Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tegyük jobbá együtt a világot! PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2015. december 29. kedd, 11:16

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasó!

Ezúton is köszönetet mondok azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal ez évben segítették és segítik és a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

Magam és munkatársaim nevében is kívánok békés, bőséges, szeretettben gazdag Újesztendőt!


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, az CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán
III. Kerecsen Fényünnepi előadássorozatból.
III. Kerecsen Fényünnep - Előzetes
Attila Hotel  2015 12 20 21
Rövid összefoglalás a Kerecsen Fényünnepen fellépő előadók tartalmas műsoraiból. A fellépők nívós előadása is jelzi, mennyire sokszínű téma közül választhattunk. A bemutatott előadók részletes, teljes műsoráról készülő filmek, folyamatosan kerülnek feltöltésre oldalainkra.
Olasz Etelka előadása a Csodaszarvasról

"Száll a madár, ágrul ágra,
Száll az ének, szájrul szájra;"


Bövebben itt olvashat

Molnár V. József előadása a Karácsonyi asztal szentségéről

Valamikor, minden asztal, kivétel nélkül terített volt. Terítetlen asztalt én, gyerekkoromban, sohasem láttam. Asztal, azt a csodát idézi meg, amelyben mindannyiunknak része volt. Minden asztal, kivétel nélkül oltár asztal volt.
Bővebben itt.

Magyarnak Lenni

Felvillanó Emlékképek II/1-2 rész

Kozsdi Tamás nagysikerű októberi előadásának folytatása. Mint októberben, most is a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat ajándékozta meg a nézőket néhány dallal.

Felhívás!

Keressük azokat a civileket Magyarországról vagy a világ bármelyik kontinenséről, országából, akik vállalkoznak rá, hogy rendszeresen tudósítsák a CivilMultiMédia közösségét a környezetükben történt olyan eseményekről, melyek közérdeklődésre tarthatnak számot, de a fősodrású média nem számol be róla, vagy torzítja az eseményeket.
Magyar Rendezvények

A CMM -nek közvetítő szerepe van az úgynevezett  alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Partnerünk a HUN TV!

GRABOVOI ÜZENETE

"Elérkezett az idő, hogy megváltoztassuk megkövesedett elképzelésünket a környező világról és annak felépítéséről. A harmadik évezred küszöbén állva ezt mindenképp meg kell tennünk."
"Egy új korszakba léptünk, az emberiségnek fel kell ismernie a makro- és mikrokozmosz összefüggéseit, mert ezáltal jobbá válik az egyén és az egész Világ élete. Mi magyarok, nagyon könnyen tudunk azonosulni azzal a tudással amit Grabovoj kínál. Az isteni szikra, a Mag bennünk van. A teremtő tudása kivetül az emberi testbe, az itt van bennünk, a magyar népben, a magyar szóban."

Nemzeti Hírháló


Szilveszterezzen Székelyföldön

„A fenyő színe, a kenyér íze, az ősök dala, a szíved szava”

részletes program itt

Ami nem látsz a Tv-ben

Nem is oly régen volt Október 23-i ünnepünk, habár ez a rövid kisfilm előtte készült, de ez sem mentség. Ez a rövid riport is mutatja, milyen óriási felelősség van az oktatás, a felvilágosítás, a media kezében.

Test - Lélek - Szellem Feke Éva rovata

NAPLÓ ANYÁMNAK    V. 
EMLÉKSZEL  MAMA?
"Elkalandozok. Ismét és ismét. Eltelt egy óra mire idáig jutottam, de ötven évet átlapozni, még ha csak magamban is, az bizony időbe telik. Te igazi hölgy vagy Mama, így nyolcvan évesen is, fiatalos külsőddel, karcsú alakoddal, fürge, gyors járásoddal, a szűk fehér és piros nadrágoddal, és az elmaradhatatlan nyakláncaiddal. Amit akkor is feltettél, ha csak az udvarra mentél is ki."

(Mivel még épp benne vagyunk a karácsony időszerűségében, a fény születésében, így emiatt vált aktuálissá ennek az írásnak a megosztása.) 
Olvasd tovább itt.
VERSEK NEKED

Juhász Zoltán - Feke Éva: HA ÉREZNÉD

Zenéjét szerezte és elmonjda : Juhász Zoltán
ÉRINTÉS I.

A felkelő nap sugarai lassan araszolgatva fénybe öltöztették a hegytetőt. Légiesen áttetsző, nap sárga ruhába öltöztették a kolostor keleti oldalára néző szobámat is. Ablakára új függönyt szőttek, mit pókhálószerű, finom por fedett be függöny híján.
Hálás voltam ezért a napért. Ezért a végtelen csendért, ami körülvett. 
....olvasd tovább itt

Baravidi Stúdió

Pécelen az elmúlt időkben nem voltak meg ezek a Betlehemes játékok, a polgárosodás miatt, nagyon gyorsan elkoptak. A nemNzeti sajátosságokat mindenkinek meg kell őríznie. Mi másra lennénk büszkék mint erre! Nekünk Magyaroknak a Betlehemezés az egyik unikumunk, ami miatt Japánból is járnak ide kutatók. Mindent meg kell tenni ennek a hagyománynak az újraélesztésére.

Gabrielatya  gondolatai

Év végi gyomlálgatás

2016… 2 + 1 + 6 = 9.  A Krisztusi (Minden Létezővel Együtt-érző) Szellemi Tanító száma.  A Tarot 9-es lapja a Remete, aki a visszavonult, azaz: Belső Szellemi feladatait végző ember „megszemélyesítője”. 2016-ban a legtöbb támogatást a Szellemi Utat járók kapják. Ezzel távolról sem azt sugallom, hogy a továbbiakban nincs, vagy nem lehet dolgunk az „anyagban”, csupán azt, hogy lehetőség szerint járjunk a Szellemiség(ünk) Útján, Istennel Egységben. .........olvasd tovább itt
LAST_UPDATED2