Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél - 2015 november 10. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél
2015 november 10.
GYORSMENÜ
Feliratkozás
Olvasás honlapon
Programajánló
Facebook
Levél Hírhálóra
Támogatás-tagdíj
99Húszmillió!
Kedves Olvasó!

Holnaptól folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Részletek a teljes hírlevelekért: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Továbbításnál a "másolatot kap" címmezőben szerepeljen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes

Szilveszteri ajánlatok 
Hírháló olvasóknak 5% kedvezménnyel!

Jelentkezés:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

SZILVESZTER BIHARBAN
Időpont: 2015.12.29-2016.01.02. (5 nap) 
Ár: 58.000 Ft 
Egyágyas felár: 12.000 Ft 
Gyermek kedvezmény (12 év alatt): 6.000 Ft 
Családi kedvezmény (min. 3 családtag): -5 % 

Útvonal: Budapest-4-es főút-Szolnok-Berettyóújfalu-Nagyvárad 
Indulás: Budapest, Székesfehérvár, Szolnok 

Noha Ady kedvenc városa, a "Pece-parti Párizs", és "Biharország" csak 5 óra járóföld Budapesttől, mégis, jellemzően csak átfut rajta a magyar. Ideje pótolni a hiányosságot! Szálláshelyünk, a nagyváradi Góbé Csárda tökéletes helyszíne lesz a feledhetetlen évzáró mulatságnak is. A csárda festett bútoraival, tornácával, széki szobáival Nagyváradra varázsolja a székely hegyeket, ahol háromszéki, csíki, gyergyói, udvarhelyi szobákban pihenhetjük ki az óév fáradalmait. Nagyvárad környékén pedig csuda helyek vannak... 


SZILVESZTER SZÉKELYFÖLDÖN
Időpont: 2015.12.29-2016.01.02 (5 nap) 
Ár: 59.900 Ft 
Egyágyas felár: 10.000 Ft 
Családi kedvezmény (min. 3 családtag): -5 % 

Útvonal: Székesfehérvár-Budapest-Szolnok-Nagyvárad-Kolozsvár-Torda-Szováta-Csíksomlyó-Farkaslaka-Korond-Budapest 
Indulás: Budapest, Székesfehérvár, Szolnok 

1. nap: Indulás 6 órakor Budapestről a Déli Pályaudvar és a Mercure Hotel közti parkolóból. Utazás, rövid megállókkal. Érkezés Farkaslakára. 

2. nap: disznóvágás, disznótoros lakomával (fakultatív, a disznóvágáson nem kötelező a részvétel..). Csíkszereda: Mikó-vár - filmvetítés, kiállítás és a Csíki Székely Múzeum. Székelyudvarhely, "a legmagyarabb város": Jézus szíve kápolna, Vasszékely, Hősök parkja, turulmadaras emlékmű, stb. 

3. nap: Kirándulás a Hargitára. A szejkei borvízforrás. A "legnagyobb székely", Orbán Balázs 14 régi székelykapu által őrzött sírja. Kányádi Sándor kedvenc faluja, Hargitafürdő: séta a székely havason, forralt borozás. Korfüggetlen hópánkózás ("székely bob") és egyéb mókák a Balu Parkban - vagy szabadidő, forralt borozás, séta. Látogatás a leghíresebb székely pálinkák falujában, Oroszhegyen, és ott is a legnevesebb főzdében, a Péterpál pálinkát készítő Péter Pálnál, ahol a legjobb székely szilvóriumot ízlelhetjük meg. Szilveszter 2015: öt fogásos ünnepi lakoma, és élőzenés mulatság a farkaslakai művelődési házban. 

4. nap: Pihenés, séta Farkaslakán, a girbe-gurba utcákkal színes székely faluban, ahol élmény beszélgetni az emberekkel. 11 körül: fakultatív lovas szánozás, pálinkaágyas melegítővel. Megnézzük Tamási Áron szülőházát, melyet Sipos Mátyás, az író unokaöccse mutat meg nekünk, és sírját, amely előtt Servatius Jenő gyönyörű szobra áll. 

5. nap: Korond (vásárlási lehetőség a székely fazekas faluban) - Nagyvárad - Budapest 





A gyógyszergyáraknak nem a gyógyítás a célja!

Semmi sem az, aminek látszik! Egy vegyész aki több gyógyszergyár alkalmazottja volt azt állítja hogy a gyógyszergyárak nem gyógyítani akarnak minket, csak ideiglenesen megszűntetni a tüneteket.

A férfi azt állítja, hogy a gyógyszeripar egy olyan üzleti tevékenység, amely az embereket egész életükön át el akarja látni gyógyszerekkel. 



"A gyógyszergyárak nem azért fejlesztik ki készítményeiket, hogy betegeket kezeljenek, hanem hogy tüneteket szüntessenek meg". Shane Ellison több gyógyszergyárnak is dolgozott és pontosan tudja miről beszél. 

A fiatalember feltett egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi a teendő, ha a tünetek megszűntek. Hát az, hogy újabb betegségeket találjanak ki. Erre a legjobb példa a pszichiátriákon használatos gyógyszerek. Ezekkel a gyógyszerekkel újabbnál újabb betegségeket lehet generálni. 

A pszichiáterek azt mondják, hogy a nemkívánatos viselkedés kezelésére az agy kémiai működését kell megváltoztatni egy tablettával. A cikket és a videót ide kattintva érheted el: A PSZICHIÁTRIA IGAZI ARCA - DOKUMENTUMFILM

Shane Ellison azt javasolja, hogy ha az orvos nem tudja bebizonyítani a betegséget amit diagnosztizált akkor ne vegyük be a gyógyszereket. Ugyanis Ellison saját szemével látta vegyészként, hogy a gyógyszergyárak olyan szereket dolgoznak ki, amelyek akár ölni is képesek. A gyógyszerek túl veszélyesek és nincsenek hatásuk. Ráadásul olyan tüneteket generálnak, amelyek ellen kifejlesztették ezeket a gyógyszereket. 

És nagyon sokszor placebót adnak az embereknek aminek semmi hatása, mégis fizetnek érte. 

Shane Ellison azt mondja, hogy a gyógyszeriparnak van a legjobban kifejlesztett marketingrendszere, amely elképesztő hatékonysággal működik. 

"Minden lobbi közül a gyógyszer lobbi a legsikeresebb az egész világon. Orvosokkal, pszichiáterekkel és kutatókkal olyan jelentéseket fogadtatnak el, amik a szerek hatékonyságát hivatottak bebizonyítani. Ez pedig a gyógyszeripari szervezetekre jelentősen pozitív hatással van." 

"A gyártók tudományos köntösbe csomagolva adják el termékeiket, és évente 125 ezer páciens hal meg az orvosok által felírt gyógyszerek miatt." - nyilatkozta Shane Ellison. 

A gyógyszergyáraknak van egy másik nagy fegyvere is, ez pedig a média. Rengeteg gyógyszerreklám és mindegyik arról szól, hogy mennyire hatékony az adott gyógyszer. 

netextra.hu


Vasszigor vár a homeopátiás szerekre
2015.11.09. Origo

A Magyar Tudományos Akadémia Orvosi Tudományok Osztályának tagjai nyílt szavazáson egyöntetűen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül támogatták a Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezését, amely szerint a homeopátiás készítményeket ugyanolyan hatékonysági vizsgálatoknak kell alávetni, mint a hagyományos gyógyszereket.

Idén a világ különböző országaiban születtek állásfoglalások a homeopátiás szerek vizsgálatával kapcsolatban. Az ausztrál Nemzeti Egészségügyi és Orvostudományi Kutatási Tanács (NHMRC) például a homeopátia témájában született 176 tanulmány elemzésével jutott arra a következtetésre, miszerint nincs olyan hiteles adat, amely bizonyítaná e szerek hatékonyságát. 

Ennek alapján az ausztrál orvostudományi kutatások csúcsszerve márciusi állásfoglalásában arra hívja fel a figyelmet, hogy a homeopátiás eljárások nem alkalmazhatók krónikus és súlyos betegségek kezelésére, vagy olyan esetekben, amelyek súlyos állapotromlással fenyegetnek. 

Ugyanolyan minősítő eljárás kellene

A Svéd Királyi Tudományos Akadémia ez év májusában elfogadott állásfoglalásában határozottan ellenzi, hogy a svéd nemzeti gyógyszerügyi hatóság javaslata alapján homeopátiás készítmények megkapják az országban az egészségügyi termék minősítést. 

A Svéd Királyi Tudományos Akadémia állásfoglalása szerint a homeopátiás szereket ugyanolyan szabványok szerint kellene minősíteni és engedélyeztetni, mint a gyógyszerjelölteket. Ellenkező esetben hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha egészségügyi termékként kerülnek nyilvántartásba olyan készítmények, amelyeknek a hatékonysága tudományosan nem bizonyított. 


Nagyszámú és egymástól független kutatás jutott arra a konklúzióra, hogy a homeopátiának nincsenek természettudományos alapjai - Forrás: Origo

A Svéd Királyi Tudományos Akadémia kezdeményezésével foglalkozott az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének (EASAC) élettudományi bizottsága is. A testület az uniós államok akadémiáinak esetleges közös fellépését fontolgatva szeretné felmérni, hogy az EU más országaiban is viták tárgyát képezi-e a homeopátiás szerek minősítési eljárása. Magyar tudósok részéről már többször megfogalmazódott a követelmény, miszerint a homeopátiás szereket a bizonyítékokon alapuló orvoslás kritériumai alapján kellene elbírálni. 

Az Egészségügyi Tudományos Tanács, amelynek elnökségében és tagjai sorában több akadémikus van, korábbi, már 1991-ben kiadott állásfoglalásában a "leghatározottabban ellenezte azoknak a gyógyhatásúnak vélt és hirdetett szereknek az orvosi, gyógyszer helyetti alkalmazását, amelyeknek kedvező hatása még nem bizonyított, amelyek a jelenleg, nemzetközileg és hazánkban is érvényes rendelkezéseknek megfelelő vizsgálati procedúrán nem jutottak át, és amelyeket illetékesek még nem minősítettek". 


A homeopatikus hígítási elv ugyanannyira irracionális, mint például a víz - Forrás: Origo

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül csatlakozott az MTA Orvosi Tudományok Osztálya

A témával öt évvel ezelőtt foglalkozott az MTA Orvosi Tudományok Osztálya is. A Komplementer Medicina Bizottság 2010-es határozata szerint míg a konvencionális orvoslás számára megfogalmazott törvényes és társadalmi követelmény, hogy bizonyítsa működése hatékonyságát és biztonságosságát, addig a nem konvencionális medicina mindezen kötelezettségek alól mentesül. 

A jelenlegi törvényi háttér mellett a komplementer medicina egyet jelenthet a bizonyítékok nélküli orvoslással. 
Az orvostudomány mai ismeretei mellett bizonyítékok nélküli orvoslást végezni súlyos kockázatot jelenthet a betegek számára. 

"A hazai kutatói társadalom érdeklődését is felkeltette az ausztrál és a svéd állásfoglalás, és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya csatlakozott a mostani svéd kezdeményezéséhez, egyhangúlag fogadta el az erről szóló előterjesztést" - mondta Mandl József, az MTA rendes tagja, az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) elnöke az Mta.hu-nak. 


A sorra elvégzett tudományos tesztek szerint a homeopátia csak humbug - Forrás: Origo

A biokémikus elmondta: a tudománynak meghatározott, igen szigorú módszerei és rendszerei vannak, ezekbe a homeopátia nem illeszthető be. A homeopátiás szerek nem felelnek meg a bizonyítékokon alapuló orvoslás kritériumainak. 

Lehetnek különböző hipotézisek, elméletek, de mindent bizonyítani kell. 
Erről szól a tudomány, erre szeretnénk felhívni a figyelmet" - fogalmazott Mandl József. 

Kapcsolódó: 
A homeopátia nem működik (origo.hu
A homeopátia nem több, mint placebó? (index.hu
Magyar torpedó fúródott a homeopátia csatacirkálójába (24.hu
Homeopátia gyógymód - Homeopatikumok hatásmechanizmusa (homeopatia.bioenergetikus.hu
Az orvos válaszol (homeopatia.info.hu
Homeopátiás orvosok vidéken (cedh.hu
Gyógyító kütyüt gyártana az Apple (origo.hu


Hogyan fogja a 'Kényelmes Élet' Mohamed-nyugdíjterv megölni Európát

Daniel Greenfield, a Shillman program újságírója, a Szabadság Központ munkatársa. A New York-i szerző írásai fő témáját az iszlám radikalizmus képviseli

Az európai vezetők két dologról beszélnek mostanában: az európai értékek oly módon történő megóvásáról, hogy befogadják a muszlim migránsokat, illetve arról, hogy elfogadtatva velük az európai értékeket, integrálni fogják a muszlim migránsokat Európába. 

Azonban nem ismerik fel, hogy az európai értékek megvédésével kapcsolatos tervük éppenséggel az európai értékek elpusztítását szolgálja. 

Ugyanazoknak az európai értékeknek megfelelően ugyanis, amelyek szellemében évente 180 000 muszlim bevándorló befogadáását várják el a 10 milliónál kevesebb lakójú Svédországtól, az új "svédeknek" is díjazniuk kellene a toleranciát, a feminizmust és a melegházasságot. Ehelyett saria járőrökkel, ISIS- zászlókat lobogtató, dühös munkanélküli férfiakkal, és olyan elemekkel zsúfolták tele az európai városokat, akik alkalomadtán nyilvános helyeken követnek el terrorcselekményeket. 

Azok az európai államok, amelyek visszautasítják, hogy pénzt fektessenek a határok ellenőrzésébe, előbb - utóbb abban a helyzetben találják magukat, hogy terror- elhárításra kell majd költeniük. Ez pedig szintén rossz hatással van az európai értékekre. 
De, amint a közép- európai államok kezdenek rájönni, az európai értékeknek nem sok közük van az európai államok életképes működésének megőrzéséhez. Ehelyett inkább a statikus szocializmus egy bizonyos válfajtájáról szólnak, amelyet Bernie Sanders annyira csodált - a távolból. Csakhogy még egy jóléti szocialista állam is megköveteli az emberektől, hogy munkát végezzenek a megélhetésükért. Mióta a szomáliai muszlimok beözönlöttek, hogy kihasználják, Maine nagylelkű szociális támogatási rendszere is omladozni kezdett, A Bernie Sanders szerepmodelljei közé tartozó Dánia és Hollandia pedig most jobban hasonlít Reaganre mint Bernie Sandersre vagy Elizabeth Warrenre. 
A huszadik század második felének klasszikus jóléti állama, különösen ezeken a területeken, olyan intézkedéseket eszközölt, melyek jelenlegi formájukban fenntarthatatlanok." - nyilatkozta két évvel ezelőtt a holland király. Ugyanebben az évben szorgalmazta a dán pénzügyminiszter is a "jóléti állam modernizálását". 

Csakhogy itt nem a modernizáció, hanem a medievalizáció problématikájááról van szó. 

A Hollandiában élő marokkóiak 27%,a törökök 21%, a Dániában élő irakiak 27% munkanélküli. És ha van is munkájuk, jövedelmük messze az európai átlag alatt marad. 

A kritikusok a múltban rámutattak, hogy a multikulturális Amerika nem tudja megengedni magának az európai jóléti államok életszínvonalát. Nos, miután ezek az országok is multikulturálisakká váltak, már ők sem engedhetik meg maguknak. 

Európa jóléti államok megteremtésébe fektette értékeit. A muszlim világ a nagy családokba. Európa a muszlim világtól várja, hogy segít megállítani a születési arányok további zsugorodását, hogy dolgozni fog és finanszírozza majd a rendszert, hogy az idősödő népesség nyugdíjba mehessen. Ehhez képest a muszlim bevándorlók azt várják Európától, hogy népes családjaik is részesülhessenek a jóléti állam adományaiból, miközben ők árulnak egy kis drogot és lekaszabolnak néhány fejet. 

Ismétlem: az európai értékek ellentétben vannak Európa életben maradásával. 

Azok az európai értékek, amelyek megkövetelik Európától, hogy öngyilkosságot kövessen el, ideológiai, nem pedig kulturális vagy nemzeti természetűek. De az ide érkező migránsok nem vallják magukénak ezt az ideológiát. Nekik megvannak a maguk iszlám értékeik. 
Ugyan miért dolgozna a 23 éves Mohamed negyven éven keresztül azért, hogy Hans vagy Fritz valahol messze visszavonulhasson 61 éves korában és egy mallorcai strandon sütkérezzen? Az ötlet, hogy Mohamed, az Európa iránt érzett puszta szeretetből hajlandó lenne valaha is ilyesmire, egyike azoknak a hagymázas fantazmagóriáknak, amelyekkel az európai kormányok etetik aggódó polgáraikat. 

Mohamed nem vallja magáénak az európai értékeket. Nem valószínű, hogy ezek valaha is rá fognak ragadni, bármennyire is igyekeznek őket belé sulykolni idősödő tanárai, akik abban reménykednek, hogy majd talál magának munkát és támogatni fogja nyugdíjba vonulásukat. Az európaiak azt várják Mohamedtől, hogy svéddé vagy németté váljon- mintha csak egy egzotikus országból származó örökbe fogadott gyerek lenne, akit a sajátjukként neveltek fel, és most a saját európai értékeiket támogatja. 

A muszlim migránsok az öregedő Európa számára kidolgozott nyugdíj biztosítási terv részét képezik. Ők lennének azok, akiknek egyben kellene tartani a rogyadozó gazdaságpolitikát, működtetniük kellene a jóléti államot és a szociális programokat. 

De inkább végső megoldásnak tűnnek. 

Mohamed része Fritz nyugdíj biztosítási tervének. Csakhogy Mohamednek egész más tervei vannak. Fritz arra számít, hogy Mohamed majd dolgozik, miközben ő pihen. Mohamed pihen és arra számít, hogy Fritz majd dolgozik. Fritz ugyanis nem a rokona, így Mohamed nem érti, miért kéne neki azért dolgoznia, hogy Fritzet támogassa. 

Az európai szociáldemokrácia hatalmas biztosítási tervvé redukálja a társadalmat, amelybe minden irányból befolyik a pénz. Csakhogy a biztosítást, mivel szerencsejátéknak tekinti, tiltja az iszlám, Az európai szociáldemokrácia arra számít, hogy majd támogatni fogja, de Mohamed számára az európai értékek vétséget képviselnek az iszlám ellen. 

Mohamed imámja azt mondja majd, hogy felejtse el, mit tanítottak neki, ugyanis pénzt fizetni a rendszerbe szerencsejáték. Ezzel szemben pénzt venni ki a rendszerből csupán dzsizja , az az összeg, amit a nem - muszlimok kötelesek a muszlimoknak fizetni. Az iszlám törvénykezés szerint ugyanis Mohamed jobban teszi, ha drogot árul mint ha adót fizet. 

Ezért annyira elterjedt foglalkozás a kábítószer kereskedelem és a kisstílű bűnözés az Európában élő szalafita közösségekben. Sokkal kívánatosabb meglopni a hitetleneket, semmint részt venni az európai jóléti állam nagy szerencsejátékában. 

Mohamed nem az európai szocializmus ingatag alapokon álló nyugdíjaira alapozza jövőjét. Ő olyasmibe fektet, amit a szociológusok társadalmi tőkének neveznek. Oly módon tervezi meg visszavonulását, hogy egy tucat gyereket vállal. Ha ezt az életstílust a hitetlenek társadalmi szolgáltatásai finanszírozzák, annál jobb. Aztán, amikor ezek a rendszerek összeomlanak, gyerekei- már akik nem csücsülnek éppen börtönben vagy nem az ISIS kötelékében szolgálnak, majd gondoskodnak róla öreg napjaiban. 

Ez a nyugdíjterv sokkal régebbi és sokkal jobban működik az európai modellnél. 

Mohamed nem tépelődik túl sokat a jövőn. Még ha nem is születik hat gyereke, mire nyugdíjaskorú lesz, az az európai ország, amelyben él, valószínűleg iszlám ország lesz. És szentül meg van győződve arról, hogy bármilyen fajta törvénykezés uralkodik majd, csak jobb és igazságosabb lehet a hitetlenek rendszerénél. 

Az európaiak biztosra veszik, hogy a mohamedek ki fogják egyensúlyozni az elöregedő populációban érzékelhető, a túl sok nyugdíjas és a túl kevés fiatalabb munkaerő közötti demográfiai különbségeket. Ehelyett azonban a mohamedek még nagyobb nyomás alá helyezik a fiatalabb munkavállalókat, akiknek immár nem csak a saját időseiket kell eltartaniuk, hanem több millió Mohamedet, azok számos menyasszonyát és az iszlám nyugdíj biztosítási modellnek megfelelő tizennégy- tizennégy gyereket is. 

Ez a nyugdíj korhatár további emelkedését és az időseknek járó szociális szolgáltatások karcsúsítását vonja majd maga után. A jóléti állam összeomlik, de tovább kell működtetni, ellenkező esetben ugyanis széles körű társadalmi elégedetlenség ütné fel a fejét. 
Az Arab Tavasz kiváltó okai egyebek mellett a búza árának emelkedése és az élelmiszer támogatások megvonása volt. Az árak az égbe szöktek, amikor pedig az utcai zavargások polgárháborúkká fajultak, kormányok buktak meg. Most képzeljünk el egy olyan Svédországot, ahol a fiatal férfiak 50%-a , többnyire munkanélküli muszlim. Amikor összeomlik a gazdaság és benyújtják a számlát, egy második Szíriává válna. Képzeljük el a muszlim utcai zavargásokat Európában. Azt, hogy a bandák nehézfegyverek birtokában vannak, hogy minden gettó egy önálló kalifátus, amelyben saját imám van és fattwák támogatják követeléseiket. 

Európa, az európai értékek nevében lassan megöli magát. Oly módon próbálja gazdasági berendezkedését védeni, hogy csődbe juttatja azt. Az európai értékek egy öngyilkos paktum részévé váltak. Politikusai beszédeket mondanak, megmagyarázva, miért teszik szükségessé az európai értékek a tömeges muszlim migrációt, és ezeknek a beszédeknek nagyjából annyi értelmük van, mint egy holdkóros öngyilkossága előtt írt búcsúlevelének. 

Az iszlám értékek nem egyeztethetők össze az európai értékekkel. Nem csupán a szólás- és vallás szabadság iszlám ellenes, hanem még a jóléti európai állam is. A muszlimok születési aránya azért olyan magas, mert az európaitól gyökeresen eltérő alapállásból tekintenek a jövőre. Az európaiak úgy döntöttek, hogy kevés gyerekük lesz és sok állami szervük, akik vigyáznak majd a gyerekeikre. A muszlimok a sok gyerek és a kevés állami szerv mellett döntöttek. A baloldali amerikaiak által annyira csodált európai értékeknek nincs jövőjük. 


Európa patkányméreggel kúrálja az influenzát. Ahelyett, hogy értékein változtatna, oly módon próbálja megőrizni őket, hogy elpusztítja magát. A Mohamed- -féle nyugdíj biztosítási terv nem fogja megmenteni az európai szocializmust, hanem eltemeti azt. 

FrontpageMagperiszkop.com

Kapcsolódó: 
Na, most mennyire lesz tökös a Fidesz? - A Jobbik ügydöntő népszavazást akar a betelepítés ellen (alfahir.hu)
Bezárja az Iszlám Állam a nőgyógyászatokat (origo.hu
Üzentek a németek a menekülteknek: ne gyertek többen! (privatbankar.hu
Gyurcsány Ferenc a menekültek betelepítése mellett gyűjt aláírást! (adatlistazo.hu
A többség támogatja a migránsok betelepítését - állítja a csepeli politikus (csepel.info
Soros meggondolta magát, ellenzi a kötelező migráns kvótákat (magyaridok.hu
Kósa nem érti, miért nem repülővel, első osztályon jönnek a menekültek (origo.hu
Egy svéd csoport repülővel hozná a menekülteket az EU-ba (index.hu
A törökök repülővel is küldenék a bevándorlókat (alfahir.hu
Repülőre szállhattak az első menekültek Athénban (hu.euronews.com
El akarták hallgatni, hogy ismert terroristát fogtak (magyaridok.hu
Megvan a migránsimádat magyarázata: utasították az újságírókat (magyaridok.hu
Új törvény Finnországban: Mostantól egyetlen menekültet sem fogadnak be (thehungariantimes.hu
Fel akarták gyújtani a rendőröket a migránsok (alfahir.hu



A "civilek" és a NATO miatt küszöbön áll egy újabb nagy háború Európában
2015.11.04. hidfo.ru

Angela Merkel német kancellár nem hajlandó lezárni a német-osztrák határt, mert szerinte ez katonai konfliktusokhoz és "más negatív következményekhez" vezethet Európában.


A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap beszámolója szerint Merkel komolyan számol azzal, hogy amennyiben Németország a migránsok miatt lezárja az osztrák határt, ez háborúkat idézhet elő Európában. A kancellár kijelentette, hogy a határ lezárása egyik hónapról a másikra is a feszültség robbanásához vezetne, különösen a Balkánon. Erre példaként a magyar határzárat említette, ami "Európa-szerte feszültségeket idézett elő", ezért szerinte az események nem vehetnek olyan irányt, hogy Németország is hasonló kerítést építsen. 

Merkel a Kereszténydemokrata Unió darmstadti találkozóján kijelentette, hogy a balkáni útvonalon folyamatban lévő tömeges migráció miatt a Balkán országai közt nőhet a feszültség, ha Németország lezárja határait. A kancellár szerint, amennyiben Németország határzárat építene, ezt a példát "más országok is megtennék", önmagában a kerítés azonban nem tudná megakadályozni, hogy a migránsok más útvonalon elérjenek Németországba. 

A német kormánykoalíció a felbomlás szélére jutott a migrációs válság miatt, és a vezető politikai erők mostanáig ellentétes álláspontot képviselnek. Merkel javaslata szerint Németország határain befogadó-központokként funkcionáló tranzitzónák kell működjenek, ahol a hatóságok el tudják dönteni, hogy a bevándorlók közül kik érkeztek háború sújtotta övezetből, de eközben elkülönítenék és visszafordítanák azokat, akik gazdasági bevándorlóként érkeznek Európába. A Sigmar Gabriel féle Szociáldemokrata Párt alapjaiban ellenzi ezt a javaslatot, miközben a Bajor Keresztényszociális Unió azzal fenyeget, hogy maga hoz radikális intézkedéseket, ha Merkel nem hajlandó a határok lezárására. 

A migrációs válság közepette a kancellár személye mindinkább marginalizálódik, mert úgy a bevándorlók beengedését, mint a határok lezárását képviselő politikai erők egyaránt stabilan fenntartják saját álláspontjukat, ami többé nem teszi lehetővé a középutas politikát. 

Merkel hangsúlyozta, hogy amiatt nem támogatja a német-osztrák határ lezárását, mert nem akarja, hogy Európa újra a nemzetek közti háborúk káoszába süllyedjen. Elmondása szerint az Európai Unió létezése óta soha nem látott konfliktusok alakultak ki a tagállamok közt, és bár látszólag sikerült megakadályozni az európai országok közti háborút, az most "újra küszöbön áll". 

Miközben Merkel a balkáni helyzet robbanásáról értekezik, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a német határ lezárása esetén a balkáni országok közt kizárólag amiatt nőne a feszültség, mert az Európai Unió máig képtelen volt lezárni a görög határt, ahol bevándorlók százezrei korlátlanul özönlenek Európába. A görög határzár nélkül - a német határ lezárását követően - a balkáni útvonal országaiban torlódhat fel több százezer - szélsőséges esetben több millió - bevándorló. Mindez azonban nem lenne lehetséges, ha a schengeni övezet külső határain valóban működne a határellenőrzés. Amennyiben az Európai Unió képes lenne független döntéseket hozni, és sor kerülne a görög határ tényleges lezárására, Merkel elmélete az európai országok közti háborúról alaptalanná válik. 

Az Európai Unió azonban alkalmatlannak bizonyult arra, hogy önálló politikai erőként hozzon döntéseket; vezetői civil szervezetek részéről és a NATO részéről egyaránt nyomás alatt állnak, ami uniós szinten teljes cselekvésképtelenséget eredményezett. A civil szervezetek ideológiai okokból, a NATO pedig egzisztenciális válsága okán nem engedi a görög határ lezárását. A szovjet veszély ellen létrehozott katonai szövetség létezése értelmét vesztette a Szovjetunió széthullását követően, emiatt a hidegháború után újabb biztonsági kockázatok kialakításában vált érdekeltté, hogy saját létezését megindokolhassa. A migrációs válság fokozódása az észak-atlanti szövetségnek is érdeke, mert ezzel Európába importálja a terroristaveszélyt, ami lehetővé tenné a NATO számára, hogy rendfenntartó erőként újradefiniálja magát. 

Kapcsolódó: 
CNN: Izrael lehallgatta az orosz gép elleni merényletet előkészítő beszélgetéseket - és nem szóltak Moszkvának (kuruc.info
Németországban a menedékkérők 10 százaléka követ el bűncselekményeket (orientalista.hu
Perbe fogják Angela Merkelt: embercsempészet miatt (hidfo.ru
A liberalizmus miatt kormány nélkül maradhat Németország (hidfo.ru
Merkel kiszolgáltatja Európát az amerikaiaknak (hidfo.ru
Kemény kritika az EU-vezértől: szigorú német rezsimet akar Tusk (privatbankar.hu
Soros Györgynek az sem elég, ha kötelező befogadni a bevándorlókat (alfahir.hu
Asselborn: Néhány ország a terhelhetősége határához ért (origo.hu
Egyiptomot a szakadékba taszítja a légikatasztrófa (privatbankar.hu
Az egyház szerint megérdemelték a klubtűzben megégett fiatalok (nol.hu
A cigányok Székelyudvarhelyen is magyarokat vertek - tiltakozó menetet szerveztek (szentkoronaradio.com
Újabb hülye petíció: tiltsák be a rockzenét! (foter.ro)



A globális felmelegedésre alapozott diktatúra új erővel támad
november 9, 2015 Activist PostIdők jelei

A november 30. és december 11. között Párizsban megrendezésre kerülő ENSZ klímaváltozási konferencia előkészületeként a globális felmelegedésből klímaváltozássá módosított propaganda és félelemkeltő hadjárat magasabb sebességbe kapcsolt. 


Egyre gyakrabban hallunk olyan kijelentéseket, amelyeket minden egyéb helyzetben a legtöbben őrültségnek tekintenének. Amikor egy egész tömeg szajkózza ugyanazt, egymáshoz képest nem tűnnek annyira bolondnak. 

Sajnos a globális felmelegedéssel riogatók figyelmen kívül hagyják a logikát, a józan észt, vagy azon természeti törvényeket, amik ellentmondanak az általuk helyesnek vélt diktatórikus célkitűzéseknek. Jó hír ugyanakkor, hogy nem mindenki fogadja el vakon ezt a narratívát, ami a média minden szegletében felütötte fejét a párizsi konferencia előtt. 


"Az emberi tevékenységből adódó globális felmelegedés hatásai..." 
nagyon meleg időjárás 
nagyon hideg időjárás 
időjárás 
hulló falevelek ősszel 
hulló elnöki népszerűségi listák 
melegedés a Marson 
mókustámadások 
kopaszodó klímatudósok, akiket így egyre ritkábban hívnak randira

Olyannyira, hogy a karbon adó mellett erőszakosan kampányolók hangereje 130 országnál éppen az ellenkező hatást váltotta ki, akik a Párizsban bemutatásra kerülő új klímaváltozási megállapodás aláírásának megtagadását helyezték kilátásba, amennyiben az nem biztosítja az egyes országok számára a fejlődéshez szükséges pénzt. 

Talán ez az ellenállás jót jelent. Talán még többen felismerik, hogy a globális felmelegedés narratíva nem egyéb, mint egy globális adó bevezetését célzó kampány, ami a készülő globális kormányt hivatott finanszírozni, hogy az a lehető leghatékonyabban foszthassa meg alárendeltjeit nemzeti szuverenitásuktól, állampolgáraikat pedig személyes szabadságjogaiktól. A folyamat már elkezdődött. 

Eközben a klímaváltozássá avanzsált globális felmelegedés elhitetés nemcsak feltámadt, de új erővel támad. 

Minden emberi tevékenység megadóztatása

Az ENSZ klímaváltozási tervéből fokozatosan előtűnnek a pénzesítés megvalósítására vonatkozó törekvések, szinte minden emberi tevékenység megadóztatásán keresztül. 

Ezt hét nagyon jól átlátható pontban foglalta össze két kanadai agytröszt. 

A karbon árképzés szélesebb körű változásokat hozhat a gazdaságban, írják. 

A pontok között szerepel egy "zöld bank" felállítása, a megújuló illetve gazdaságos energiákat jutalmazó új adórendszer bevezetése, a szén használatának fokozatos megszüntetése, zöld építési szabályzatok bevezetése, a gépjárművekre vonatkozó szigorúbb szabályozás és hasonlók. 

Láthatjuk, hogy a törekvés nem áll meg a globális adók bevezetésénél. Az emberi viselkedést is szabályozni akarják. Azt se felejtsük el, hogy az együttműködő országok nagyon komolyan veszik a tárgyalásokat. A Párizsi konferencia előtt számos vita és megbeszélés folyik a globális felmelegedésre vonatkozó állítólagos "tényekkel" kapcsolatban. A viták legfőbb tárgya a csökkentés, az igazságosság és a pénz. Egy igazi globális kaszinóról beszélünk, ami milliárdokat hoz a globális kormány kasszájába. 

Az elsőszámú vitapont a csökkentés mértéke. Abban minden fél egyetért, hogy "az üvegházhatású gázok okozzák a globális felmelegedést és ezt csökkenteni kell", abban azonban tudnak megegyezni, hogy mennyivel. 

Hihetetlen! Még mindig alapigazságként fogadják el azt a számtalanszor cáfolt állítást, miszerint a széndioxid lenne felelős a klímaváltozásért és ezzel vakon vezetik az emberiséget az évtizedekkel ezelőtt megtervezett globális karámba. 

A klímaügyi törvényszék születése

A fentiek mellett a néhány hete Bonnban tartott ENSZ klímaügyi tárgyalásokon a "nemzetközi klímaügyi törvényszék" bevezetését is újra felvetették, beillesztve a pontot a párizsi konferencián aláírásra előterjesztendő egyezménybe. 

A klímaügyi törvényszék lényege, hogy egyes nemzetek ítélkezhessenek a klímatörekvésekben nem együttműködő nemzetek felett. 

Íme, egy rövid szemelvény a tervezetből: 
Ezennel felállításra kerül egy [Nemzetközi Klímaügyi Törvényszék], egy [megfelelőségi mechanizmus], hogy kezelje az aláíró fejlett tagországok által a csökkentéssel, alkalmazással, pénzügyekkel, technológiai fejlesztésekkel, átruházással, az átláthatósággal és a támogatással kapcsolatban vállalt kötelezettségek be nem tartásával kapcsolatos ügyeket, emellett pedig kialakításra kerül a következmények indikatív listája, ami figyelembe veszi a nem teljesítés okát, típusát, mértékét és gyakoriságát. 

A teljes szöveg itt elérhető.

A klímaügyi törvényszéknek tehát a globális felmelegedés nevében hatalma lesz megbüntetni egyes szuverén államokat. 


Így működik a zöld energia 
"Látja? Nekem adja a zöldjeit és pedig 
magának adom az adófizetők zöldjeit."
Éppen ideje lenne, hogy a tudományos közösség is hallassa a hangját és felhívja a figyelmet arra, hogy bolygónk melegedésében esetleg a nap nevű csillagnak is szerepe lehet. Mindkét feltételezésről, mármint, hogy bolygónk feltartóztathatatlanul melegszik és, hogy ezt az emberi tevékenységek által termelődő széndioxid okozza, bebizonyosodott, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó hazugságok. Ilyen tények például a széndioxid jelentéktelen szerepe a vízpárához képest, a sarki jég nettó növekedéséről szóló NASA tanulmányok, a tengerszintnek az előre jelzetthez viszonyított lassú emelkedése, illetve, hogy maga a melegedés nem a várt mértékben történt az elmúlt 14 évben, amit az ENSZ klímapanelje is kénytelen volt elismerni 2013-ban. 

Ami az egész felhajtásból igaz, hogy mindannyian egy tiszta bolygót szeretnénk, amiért tennünk is kell valamit. Ennek a célnak azonban semmi köze nincs a széndioxidhoz (ami nélkül minden élet kipusztulna a Földön), illetve a széndioxid kibocsátáshoz, annál több köze van viszont egyéb mérgekhez, amik más forrásokból kerülnek a környezetbe és még véletlenül sem köthetők össze az átlagemberek életvitelével. 

Alább látható az immáron sokadszor megosztott film a globális felmelegedés propaganda leleplezéséről: 


Kapcsolódó: 
A politikusok gmo-mentességről szóló kommunikációja csak üres kampányfogás (kkbk.blog.hu
Orbán szerint a Fidesz tette a legtöbbet a gyermekszegénység ellen (sztarklikk.hu
A pápa kijelentette, hogy "hívő ember nem beszélhet szegénységről, ha közben fáraóként él." (hidfo.ru
Az Antikrisztus Keletről való lesz, nem pedig Nyugatról (masodikeljovetel.hu


Járni jár, csak nem jut! Elment másra... 


Üdülőt vettek az MNB alapítványai (napi.hu)

Az MNB hat alapítványa nettó 890 millió forintért megvette a Matolcsy György jegybankelnök felesége, Matolcsy Gyöngyi polgármester által vezetett Balatonakarattya területén lévő 6 hektáros MÁV gyermeküdülőt, ahol vezetéstudományi iskolát terveznek működtetni - szúrta ki az Átlátszó.hu.