Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tőkés László új esélye... PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Tőkés László: „Most kaptam egy új esélyt”

/ 2014.01.15., szerda 12:00 /
Tőkés László: „Most kaptam egy új esélyt”

Négy éve súlyos vádak kísérték Tőkés László európai parlamenti képviselő, volt református püspök válását, aki nemrég ismét megnősült. A közéleti szerepvállalására is hatással bíró magánéleti eseményekről a politikus elsőként a holnap utcára kerülő Heti Válaszban nyilatkozik.


Miért nem nyilatkozott a négy évvel ezelőtti válásakor? Mit csinálna másként? Van-e magánéletével kapcsolatos felelőssége egy volt református püspöknek? - többek között ezekkel a kérdésekkel szembesítettük Tőkés László európai parlamenti képviselőt, aki december végén nősült újra. Felesége szintén elvált és hamarosan gyermekük születik; a politikus ezzel kapcsolatban beszélt az újrakezdés nehézségeiről.

„Csak Magyarországra támaszkodva soha nem fognak tudni autonómiát kivívni Romániában; Dél-Tirolban például Olaszország együttműködése is kellett. Hol vannak a román szövetségesek?" - a magánéleti kérdéseken túl erről is faggattuk Tőkést. Az európai parlamenti képviselő ezzel kapcsolatban beszélt arról, hogy milyen biztató jeleket lát a román közéletben, és miként változott a véleménye a korábban dícsért Traian Basescuról, aki múlt nyáron személyesen őt és Magyarországot is élesen bírálta. Tőkést arról is megkérdeztük, mi a valóságalapja annak a hírnek, mely szerint az idei európai parlamenti választáson a Fidesz listáján indul majd.

Exkluzív nagyinterjúnk a január 16-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstand.hu-n is megvásárolható.