Payday Loans

Keresés

Tőkés László házasélete PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Tőkés László új felesége gyereket vár!

2013-12-30 16:01:21
Gomba - Ismét apa lesz Tőkés László (62), aki a hét végén feleségül vett a Monor melletti községben egy ének-zene tanárnőt.
Hirdetés
Lévay Tünde hét végén ment hozzá Tőkés Lászlóhoz, februárra várja közös gyereküket

Az újdonsült ara, Lévay Tünde (31) ugyanis várandós, és várhatóan februárban ad életet közös gyermeküknek.

– Itt mindenki tudja már, hogy állapotos, és azt is, hogy az édesapa Tőkés László református lelkész  – erősítette meg a Blikknek neve titokban tartását kérve az asszony egyik ismerőse a faluból.

Beszéltünk Lévay Tündével is, aki azt ígérte, hogy a rendelkezésünkre áll, de aztán nem tudtuk nyilatkozatra bírni. Tőkés László budapesti irodájának vezetője, Nemes Csaba pedig érdeklődésünkre azt mondta: az európai parlamenti képviselő interjút adott egy hetilapnak, abban tájékoztatja a magánéleti fejleményekről a nyilvánosságot. Mindenesetre a gyermekáldás tényét erősíti meg az is, hogy a gombai Fáy Ágnes Református Általános Iskola, ahol az egyházzenész-tanár Lévay Tünde éneket, táncot és szolfézst tanít, épp erre a posztra keres új munkaerőt – azonnali kezdéssel.

Tőkés Lászlónak az első házasságából három gyereke született


A szombati esküvőt teljes titoktartás mellett, rendkívül szűk körben tartották meg. A szertartásról először hírt adó kolozsvári internetes újság, az Új Magyar Szó Online szerint Tőkés három testvére ott volt az eseményen. Az anyai örömök előtt álló asszony Erdély délkeleti részéről, Barcaságból származó csángó, aki – mint oly sokan Székelyföldről – Nagyváradon végzett egyetemet. Az ifjú házasok a tervek szerint ott is folytatják közös életüket. Csakúgy, mint Tőkés Lászlónak, Lévay Tündének is ez a második házassága: korábban egy újságíró volt a férje, tőle két gyermeke született, a nyáron bontották fel a frigyüket. 

Tőkés László emlékezetesen botrányos előzmények után 2012 őszén vált el hivatalosan Joó Edithtől, aki 25 éven át volt a felesége, a bíróság a válást a férj hibájából mondta ki. Az EP-képviselő jelenleg is vagyonmegosztási perben áll volt nejével. 

Kapcsolódó cikkek

Tőkés püspök szexbotránya

A református püspök felesége a bíróságon kiteregette Tőkés piszkos titkait

Mint a Blikk 2010 tavaszán megírta: Joó Edith válókeresetében alaposan kipakolt. Eszerint Tőkés folyamatosan megcsalta, rengeteg nője volt, és ezt bizonyítani is tudja intim levelekkel és szerelmes SMS-üzenetekkel, amelyeket más asszonyoknak küldött. Vele és három gyerekével viszont gyakorlatilag nem beszélt, csak írásban volt hajlandó kommunikálni. Egy naplóba kellett felírniuk, ha kérdezni akartak tőle valamit, ahogyan minden kiadást is fel kellett jegyezniük, egy doboz gyufáról is csatolni kellett a számlát.