Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tompó László közírásaiból PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

„Háborús bűnösök”-nek titulált kormányfőink végre méltó sírhelyen nyugodhatnak majd?

2015. november 26. 12:35

szalasi-ferenc.jpgLassú víz partot most, mondhatnók, s bár így lenne ebben az esetben is. Mindenesetre nagy a jajveszékelés a véleményterroristák körében. Rettegnek attól, hogy előbb-utóbb helyére kerülnek történelmünk általuk csak mocskolt személyiségei

Holokauszttúlélők szépségversenye, avagy hová süllyed a világ?

2015. november 25. 16:30

holo-tulelo-250.jpgNem szoktam triviális lenni, de most mégis az leszek. Kérem olvasóimat, bocsássák meg nekem: nem kell ingerelni, és akkor nem leszek az. Merthogy mindennek van határa, s nem jó a tűzzel játszani. A holokauszttal sem, így nyolcvan feletti túlélői között szépségversenyt rendezni. Szóval erről értesülve legszívesebben szétröhögném magamat.

Kettős mércézés ismét: aki zsidót fenyeget, elítélik – de csak azt?

2015. november 24. 18:02

justitia500.jpgEgy normális ember nem áll le az utcán verbálisan megfenyegetni senkit sem. Ez evidencia. Aki mégis ezt teszi, vétkezik. Így tanultuk ezt. Mit tanultuk, ilyennek születtünk. Van mindenkiben egy egészséges és ennélfogva veleszületett jóérzés ugyanis. Aki ez ellen vét, csak sajnálni lehet. Vagy megbüntetni, de akkor aztán függetlenül a saját és fenyegetettje származásától.

Az iszlám terjeszkedés valójában a hitetlenség gyümölcse

2015. november 23. 11:00

Vannak túlságosan is földhözragadtak, akik az iszlám terjeszkedést pusztán népesedési vagy gazdasági okokkal, vagy pusztán az iszlám militáns természetével magyarázzák – felszínesen. Ott, ahol igazi rend honol, valódi béke van, így ez nem történhet meg. A mélyebb magyarázat aligha lehet más, mint annak felismerése, amit nemrég Böjte Csaba, Barsi Balázs ferences atyák, vagy Márfi Gyula veszprémi érsek elmondott: elvesztettük hitünket. Hiten pedig nem mást, csak a keresztény, a katolikus hitet értették. És tekintsék akár nem is kevesen bármennyire szemellenzős szemléletnek, magam sem tudok más lényeglátó magyarázatot találni, mint a címben adottat.

Átvizsgálnák a budapesti lakásokat töviről hegyire, hátha találnának falaikban zsidók elpusztítására vonatkozó iratokat

2015. november 22. 08:59

holo-500.jpgDe szép is volt régente, amikor a nyelvtanórákon megtanítottak bennünket arra, hogy különbséget tegyünk a kijelentő és a feltételes mód között. Vannak azonban politikai érdekeltségek, melyek képviselőinél nem számítanak az effajta megkülönböztetések. Elpusztítottak embereket vagy elpusztíthatták őket? Nekik ez mindegy. No de lássuk is a fejleményeket!

Ingyen szén a részegeskedőknek, szemetelőknek?

2015. november 21. 09:04

ciganytelep.jpgTudom, sok metamorfózison ment át már a Néphazugság, de ami sok, az sok. Nem, félreértés ne essék, nem azt állítom ezzel, hogy régente tudta, mi a dolga, pláne az oly sokszor hangoztatott respublika védelmében. Nem. De akkor még azért, hogy, hogy nem, mégiscsak volt benne némi visszafogottság. Nem tüntetett a melegek „jogaiért”, nem írt arról, hogy a részegeskedőknek, szemetelőknek ingyen szén adandó.

„Az írmagját is ki kell irtani ennek az úgynevezett Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek”

2015. november 20. 10:20

iszlam-allam-250.jpgIsmét megszólalt Maróth Miklós orientalista professzor. A Kossuth Rádió „180 perc” című műsorában tegnap nemcsak megismételte korábban általunk is ismertetett állásfoglalását iszlámügyben, hanem azok értelmét mélyebben is megvilágította, fenntartva korábbi sarkalatos következtetését, hogy a nagyobb tömegű muszlim közösségek nem integrálódnak Európában. S megszólalt mellette Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke is, aki elmondta: „Az írmagját is ki kell irtani ennek az úgynevezett Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek.”

„A zsidó emberek részei a magyar kultúrának”?

2015. november 19. 10:39

tetuhintasok500.jpgNyilván vannak, akik erre igent mondanak, de azok is kétfélék. Egy részük azt mondja, vannak, akik zsidónak születtek, de magyar hagyományokon nevelkedtek és azokat fogadták el, így önmagukat már magyarnak tekintették, és nem zsidónak. Más részük szerint aki zsidó, egyben magyar is, ha hazánkban nőtt fel és élt vagy él.

Megérkezett az igazi terror Európába – de mit tegyünk ellene?

2015. november 18. 15:56

terror1-250.jpgNem, nem kezdek el most egy nyolcszázadik hírcikk publicisztikává alakításába migránsügyben – ezt megteszik helyettem mások is, akik ráadásul nálamnál sokkal közelebb vannak a tűzhöz, az információk dömpingjéhez, arról nem is beszélve, hogy megírásuktól még sajnos a tragédia küszöbön áll.

Szcientológiai „egyház”? Sarlatánok betiltandó szektája!

2015. november 17. 16:06

szcientologia-500.jpgOtt, ahol Istent száműzték, virágzanak a szekták. Közülük a legdémonikusabbak közé tartozik a szcientológiai „egyház”. Erről készült nemrég egy leleplező film. Hajmeresztő tények derülnek ki belőle. Lássuk őket!

„Olyan volt ez az ember, mintha gránitból lett volna faragva”

2015. november 16. 15:35

bangha-bela-lead.jpgKöztudomású, hogy amikor végzetes lelki-anyagi ínség fenyegeti egy nemzet életét, akkor támadnak soraiban igazán olyanok, akik annak megszüntetésén túl táplálásán munkálkodnak. Egy ilyen munkálkodóra emlékezünk most, nagyjókai Bangha Béla jezsuita atyára, aki százharmincöt éve, 1880. november 16-án született.

Megszólalt a néhai főguru, Pető Iván: „Jobb, hogy békés volt az átmenet”

2015. november 15. 08:49

politika-250.jpgIgen, robotmunka, médiaszemlézés megint. Ezúttal az ATV-re esett kényszerű választásom. „Miért bukott el az SzDSZ?” címmel Magyar Bálint és Pető Iván volt a stáb vendége pénteken. Sok beszédnek sok az alja, tartja a közmondás. Nos, az alig húsz perces adásban egy igazán lényeges mondat hangzott el, éspedig Pető Ivántól.

Anyázta a rendőrt, előállították egykor. És ma?

2015. november 14. 17:02

csendor.jpgA párizsi merénylet ismét alkalom arra, hogy elgondolkodjunk. Nem, most nem a nagykutyákról, az úgynevezett politikusokról meg politológusokról van szó. Ha neveltetésem nem tiltaná, most írnék valamit róluk, de ezt ugyebár nem tehetem. Azt viszont igen, hogy feltegyem a kérdést: hol vannak a rend őrei úgy általában?

Aki mindvégig hitt hazánk feltámadásában

2015. november 13. 11:44

Zadravecz-Istvan-1.jpgÖtven éve, 1965. november 13-án adta vissza lelkét Teremtőjének Uzdóczy-Zadravecz István ferences tábori püspök, akinek életműve méltán vált huszadik századi magyar történelmünk szerves részévé. Azok közé tartozott, akik számára a keresztény hit és a hazaszeretet olyan volt, mint a meder és a folyó, egymástól elválaszthatatlanok.

Nem fekete trikós, bakancsos fiatal nácik, hanem érdeklődő értelmiségiek veszik a Mein Kampfot

2015. november 12. 09:42

adolf-hitler.jpgNem győzöm elégszer hangsúlyozni, mennyire érdemes figyelni, éspedig rendszeresen, a média fősodrát. A Néphazugság egyik publicistája, Tanács István, mai számában például ugyebár gyomorforgató, bicskanyitogató tényről számol be: bizony nem fekete trikós, bakancsos fiatal nácik, hanem érdeklődő értelmiségiek veszik a Mein Kampfot. Erre mondják telivér liberálisaink, hogy azért ez „ciki”.

„Igen szívesen alkalmaznak külföldi zsidó mérnököket” – no de kik is?

2015. november 11. 12:52

A minap írtam, hogy egyáltalán nem haszontalan a zsidó lapok tüzetes tanulmányozása. Nem bizony. Ma már digitálisan is elérhetők közülük a régiek is. De miért is írom ezt? Azért, mert belőlük meglehetősen más kép rajzolódik ki a két világháború közötti, szélsőjobboldalinak nevezett rendszerekről, mint amit állandóan hallunk. Itt van erre iskolapéldaként az 1882-ben Bogdányi Mór (1854-1923) által alapított Egyenlőség (amelynek fejlécén 1938-tól már az szerepelt, hogyMagyar Zsidók Lapja) Szabolcsi Lajos (1889-1943) szerkesztése alatt az egész hazai zsidóság érdekvédő sajtóorgánumának tekintette önmagát: a neológia szócsöve volt és cionizmus ellenes irányultságú.

Egyre több a szüleit verő gyermek

2015. november 10. 11:59

eroszak_250.jpgEgyre több bizony, és, tegyük hozzá, szintúgy az olyan pszichológus, aki éppen ezért kénytelen elismerni, hogy a liberális nevelés megbukott – mint a minap József István gyermekpszichológus. Mert nem a gyermekekkel van persze baj, hanem a felnőttekkel, mindenekelőtt a szülőkkel. A gyermek olyan, mint a gyurma. Csak kérdés, mivé formálják? A liberálisok megmutatták már eddig is ezerszer, hogy mivé. Agyhalottakká.

Háromszázezer forint holokauszttagadásért – a Lenin-fiúk tetteinek tagadásért akkor mennyi jár?

2015. november 09. 12:36

lenin-fiuk-munkaban-500.jpgTegnapi hír a sonline.hu-ról: Háromszázezer forint pénzbüntetésre ítélt nem jogerősen a Kaposvári Járásbíróság egy somogyi férfit a nemzetiszocializmus bűneinek kétrendbeli nyilvános tagadása miatt – ez volt az első verdikt holokauszttagadás miatt a megyében. A fiatalembert internetes bejegyzései miatt jelentették fel: előbb egy otromba auschwitzi viccet osztott meg az egyik közösségi oldalon, majd konkrétan tagadta, hogy megtörtént volna a holokauszt.”