Payday Loans

Keresés

A legújabb

Videoton foci - égető probléma elöl és hátul, lent és fent... PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló

VIDEOTON: ÉGETŐ PROBLÉMA VAN ELÖL – JUHÁSZ ROLAND

Juhász Roland, a Videoton FC sérülés miatt kényszerpihenőjét töltő középhátvédje letörten értékelte a Nemzeti Sportnak a fehérváriak kiesését hozó, BATE elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt.
Luijckx (balra) kiállítása után még nehezebb helyzetbe került a Videoton (Fotó: pressball.by/Alekszandr Sicsko)

A 2–1-es összesítéssel kieső, a kapura veszélyt szinte nem is jelentő Videoton az Európa-liga rájátszáskörében folytatja – sorsolás pénteken 13 órakor.

„Nem vagyok túl boldog, gondolhatja – mondta a válogatott labdarúgó. – Hittem a csapatban, de sajnos a végén már csak abban bíztam, hogy a sok kihagyott BATE-helyzet megbosszulja magát... Egyetértettem Hajdú B. István értékelésével: okosan játszott az ellenfél, főleg a kiállítás után, emberhátrányban már végképp nehéz helyzetbe kerültünk.”

„Ha őszinték vagyunk, egy évvel ezelőtt sok gólt szereztünk, és most sem kapunk sokat, ám elöl nagyon keveset szerzünk, ez tűnik a legégetőbb problémának, mindenki várja Feczesin Róbert felépülését és Rudolf Gergely bemutatkozását. A támadójátékban kellene sürgősen előrelépnünk, és bátrabb szellemű futballal sikeresek lehetünk az Európa-liga selejtezőjében.”

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, HARMADIK FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
BAJNOKI ÁG

BATE Boriszov (fehérorosz)–VIDEOTON 1–0 (0–0)
Boriszov, Boriszov Aréna, 13 000 néző. V: K. Hansen (dán)
BATE: Csernyik – Zsavnyercsik, Dubra, Milunovics, Mladenovics – Alekszijevics (Jablonszkij, 65.), Nikolics – Gordejcsuk, Karnickij (Baga, 75.), M. Vologyko – Rogyionov (Szignyevics, 89.). Vezetőedző: Alekszandr Jermakovics
VIDEOTON: Danilovics – Szolnoki, Lang, P. Vinícius, Maréval (Fejes, 50.) – Luijckx, Trebotic – Gyurcsó (Pátkai, 61.), Kovács I. (Soumah, 74.), Oliveira – Ivanovszki. Vezetőedző: Bernard Casoni
Gólszerző: Nikolics (82.)
Kiállítva:
Luijckx (59.)
Továbbjutott:
a BATE Boriszov, 2–1-es összesítéssel

HOZZÁSZÓLÁSOK

stothrugby
2015. 08. 06. 10:27
Égés is van, szerelmetes brátom, nemcsak égető gond...De ezzel az égéssel is egész jól kerestek! Apám meg a két öccse egy nagykunsági falusi csapat fedezetei és összekötői voltak a negyvenes-ötvenes években, de betegek voltak: koraszülöttek...Mert ha most lennének fiatalok, milliókat keresnének a maguk tehetségével.
szurja
2015. 08. 06. 10:26
stothrugby
Szerintem sokkal nehezebb a focit nem megcsinálni mint megcsinálni.
Nézzétek meg : Vizilabdacsapatot hazánk fia össze tud rakni? Igen. Kézilabdacsapatot? Igen.Hokicsapatot ? Igen. Ficicsapatot szerintem NEM AKAR. EZ nem iGAZ, hogy itt ennyi idióta van...
Mrc5Sh
2015. 08. 06. 10:25
Nem értem, hogy van képe még mindig ilyeneket mondani, hogy "sikeresek lehetünk az Európa-ligában"...Ilyen játék után...sőt! A magyar foci jelenlegi helyzetében egyetlen nyilatkozat elfogadható: "Összeszorított foggal fogunk küzdeni, hogy megpróbáljuk kiegyenlíteni a nyilvánvaló tudásbeli hátrányunkat, reméljük, hogy ez elegendő lesz, hogy a szurkolóink elégedettek legyenek a játékunkkal! Semmi mással nem foglalkozunk, hiszen jelenlegi helyzetünkből adódóan továbbjutási esélyekről nem beszélhetünk. Harcolunk, mindent beleadunk, aztán majd meglátjuk mi lesz!" Kérem, hogy a vidisek e nyilatkozatot másolják ki, és mostantól szóról szóra csak ezt nyilatkozzák, ha jóba akarnak lenni a szurkolókkal!!
oiler
2015. 08. 06. 10:24
szurja: nehéz ám levetkőzni azt a gyakorlatot, miszerint sokkal jobb a simulékony, konformitásra alapból is törekvő edzőket szerződtetni, mert nekik mindent meg lehet mondani. Azzal és azt játszatják, amit a főnök/tulaj/elnök elképzelései diktálnak. Az sem baj, ha egyébként hulladékot produkálnak szinte folyamatosan... Ritka az a hely, ahol a karakán edzőket megtűrik, hisz a közeg is igyekszik kivetni magából az önálló gondolatokkal/véleménnyel rendelkezőket. Időnként persze szembe köpik őket, de egyelőre még "nyerésre állnak", ha a magyar foci egészét nézzük. Ez pedig tragédia.
stothrugby
2015. 08. 06. 10:22
Szurja: tisztelet a jó összefoglalásért! Ezek a lórúgók egy Verrasztó Dávid-féle edzés felébe belehalnának! De bármelyik gyerekedzésbe az uszodában, a folyóban, az atlétikai pályán, a birkózóteremben...És ennyi!
szurja
2015. 08. 06. 10:20
b...meg nem képes 180 percig egy normális lövést kapura rúgni.
A kovács mellett elszaladnak , apám elfújja a szél.
Rudolf és Feczesin persze, majd ők berúgják....
Aha , 20 éve nem rúgják be és most befogják. Aha , normális esetben a pofájukat fogják be.
KÁZÓNITÓL ennyit kell kérdezni , nem seg---et nyalni. "Figyelj apa 180 percig miért is nem rúgtok kapura?????? Úgy, hogy gólt kell lőni mi a F...szért nem támadtok.
Na erre ne is válaszolj, hanem takarodj.
stothrugby
2015. 08. 06. 10:19
Jézusom! Hátul nincs?! Öt góllal nyerhettek volna a fehérek tegnap!
oiler
2015. 08. 06. 10:19
Ross: szerintem a kreativitás ÉS a befejezés együttesen hiányzik. Ebből a szempontból Feczesin sem megoldás, mert neki is kellenek a kidolgozott, "konyhakész" helyzetek. Rudolf pedig a régi, debreceni időszakát idézve lehetne csak igazi segítség a Vidinek. Benne megvolt az a képesség, hogy kialakítsa és be is fejezze közelről, vagy közép távolról a helyzeteket. De sajnos ezt hosszú évek óta már kiválóan titkolja.
Persze ezeket a dolgokat itt hiába listázzák sokan, ha Győzike ezt másként gondolja. Teheti, mert nincs senki, aki valagon billentette volna már olyan erővel, hogy magával rántsa (a régi időkért általam egyébként tisztelt) Kovács Feri bácsit is. Ez lehetne Garancsi, de neki egy ideje csak a pávázásra (és az abból befolyó haszonra, pl. a Market megszerzése...) jut energiája, ahogy külsősként látom a fehérvári helyzetet.
szurja
2015. 08. 06. 10:15
Akkor mégegyszer.
Meccs után : Sziasztok -ott van a ruhátok összecsomagolva egy nagy zsákban , egyben. Zuhanyozni lehet , ha fizettek a vízért, hazautazni lehet saját költségeteken és edzeni lehet, ha fizetitek az edzőt.
Végre egyszer már vki az asztalra ba...hatna...
Az, hogy nem rúgok kapura a meccsen 180 percig egy normálisat ez a világ legnagyobb viccce!!!!Miért engeditek ezt meg???????????????????????????
Magyorországon szerintem direkt nem akarnak focit csinálni.
De akkor miért nem mondják meg??
-Nyűg edzeni.
--Nyűg heti 2 (azaz 2 db) meccset játszani
-Nyűg egy normális edzőt felvenni
-Nyűg egy normális csatárt felvenni
-Nyűg a szurkolókkal foglalkozni(jegyet eladni nekik szervezetten stb)
A szurkolók csak abban hibásak , hogy ezt nézik, meg nem zavarják el őket.
RossSatyr
2015. 08. 06. 10:00
Kedves Roli, nem elöl van a legnagyobb baj, hanem fölül... Többen is írták, hogy jó tucat év óta tendencia: a kupákba bejutott csapatainkat nyáron a vezetőik szétverik, az "értékeket" akár nevetséges pénzekért kiárusítják, ahelyett, hogy jól átgondolt befektetésként erősíteni próbálnának. Sejtem az okot: az azonnali kisebb, de biztos bevétel a kockázatos későbbi UEFA-osztalékok helyett. Legjobb a zsebbe csordogáló pénzeket addig elkölteni, amíg szabadlábon megtehetik.
Tutttii
2015. 08. 06. 09:55
A tegnapi mérkőzésből kiindulva, nem csak csatár gondok voltak, vannak. Nincs középpálya, nincs szervező játékos. Nincs bal hátvéd, jobb hátvéd, volt egy kapus, aki tudása legjavát adva, hol szerencsével, hol anélkül hárított, majd láttuk, hogy mi lett a vége!? :-) Nem volt semmi elképzelés a Videoton játékában! 
A felépített sikert, apró pénzért adták el!
vanhalen
2015. 08. 06. 09:55
drB23
Akkor már egy szétesőben levő Vidi játszott.Fejben már meg voltak törve,hisz nyílt titok volt Carillo menesztése,alapemberek távozása.Ezzel persze nem akarnám kisebbíteni a Fradi érdemeit,mert nagyon jól fociztak.
BigGab74
2015. 08. 06. 09:54
Hát attól a két "csatártól"nem sok minden fog változni a Vidinél....
vanhalen
2015. 08. 06. 09:52
Nem tudom,Garancsinak mennyiben fontos még a klub.Ha még mindig ahhoz tartja magát,mint amikor kihúzott minket a szaharból,és komolyan gondolja azt,amit akkoriban célként megjelölt magának és a klubnak,sűrgősen meg kell válnia akét legendától,a Kovács-Furcsa-Burcsa párostól.Mert akármilyen legendák,a mostani ténykedésük eredménye maga a nihil.
drB23
2015. 08. 06. 09:51
Megy itt az ész osztás, hogy a tavalyi bajnok vidi Carilloval így meg úgy... stb.
ló**** nem lett volna Carilloval sem a bate ellen, lsd. Fradi elleni kupa döntő...
vanhalen
2015. 08. 06. 09:48
Nem akarnék túlzottan pesszimista húrokat pengetni,de van még két meccsünk.Viszont it már veretes ellenfeleket is kaphatunk,úgyhogy olyan 99%-ban megjósolható,megyünk a levesbe.És nem tudom nem elfelejteni a Furcsa Győző által mondottakat.Mert ha nem jutunk be az EL csoportkörébe,ami borítékolható,mert ilyen "játékkal" erre esélyünk nincs,akkor ki is okozott hatalmas anyagi és erkölcsi károkat a Vidinek?Ki hozott ide töltelék játékosokat "erősítés" gyanánt?Kinek is köszönhető egy masszív,mind védekezésben,mind támadásban jól összerakott és összeszokott csapat leamortizálása?Mennyibe is került ez a klubnak?
1san1
2015. 08. 06. 09:47
...és a cégünk logójával sem égetnének minket...
balazs1
2015. 08. 06. 09:46
Hiába Rudolf ha a középpályán nincs senki. Anno szidtuk Sándor .Gy akit még Souza is betett a csapatba és öt sem tudták megtartani....kik ezek a vezetők?? Gyurcso ha jó napja van akkor mutat valamit de általában xar napja van.
guszti1971
2015. 08. 06. 09:46
Pedig a válogatottban is lesznek azekből az aranylábúakból sajnos
drB23
2015. 08. 06. 09:45
Lenyűgöző! A Barca edzője a Videotont dicsőíti.
Ja, nem... :-)
*****//www.nemzetisport.hu/vizes_vb_2015/vizes-vb-phelps-edzoje-cseh-laszlot-dicsoiti-lenyugozo-2430597
Laci! Te vagy a legnagyobb!!!
LAST_UPDATED2