Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ebben a könnyű csoportban is szenvedünk… – Csank János PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló
NEMZETISPORT.HU 2015.10.06 17:43 Frissítve: 2015.10.07 15:34

Válogatott: Ebben a könnyű csoportban is szenvedünk… – Csank

 

Csank János, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint csoportriválisaink gyengék, ennek ellenére a nemzeti tizenegy szenved vele, hogy kijusson az Európa-bajnokságra.

 

Csank János kemény kritikát fogalmazott meg (Fotó: NS-archív)

 

„Ki kell jelentenem, hogy az előző hónapokban minden idők leggyengébb román, finn és görög válogatottját láttam a pályán – mondta Csank boon.hu-nak. – Az említett trió tagjai sohasem vonultattak fel olyan szerény képességű futballistákat, mint most.”

„Csak halkan sorolom, nehogy megbélyegezzenek, mondván ellendrukker vagyok: mégebben a viszonylag könnyű csoportban is meg kell szenvednünk azért, hogy egyenes ágon továbbjussunk, vagy pótselejtezőt érő helyet harcoljunk ki. A legnagyobb esélyünk az utóbbira van, bár »nyugodtan« ki is eshetünk, hiszen a sorsunk nem a saját kezünkben van, minden attól függ, riválisaink milyen eredményeket produkálnak.”

„Nem hiszem, hogy nehéz ellenfél lesz Feröer, ezért biztos győzelmet várok. A számunkra soron következő válogatott elsősorban lélektanilag tűnik veszélyesnek, ugyanis oda-vissza megverte Görögországot és erre ép elméjű ember előzőleg nem gondolhatott.”

„Most azonban már tudjuk, hogy az északiak azért könyvelhettek el két sikert az egykor szebb napot látott déliek ellen, mert utóbbiak nagyon mély gödörbe kerültek. Szóval a magyar válogatottnak, minden baja, vagy problémája ellenére, úgymond »négykézláb« is magabiztosan kell begyűjtenie a három pontot. Ha a fiúk igazolják a papírformát, akkor reményei is életben maradnak.”

 


LAST_UPDATED2