Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság - Tegyük jobbá együtt a világot! PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2015. december 20. vasárnap, 14:16

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasó!


Közeledik az év vége!
Ez az időszak immár számomra is a hangos ünneplés, lakmározás helyett inkább az elcsendesedést, visszatekintést és a következő évre való felkészülést jelenti.

A Civil MultiMédia ötlete ugyan 2014 nyarán fogant, de valójában ez év májusában a minden előzmény nélkül, szinte a semmiből pár nap alatt elindított Magyarnak Lenni sorozat töltötte fel komoly tartalommal.
Az előadásoknak indított első Youtube csatornánkat az óta 230 000-en találták meg, s mintegy ezer látogató iratkozott fel 130 országból. Ha kritikusan figyelem az adatokat, s csak azokat az országokat veszem figyelembe ahonnét legalább tíz perc átlagos megtekintési idő is van, akkor is közel 80 országban élő magyar, magyarul tudó talált ránk! A CMM Heti Újságunkra is már 5 országból iratkoztak fel.

Köszönjük a bizalmat!
  • A héten volt a Magyarnak Lenni előadássorozat ez évi utolsó előadása. A 22. előadás.
  • Új szerzőink köre is fokozatosan bővül. Ezen a héten mutatkozik be Gabrielatya első cikkével.
  • A jövőre készülve egy új felhívást tettünk közzé. 2016-ban elindítjuk és folyamatosan építjük a Lánc-lánc meselánc” című sorozatunkat.
  • Elkészültek a „Devizahitel! Csalás állami segédlettel!” film felvételei. A tartalmas anyagot három részre  bontva részletekben töltöm fel. Az első rész „A CSALÁS” reményeim szerint 23.-án este már elérhető  lesz a CMM Televízión!

Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, az CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!

Áldott
Békés
Karácsonyt kívánok
Szeretettel,
Juhász Zoltán
Felhívás!    Lánc - lánc meselánc!

A CMM Televízió, új sorozat indítását szervezi:
„Lánc-lánc meselánc” címmel.
Az első felvételekhez keressük azt az óvodát a szentendrei kistérségből, ahol az óvonéni hajlandó lenne kameráink előtt egy szép magyar népmesét elmondani a gyermekeknek!  A felvétel a CMM Televízió csatornán,a Civil MultiMédia weblapon és a Heti Újság hírlevélben kerül a nagyvilágban élő magyarok elé. A folytatásban egyre több óvodát kapcsolunk be a Kárpát-medence területéről. Reméljük, mind többen jelentkeznek a Meselánchoz!
Részvételét kérem az alábbi email címen jelezze:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Fénylánc – 2015. december 21.

Nyolcadszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. A nyolc a kezdet és a vég egybeérése, a végtelen. Eljutottunk a disznók vályújáig. Ez a vég, nincs lejjebb, és nincs tovább, VÁLTOZNUNK KELL! Élve Istentől kapott szabad akaratunkkal kikértük, és eltékozoltuk jussunkat: a levegőt, a vizeket, gyermekeink jövőjét… Minden recseg-ropog, közeledünk a káosz felé, és ahogy nő a sötétség, az emberekben nő a félelem.  .....teljes cikk itt!

CSATLAKOZZ SAJÁT FÉNYEDDEL A FÉNYLÁNCHOZ!

Magyarnak Lenni

A Magyarnak Lenni előadássorozat újabb nagysikerű estje volt december 17-én. Kozsdi Tamás előadását hallhattuk, vedégként fellépett a Regélő Fehér Táltos dobcsapat. Azoknak akik nem tudtak ott lenni, ízelítőül pár kép az előadásról, az előadásról készült film elsőrésze már látható, a másodikrész szerkesztés alatt, hamarosan felkerül csatornáinkra.
Felvillanó emlékképek II/1 rész
Kozsdi Tamás októberi előadásának folytatása
Magyarnak lenni…

Szeretném megosztani, hogyan ihletett meg Szőke István Attila verse, ami a Regélő Fehér Táltos Dobcsapat előadásában hallható, a „Magyarnak lenni” kezdetű dal.
Egy októberi délután egy egyenes úton sétálva elém tárult a Nap, gyönyörű arany fényességét körülölelve egy fehér lágy fényáradattal. A Nap Istent körülöleli a Szentlélek, én meg eléje megyek, miközben zakatolt bennem a dal. „Magyarnak lenni…”. Megihlettek mágikus szavai,......
Részlet 'Nefelecs' tagunk írásából......olvasd tovább itt.

Felhívás!

Keressük azokat a civileket Magyarországról vagy a világ bármelyik kontinenséről, országából, akik vállalkoznak rá, hogy rendszeresen tudósítsák a CivilMultiMédia közösségét a környezetükben történt olyan eseményekről, melyek közérdeklődésre tarthatnak számot, de a fősodrású média nem számol be róla, vagy torzítja az eseményeket.
Magyar Rendezvények
ZENE - BOR
A 30 éves 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje
2015. december 30.
Vendégszólista: Kállai Ernő - Junior Prima dijas hegedűmüvész.

További programok kiállításokról, előadásokról itt olvasható.

A CMM-nek közvetítő szerepe van az úgynevezett alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Partnerünk a HUN TV!

Egy feltaláló, aki megtudná változtatni a világot!
Vendég: Boros Lajos tudós-feltaláló

Nemzeti Hírháló

Szent Korona: 38 éve tért haza!
Megemlékezés
2016. január 10-én de. 10 órától a
Magyarok Házában, Bp. Semmelweis utca 2.

Amennyiben a Szentkorona főhatalma visszatér, akkor az igazságos jogrend, amit a Szentkorona, mint egy "foglalatként" tartalmaz, őseink bevált akarata szerinti helyzetbe kerül. Azaz nem egyetlen nemzedék önző akarata lenne a döntő, hanem a mindenkori közjó, ami természetesen a jövő nemzedékeinek az érdeke is. Ne feledjük! Az ősök is gondoltak ránk. Ez az erő valójában maga hagyományt őrző Nemzet: a Szentkorona Nemzete.

Ami nem látsz a Tv-ben

Összeállítás azokból a hírekből és dokumentumokból, amelyeket a hivatalos média nem tett közzé, vagy észrevétlenek maradtak,
de mégis kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megismerjük
a valóságot,
amelyben élünk.

Devizahitel, Csalás állami segédlettel!

FELHÍVÁS !!!
A következő programunk, a harmadik – és egyben ebben a sorozatban utolsó – sátorozós megmozdulásunk. Sűrű volt az év utolsó hónapja, mint ahogyan az egész évünk is. Zárjuk méltón, zárjuk bulival! – Mert van miért örülnünk.
......olvasd tovább !

Test - Lélek - Szellem Feke Éva rovata

Az ember, aki zenével gyógyít
Napfény Szentély, a béke és a nyugalom szigete, ahol a mindennapok más formában vannak jelen. István kitár egy ajtót, és bepillantást enged a természet, a tisztaság, a  szeretet, az egyszerűség, a bölcsesség, a zene varázslatos, titokzatos és gyógyító harmóniájába.
A Mennyország itt van a földön!
„Vidd tovább az embereknek ezt a dallamot. Énekeld nekik, hogy legyenek boldogabbak, legyenek a jelenben.”
"Napom, napom, fényes napom, virágozzál szív ablakon,
minden virág közepébe, minden ember nagy szívébe,
ragyogj, ragyogj,  csillag ragyogj, fényes csillag bennünk ragyogj,
minden virág közepébe, minden gyermek kis szívébe,
ragyogj ragyogj, csillag ragyogj, fényes csillag bennünk ragyogj.
"
Test - Lélek - Szellem harmóniájának megőrzése a nehéz időkben.

Gábrielatya merengései

Karácsonykor  (Újjászülető Fény Ünnepe – Világosság Ünnepe)
Bemutatkozással kezdek.
Ebben a megtestesülésemben Deres István Gábornak neveznek. Az első keresztnevem István azon vértanú után, aki Jézust megértve, hirdette, miszerint: Isten nem lakik emberkéz által épített templomokban. Halálra kövezték érte. A második keresztnevem továbbá Gábor, talán az Arkangyal után… Ez még nem tudom biztosan… Tény, hogy az igehirdetésre alkalmas harsányságért nem megyek a szomszédba…
Avatott pap vagyok, innét az „atya”. Semmilyen egyháznak, gyülekezetnek, felekezetnek, szektának nem vagyok tagja. Mindazonáltal a pap egyrészt a tudás őrzője, és, mint tudjuk, ha jó akar lenni a „szakmájában”, holtig kell tanuljon. Ez énnálam alapvetés: minden nap új ösmereteket kutatok, meditálok-merengek, és az általam tanultakat igyekszem a gyakorlatban alkalmazni. Ez utóbbi ahhoz (is) szükséges, hogy az ember a hamisságokat-hazugságokat el tudja távolítani a „készletből”.
Vallom, hogy az egyetlen igaz valóság Maga Isten. Örökké Létező és Örökké Teremtő. Egy és Minden Őbelőle Van.

Baravidi Stúdió

Kivel fogjunk össze, mi Magyarok?
A kérdést prof. dr. Papp Lajos válaszolja meg előadásában.
A jó Istenen kívül kivel? Hát őseinkkel! Itt ezen a gyönyörű helyen,
amit Kárpát medencének hívunk, minden egyes magyar léleknek kötelessége, hogy ezt a kizökkent időt helyre állítsa!

Az új generációs televízió: TV helyett

Előadó: dr. Weix-Várhegyi László

„Én senki helyett nem tudok meggyógyulni, de meg tudom mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek a gyógyuláshoz.”
A betegségeink alapvetően lelki eredetűek. Anyagból vagyunk, és az anyagnak anyag kell. Akit megtudnak megvezetnek! Nem hinni kell hanem mérni! Elképzelhetetlen irányból érkezik felénk a mérgezés.

Magazin

AZ ÉGI CSODASZARVAS

Hatalmas teljesség, Ég pompás szarvasa,
Szár, mely aranysárga, s ezüstlő a Vasa,
Éji Csudaszarvas, forogsz a tejúttal,       
Pettyeid közt vízzel, mélységes mély kúttal.

Péterfai János  verse, itt olvasható
Szeretem az otthoni fiatalokat.
Szeretni is kell őket, mert nagyon szomorúak és nagyon lelki szegények. Azt szeretem legjobban az otthoni magyar fiatalokban, hogy van önkritikájuk. A magyar nők és férfiak nem azért hoztak világra gyerekeket évezredeken keresztül mert volt bölcsőde, egészségügy, lakás,  állami támogatás, normális oktatás, ingyen ebéd, iskolai kirándulás, s engedjék meg, hogy ne soroljam......teljes cikk itt.

Segítőket keresünk!


A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért mindinkább szükségünk lenne pár segítő kézre és elmére. Ha van kedved a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz! Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni  I. rész:  
Az Eltitkolt Ősiségünk


A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid előzetes is elkészül.

A film folytatásához keresünk támogatókat és keresünk szakmai segítőket is.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.
A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!

Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

LAST_UPDATED2