Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ne Fizess! demonstráció PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

MITŐL FÉL A HATALOM? – A „NEFIZESS! PERELJ! TILTAKOZZ!” RENDEZVÉNYT IS TILTOTTA A RENDŐRSÉG

PatkánykeresőVajon miért?

 

Csak találgatni tudunk:
– Lehet, hogy valódi ellenállással találkozott a hatalom, és nem csak műbalhé felvonulókkal?
– Talán az nem tetszik, hogy kitartóak vagyunk?

– Érzik, hogy erősödik a nyomás?
– Egyre több a valódi ellenálló, mert egyre több ember vesz észre minket annak ellenére, hogy a fősodrású sajtót letiltották rólunk?

– Az is lehet, hogy Bucsek főkapitánynak nincs humorérzéke, és zokon vette a lentre másolt görbe tükröt, amit a bejelentésben tartottunk elé.

Bármelyik is legyen igaz, mi megyünk tovább, mert hisszük, hogy igazunk van, és az igazság győzni fog.

 

A rendezvény szervezője így reagált a tiltásra:

Ferdinánd Golcs megosztotta Nem adom a házamat eseményét.

Amikor közvetlenül vagy közvetve az ország fele érintett a sevizahiteles kifosztásban, számít, hogy engedélyezi vagy nem a rendőrség a demonstrációt?
Nekünk nincs tovább hátrálni! Amit meghirdettünk megtesszük így vagy úgy! Az igazság mellettünk áll! Az nem lehet tiltó intézkedés Bucsek tábornok részéről, hogy akadályozzuk a forgalom menetét és a gyalogosok szabad mozgását! Volt itt Pride vonaglás, volt itt egészségügyi felvonulás, 700 forintos internet adó műbalhé! (A fél várost akkor lezárták.) Ha ezeket a rendezvényeket simán engedélyezték, akkor a Ne Fizess ! Perelj ! Tiltakozz! demonstrációt ugyan úgy kell elbírálni és szintén engedélyezni kell! Ha nem, akkor nincs jogállam és akkor diszkriminációval állunk szemben. Akár mi is lesz a végeredmény, megtartjuk a demót, mert harcolnunk kell az életünkért, az otthonunkért, a családért és mindenért amit a kifosztók el akarnak tőlünk venni! Hajrá!!!
Gyertek minél többen! Vegyétek a kezetekbe a sorsotokat, mert csak úgy fog megoldódni ez a sokakat érintő, csaláson alapuló kifosztás, ha elsősorban magatokért tesztek érte!
Hajrá!!!!”

 

Egyetértek Ferdinánddal. Teljesen mindegy, hogy tiltják, vagy nem. Én is leülök 2015. július 23. napján 9 órakor az Andrássy úton a gyalogátkelőhelyen. 15 percig fogok ott ülni, vagy amíg a rendőrség el nem visz. Majd 15 perc szünet után újból leülök a Bajcsy-Zsilinszky úton, és így tovább nyolc órán keresztül.

Csak azok jöjjenek, akik bátrak ahhoz, hogy a kifosztó hatalom szabályait megszegjék, akik fegyelmezettek annyira, hogy mindezt békésen tegyék.
Ja, és azokat is várjuk, akik szívesen megnéznék, esetleg tudósítanának arról, hogy hogyan lehet, és hogyan kötelező ellenállni akkor, amikor a jogtalanság törvénnyé válik.

 

A beszarik, a megalkuvók, maradjanak otthon.

 

Természetesen bírósági felülvizsgálatot kezdeményezünk. Legkésőbb hétfőn, július 20-án lesz eredmény.

 

Részlet a bejelentésből – amit esetleg magára vett a főkapitány. Jelzem joggal tette – :

„Megjegyzés a rendőrség és a sajtó részére

A BRFK, különösen Bucsek Gábor felé jelezzük a korábbi forgalomzavarására való hivatkozással történő tiltásokon okulva, hogy:

– amennyiben mások jogainak sérelme kevésbé fontos, ha a résztvevők ágyékkötőben, anélkül, esetleg festett testtel jelennek meg, kérem ezt legkésőbb a személyes egyeztetésen jelezni szíveskedjenek. Megoldjuk.

– amennyiben a tudomásul vétel melletti döntést segíti, úgy jelzem, hogy a résztvevők között bevándorló ellenes, és bevándorlókkal szimpatizáló személyek is meg fognak jelenni.

– jelzem, hogy a rendőrségnek és a sajtónak a rendezvényen részt nem vevők felé van egy fontos kötelezettsége: felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy 2015. július 23. napján a Bajcsy-Zsilinszky út és Andrássy út kereszteződésében kissé változni fog az áthaladás sebessége. Ez akkor is erkölcsi és-vagy jogi kötelessége mind a sajtónak, mind a rendőrségnek, ha nem politikai célú, szexuális irányultságú, faji, területi hovatartozásból eredő nézeteltéréseket bemutató a rendezvény. A rendezvény biztosítása, a rendezvényről való tájékoztatás akkor is fontos kötelezettség, ha csupán a társadalom teljes, szándékos kifosztására, és az attól való szabadulásra kívánja felhívni a figyelmet, és az ezzel kapcsolatos véleményüket kívánják kinyilvánítani a résztvevők.

-Jelzem a rendőrség részére, -még mielőtt lenyomnák a szokásos hisztit a forgalom lehetetlenné válása miatt – hogy a forgalom nem fog beállni. A kereszteződésbe csatlakozó négy útból egyidőben mindössze egy lesz teljes egészében igénybe véve a fegyelemfelhívás, vélemény nyilvánítás céljára mindössze 15 percre. A maradék háromból kettőn akadálytalanul haladhat a forgalom. Legfeljebb az elfoglalt útra való kanyarodás nem lesz megoldható néhány percre. A harmadiknál padig a rendőrség a kanyarodás segítésével egy egyszerű forgalomirányítási feladat elvégzésével tudja biztosítani a folyamatos haladást. Azt is tudom, és mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a rendőri állomány részére a fent írtak megvalósítása nem okoz nehézséget, mint ahogyan korábban más rendezvények alkalmával is – ennél bonyolultabb irányítási, biztosítási feladatokat – példásan megoldották. Legfeljebb a vezetőség részéről lehetnek erkölcsi kérdések: A törvényi kötelezettség szerint biztosítsák a véleménynyilvánítást, vagy a bankárok, politikusok parancsainak engedelmeskedjenek.”

 

 

A tiltás itt olvasható:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1171193199573290.1073741943.626932930665989&type=3

Az eseményoldal ide kattintva tekinthető meg:

https://www.facebook.com/events/1102275246454028/

 

 

Tisztelettel: Póka László

Nem Adom a Házamat Mozgalom

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)