Payday Loans

Keresés

Aranykorszakváltás
ARANYKOR: VOLT, VAN, LEHETNE

SORSFORDÍTÓ GONDOLATOK

borito-a5.4.jpgÁra: 2200 Ft (+postaköltség)
Megrendelhető: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Verőce környékén és Budapesten megoldható a személyes átvétel is.

"Mostanában városi menekültnek szoktam nevezni magam, miután a városi vibrálás és a modern kori rabszolgatartás kivetett magából, sorsszerű és gyökeres életmód-változtatásba sodort. Az élet tiszta forrását, a magyarság ősi hagyományát, hitrendszerét kutatom.

Mérnöki és vezetői munkám után visszakanyarodtam gyerekkori szerelmeimhez, a kristályokhoz, a fákhoz, a növényekhez, és az íráshoz, kilépve a mesterséges függőségeket tartalmazó kényelmi zónából. A táltos dobok készítése, a versek és esszék írása, a dalszerzés, a természethez köthető szertartások, dob-ének együttlétek, segítő beszélgetések, előadások mind örömmel és lelkesedéssel töltenek el.

Őszinte vágyaim nyomán eredeti természeti környezetbe kerültem családommal, ahol a szabadság és természetesség létállapotát megélhetem. Örömmel fogadom a Föld ajándékait, a tiszta vizet, levegőt, napsütést, a gyümölcsöket és gyógynövényeket. Jellemzően saját magunkat gyógyítjuk, tanulunk egymástól, tisztelettel viszonyulunk a minket körülvevő vadvilághoz és a szellemvilághoz.

Ebben a könyvben eddigi életutam eseményeit hívtam segítségül, hogy bemutassam, életünk történései milyen nagy egész részeként szolgálnak minket, és tudatos életszemlélettel miként igazodhatunk el a szabad akarat és a sorsszerűség látszólagos ellentmondása közt. Hogyan viszonyulhatunk a mostani erőteljesen változó földi korszakban ahhoz a régi-új Univerzális energiamintához, mely a már elkezdődött – de a Világban a fizikai síkon még alig érzékelhető – Aranykor sajátja."

 

 

MEGLÁTÁSAIM