Payday Loans

Keresés

“Nincsen gyógyíthatatlan betegség, csak beteg van." PDF Nyomtatás E-mail

“HISZEM HA LÁTOM”  – A mai ember látja és mégse hiszi!

Napraforgok

 

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

“Soha, nem a magunkért való küzdelem a cél, hanem mások szolgálata. Ha nem akarunk megbetegedni, nagyon kell egymást szeretnünk.  A betegségek megelőzésére és gyógyítására, egyaránt a szeretet az egyetlen gyógyszer. ”    Dr. Papp Lajos

 

 

 

Dr. Budai L. Károly

orvos -természetgyógyász, GNM terapeuta

 

“Minden rezgés, minden hullámzás. Az anyag csak rezgésben létezik. Az azonos rezgések felismerik egymást. A magasabb rezgések hatnak az alacsonyabb rezgésre.  Ez az alapja annak, hogy megértsük a dolgokat.

És mi a legmagasabb rezgés? A SZER-etet.
És ez az amivel lehet ténylegesen mindent gyógyítani.
A feltételek és előítélet nélküli szeretet közvetítése a másik ember felé.

Az ember nem csupán csak a fizikai test, az ember a Test, Lélek, Szellem együttese! Ha az ember beteg, nem lehet csak a Test-ével foglalkozni és figyelmen kívül hagyni a Lelket és a Szellemet! ”

Nagyon egyszerűen fogalmazva: attól betegszünk meg, amit megeszünk és amint gondolkodunk, s csak akkor fogunk meggyógyulni, ha másként táplálkozunk és másként gondolkodunk.

 

“A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek!”            Vass Albert

 

“Nincsen gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg van. De a betegség beteg nélkül nem gyógyítható! A gyógyulást mi magunk fogjuk megoldani! Mert bennem van az az ősi tudás, ami kódolva van bennünk!”

“Van a földön egy csomó segítség. Sose vagyunk egyedül.
Ha rájövünk arra, hogy mennyi segítség van, és ezt újra segítségül hívnánk, vajon mi történne a világban? Csak tudni kell kérni!

logo1

 

Minden embernek van feladata. Az az ember, akit csak gyógyítunk, de nem tanítunk, az újra beteg lesz. El kell jussunk oda, hogy az emberek kapjanak alapvető információkat a biológiai és a lelki működésükről.

Ha valaki megtanulja a Germán gyógy tudományt kívülről, az nagyon okos lesz, de nem gyógyul meg. A biológia nem ellenem dolgozik, hanem értem.

 

Előadásaimban, mindig sok képet mutatok, mert Kép-eket kell mutatni, mert a magyar ember KÉP-ekben gondolkodik, különben KÉP-telen, el-KÉP-zelni sem tudja, hogy miről beszélek. nem KÉP-es.”

 

Csakhogy nem mindegy, hogy értem vagy nem értem, mit tesz a biológiám ÉNÉRTEM!

A félelem az egyetlen halálos betegség

A tényleges gyógyuláshoz a beteg szívét kell megérinteni, mert
félelemmel nem lehet gyógyulni, csak bizalommal. Persze nem árt
tudni, hogyan működik a biológiánk a félelmi programok alapján,
mert a félelem az egyetlen halálos betegség.

 

 

Betegségeink valódi okai és megoldásuk

Betegségeink kialakulását, sok esetben feldolgozatlan, megrázó élményeink eredményezik. A konfliktusok tudatosításával és feloldásával a biológiánk helyreállítja működését.

A Germán Gyógytudomány öt biológiai törvénye rámutat az összefüggésekre, ezeket meg lehet tanulni, de az érzelmi konfliktusokat érzelmileg kell elengedni a gyógyuláshoz.

 

– ÉS EGY VIDEÓ DR. BUDAI L. KÁROLY HONLAPJÁRÓL :

HOGY MEGÉRTSD, MIRŐL IS BESZÉLEK:

 

AZT AKAROM, HOGY MEGHALLGASSON!

- Aztán? - Adja tovább! - Kinek? - Teljesen mindegy. Annak, aki közel áll magához!"

 

Ha mások arcában meglátjuk a szépet, azzal felemeljük őket a saját felsőbb énjükbe és elősegítjük, hogy meghallják a szinkronicitásos üzeneteket.– részlet a nyolcadik felismerésből (Mennyei prófécia).

Az emberi kapcsolatokat a birtok és elválasztási konfliktusok uralják és a hibás, erőszakos kommunikációval tehetjük tönkre. Ezért érdemes tisztázni a GNM segítségével ezeket a konfliktusokat és megoldani a szívtől-szívig kommunikációval, az erőszakmentes kommunikációval és a feltételek nélküli elfogadás gyakorlatával.

Csak figyelj, ne címkézz, ne ítéld el, engedd meg bármi létezését úgy, ahogyan van …
MERT CSAK AZT KAPOD, AMIT KIVETÍTESZ.”

 

Germán Gyógytudomány

Életemet és munkásságomat alapjaiban változtatta meg a Germán Gyógytudomány megismerése. 2011-ben Helmut Pilhar által kaptam meg Dr. Med. Mag. Theol. RYKE GEERD HAMER-től a sandefjordi egyetem “ZERTIFICAT”-ját, hogy ezzel foglalkozhatom, ezzel Őt képviselem. Már előtte is tanulmányoztam és végre világossá vált a biológiánk működése és mergértése! Erről tényleg MINDENKINEK TUDNIA KÉNE! A gyógyuláshoz viszont a beteg közreműködése is kell, a lelki konfliktusokat csak Ő tudja lelkileg is feloldani önmagában. Ehhez kell a terapeuta segítsége.
Sokat küzdöttem az akadémikus tudással magamban, de ismét a gyakorlat volt az, ami bebizonyította számomra az igazságot.
Esettörténetek a Germán Gyógytudomány weblapról itt érhetők  el:http://www.germangyogytudomany.hu/hirhalo-27/beszamolok/tapasztalatok-es…

 

 

 

egyensulyban_de_kire_hallgatokegysegelmeny

 

“Bármilyen módszert is alkalmazhatunk a beteg állapotának javítására, amíg Ő nem értette meg  hogy mire akarta a betegsége megtanítani,addig nem fog igazán meggyógyulni. Ehhez helyre kell állítania a harmóniát önmagával és a világgal, meg kell találnia a lelki békéjét és csakis így érheti el a teljes és maradandó gyógyulást. Ezért nem elég csak a tünetekkel foglalkozni.

 

Csak egyetlen betegség létezik és az a harmónia hiánya.
Ha békében élek önmagammal és a világgal, mellékhatásként egészséges vagyok.”
( részletek : www.i-karesz.hu oldalról )
dr_budai
Dr. Budai László Károly
orvos -természetgyógyász, GNM terapeuta
www.i-karesz.hu