Payday Loans

Keresés

A legújabb

Hóman Bálint - Tompó László PDF Nyomtatás E-mail
MAGYARSÁGISMERET ABC


Tilos a karlendítés, Hóman nyilas volt – mi jöhet még, nem tudom...

2015. december 10. 14:16

homan-balint250.jpg„Adventus Domini”, az Úr érkezésének idejét élik ilyenkor a normális emberek. Krisztusra várnak és Reá vágynak. Hangsúlyozom, a normális emberek. Akiknek volt gyermekszobájuk. Más a helyzet az abnormálisokkal. Ők ilyenkor is gyűlölködnek. Nyilasoznak, náciznak szakadatlanul. Lássuk a történéseket!

Hazugság a köbön: „Hóman mintegy 500 ezer zsidó halálát rendelte el”

2015. december 08. 14:38

homan-balint250.jpgIgen, már megint a Mazsihisz, illetve a holdudvara köré csoportosultak a téma. Egyszerűen nem férnek a bőrükbe az oda tartozók. Reméljük azért, hogy vannak a hazai zsidóságon belül olyanok, pláne értelmiségiek, akiknél egyszer csak elszakad a cérna, és végre kimondják: ne nyilatkozzanak ők az itteni zsidóság egésze nevében!


Mi köze a Zsidó Világkongresszusnak a Hóman-szoborhoz?

2015. december 06. 08:53

homan-balint250.jpgAz MTI ma közölte e világszövetség közleményét: „Meglehetősen felháborító, hogy a magyar adófizetőnek kell kifizetnie egy olyan ember emlékművét, aki nemcsak antiszemita, a magyar zsidóknak a második világháború előtti és alatti üldöztetésének kulcsfigurája, a náci Németország és 1944-ben a fasiszta nyilaskeresztes rezsim támogatója volt, de élete végéig nem bánta meg bűneit." Csakhogy jobban tenné, ha meg sem szólalna. Mi köze neki egyáltalán mindahhoz ugyanis, ami magyar?