Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 augusztus 24. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 augusztus 24.
GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
99Húszmillió!
Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes

Vonatfoglalás a Keletiben: 200 migráns foglalta el a Németországba tartó járatot (+videó)
augusztus 23, 2015 Betyársereg

A Keletiben a helyzet fokozódik. Persze erről a fősodratú média hallgat és csak pár mondat erejéig foglalkozik az esettel, pedig a helyzet - tranzit zóna ide, vagy oda - egyre feszültebb a Keleti Pályaudvaron. Szerencsére egy hazafias blog leadta a hírt, és kintről a helyszínről tudósított minket.

Mondják már napok óta, a helyzet a Keletiben fokozódik. Rejtélyes módon onnan nehezen mozdulnak a migránsok, meghálálják ott maradásukkal a sok szeretgetést, büfiztetést Babáéknak. Meg hát...onnan indul a vonat Németország felé. 
Mondja Tarlós is, ez már így nem mehet tovább. Mondják a hírekben, áll a bál Macedóniában, tüntetnek a németeknél, szóval a helyzet mindenfelé fokozódik. 

Ma épp a Keletinél élesedett cseppet. Még nem folyt vér, még nem volt könnygáz, de az állóvíz egy kicsit felkavarodott. Kicsit vonatot foglaltak a migránsok. Nem nagyon, csak kétszázan ültek fel rá. És valahogy igazán senkit nem érdekelt. A médiában sem hír, mert nem fér bele a polkorrekt képbe. 

Senkit, kivéve azt a pár utast, aki este kilenckor a müncheni vonattal akart Németország felé indulni. 


És nem csak ők akartak, hanem vagy kétszáz migráns is, aki úgy gondolta, jegyet vesz valahogyan és nekiindul a szép, új világnak. 
Az, hogy hogyan vettek jegyet, rejtély. Az viszont a MigAidesek irányából hallott hír, hogy a BÁH rendszerének teljes összeomlása miatt csak valamiféle kézzel firkált papírjuk volt, így a kétszáz hatásértő annak tudatában szállt a vonatra, hogy az unió tárt karokkal várja őket. Mert nekik a tiltott határátlépés után ehhez is joguk van. 

Hát rá kellett jöjjenek, hogy nem. Közel sem. A fogadóbizottság nem a német himnusz, hanem a magyar Készenléti Rendőrség lett, és üdvrivalgás helyett hirtelen ronda rasszistává és nácivá váló, színskála alapján utast szelektálni vágyó mezei emberek sora fogadta őket. 


Pár MigAId-es rohangált fel és alá, mondván ők tolmácsolnak, ám Babát most az utasok nem fogadták oly nagy örömmel, mint az Afgán Parkban játszó, mosó, pihenő és élő családok. El is ment hát hamar. Távolról láthattuk, hogy megérkezett a szóvivő asszony is, aki stresszesen guggolva kuporgott, Istenhez, Allahhoz, vagy ki tudja, kihez imádkozva gyámolítottjaiért. Vizet, ételt adni vágytak, mert hát a rendbontóknak is jár az adomány. 

Kétszáz migráns a peronon, a fél Keleti lezárva, és már a fél város rasszista lett. Mert mindenki anyázott. A migránsok időszakos skandálásával, kiabálásával, felugrálásával, időnkénti vonatra felosonkodásával egyenes arányban nőtt rasszizmusuk, ugyanis galád módon rendőrért kiáltottak, mikor páran a rend éber őreit kijátszva hátul felszálltak. De sebaj, néhány tettre vágyó, de főleg utazni szándékozó ifjú a kiscsaládot gyorsan leterelte a nem nekik szánt helyről. 

Videó: https://youtu.be/6LFiWM48oYU

A hol leülő, hol felálló emberek közelébe pedig senki nem jutott. Nem menthették meg őket a piros sapkás rendőrök gyűrűjéből, és nem volt mentség a ki tudja, hogyan megvásárolt jegy sem. 
Kicsit több, mint három óra. Ennyi ment el családok életéből, munkájából, nyaralásából, idejéből. Három óra meg egy kicsi, amiért cserébe a jegy árának felét kapják vissza. Ők. A migránsok pedig? Majd megmagyarázhatják, hogy jutottak jegyhez, akik jutottak, hogyan szálltak a vonatra, egyáltalán hogyan jutottak el Pestig. Ha a zöldhatáron még nem volt dokument, Pesten, a jegyvásárláshoz vajon hogyan lett? 

De nekik jogaik vannak. Joguk van élni, vonatot foglalni, papírok nélkül végiggrasszálni egész Európán, és jogunk van pokollá tenni mások utazását. Joguk van emberek életét megzavarni, félelmet kelteni másságukkal, hangoskodásukkal, renitens viselkedésükkel. Mert ők migránsok. 


Félreértés ne essék. nem menekültek. Aki zöld határon jön, nem menekült. 

A helyzet tehát fokozódik. Egyre többen vannak, és valami itt is megmozdult. Még nincs verekedés, még nem folyik a vér. Még ura a helyzetnek a rendőrség, amely itt is szépen leültette a renitenseket. A kérdés csak az meddig? Mikor telik meg újra a Keleti, mikor jár csúcsra a migránshullám, és mikor jön egy olyan horda, amely a Balkánon megszokott módon majd a vonat tetejére húzza fel magát. Vagy követi marokkói társa példáját és lő, netalán frusztráltan késel eritreai cimborája útját követve az Ikeában. Mert a nagy számok törvénye alapján mindennek eljön az ideje. 

Valamiért a macedón vonatok képe ugrik elém. Tömegek fürtökben lógnak rajta, hétköznapi ember felszállni nem tud, és mr nem akar. Sejtem, és félem, ez a kép hamarosan realitássá válik itt is tán. Mert erre tart a fekete sereg.

(Betyársereg, agyfaszom.blogspot.hu, Fotók: Moncsi)

Kapcsolódó: 
Káosz a Keletinél: sztrájkba kezdtek a menekültek
Hétezernél is több migráns érkezett Szerbiába egy nap alatt - Nem lehet őket megállítani?
Dr. Eva Maria Barki- Felhívás a menedékjogi és bevándorlási probléma megoldására
Mi áll az európai bevándorlás hátterében?



Menedékkérők zavarogtak egy német menekültszálláson - 120 rendőr fékezte meg őket
2015. augusztus 21. mandiner


Suhlban egy afgán férfi kitépett több lapot a Koránból, tömegverekedés lett belőle. Tizenheten sérültek meg, fotósokat és operatőröket kergetett a feldühödött tömeg, és egy irodát is szétvert.

Németországban tömegverekedés tört ki egy menedékkérőket befogadó szálláson, az összecsapásban 17 ember, köztük rendőrök sebesültek meg. Az inFranken.de videóriportjában az épületben történt pusztítás látható, illetve az, ahogy egy forgatócsoport menekül a dühös tömeg elől. 


Százhúsz rendőr a száz randalírozó ellen

Türingia migrációs minisztere, a zöld Dieter Lauinger egy csütörtöki sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a Suhlban működő tartományi központi befogadó állomáson szerda este egy afgán férfi kitépett a Korán egy példányából több lapot, mire több muzulmán vallású menedékkérő rátámadt. Az afgán férfi az állomás biztonsági szolgálatának irodájába menekült, támadói pedig megpróbáltak bejutni a helyiségbe, az őrök ezért riasztották a rendőrséget. A támadók kövekkel, betondarabokkal dobálták meg a kiérkező rendőröket, akik erősítést kértek. Végül 120 rendőr, köztük egy kommandós egység bevetésével sikerült helyreállítani a rendet. 

A csütörtök hajnalig tartó összecsapásban a befogadóállomás több mint száz lakója vett részt. A támadók az MDR regionális közszolgálati televízió egy forgatócsoportjára és egy fotóriporterre is rárontottak, míg más menedékkérők megpróbálták útját állni az erőszaknak. Az összecsapásban hét rendőrautóban, két mentőautóban és további két személygépkocsiban is kár keletkezett. 


A zöld politikus szerint nem a zsúfoltság miatt történt

Lauinger a helyszínen tett látogatása során kijelentette, hogy az esetnek következményei lesznek, vallási konfliktusokat pedig semmi esetre sem lehet erőszakkal rendezni. Hozzátette, hogy az incidens nem áll összefüggésben a befogadó állomás zsúfoltságával, az ugyanúgy előfordulhatott volna egy olyan otthonban is, ahol csak 30 menedékkérő lakik. 

Bodo Ramelow tartományi miniszterelnök az MDR Info hírrádiónak adott nyilatkozatában kiemelte, hogy háborús övezetekből érkezett, súlyosan traumatizált emberekről van szó, és megérti, hogy felforrnak az indulatok, amikor különböző etnikumú és vallású csoportok találkoznak. Azt viszont egyáltalán nem lehet tolerálni, hogy valaki "széttép egy Koránt és a vécébe hajítja". A szélsőbaloldali Balpárt politikusa szerint az erőszakot azzal lehet elkerülni, hogy a menedékkérőket etnikai, vallási megoszlás alapján elkülönítve helyezik el. Így egy szerdán megnyitott otthonban csak eritreai menedékkérőket szállásolnak el - mondta Türingia miniszterelnöke. 

Poszttraumás stressz

A menekültügy területén tevékenykedő aktivistákat és szervezeteket összefogó Türingiai Menekült Tanács szerint az egyes csoportok elkülönítése nem megoldás, a konfliktus pedig az állomás túlterheltségéből fakadt. Az 1200 ember befogadására tervezett intézményben szerdán 1579 menedékkérő lakott. A higiéniai körülmények rosszak, ételosztás idején gyakran 2 órán keresztül kell sorban állni és egy emberre 3,5 négyzetméternél is kevesebb tér jut, ami ellehetetleníti a magánéletet. Az augusztus elején történt első, valamint a szerdai második incidens jól mutatja, hogy ilyen körülmények között könnyen elszabadulhatnak az indulatok - olvasható a civil szervezet állásfoglalásában. 

A német pszichoterapeuták szövetségi kamarájának (BPtK) becslése szerint a németországi menedékkérők 40 százaléka a poszttraumás stressz szindróma (PTSD) nevű szorongásos zavartól szenved a hazájában vagy menekülés közben átélt megrázkódtatások miatt, de csupán körülbelül 5 százalékuk részesül pszichoterápiás kezelésben. 

Kapcsolódó: 
Gewaltausbruch in überfülltem Suhler Flüchtlingsheim - 17 Verletzte
Németországban tömegverekedés volt egy menedékkérőket befogadó szálláson
Fehérritkítással a sokszínűség felé - egy zsidó program margójára
3,7 milliárdért épül az új menekülttábor, internet és tévé is lesz



Bayer Zsolt: Folyamatban
2015.08.22. Magyar Hírlap

Álláspont. Természetesen lehet azt mondani, hogy ez egy régi ügy. Az. Régi. De egyre aktuálisabb. Mert az "ügy" folytatása most özönlik be Európába.

Önök a lap belsejében láthatnak néhány fényképet. Ezek a fotók 2006-ban készültek, Londonban. Egy tüntetésen. A tüntetést egy londoni iszlám közösség szervezte ezzel a címmel: "Vallással a békéért". Ezen a tüntetésen készültek a képek. És ezek a képek nem járták be aztán a világsajtót, és nem lett belőlük világraszóló botrány. Csak a csönd maradt és a félrenézés. Nyilván azért, nehogy baj legyen. Nézzék ezeket a képeket, és olvasgassák a transzparensek feliratait. 

"Öljetek meg mindenkit, aki megsérti az iszlámot!" 

"Európa fizetni fogsz! Lebontásod folyamatban van!" 

"Mészároljátok le, aki gúnyolja az iszlámot!" 

"Fejezzétek le azokat, akik megsértik az iszlámot!" 

"Irtsátok ki, aki rágalmazza az iszlámot!" 

"Európa a rák, az iszlám a válasz!" 

"Az iszlám uralni fogja a világot!" 

"Pokolba a szabadsággal!" 

"Európa, tanulj szeptember 11-ből!" 

"Európa fizetni fogsz! A te szeptember 11-éd is úton van!" 

"Készüljetek fel az igazi holokausztra!" 

Tegyük fel az ilyenkor felteendő kérdést, amelyet mindig a tehetetlen düh és a kétségbeesés szül: Ha fehér keresztények rendeztek volna ilyen tüntetést, olyan transzparensek alatt, miszerint "Az iszlám a rák, Európa a válasz!", vagy "Öljetek meg mindenkit, aki megsérti a kereszténységet!", esetleg "Muszlimok! Készüljetek fel az igazi holokausztra!", nos, akkor is ekkora lenne a csönd? Vagy kitörne a világbotrány, és az erre szakosodott beavatottak arról értekeznének, hogy a nácizmus visszatért, és már a kapuk előtt álldogál... 

Mindannyian tudjuk a választ. Erre tudjuk. Csak arra nem tudjuk, hogy ezt miért lehet? Arra nem tudjuk a választ, vajon mire gondol az egyik képen látható angol rendőr. Aki csak áll, szerencsétlenül, a hagyomány szerint fegyvertelenül - de vajon mi jár a fejében? Az, hogy milyen jó lenne közelről, ponyvaregényes kéztartással arcba lőni az összeset? Ha igen, akkor ez a Bobby egy normális ember. Vagy talán az, hogy "ej, milyen büszke vagyok a hazámra, lám, ez a sok derék fiatalember is elmondhatja nálunk szabadon a véleményét!" Ez utóbbi esetben a mi Bobbynk egy modern, felvilágosult európai... 

Sajnos mindkét lehetőséggel számolnunk kell. 

A tüntetést amúgy Omar Bakri Mohammed vallási vezető szervezte, aki többek között azt hirdeti az ő híveinek, hogy az ellenség lefejezése fölöttébb üdvös tevékenység az "igazhitűek" számára. S hogy ez miért fontos? Azért, mert ennek az Omar Bakri Mohammednek volt híve, tanítványa, követője két nigériai származású fekete patkány. Michael Adebolajo az egyik. Michael Adebowale a másik. Fogalmuk sincs már, kik is ezek? Megmondom: ez a két patkány ölte meg 2013-ban, Londonban, fényes nappal a nyílt utcán a brit katonát, Lee Rigbyt. A járdára felhajtva elütötték, majd a fekvő fiatalembert szabályosan kibelezték, és levágták a fejét. Utána nem menekültek, hanem ordítva buzdították a járókelőket, hogy fotózzák le őket, és véres kezeiket, véres késeiket és bárdjaikat lóbálták közben. Így már rémlik valami? Nos, ez a két fekete, muszlim patkány ott volt ezen a 2006-os tüntetésen. Aztán néhány év elteltével úgy érezték, ideje cselekedni - és cselekedtek. 

S hogy világos legyen: Adebolajo ott született Angliában, ott járt iskolába, ott nőtt fel, és kereszténynek nevelték. Aztán áttért az iszlám hitre - és itt ért véget az útja. És akik ezeken a képeken láthatók, többségükben mind Angliában születtek, angol állampolgárok. És e tüntetés után semmi sem történt velük. Nem tartóztatták le őket, nem kerültek börtönbe, nem toloncolták ki őket. De nem ám! 

Iszonyatos halált kellett halnia egy brit katonának, hogy legalább kettőt börtönbe zárjanak közülük. Adebojalo szabadlábra helyezés lehetősége nélküli, tényleges életfogytiglant kapott. Mert Angliában ez lehetséges, csak nálunk nem. A másik minimum negyvenöt évet fog a sitten ülni. Remélhetőleg néhány tökösebb angol elítélt majd elkapja őket odabent... 

De már ez sem számít, Lee Rigbyt az sem fogja feltámasztani. Csak az elemi igazságérzetnek esne jól, ha azt hallanánk, hogy a két nigériai fekete patkány kínhalált halt a börtönben. De az egész ügy lényege ott olvasható az egyik 2006-os transzparensen, amit egy szakállas, muszlim állat tart a magasba: 

"Európa, fizetni fogsz! A lebontásod folyamatban van!" 

Ennél tökéletesebben aligha lehet összefoglalni a lényeget. 

És úton vannak a bontók, tömegével. Csatlakoznak majd ezekhez, és elvégzik a munkát. Európa idiótái pedig bukolikus fényképsorozatokat tesznek közzé a felületeiken, ilyen címekkel: "Tőlük tart annyira Kocsis Máté". Azokon a képeken angyalarcú kisgyerekek bámulnak a lencsébe, vagy mosolyognak ellenállhatatlanul. 

Igen. Pontosan ilyen angyalarcú kisgyerek volt az összes. Adebolajo és Adebowale is. És a többi. Ez a kettő már bizonyított. És a tüntetésen látható állatok mindegyike potenciális tömeggyilkos. Fogalmunk sincs róla, mennyi közülük az Iszlám Állam alvó ügynöke, aki csak a parancsra vár. 

De talán Európa is csak parancsra vár. Csak nem mindegy, ki fogja kiadni. De hogy ez így nem maradhat, az legalább biztos. 


A végjáték - dokumentumfilm a fehér népirtásról
2015. július 21. 16:12 Kuruc.info

Nem különös, hogy valami okból az összes fehér ország, és csak a fehér országok erőteljes bevándorlást szenvednek el a harmadik világból? A sokszínűség a fehérellenes politika fegyvere, a sokszínűség jelszava alatt fehér népirtás folyik. 

Nem titkos összeesküvés ez, hiszen Wesley Clark, az amerikai hadsereg volt tábornoka, demokrata párti politikus (nem meglepő talán, hogy apai ágon zsidó származású - a szerk.) nyíltan meg is fogalmazta: "Európában nincs helye etnikailag tiszta országoknak". A bevándorlás erőltetése csupán az első lépés, melyet erőszakos integráció és erőszakos asszimiláció követ. Ha a folyamat nem elég gyors, az állam akár be is avatkozhat, mint ahogy azzal nyíltan fenyegetőzött is Nicolas Sarkozy volt franciaországi elnök (családfájának nem kell egészen a gyökeréig ásni, hogy "szárazlábú" ősöket találjunk - a szerk.) még 2008-ban. A cél tehát igen egyszerű: teljesen levadászni a fehér embert. 

A - Budaházy Edda és Szakál Boglárka jóvoltából - immár magyar felirattal is ellátott kisfilm megosztása mindenkinek ajánlott. 


Kapcsolódó: 
Fehérritkítással a sokszínűség felé - egy zsidó program margójára
Magunkon sem tudunk segíteni, életveszélyben vagyunk - Budaházy Edda a fajvédelemről és a nemzethalálhoz vezető gyermektelenségről
"Mi fogjuk elveszejteni Magyarországot, nem pedig a cigányok!"
Fajvédő harc a magyarság megmaradásáért - összefoglaló az első nemzeti radikális népesedési konferenciáról
Gondolatok a népesedési kerekasztal konferenciájáról
Holnaptól még többen kopogtatnak nálunk: több mint ötezer kontinensfoglaló érkezett egy nap alatt Szerbiába Macedóniából


MVSZ-állásfoglalás a népvándorlásra adandó válaszról

Augusztus 22-én ülésezett a Magyarok Világszövetségének Elnöksége, amely több fontos határozatot hozott és állást foglalt a Magyarországot különösen sújtó népvándorlás ügyében. Az MVSZ Elnöksége felszólítja a kormányt és az Országgyűlést, hogy állítsák vissza az Alaptörvénynek a menekültek és a bevándorlók szavazati jogára vonatkozó eredeti, a végszavazás előtti állapotát. Mint ismeretes, az Alaptörvény végszavazása előtt Lázár János és Rogán Antal nyújtott be módosító indítványt, amelyet a kétharmados kormánytöbbség beemelt az Alaptörvénybe, és amely szavazati jogot ad a menekülteknek és bevándorlóknak.

A Magyarok Világszövetsége Elnökségének állásfoglalása 
a Magyarországot különösen sújtó népvándorlásra adandó válaszról

Az állam legfontosabb feladata a területi épség, a szuverenitás védelme, valamint állampolgárai biztonságának szavatolása.

Amennyiben naponta több mint 1500 illegális határátlépő jöhet hazánkba, akkor állíthatjuk, hogy a jelenlegi kormány képtelen az állam egyik legfontosabb funkciójának ellátására, területi épségének szavatolására. A tranzit területekkel az országon belül - meghatározatlan ideig - olyan szigeteket hoznak létre, ahol még a hatályos magyar törvények alól is mentesítik az itt tartózkodó bevándorlókat, azaz a magyar állam e területeken a saját törvényeit sem tartatja be, és a bevándorlóknak törvényen kívüli jogokat is biztosít - mintha nem is saját területe lenne. 
Ezen túlmenően megállapítható, hogy Magyarország "sajátos" jogrendjének következtében az ország maradék szuverenitása is veszélyben forog. Jelen adatok alapján egy év alatt akár 400 ezer idegen is érkezhet hazánkba, azaz a bevándorló tömeg 3-4 év alatt akár milliós nagyságrendűvé válhat, akik "menekültként, bevándorlóként vagy letelepedettként" azonnal választójogot is nyernek[1]. Ugyanis a Magyarországon érvényben lévő Alaptörvény XXIII. cikke (3) és (7) bekezdése alapján a helyhatósági választásokon, illetve a helyi népszavazásokon automatikusan a magyar állampolgárokkal azonos választójogot is élveznek. 

A Magyarok Világszövetsége felszólítja a kormányt és a magyar országgyűlést, hogy az Alaptörvény - a végszavazás napján Lázár János és Rogán Antal által benyújtott módosító indítványokkal megszavazott - XXIII. cikkét az addig még érvényben volt javaslat szerinti - azaz az eredeti javaslat XXI. cikke - (1) bekezdésére[2] változtassa vissza. Ezáltal törölje a menekülteknek és bevándorlóknak választó jogokat biztosító (3) és (7) bekezdéseket.

A bevándorlókra, menekültekre, letelepedettekre vonatkozó szavazati jogra a lisszaboni szerződésben nem szerepel irányelv, sőt a szubszidiaritás elve alapján azt az országok hatáskörébe tartozóként kezeli. A kétharmados kormánytöbbség mégis kiterjesztette: hadd szavazzanak!? 

A Magyarok Világszövetsége szükségesnek tartja a tiltott határátlépés bűncselekménnyé nyilvánítását és akkénti kezelését, a migránsok - jogállásuk tisztázásáig és a kötelező járványügyi szűrések elvégzéséig - zárt területen való elkülönítését, a menekült-státusra jogosulatlanok haladéktalan kiutasítását és visszatoloncolását. Ellenkező esetben megállapítható, hogy a magyar állam nem teljesíti állampolgárai iránti elemi kötelességét. 

Budapest, 2015. augusztus 22. 

A Magyarok Világszövetségének Elnöksége

[1] Magyarország Alaptörvénye XXIII. cikk
(3) Magyarországon menekültként, bevándoroltként vagy letelepedettként elismert minden nagykorú személynek joga van ahhoz, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó legyen. 
(7) Mindenkinek joga van országos népszavazáson részt venni, aki az országgyűlési képviselők választásán választó. Mindenkinek joga van helyi népszavazáson részt venni, aki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választó. 
2 Magyarország Alaptörvény javaslat XXI. cikk (a végszavazás napjáig)
(1) Minden nagykorú magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy az országgyűlési képviselők, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselők választásán választó és választható legyen. Sarkalatos törvény a választójog gyakorlását vagy annak teljességét magyarországi lakóhelyhez, a választhatóságot további feltételekhez kötheti. 

Kapcsolódó: 
Vizsgálat nélkül is menedékjogot kell adni a homoszexuális bevándorlóknak



SZABADRABLÁS SZABADKERESEKEDELEMNEK ÁLCÁZVA, STOP-TTIP

Szerinted egy kis klór a csirkében veszélyes lehet? A vendégeidnek szolgálnál fel génmanipulált zöldséget köretként? Mit szólnál hozzá, ha a gyermekednek szánt élelmiszer veszélyeztetné egészséges fejlődését? Hidd el, ezek a kérdések ma relevánsabbak, mint valaha. 

A TTIP nem más, mint egy transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás az USA és az EU között, melyet politikusok és nagyvállalatok dolgoztak ki, szigorúan zárt ajtók mögött (civilek nem, vagy csak alig kaphatnak betekintést a tárgyalásokon született dokumentumokba, míg a nagyvállalatok szabadon átnyálazhatják ezeket). Már a kidolgozási módszer is, mellyel ezt a megállapodást előkészítették, egyértelműen bizonyítja azt, hogy ezen egyezmény nem a fogyasztók érdekeit kívánja védeni. Akkor mégis kinek az érdekeit védik? Természetesen a nagyvállalatok érdekeit. Addig fajult az óriáskonszernek befolyása, hogy ma már képesek arra, hogy a teljes nyilvánosság kizárásával érjék el politikai céljaikat, amik egyébként gazdasági céljaiknak ágyaznak meg. Amennyiben a transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás létrejön, veszélybe kerülhet Magyarország szuverenitása. 
(...) 
(zoldutatanoknek.blog

Kapcsolódó: 
Az Együtt büszkén kiáll a szabadkereskedelem ügye mellett
Világ-panoráma: Ez a kérdés, válasszatok!

Csatlakozás az Országgyűléshez intézett felhíváshoz

Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, most csatlakozzon! 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/csatlakozas-az-orszaggyuleshez-intezett-felhivashoz


Szabad verseny, piac: Spanyol tejtermelők a földre locsolják a tejet és égetik a francia zászlót. Nem tudják felvenni a versenyt a francia tejtermelőkkel. Az alacsony felvásárlási árak miatt nem tudják eladni a tejet. Az EU Oroszországgal szembeni szankciók miatt pedig kiszorultak az orosz piacról az Európa uniós gazdák. 
videóval: http://www.vesti.ru/doc.html?id=2655466&cid=6


BOTRÁNY EURÓPÁBAN 
Ötmillió eurós megbízás a négy fős cégnek


Közfelháborodás miatt az EU regionális politikai szóvivője Jakub Abramowicz kénytelen volt tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogy az eredetileg Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő, a magyarországi rablóprivatizációs időszakban hírhedetté vált felvásárlással, átalakítással és működtetéssel foglalkozó Altus Befektetési és Vagyonkezelő Rt., egy nemzetközi konzorcium vezetőjeként másfél milliárdos szerződést írt alá 2014 márciusában Brüsszellel. Ez a meglehetősen homályos célú munkavégzés több kérdést is felvet: 


Hogyan nyerhet Európában millió eurónyi pályázati pénzt egy olyan minimum gyanús körülmények között született és gazdagodó cég, mint az Altus, amelynek léte, felfutása megkötött szerződései elválaszthatatlanok Gyurcsány pártállami időkből származó összeköttetéseitől. Ha a pártállami kapcsolatok kiaknázása nem minősíthető korrupciónak, akkor semmi. A cég induláskori bevételeinek nagy része a korábban a KISZ legnagyobb vállalataként ismert Ezermester Úttörő és Ifjúsági Kereskedelmi Vállalat végelszámolási feladatainak elvégzéséből származott. Gyurcsány Ferenc karrierjét KISZ-káderként kezdte (volt az ifjúsági szervezet pécsi bizottságának titkára, a Központi Bizottság titkára, végül az utódszervezet DEMISZ alelnöke is). Pártbéli és korábbi mozgalmi kapcsolatait is felhasználva építette ki birodalommá terebélyesedő vállalkozásait. 

Tatai Ilona, a Taurus volt vezérigazgatója, az MSZMP Politikai Bizottságának tagja az Altus vezető tanácsadója lett. A Gyurcsány-féle birodalmi lépegető előbb bérlő volt, majd kisvártatva tulajdonosként megszerezte a Miniszterelnöki Hivatal (MEH) egykori bölcsődéjének és óvodájának a helyiségeit. A MEH helyettes államtitkára, Szilvásy György (Gyurcsány kabinetfőnöke), korábbi KISZ-szóvivő segítségével bonyolította az ügyletet, amelynek tipikusan közpénz szivattyút idéző mozzanata, hogy a megszerzett állami tulajdont a MEH tulajdonában lévő kft.-k visszabérelték az Altustól. 

Tatai Ilona mellett Jagiellowicz Györgyné is az Altus főtanácsadója lett, és Gyurcsány anyósa, Apró Piroska az Altus sajátos vállalatszerzéseihez nyújtott nagy értékű állami segítséget. Az SZDSZ által az ÁPV Rt. igazgatóságába delegált (Tocsik ügyben elhíresült) Virág Attila is kellett a sikerhez, aki később Gyurcsány üzlettársává lépett elő. A Gyurcsány- Virág páros cégeinek vételára (mint a könyvvizsgálókat vizsgáztató monopolhelyzetben lévő cégük ) egy két év alatt megtérült. 

Amikor a százmilliós vásárlásokhoz banki hitelre is szükség volt, a kölcsönt nyújtó bank az Apró Piroska elnökletével működő állami Magyar Hitel Bank lett. 

A Horn-éra második felében aztán az Altus-érdekeltségek sorra nyerték a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium (KTM) háttérintézményeinek tanácsadói megbízásait. A tárca államtitkára Szilvásy György volt. 

Gyurcsány minden gazdasági mozdulatára a gyanú árnyéka vetült, a cég adás-vételek, a balatonőszödi szerzésétől kezdve a keresztbe kasba lízingelések, a cégösszeolvadások, ki és bevásárlások, a kárpótlási jegyekkel való privatizációs ügyletek, a minimum gyanús apportálások, az ellenérték nélküli állami vagyonátadások, a maradványértéken, végső soron fél és harmad áron megszerzett ingatlanok, és az egész vagyonszerzése arra predesztinálná, hogy egy ilyen módon meggazdagodott ember cégével kössenek szerződést olyan tanulmány készítésére melynek témája a kohéziós (felzárkóztatási) és regionális politika további alakítása? Nincs elég baja az EU-nak? Nem utálják még elegen? Tényleg ez az ember és az általa megtestesített morál fémjelezné az EU jövőbeni fejlesztéspolitikáját, az ő kezére adnák a tervek ellenőrzését? 

Kapcsolódó: 
A kormányfő fogorvosa is érintett



Tankok lepték el a szolnoki pályaudvart

Harckocsikról küldött képeket az éppen Szolnoknál vonatozó Bal-Rad kolléganő. Megkérdeztük a Honvédelmi Minisztériumot, hogy hova tartanak a tankok. Azt a választ kaptuk, hogy amerikai eszközökről van szó, és egy bulgáriai NATO hadgyakorlatra viszik őket, a Hegyeshalom-Lőkösháza vasútvonalon. 

Bal-Rad komm: Európában keresztül-kasul csak a latorszövetség páncélosainak masírozgatása zajlik. Az USA szemmel láthatólag is elhatározta az öreg kontinens felperzselését! Sovány vigasz-tán nem is vigasz-de Amerika is belekerül az olvasztóba. 

Kapcsolódó: 
Lengyelország elnöke támogatja az amerikai megszállást
Hende: Magyarország jól teljesít a NATO-ban
Időjárási fegyverek már 15 éve léteznek, vallotta az Amerikai Védelmi Miniszter



Erzsébet Fehér: Németországban ismét könyveket égetnek

Éljen a politikai korrektség és az új német helyesírás! Mivel a régebbi könyvek szövege nem felel meg a mai "korszellemnek", azokat száműzik a közkönyvtárakból, azaz elégetik. Ez Bad Dürrheimban történt, a baden-württembergi Schwarzwald-Baar-körzetben, ahol 3200 könyvet, a városi könyvtár 40%-át egyetlen éjszaka alatt eltávolították és megsemmisítették. Ennek az volt az oka, hogy azok olyan szavakat tartalmaznak, amelyek politikailag nem helyesek, nem felelnek meg a gender-ideológiának, vagy pedig régi helyesírás szerint íródtak. Azok a könyvek, amelyek a "néger", vagy "cigány", vagy pedig az "asszony, nő" szavakat tartalmazzák, már nem "korszerűek" és ezért nemkívánatosak. Indoklás: a gyerekek a helytelen nyelvhasználatot tanulják meg és azt alkalmazzák. 

Ennek olyan Erich Kästner könyvek is áldozatul esnek, mint "Emil és a detektívek", "A két Lotti" és a "A repülő osztály". Hát nem egy agyalágyult dolog ez? Hát igen, az ő műveit már a nácik is égették 1933-ban a könyvégetés során, mert azokat "a német szellemmel ellentétes"-nek tartották. Ma ezek bizonyára a gondolat- és viselkedés rendőrség "politikailag korrekt szelleme számára utálatosak". Náci ideológia új köntösben. 


A kormányzótanács a könyvek felszámolását azzal indokolja: a gyermek- és az ifjúsági irodalom néhány könyve a régi helyesírás szerint íródott, a gyerekek számára azonban fontos a helyes írásmód - mondják. Ezenkívül a szóalkotás néhány könyvben nem korszerű. Így a klasszikusoknál előfordul a "néger" szó. 

De az indoklás alapján a német irodalom sok klasszikusának, a legtöbb fordításnak - egészen a rómaiakig és a görögökig -, de még a Bibliának is el kell tűnnie. A hibás "megfogalmazás" és "rasszista" szavak miatt ezeket mind meg kell semmisíteni. 

Képzeljétek el, hogy azokban olyan szavak vannak, mint "apa" és "anya". Jújjj, micsoda szexista szavak! amiket ma már nem szabad használni, mert már nem csak két nem van, hanem legalább 32, és ha korrektek akarunk lenni, akkor az "apa" és "anya" helyett azt kell mondani, hogy szülő1 és szülő2. A feminista nyelvreformerek már régóta követelik a nyelv elférfiatlanítását, vagy mondhatni kasztrálását. Ez azt jelenti, hogy a német nyelvben egy "nem-változtatás" zajlik le. 

200.000 év óta minden embernek van apja és anyja. Az irodalomban is így írták. De most már ebben az ah-de-toleráns, civilizált és modern világban nem így van. A negyedik parancsolat: "Tiszteld apádat és anyádatenőleges orwelli történelemhamisítás, hogy a "néger"-t és más "diszkriminatív" szavakat retusálják a szövegekből. Máglyára azokkal a politikailag inkorrekt, szexista, homofób, patriarkális könyvekkel, nehogy megrontsák a fiatalságot! Ma ez a dogma érvényesül, és ezt hajtják végre a lényünket átnevelők és a gondolatellenőrei. 

A német kulturális emlékezetet ugyanúgy meg kell tisztítani, mint 1933-ban! 

Ez már megtörtént, mert Ottfried Preusslers klasszikus 1957-ben írt gyerekkönyvéből - "A kis boszorkány" - kitiltották a "néger" szót. A "boszorkány" is szexista, tehát a teljes címet meg kell változtatni. A "Harisnyás Pippi"-fordításban is eltűnt a "négerkirály" szó, és "dél-tengerek királya"-val helyettesítették. Teljesen egyértelmű, hogy a tegnap könyveinek megtisztításával el fog tűnni a ma rasszizmusa. Hát nem? 

Goethe műveit is feltétlenül meg kell tisztítani, mert a "Faust"-ban és máshol elfogadhatatlan "nőgyűlölő" versek vannak, ráadásul még az a szórettenet is, hogy "kisasszony"! 

Faust: Szép kisasszonyom, felajánlhatom a karomat és kíséretemet/Margit: Mivel sem kisasszony, se szép nem vagyok, kíséret nélkül is hazamehetek 

Az osztrák himnuszt is emiatt módosították: a "nagy fiaid hazája vagy" helyett "nagy lányaid-fiaid" lett. De nem érdekes, hogy más valóban diszkriminatív, sőt, sértő szavakat "politikailag teljesen korrektnek" tartanak. Például "fogyasztók"-nak titulálnak minket, nem pedig embereknek. A "fogyasztó" szónak számomra negatív jelentése van. De menjünk tovább. A háborúkat új-németül "humanitárius beavatkozások"-nak, a kínzást pedig csak egy "fokozott vallatási módszer"-nek hívják. Ilyen embertelenül látnak minket az Új Világrend építészei, akik ezt az egész "újbeszél"-t megvalósítják, és a politikailag korrekt emberekké való átnevelést írják elő... mint annak idején a nácik is. 

alles-schallundrauch.blog

Kapcsolódó: 
Az Emberi Jogok Európai Bíróságának példátlan ítélete a házasság intézménye ellen


Az iráni magas kultúra ellen elkövetett szemita-arab invázió első áldozatai a nők voltak

Mi európai emberek előzzük meg a bajt! 
Előbb pusztuljanak Moloch hozzánk betolakodó fajzatjai, mint asszonyainkat háborgatás érje! 
Mert ezek nem "menekültek", hanem betolakodók. Hazájukat családjukat megvédeni képtelen gyáva patkányok, akik más etnikumok, kultúrák nyakába kapaszkodnak. (Karatnai Bodó Attila




Az abortusz a rituális gyermekáldozat modern formája
2015.08.22. 12:50 hidfo.ru

Öntudatlanul is sátánista rituáléban vehet részt, aki magzatgyilkosságot hajt végre. Egy 26 éve praktizáló sátánista elmondása szerint gyakran járnak abortuszklinikára, mert a gyermekgyilkosság a "legértékesebb áldozat".


Zachary King, egy saját bevallása szerint "volt sátánista" interjút adott a Lepanto Institute képviselőjének, ahol beszámolt mintegy 26 évi okkult tevékenység tapasztalatairól - ennek részeként pedig arról, hogy az abortuszklinikákon rituális gyermekgyilkosságokat hajtottak végre. Korábban a LifeNews számolt be arról, hogymivel a nyugati országokban legálisan, bejegyzett egyházként működhetnek a sátánista szervezetek, és az abortusz szintén legális formában működik, a sátánisták legálisan tudnak végrehajtani tömeges gyermekáldozást.

Zachary King az interjú során kifejtette, hogy az abortuszban részvételt a sátánisták szakrális cselekedetnek tartják, ezért gyakran szándékosan esnek teherbe, majd vetetik el a magzatot, amit az "egyházuk" rendszeresen végrehajtott rítusai során áldozatként ajánlanak fel. Az interjúalany szerint "a sátánizmusban az áldozati mágia kulcsfontosságú - valaminek a meggyilkolása a leghatékonyabb módja a rítusok sikeres elvégzésének. Ha a sátán segítségét kéri valaki, cserébe adnia kell valamit. A gyilkosság, a véráldozat a leggyakoribb módja ennek, és ha valaki egy meg nem születettet tud meggyilkolni, az a legértékesebb áldozat." 

Az Egyesült Államokban - és az atlantista puccsnak köszönhetően már Ukrajnában is - legálisan működő Sátán Temploma saját weboldalain a liberalizmus alapvetéseivel megegyező "filozófiát" népszerűsít: hisznek az egyén szabadságában, függetlenségében, az egyén döntési jogában - amit a rendelkezésére álló tudományos bizonyítékok alapján kell meghozzon -, és "a saját test felett rendelkezés jogában". A liberálisok és feministák gyakran hivatkoznak arra, hogy az abortusz betiltását amiatt ellenzik, mert a nőket "korlátozza abban, hogy saját testük felett szabadon rendelkezzenek". Így a liberalizmus mint uralkodó ideológia mellett jól megfér a sátánizmus, melynek követői - legálisan - tömeges gyermekáldozást végeznek az abortuszklinikákon. 

Zachary King saját bevallása szerint 14 évesen csatlakozott egy sátánista covenhez, és három hónappal a 15. születésnapja előtt vett részt az első gyermekáldozáson. "Miután elmúltam 14, a coven tagjai felkerestek, hogy pár hónap múlva részt fogok venni egy abortusszal egybekötött rituálén. Volt egy szexparty, a fiú résztvevők mind 12 és 15 év közöttiek voltak. A női tag alig múlt 18, és szintén a coven tagjaként az volt a feladata, hogy teherbe essen, majd a terhesség ideje alatt abortuszt hajtson végre." 


Zachary King - az interjúalany, 26 éven át gyakorló sátánista

Saját bevallása szerint elsőre azonnal megkérdezte, hogy ez legális-e. A válasz a következő volt: 
"Persze, hogy legális. Ameddig a csecsemő a nő testében van, legálisan meggyilkolható."

King ráadásul értesült arról, hogy a rituálén orvosok és nővérek is jelen lesznek, akik szintén a sátánista egyház tagjai. Zachary King elmondása szerint az első abortusz, amin részt vett, egy parasztházban történt, de később számos, abortuszklinikákon végzett rituálén is részt vett. 

A beszámoló szerint az általa látott első abortuszon a várandós nőt a coven 13 tagja állta körbe, akik mind magas rangú főpapok és főpapnők voltak. Az alacsonyabb rangú tagok ezen az eseményen még nem segédkeztek - King elmondása szerint ők a rituálé végén a kezeiket kellett a magzat vérével bekenjék. "Az orvos gyakorlatilag kitépte a magzatot a nő testéből, és a földhöz vágta. Körülötte a coven női tagjai térdeltek. Ők mindvégig megszállottnak látszottak, és mozdulatlanok voltak. A végén megették a csecsemőt." 

Zachary King saját bevallása szerint összesen 141 abortuszon vett részt. Az új rang - "főmágus" - megszerzését megelőzően öt abortuszon kellett részt vegyen, azt követően rendszeresen vett részt az egyház gyermekáldozásain. Az interjú során kitért arra, hogy az abortuszklinikákon gyakran az orvosok és nővérek is tagjai sátánista csoportoknak, mert ez egy lehetőség arra, hogy a gyermekáldozást legálisan folytassák. 

Elmondása szerint nem a World Church of Satan az egyetlen szervezet, ami rendszeresen végez gyermekáldozást, hanem a helyi csoportjaikon felül is létezik számos boszorkánymozgalom, akik érintettek a rituális abortuszban. Zachary King szerint gyakran az abortuszklinikákon dolgozó nővéreket is beszervezik; esetenként a klinika igazgatóján keresztül, de gyakori, hogy az ilyen klinikákon dolgozó orvosok már 13-14 éves koruk óta valamilyen sátánista csoport tagjai, és éppen ebből a célból választották az orvosi hivatást.

A beszámoló szerint azonban nem minden esetben szükséges, hogy az abortuszt végrehajtó nő sátánista csoport tagja legyen. Vannak olyan esetek, amikor az abortuszt végrehajtják, és a magzatot még aznap este elvégzett rituálén használják "áldozati ajándéknak". King elmondása szerint a sátánista egyházak éjfél körül tartanak feketemisét, ekkor egy 2-3 órás egyházi rendezvény részeként ajánlanak fel áldozati ajándékként olyan csecsemőket, akiket az aznapi munkanap során vetettek el. 

"Gyermekek is részt vesznek ezeken az eseményeken. Ők általában nem abban a szobában tartózkodnak, ahol az abortusz történik. Ők egy külön helységben vannak, és általában jutalmat kapnak azért, ha sikeresen elvégeznek egy számukra kiszabott kisebb feladatot. Azok a férfiak, akik nem részei a rítust végző 13 fős csoportnak, egyéb rítusokat folytatnak más helyszíneken, védelmi jellegű rituálét végeznek, hogy az esemény zavartalan legyen. Emellett, még aki a zsebünkben van és védelem szempontjából szóba jöhet; például, ha egy seriff helyettesét, rendőrt, vagy biztonsági őrt megfizetünk, hogy senki ne zavarjon minket ebben az időben." 

Hazánkban szintén legálisan lehet magzatgyilkosságot végezni, és a liberális demokrácia "vallásszabadsága" mindent megtűr. A rendszerváltás óta mintegy 1 millió 448 ezer magyar gyermeket gyilkoltak meg még a születése előtt: amit a 26 éve praktizáló sátánista úgy jellemzett: "a legértékesebb áldozat". 

HonlapLeiratkozás