erről írtam egy könyvet, az a címe, hogy : A magyar nyelv kódja.
A könyvemben nem lehetett kikerülni a SZER-szót. Itt nagyon sokaknál elhangzott már a SZER-etet kifejezés. Elég kevesen tudják, hogy a szer, az egy külön önálló magyar szavunk, azt jelenti, hogy az isteni energia. A mindenség energiája. Amikor mi, SZER-elemmel működünk, a SZER-elem áramlik bennünk, a szívünkön keresztül, gyakorlatilag, akkor a mindenség energiájával működünk. Amikor a SZER-etet minket, amikor a SZER-vezet, akkor működik a SZER-kezet.
Szó esett itt a félelemről is. Ebből fakadóan, amikor FÉL-elemével működünk a SZER-nek, akkor nem rendelkezünk a mindenség energiájával, nem engedjük magunkban átáramolni valóban az isteni erőt, csak egy kis részét. Amikor a SZER-elem működtet minket, akkor vagyunk EGY-ségben az éggel, egész-ség állapotában vagyunk. Amikor FÉL-elemmel működünk, akkor pedig KÉT-ségben vagyunk. Ketté válunk az égtől.

Olvasói levelekből, hozzászólásokból

"Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy Pap Évával együtt részt vehettem a CMM első  csoporttalálkozóján. Külön öröm a számomra, hogy a "VHM" Alapítvány Önökkel együttműködve, valamint egymást kiegészítve, támogatva és megerősödve folytatja a tevékenységét."

"Jó látni, milyen nagy lendülettel dolgoztok!
Örülök az első találkozó sikerének is."

"Nagyon szimpatikus irányelveket hallottam
ebben az előadásban.   Minden elismerésem."


"Teljesen elvetélt ötlet. Nem lehet barkács módszerekkel médiát csinálni. Semmilyet. A médiához pénz kell, méghozzá rengeteg. Meg kell nézni hogy az N1 is hogy vergődik, pedig biztos hogy a Jobbik tol bele elég pénzt. Itt miből lesz? És ne hogy az adományokra alapozzuk már, amikor 100 milliókról van szó..."
"Örülök, hogy ott lehettem veletek, a hogyan tovább szellemében, elindítani egy folyamatot, mely lehetővé tette egy alulról kezdeményeződő média elindítását. Lehetőség adatott, hogy ez a szellemi csíra, a másképp gondolkodás, a tenni akarás csírája, az impulzusaid hatására, most szárba szökhessen, hogy elinduljon magunktól, mások felé. 
A Te szellemi impulzusod, szikrád kellett ahhoz, hogy megszülje bennünk a következő kérdést, a hogyanok, a hogyan tovább kérdését. Válaszként ott voltunk a találkozón. Sokunkban ott bujkált ez az égető, sürgető kérdés, hisz sokunkhoz elért ez a szikra, melyet nem lehet többé semmibe venni. Most itt az idő, hogy saját erőből, objektíven, kifejlesztve magunkban az alázatot, a mélyebb akaratot, tegyünk. Ehhez a magasabb intelligenciához kívánok erőt, kitartást, fejlődést. 
Sok sikert mindannyiunknak! "
Az egyik percben nincs semmim, de a másik percben meg többet kapok, mint amit elbírok fogadni. Nem lehet mindent szavakba önteni, de azt hiszem nem is kell!

P  R  O  G  R  A  M  O  K

Örömteli eseményről számolhatok be. Még alig alakultunk meg és máris az első vidéki Civil Média találkozóra megyünk Békéscsabára,2016. február 21-én, 15.00 - kor.

Kapcsolattartónk: Komáromi Olga.
Köszönet a munkájáért, a gyors szervezésért.
Felhívás!
Új sorozatot indítunk!

A MAGYARNAK LENNI
előadássorozat folytatásaként,

VIDD HÍRÉT A MAGYAROKNAK
címmel!

Várjuk a javaslatokat, személyekre, csoportokra, tevékenységekre! Az új sorozat előadásokból és riportokból, filmekből is állhat.

Tegyük jobbá együtt a világot!
Felhívás!

Munkatársakat keresünk az egész ország területén!

-Újságírókat
-Szerkesztőriportereket
-Operatőröket
-Hírolvasó bemondókat
-Informatikusokat
-Vágót, szerkesztőt
-Animációs szakembereket
-Kábeltelevíziós gyakorlattal rendelkező műszakiakat

Jelentkezz Te is a most formálódó új civil média csapatába!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Segítőket keresünk!


A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért mindinkább szükségünk lenne pár segítő kézre és elmére. Ha van kedved a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz! Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni  I. rész:  

Az Eltitkolt Ősiségünk


A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid előzetes is elkészül.

A film folytatásához keresünk támogatókat és
keresünk szakmai segítőket is.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!
Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

Ha tetszik a kezdeményezés, támogassa Ön is
a Civil MultiMédia tevékenységét.
Adományát küldheti a Budapest Bank
10103104-31049000-01004008
számú számlaszámra.