Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 09. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 09.

Görgetegi monostor (Grgeteg): pálos kolostorra épült

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Csökkentett, új ár: 172.500.-Ft
Tartalmazza:
- busz ktg.
- 2 sofőr
- 1 hivatalos idegenvezető + Somlósi Lajos
- szállás 10 éjszaka
- félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora) 
Nem tartalmazza:
- belépők (kb. 5.000.-Ft)
- Igény esetén 1 ágyas felár (70.000.-Ft)
- Igény esetén BBP biztosítás (kb. 4.500.-Ft)
- igény esetén storno biztosítás (9.000.-Ft)
Jelentkezési és fizetési határidő az egyedi szervezés és foglalások miatt: 2015. július 31.
Részletek itt: egipatrona.hu

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

Kié a magyar állam?

A Magyarok Világszövetsége legutóbb Orbán Viktornak a holokauszt-emléknapon mondott beszédével kapcsolatban volt kénytelen állást foglalni legmagasabb állami vezetőinknek nemzeti önismeretünk alapfogalmait összezavaró, közvéleményünket megtéveszto megnyilvánulásával szemben. 

Tegnap (2015. július 6.) a parlamentben a kormány népesedéspolitikáját védő államtitkár megnyilvánulása még ezen az eseten is túltett. Félreérthetetlenül és ismétlődően kifejtette, hogy a magyar (?) kormány számára egyedül a statisztikai (egyébként nem számottevő) népességnövekedés számít, az etnikai magyarság - értsd: a magyar nép - népességfogyása érdektelen. Sőt, már puszta parlamenti felvetése is a nemzetközi szélsőliberalizmus gyűlöletbeszédének legfélelmetesebb bélyegeit vonja a megszólaló fejére... - a magyar (?) kormány részéről. 

Az MVSZ elítéli az állampolitika rangjára emelkedő látszatdemokráciába öltöztetett véleményterrort. 
Budapest, 2015. július 7-én, a pozsonyi csata évfordulóján 

A Magyarok Világszövetsége

Lásd még: A magyar nemzet meghatározása

MVSZ Sajtószolgálat


Demokratikus látszatot adnak Európa rabláncainak
2015.07.09. 05:58 hidfo.ru

Megszavazta az Európai Parlament a transzatlanti szabadkereskedelmi zóna megalapításáról szóló határozatot; a képviselők 436 igen, 241 szavazattal, 32 tartózkodás mellett hagyták jóvá az Európai Bizottság számára továbbított ajánlásokat.


A TTIP lehetővé tenné az amerikai vállalatok számára, hogy jogi eszközökkel kényszerítsék ki monopolhelyzetüket az Európai Unió tagállamaiban, és uralmi helyzetüket az Európai Unió külpolitikájának radikális irányváltása esetén is megőrizzék. 

A transzatlanti szabadkereskedelmi zóna ellen valamennyi nyugat-európai országban tömeges tüntetések zajlanak. Eddig több mint 2,3 millió európai állampolgár írt alá egy civil szervezetek által indított petíciót, ami követeli, hogy az Európai Unió állítsa le az egyezményről a nyilvánosság teljes kizárásával zajló tárgyalásokat. A "Global Justice Now" civil szervezet szerint az EP szavazása - a demokrácia látszata - semmit nem változtat az egyezmény megítélésén, az ellen továbbra is gomba módra szaporodnak majd a tüntetések Európa-szerte. 

Az egyezmény funkcióiról, sürgősségének okáról ITT és ITT olvashat bővebben. 


A magyar Parlament vegye napirendre a CETA ratifikálásának és a TTIP tárgyalásának ügyét, és utasítsa el ezeket az egyezményeket!

FELHÍVÁS 

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kormánytagok, Országgyűlési Képviselők, Európai Parlamenti Képviselők!


Az Európai Unió két nagyjelentőségű szabadkereskedelmi és befektetési egyezményről tárgyal: ez a CETA (Kanada-Európai Unió Átfogó Gazdasági és Kereskedelmi Egyezmény) és a TTIP (Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény). 

A CETA tárgyalásokat lezárták, jelenleg a szöveg jogi átfésülése történik, a szerződést mind a 28 európai uniós tagállamnak, mind az USÁ-nak ratifikálnia kell, hogy életbe lépjen. A TTIP tárgyalások 2013 óta folynak. 

Mindkét egyezményt mindkét földrészen a széles közvélemény, civil szervezetek, üzletemberek, szakértők, tudósok és politikusok tiltakozása kíséri. Az egyik legszembetűnőbb megmozdulás a STOP TTIP! európai polgári kezdeményezés, amely már több, mint kétmillió aláírást gyűjtött össze Európa-szerte a TTIP ellen (https://stop-ttip.org). 

Nem véletlen a rendkívüli nemzetközi tiltakozás. A hivatalos amerikai és európai uniós propagandával szemben a CETA és a TTIP: 

NEM kereskedelmi egyezmény, hanem a multinacionális vállalatok és a globális pénztőke befektetési kívánságainak törvénybe iktatása, 

NEM segíti a gazdasági növekedést; nemzetközi szaktanulmányok és a már 20 éves NAFTA (Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Szerződés) élő példája is bizonyítja, hogy csak egyes multinacionális vállalatok nyernének ezekkel az egyezményekkel, a nemzetállamok, kisvállalkozások és a munkavállalók is vesztesei lennének, 

DEMOKRÁCIAELLENES; a nyilvánosság kizárásával, a nagyvállalati képviselőkkel egyeztetve, titokban tárgyalják a TTIP egyezményt, és az Európai Bizottság azon igyekszik, hogy a nemzetállamoknak ratifikálniuk se kelljenmajd. 

Magyarországon kevés a tájékoztatás erről a két egyezményről, ami van, többnyire hiányos és kritikátlanul tükrözi a hivatalos európai uniós véleményeket. A Magyarországról készült hatástanulmány nem nyújt valós, átfogó képet a következményekről. A valóság az, hogy a szegény, csekély nemzeti tulajdonú termelőkapacitással rendelkező országok, mint Magyarország is, nettó vesztesei a szabadkereskedelmi és befektetési egyezményeknek. 

Az említett szerződések azonban ennél is nagyobb, végzetes károkat okozhatnak, hiszen itt a nemzetállam szuverenitását, önálló törvénykezési jogát szünteti meg a jogharmonizáció (regulatory cooperation) és a befektetésvédelmi záradék (ISDS). A CETA és a TTIP olyan világrendet iktat törvénybe, amelyben a multinacionális vállalatok irányítják a törvénykezést, és ahol a nemzetállam és az állampolgár jogai - de iure is, nem csak de facto - megszűnnek a nemzetközi pénzvilággal szemben. A mi fél évezrede gyarmati sorban élő országunk nem ezt érdemli, a magyarok nem erre választották meg Önöket. 

Magyarországot számos gazdasági katasztrófa érte az elmúlt 25 évben, sok saját hibánkból. Ezeket a súlyos hibákat és tévedéseket most már csak áldozat és szenvedés árán tudjuk helyrehozni - de helyre tudjuk hozni, ha megvan hozzá a politikai akarat és a nép támogatása. A CETA és a TTIP aláírása, az ezekhez való csatlakozás megfoszt minket a változtatásnak, a normalizálásnak még a lehetőségétől is. 

Tisztelt Kormány és Képviselők! Önöket az ország a magyar érdekek képviseletére választotta meg. Önök a magyar nemzeti érdek védelmére esküdtek fel. A magyar érdek azt kívánja, hogy ne csatlakozzunk a CETA és TTIP egyezményekhez. 

Mi, magyar választópolgárok a következőket kívánjuk Önöktől: 

Nyújtsanak az ország népének széleskörű, tárgyilagos, valós tájékoztatást ezekről az egyezményekről, független szakemberek bevonásával! 

Az európai parlamenti képviselők ne szavazzák meg a TTIP egyezmény elfogadását! 

A magyar Parlament vegye napirendre a CETA ratifikálásának és a TTIP tárgyalásának ügyét, és utasítsa el ezeket az egyezményeket!


2015. július 7. 

Bolyokvasvári Polgári Kör Egyesület Ózd, képviselő Kovács V. Sándor 
Dr. Boór Ferenc, egyetemi tudományos munkatárs, BME 
Dr. Drábik János 
Fejér MAG Egyesület 
Gazdatanácsok Szövetsége Titkársága 
Dr. Hajnal Klára, PhD, egyetemi adjunktus, PTE 
Dr. Hossó Andrea, közgazdász 
Lantos Tamás, Ormánság Alapítvány 
Kajászói Gazdatanács 
Kovács János, Nemzeti Hírháló alapító-főszerkesztő 
Kővári János 
Madari Ügyvédi Iroda, Budapest 
Magyarok Világszövetsége Fejér Megye 
Dr. Molnár Géza 
Mozaik Érdekvédelmi Egyesület, Veszprém 
Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, Tamási Béláné elnök 
Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője Egyesület, Budapest 
Szekszárdi Léleképítő 
Dr. Tóth Csaba Attila, Szekszárdi Védegylet vezetője 
Dr. Vicze Csilla, Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője 



MAGYARORSZÁG NE CSATLAKOZZON A CETÁ­-HOZ ÉS A TTIP­-HEZ! 
ÚJABB HATALMAS GAZDASÁGI KATASZTRÓFA KÉSZÜL... 
MOST MÉG MEG TUDJUK AKADÁLYOZNI!


Hallott-­e már a TTIP­-ről? 
Ez a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Egyezmény, amelyről két éve tárgyal az Európai Unió és az USA. 

Hallott-­e már a CETÁ­-ról? 
Ez az Európai Unió és Kanada között már lezárt, de még nemzetállami ratifikálásra váró szabadkereskedelmi és befektetési egyezmény. 

Miért nem hallott még ezekről az egyezményekről? Mert a tárgyalások a legnagyobb titokban zajlanak, még az Európai Parlamenti képviselők sem láthatják a tervezeteket. Jó oka van ennek: az egyezmények a globális nagyvállalatok és a pénztőke érdekeit képviselik a nemzetállamokkal, a kisvállalkozásokkal és a munkavállalókkal szemben. 

Tudja-­e, hogy a CETA és a TTIP ellen egész Európában, az USÁ-­ban és Kanadában is folyamatosan tiltakoznak civil szervezetek, szakszervezetek, tudósok, nemzetféltő politikusok és egyének? Tudja­-e, hogy Európában több, mint 2 millió aláírás gyűlt össze a TTIP ellen? Tudja-­e, hogy mindkét földrészen rendszeresen és tömegesen tüntetnek ellene civilek szervezetek és egyének? 

Mi a CETA és mi a TTIP? A hivatalos propagandával ellentétben: 
- NEM kereskedelmi egyezmény - hanem a multinacionális vállalatok és a globális pénztőke befektetési kívánságainak törvénybe iktatása 
- NEM a gazdasági növekedés előmozdítója - nemzetközi tanulmányok és a már 20 éves NAFTA (Észak-­amerikai Kereskedelmi Szerződés) példája is bizonyítja, hogy csak egyes multinacionális vállalatok járnának jól, az országok és a munkavállalók is rosszabbul élnének 
- nem a demokrácia támaszai - a nyilvánosság kizárásával, a nagyvállalati képviselőkkel egyeztetve, titokban készítik elő az egyezményeket 

Miért árt Magyarországnak ez a két egyezmény?
- mert még szegényebbek leszünk, még rosszabbul fogunk élni 
- mert még szegényebb és rosszabb lesz egészségügyi ellátásunk és oktatási rendszerünk 
- mert még inkább kifosztják az országot 
- mert eláraszt minket az egészségtelen, rossz minőségű import élelem 
- mert megszűnik a még létező fogyasztóvédelem is 
- mert még rosszabb helyzetbe kerülnek a hazai kis­- és középvállalkozások 
- mert teljesen külföldi nagyvállalati érdekek fogják irányítani a gazdaságot és a törvényhozást 
- MERT MÉG A LEHETŐSÉGET IS ELVESZÍTJÜK, HOGY VALAHA TALPRA ÁLLJUNK, NORMÁLIS GAZDASÁGUNK LEGYEN ÉS EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETET ÉLHESSÜNK! 

MIT TEGYÜNK? 
- Követeljük, hogy Magyarország ne ratifikálja a CETA egyezményt, és ne csatlakozzon a TTIP-­-hez! 
- Követeljünk népszavazást a CETA és a TTIP egyezményekhez való csatlakozásról! 
- Írjuk alá a Stop TTIP! páneurópai tiltakozó nyilatkozatot itt: https://stop-ttip.org/alairas/
- Követeljünk megfelelő nyilvánosságot és valós tájékoztatást! 
- Terjesszük ezt a szórólapot, tegyük fel honlapunkra, szórjuk be lakhelyünket! 
- A csatolt, képviselőknek szóló levelet küldjük el helyi parlamenti képviselőnknek! 
- Alakítsunk "Magyarok a CETA és TTIP ellen" köröket! Rendezzünk megmozdulásokat! 
- Rendezzünk tájékoztatókat, felvilágosító rendezvényeket közösségünkben! 
- FOGJUNK ÖSSZE!


Szórólap letölthető innen: 
http://www.nemzetihirhalo.hu/joo/doc/TegyMagaderttegyaCETAesaTTIPellen.pdf

Kérjük írják alá a hálón, és a csatolt képviselőknek szóló felhívást sokan maguk is elküldenék képviselőjüknek: 
http://www.nemzetihirhalo.hu/joo/doc/FelhivasaMagyarKormanyhozOrszaggyuleshezesamagyarEPkepviselokhoz.pdf

Kapcsolódó: 
Nyolc éve fogadták el olvasatlanul a Lisszaboni Szerződést
Aláírták az EU vezetői a Lisszaboni Szerződést
Demokratikus látszatot adnak Európa rabláncainak
Titkos magyar-izraeli államközi megállapodás
A világháborúk és Izrael létrejöttének elhallgatott előzményei


A Napút festője mondta

A Napút festője mondta, akit a titkos társulatok - a média és a közvélemény formálók útján - bolondnak híreszteltek: 
Csontváry Kosztka Tivadar: Titkos társaságok
Csontváry Kosztka Tivadar írása, 1910 körül?(!) 

Titkos társulatok bérletbe vették az Isten imádását s csengős perselyekbe gyűjtötték a magját. 
Titkos társulatok alakultak az isten tagadására, a tekintély lerombolására. 
Titkos társulatok alakultak a fajok elhomályosítására, az egyéni képesség megakadályozására. 
Titkos társulatok alakultak az anyag felhalmozására, a hatalom megbénítására. 
Titkos társulatok alakultak a történelem meghamisítására, a fajbeli erény elpusztítására. 
Titkos társulatok alakultak a nemes fajok kiirtására, a fajtulajdonságok megbénítására. 
Titkos társulatok alakultak a tehetetlenek fenntartására, az anyagi jónak megosztására. 
Titkos társulatok alakultak a szeszes italok pártolására, az ember egészségének megrontására. 
Titkos társulatok alakultak a dohányzás meghonosítására, a nagymérvű húsevés fogyasztására. 
Titkos társulatok alakultak a tea, kávé, ópium, cocain és morphium forgalmára, a telhetetlen kalmárok gazdagítására. 
De alakultak titkos társulatok az arany, gyémánt s minden érték lefoglalására és a kőszén elpusztítására. De alakultak társulatok emberhús vásárlására, az Isteni teremtmény meggyalázására. 
Társulatok alakultak a fajtalanságra, a testi élvezetek kihasználására. 
Társulatok alakultak a kenyér, zsiradék, a tej hamisítására s a liszt értéktelen osztályozására. 
De kialakultak társulatok mindennek a hamisítására, csak nem az Isten imádatára. 
Miért kötötte határokhoz az Isteni bölcselet ezen a világon mindent, ami fajtulajdonságot jelent? 
Fajtalan nemzetközösséget, fajtalan közös szerelmet nem ismer el a természet. 
Ti, hibás emberek, nem elég, hogy a sarlatánok útjain eltévedtetek, hanem az isteni természettel szemben támadásba mentetek. 
Ti nem voltatok megelégedve az egészséges tiszta levegővel, megrontottátok füsttel, bűzzel, ti nem voltatok megelégedve a legjobb forrásvízzel, teli tettétek magatokat különféle szesszel, tinektek hiába sütött a nap ? ti nem vettétek észre, tielőttetek hiába zúgnak a patakok, rohannak a folyók, megtermékenyíteni őket, ti nem voltatok arra valók. 

Ám menjetek az ócsárolt barbárokhoz, akárcsak a Földközi-tenger partokhoz, amit művelnek ott az emberi kezek kis folyóvízzel, mentén letelepszenek, milliók számára különfélét termelnek. Ők nem zúgolódnak a kis forrás, patak mentén, addig mi az egyik határban a kimaradt eső miatt zúgolódunk, a másik határban a bő eső miatt káromkodunk, a nagy vihar közeledtéra a korcsmában pipára gyújtunk. 

Ezek a hibák, melyek általánosan feltűnnek a világlátott egyén szemében, lehetetlen, hogy uralkodjanak a természetben. Éppen azért, mert az Isteni természet ezeket nem tűri, az emberi nem fajtulajdonságát elveszíti. Fajtulajdonság nélkül a családfa nem fejleszthető, fejlesztés nélkül az élet ezen a földön nem folytatható. 

Wednesday, February 11, 2015 
Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen.

Kapcsolódó: 
A POZITÍVUM
Videó: Jézus titkos élete (18-33 között)



Jézus e szavakkal küldte a nép közé apostolait: "Menjetek, és hirdessétek, hogy közel van a mennyek országa! Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, és űzzetek ki ördögöket! Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok! Ne legyen övetekben se arany, se ezüst, se rézpénz! Ne vigyetek magatokkal úti tarisznyát, se két ruhát, se sarut, se botot! Méltó ugyanis a munkás a kenyerére. Ha egy városba vagy faluba érkeztek, érdeklődjetek, hogy ki az, aki méltó arra, hogy nála maradjatok, amíg csak el nem távoztok! Amikor pedig beléptek a házba, köszöntsétek a ház népét. Ha érdemes rá a ház, akkor a békétek rászáll; ha pedig érdemtelen, akkor békétek visszaszáll rátok. Ha valaki nem fogad be titeket, sem szavatokra nem hallgat, akkor menjetek ki a házból, de még a városból is, és rázzátok le a port a lábatokról! Bizony, mondom nektek: Szodoma és Gomorra földjének tűrhetőbb sorsa lesz az ítélet napján, mi nt annak a városnak. 
Mt 10,7-15
http://evangelium.katolikus.hu/audio/NE20150709.mp3


Dél-Európába óriási menekültáradat várható hónapokon belül
Július 5, 2015 nemzetiarcvonal.net

Az olasz hírszerzés jelentései alapján 500 ezret is elérheti a a dél-európai térségbe igyekvő migránsok száma az elkövetkező 2-3 hónap során. Líbia partjaitól rajtolnak azok a hajók, melyek minden elképzelést felülmúló színes menekültáradatot zúdítanak a déli országokra. Az elmúlt 3 nap alatt 8500 fekete bevándorló érkezett Európa déli partjaihoz. 

Az állapotok kaotikusak, sok helyen zavargásokra készülnek. A felállított válságstáb képtelen kezelni a súlyos inváziót. A szicíliai partok mentén vörös riadó van érvényben, Kalabriában 8480-an kértek menedékjogot 3 nap leforgása alatt. A menekülteket befogadó állomások napokon, heteken belül össze fognak omlani, hiszen nincsenek felkészülve ekkora tömeg befogadására. Az ételosztók készletei pedig kiapadnak. Az olasz belügyminisztérium utasította, hogy alakítsanak ki további férőhelyeket a meglévő 70 ezer mellé, de anyagi források hiányában teljesíthetetlen a kérésük. 


A hajók roskadásig tele. Irány Európa!

A menekültek nem csak Líbia partjaitól érkeznek, nagy számban próbálnak a Gibraltárnál is eljutni Spanyolországba, tehát a szám még inkább növekedni fog. Miután az USA és NATO sikeresen felbomlasztotta Szíria, Irak és Líbia rendjét, megkezdődött a valaha ismeretes legfenyegetőbb invázió, amely Európát vette célba. 


Vajon hol alakítanak ki ilyen telepeket hazánkban?

A segélyosztó szervezetek kimerültek, a humanitárius szervezetek pedig nem győzik a tempót. Dél-Európában az emberek azonnali megoldást követelnek. A kormányok képtelenek a cselekvésre. A dél-európai invázió nem csak az ott élő fehérek problémája, ugyanis az ott partot ért feketék bármerre útnak eredhetnek Európában. Az olaszok és spanyolok csak örülnének, ha megszabadulhatnának a koloncoktól. Európa olyan méretű népvándorlás célpontja, melyre kevés példa van népeink történelmében. Az invázió pedig még csak az elkövetkező néhány hónapon belül fog kiteljesedni! 

Dunai István - NemzetiArcvonal.net

Kapcsolódó: 
Miért és kik akarják a háborút az iszlám és a keresztény Európa között?
Még hogy nem betolakodók: a bevándoró család egyszerűen beköltözött egy ásotthalmi tanya udvarába
Gyorshír: Kétmillió migráns tart Magyarország felé
Új népvándorlás
Zöld lámpát kapott a kormány az ideiglenes határzár megépítésére - Videóval!
Ásotthalomnál átszökött, Mi elkaptuk egy interjúra
Több fertőző májbeteg van a debreceni menekülttáborban, mint az egész megyében összesen




Állásfoglalás a bevándorlásról és a multikulturalizmusról
Közlemény 

A Magyar Patrióták Közössége felelős civil szervezetként feladatának tekinti, hogy a legjelentősebb kulturális és társadalmi kérdésekben állást foglaljon. Ennek jegyében szólalunk meg most is, amikor hosszú évszázadok óta nem látott népvándorlás indult meg az európai kontinens - és a Kárpát-medence - irányába. 

A magyarság a tatárjárás óta mérhetetlen áldozatot hozott a Keresztény Európa fennmaradásáért. A tatár-, majd a törökdúlás következtében etnikai területeinknek bő egyharmadát elveszítettük, és a betelepítések révén országunk soknemzetiségűvé vált. Az évszázadokon át türelmes magyar állampolitika ellenére, a Habsburg császárság megosztó taktikája miatt a hazai nemzetiségek szembefordultak az egységes Magyarországgal, ami döntőnek bizonyult az ország feldarabolásában és Trianon máig ható következményeiben. Ezért a magyarság nem óhajtja a világpolitikai erők által mesterségesen kikényszerített népvándorlás semmilyen hátrányos következményét viselni. 

A Szerbia felől egyre növekvő bevándorlási nyomás nemzetünk egységét, keresztény kultúránkat létében fenyegeti. Egyetértünk a kormány bejelentett intézkedéseivel, így a gazdasági bevándorlás elutasításával és a tömeges migrációval érintett államhatárok hatékony lezárásával. A magyar társadalomnak ugyanis éppen elég megoldásra váró problémája van, ami jelentős részben annak tudható be, hogy a rendszerváltás után nyugati "szirénhangokra" hallgatva hozzájárultunk nemzetgazdaságunk leépítéséhez. 

Határozottan ragaszkodunk ahhoz a Teremtés logikája mentén, hogy az emberiség sokszínűségének alapját jelentő nemzeti karakter megőrzése csak a szülőföldön biztosított. Ezzel összefügg, hogy a világot sújtó társadalmi problémákat kizárólag helyben lehet megoldani. A hamis tolerancia jegyében hangoztatott "multikulturalizmus" a tulajdonságok nélküli emberek ál-civilizációja, valójában civilizációs útvesztő. Nem kívánjuk, hogy a magyarság ebbe a zsákutcába betévedjen. 

Az életük biztonságát okkal féltő, kultúránktól nem idegen keresztény üldözöttek számára ugyanakkor menedéket fogunk nyújtani, alkotmányos kötelezettségeinknek megfelelően. 

Budapest, 2015. július 3. 
Magyar Patrióták Közössége 


Menekültek - "pénzcsinálási mechanizmus"

"Emberkereskedelem mindig volt,- mert vannak, akik gondoskodnak róla, hogy legyen, az óriási nyereségek miatt. 
Emberi hordáknak kínál kényelmes megélhetést és jövedelmet hosszútávon. Államfők és funkcionáriusok közvetve jutnak ezúton jövedelemhez. 

Segélyeket kapnak az EU-tól, külön az egyes tagállamoktól, a nemzetközi segélyszervezetektől,- ha olyan politikát folytatnak, ami a hosszantartó elnyomást és a mérhetetlen szegénységet biztosítja és menekülésre kényszeríti az ott élő lakosságot vagy annak egy részét. 

Szíriában, Szomáliában háború van, az emberek menekülnek. 

Szervezett bűnbandák szednek be hatalmas összegeket,- fejenként 6-10 ezer dollárt a menekültek Európába szállításával. Ezen felül is külön megfizettetik azokat a "szolgáltatásokat", amivel a megfelelő politikai státus elérését a célországban elősegítik a menekült részére. 

Megteremtik a menekült személyével kapcsolatos "legendát". Ha a nincstelen (?) menekült anyagilag megengedheti magának, neve és fényképe bekerül a helyi újságba (itt az újságok/újságírók felelőssége is megkérdőjelezhető),- hihetővé téve a politikai üldöztetést. Ezzel a módszerrel Európában a szükséges státust elérni a legkönnyebb. 

A varázsszó: Asyl. 
Egy hajó 360 menekülttel, ahol fejenként csak 6000 dollár a "fuvardíj" - összesen egy úttal - 2 millió dollár a bevétel! 
Szervezett bűnbandák készségesen állnak az utazásokat szervező hajósok rendelkezésére, akár úgy is, hogy kifizetik a felmerült "költségeket" és az így Európába került menekültek évekig törlesztik a rájuk fordított összegeket szerencsés megmenekülésükből kifolyólag - hálából,- azaz törlesztik az adósságot. 

A menekülteket befogadó táborok saját országuktól kapják a pénzt a menekültek ellátására, regisztrálására anélkül, hogy tevékenységüket bárki is ellenőrizné vagy valamilyen szigorú szabályokat kellene betartaniuk. 

Európa politikusai jelentős összegeket vehetnek fel azért, mert ők rendszeresen a menekültek felmerülő "problémáival" foglalkoznak,- ez pedig igencsak szerteágazó bevételi forrás. 

Politikusok és egyéb állami tisztviselők országuk adójából kapják a pénzt tevékenységükért, az adófizetők pénzén kényelmes életre rendezkedhetnek be, mert a probléma nem oldódik meg olyan gyorsan,- ilyen bevételi forrásokat nem lehet elapasztani. Ők csinálnak a menekültekből politikai tőkét - és megélnek belőle kényelmesen. 

Különböző vállalatok és a hadsereg óriási bevételeket szednek be azért, mert gondoskodnak arról, hogy Európa mielőbb bevehetetlen erőddé változzék az ő közreműködésükkel. 

A nemzetközi konszernek és bankok pedig abban érdekeltek anyagilag, hogy ez az állapot állandósuljon, a menekültek származási országa és az általuk "megcélzott" ország mind gazdaságilag, mind pénzügyileg sok minden legyen, csak ne stabil. Mindez meghozza számukra az anyagi hasznot a hitelek megadásával. A konszernek könnyebben és olcsóbban jutnak nyersanyaghoz és olcsó munkaerőt kapnak. 

Szakképzettség? Ugyan kérem! Nem véletlen az sem, hogy a média által közölt hírek kizárólag az embercsempész bandák tevékenységére koncentrálnak. Mennél ijesztőbbek és rémületet, - nem utolsósorban sajnálatot keltenek ezek a hírek az olvasókban, annál inkább ezek kötik le a figyelmet és senkinek nem jut eszébe arra gondolni, hogy utánanézzen: vajon kinek is van haszna ebből? Egyszerű, mint a pofon! 

Tény és való, hogy bűnbandák szervezik a "menekültek" útjait Európába. Ezek beszedik a pénzt a menekültektől, ez tehát nem az adófizetők pénzéből kerül egyenlőre kiadásra. Ami azonban utána jön: a Földközi tengeren két német hajó cirkál, az a feladatuk,hogy "kimentsék" a menekülteket a süllyedő bárkákból, vattába csomagolják, egészségügyi ellátásban részesítsék őket és kitegyék valamelyik olasz tábornál,- ahol már tárt karokkal várják őket az adófizetők pénzén fenntartott táborok, teljes ellátással személyzettel. 

A nyilvántartásba-vétel és egyéb adminisztráció elintézése ugyanúgy az adófizetők pénzéből zajlik és hetekig ottmaradnak, a teljes ellátás költsége adóból megy, az államkasszából. Nem véletlenül sikított az olasz miniszterelnök,hogy az Unió adjon pénzt, különben szélnek ereszti a menekülteket Európa más országai felé Isten és a pápa áldásával. 

Még a vonatjegyek is megvásárolja nekik,- úgyszintén az adófizetők pénzéből. A két német hadihajó pedig újra kifut a tengerre, most már a német Uschi döntése értelmében annak a NATO-parancsnokságnak a felügyelete alatt, akik a gyorstámadó egységeket szervezik. Na kinek a pénzén? 

A bűnbandák azonnal pártfogásukba veszik a "menekülteket", ellátják őket drogokkal eladásra, vagy prostitúcióra kényszerítik a nőket, esetleg adják-veszik, ami emberkereskedelemnek minősül,- már nem az adófizetők pénzén. 
Az adófizetők pénzén "támogatják" és tartják fenn azokat a különböző országokban honos segélyszervezeteket, amelyek kizárólag azzal foglalkoznak,hogy a "menekültek" megsegítését célzó intézkedéseket a parlamentben keresztülvigyék, szervezzék az ellátásukat, és nyafogjanak a tv-ben, újságban, megszakadnak a szívek, mert ezek a szerencsétlen nyomorultak mindent elveszítettek, polgárháború, család oda,- semmijük sem maradt,- csak éppen ki tudtak fizetni az Európába jutásért a bűnbandáknak 6-10 ezer dollárt! 

Ezek a "segélyszervezetek" gyűjtik az adományokat, hogy el tudják látni a szegény traumatizált menekültet a legújabb és lehetőleg a legdrágább mobiltelefonnal, hogy azon tudjon kommunikálni a "meggyilkolt", elvesztett családdal. 
Ezek az adófizetők pénzén élősködő segélyszervezetek gondoskodnak a lakhatásukról, ami miatt iskolai tornatermeket ürítenek ki, újabban magánlakásokból dobják ki a bérlőket, esetleg egy üres kastélyt vesznek igénybe, vagy egy ötcsillagos szállodát, elvégre a szegény traumatizáltaknak teljes nyugalomra van szükségük, hogy el tudják látni bokros teendőiket a bűnözés területén. 

Kapják az ingyenes orvosi ellátást, a takarítónő eltakarítja utánuk a koszt -mert hát ők mással vannak elfoglalva - mondjuk lányokat hajkurásznak, vagy éppen betörnek, lopnak, rabolnak, hogy ne az egész BTK-t soroljam. 
Nos,mindezt az adófizetők és az EU pénzén, amit szintén az egyes országok adófizetőitől szednek be és előre átutalják Brüsszelnek, hogy aztán pályázatok útján morzsányi összegeket még vissza is kapjanak, amit aztán ki lehet plakátolni: 
"Az építkezést az EU "segítségével és anyagi támogatásával valósítottuk meg!" 

Fából vaskarika. Ezen a területen olyan pénzek vándorolnak egyik helyről a másikra, amiről a józan embernek fogalma sincs. Most felteszem a kérdést: Hova folynak be az adók? A magyar államhoz! Ki készíti a költségvetést a befolyó pénzekből? A kormány. Ki hagyja jóvá? A képviselőtestület. 

Magyarul: az országban működő segélynyújtó szervezeteket az állam támogatja anyagilag,- és miből? Az adókból! 
Azaz, minden adózó magyar állampolgár pénzéből,- és hogy mire költik? Ahhoz az adózónak az égvilágon semmi köze! Logikus, nem? 

Ezen túlmenően az adományozás is nagy divat,- gyűjtik rendesen. Németországban novemberben kezdődnek a nagy adománygyűjtő tv-adások,- egy-egy ilyen műsor kb. 8.-10 milliót hoz a konyhára. 

Nos, ez a pénz általában (de legalábbis nagy része) a Vöröskeresztnek megy, hogy a világ minden táján folytathassa áldásos segítő tevékenységét. 

Folytatja is - és kezdi azzal, hogy az adomány teljes összegéből levon a saját maga számára 15 %-ot, mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, ugyanis ebből tartja fenn az adminisztrációt, a saját épületet, a szállítóeszközeit és gyakorlatilag mindent. 

A "lecsípés" után még az is elképzelhető, hogy az adományokból még arra is jut, amire az adományozók szánták!
Természetesen az ideérkező "menekültek" leginkább az iszlám vallás hívei - tehát szükségük van egy "imaházra" - errefelé mosenak nevezik. 

Ugyan a média nagy hangon veri dobra, hogy ennek a megépítéséhez a telekárat a moszlim közösség összespórolta, viszont Szaúd-Arábia igen nagy összegeket fordít arra, hogy mennél több legyen belőle,- tehát küldi a pénzt a telekvásárlásra, építkezésre, és Allah szakállára. 

Még nem kezdődött meg Magyarországon a nagy mohamedán templomok építése? 
Nem? Kis türelem, - majd arra is rövidesen sor kerül! 
Mert ugyebár nem volt elég a 150 éves török uralom az országban - kérünk belőle még! 
Nos ezek a szerencsétlen "menekültek" az adófizetők pénzén élnek, mint hal a vízben - csak az őslakosságnak nem jut semmi! 

Ők feleslegessé váltak Európában. Ők ugyanis fehérek, keresztények, nem bűnözéssel foglalkoznak, csak dolgozni akarnak a megélhetésükért és azért, hogy mennél több tribut-ot fizethessenek a moszlimoknak, akikből egyre több lesz Európában. Ennek a hátterében az is áll, hogy a nagy pártoknak szükségük van új választókra, - a törzsválasztóik ki vannak ábrándulva a hazugságaikból, ígérgetéseikből és a kapzsiságukból. 

A moszlimok meg kaphatók arra, hogy belépjenek a pártokba,- és a saját érdekeiknek megfelelően alakítsák a törvényeket. Természetesen az adófizetők pénzéből! 

A kunyhóban élő menekültnek egy dolga van: elindulni Európa felé! Ha nincs meg a 6 000 dollárja az "útiköltségre",- akadnak bűnbandák mindenütt, akik kifizetik helyette,- viszont élete végéig nyöghet a visszafizetés miatt. 
Ezt meg tudja tenni a drogok eladásával, hogy a környezetéből újabbakat ajánl, akinek ugyancsak kifizetik az útiköltséget - és így mindig vannak újabbak, akik ezt vállalják. 

A megelőlegezett pénzt azonban a bűnbandák, a maffia keményen behajtja,- néha többszörösen is. A Fekete-tengeri "menekült-mentési" akció óriási sikereket és anyagi gyarapodást idézett elő. 

A menekültek (?) rájöttek,hogy ezzel a mentési akcióval sokkal nagyobb az esélyük az Európába jutásra és ezen felbuzdulva még nagyobb tömegeket lehet Európába szállítani - a lélekvesztőkön - hiszen úgyis kimentik/megmentik őket. 

Az európai politikusok pedig csodálkoznak (?) mi is történik tulajdonképpen? Mert ők egészen mást terveztek. A nagy mentési akcióval egy piacot teremtettek- ami remekül funkcionál, és milliárdos bevételeket biztosít- -mindenkinek, aki ezzel kapcsolatba kerül. 

Egyre többen nyomulnak erre a területre a saját, jól felfogott anyagi érdekeikből. 
Ebből is látszik, milyen "politikusok", intelligenciabestiák irányítják Európa "hajóját". 

"Júlia"
(javítva) 

Már csak egy kérdésem van: kiknek van számolatlanul pénzük? 


Tóth Gy. László: Idegenek, bevándorlók, üldözöttek
Magyar Nemzet, 2015. július 8. (kisebb rövidítésekkel) 

Az ENSZ adatai szerint jelenleg kétszázmillió a kényszermigránsok száma a világon. Ázsia és Afrika országaiból ötmillióan tartanak Európa felé, de ötmillió cigány is érkezhet Európa keleti feléből Nyugatra. A legutóbbi egy évben ötven- millió ember hagyta el szülőföldjét, és vágott neki a világnak abban a reményben, hogy valahol menekültstátust kapnak. Törökországban két millió nincstelen él, akik Szíriából és Irakból menekültek. Törökország eddig hat és félmilliárd dollárt költött a migránsok ellátására, a nemzetközi szervezetek mindössze 350 millió dollárt adtak. A helyzet előidézői, az USA és Szaúd-Arábia nem segítenek, csak az időt húzzák. Az Amnesty International szerint Szíriában a lakosság fele, tizenegy millió ember veszítette el az otthonát a 2011 óta dúló polgárháborúban. Hét millióan Szíriában maradtak, négy millióan mentek Libanonba, Jordániába és Törökországba. A nyomor, a reménytelenség és a kilátástalanság milliók napi tapasztalata. 

Az Európába beáramlók nagy részének élettel kapcsolatos felfogása, világnézete, hit-és normarendszere eleve lehetetlenné teszi az integrációt az európai közösségbe. A szakképzetlenség, a nyelvismeret hiánya csak tovább súlyosbítja a helyzetet. Senki nem tudja, mi lesz azokkal, akiknek a kérelmét elutasítják? 

A multikulturalizmus megbukott

Az új helyzetre új reakciók születtek szerte a világon. Ausztráliában, aki illegálisan próbálja átlépni a határt, az elveszti azt a jogát, hogy menekültstátuszért folyamodjon. Canberra meghirdette a "No Way" (Nincs út, lehetőség) programot. Ennek lényege: "Mindenki kitessékelünk, legyen szó családokról, vagy gyerekekről, vagy jól képzett emberekről." Az érvényes jogi eljárások után, 186 ezer letelepedni vágyót fogadnak be évente. 

Az Egyesült Államok fokozottan védi a repülőtereit és a kikötőit, a Mexikóval közös határszakaszra 1100 kilométer hosszú falat építettek. 

Dánia bezárkózott: "Ha Dániába jössz, dolgoznod kell" - ez az utcai óriásplakát fogadja a bevándorlókat. Az országnak ekkor még baloldali kormánya volt. 

II. Margit, dán királynő a 75. születésnapján tartott ünnepségen így fogalmazott: "Magától értetődő, hogy ha egy társadalom sok embert fogad be kívülről, akkor meg kell határozni a követelményeket, hogy megértsék, hova is érkeztek. Nem várhatják el, hogy otthoni társadalmi modelljeiket behozzák a mi országainkba." 

Helmudt Schmidt volt német kancellár egy 2002-ben megjelent könyvében így fogalmazott: "Idealista meggondolásokból, ami a harmadik birodalom miatti bűntudatból fakadt, túl sok idegent fogadtunk be." 
Tony Blair és Angela Merkel már öt éve kijelentették: a multikulturalizmus megbukott. David Cameron, jelenlegi brit miniszterelnök szerint a szélsőségesség terjedésének egyik oka a multikulturalizmus. 

Egyre több józan társadalomkutató és politikus ismerte fel, hogy a különböző kultúrák és civilizációk együttélése egyáltalán nem problémamentes, sőt, az iszlám szalafista változata lehetetlenné tesz mindenfajta békés egymás mellett élést. A titkosszolgálatok szerint Németországban hétezer szalafista él, Franciaországban száz mecsetben hirdetik az erőszakos fellépésre buzdító iszlám tanokat. 

A jelenlegi kritikus helyzet sokaknak eszébe juttatta Roosevelt amerikai elnök kezdeményezését, aminek eredményeként 1938-ban Evianban több mint harminc ország részvételével konferenciát rendeztek arról, hogy a résztvevők a német és osztrák területen élő zsidókból hányat hajlandók befogadni. A konferencia sikertelen volt, mindenki ragaszkodott saját szigorú bevándorlási kvótájához... Az Egyesült Államok akkor sem tett semmit. A gazdag és fejlett világ ismét nagy kihívás előtt áll. Valószínűleg erre utalt a német kancellár Angela Merkel, aki szerint nem elég, ha egy állam demokratikus, mert működőképesnek is kell lennie! 

Doktrinerséggel nem jutunk előre

A liberális bevándorlás politika teljes csődjét jelzi, hogy Svédországban az erőszakos szexuális bűncselekmények 85 százalékát bevándorlók követik el. Az ország lakosságának mindössze 4,4 százaléka muzulmán, ugyanakkor az erőszakos bűncselekmények elkövetőinek 70 százaléka muzulmán! Ilyen statisztikák mellett az emberjogvédő szervezetek hiába állítják a többségi társadalom nagy részéről, hogy előítéletes, kirekesztő és alapvetően rasszista. Ez a doktriner magatartás csak nehezíti a helyzet megoldását. A liberálisok különösen szeretik a bevándorlókat, mert a más rasszhoz és kultúrához tartozók betelepítésétől várják a nemzetállami nacionalizmusok kimúlását. A fehérek és a színes bőrűek keveredését, a fehér rassz elleni látens gyűlöletük miatt kifejezetten kívánatosnak tartják, ráadásul ezzel közelebb jutnak az úgynevezett nyitott társadalom megvalósításához, ahol már alig vannak közös etnikai-kulturális gyökerek. Elképzelésük szerint csak ez az út vezet a nacionalizmus, a rasszizmus és az antiszemitizmus végleges megszüntetéséhez. Ezért támogatja a zsidóság balliberális része a bevándorlást. 

A magyarországi baloldali és liberális erők elveszítettek valóságérzékelési képességüket is. Abszurd vígjátékba illő álláspontjuk szerint a kormány egy nem létező problémával hadakozik: Kunhalmi Ágnes, a szocialista Barbie-baba és a plasztik-emberekre emlékeztető Horváth Csaba és társai érdemi mondanivaló hiányában a valóság létezését tagadják. Idegenellenességről, rasszizmusról és kirekesztésről beszélnek. A belvárosi szubkultúrához tartozó baloldali liberálisok és zöldek lényegében mindenkit befogadnának. Korunk legnagyobb politikai ripacsa, aki bőszen küzdött a határainkon túl élő magyarok ellen, most műkönnyeket hullat a bevándorlókért. Mert az "idegen szép"! A fogalmak (migráns, bevándorló, menekült, munkavállaló) szándékos félreértése és keverése miatt álláspontjuk racionális keretek között logikailag értelmezhetetlen. A fizikailag is megjelenített határzárakat az őrültség, az embertelenség, a nacionalizmus, az idegenellenesség és a demagógia megnyilvánulásaként ért elmezik, miközben egyetlen használható ötletük sincs a problémák megoldására. Szelényi Zsuzsa, az egyik balliberális pártcsoportosulás képviselője nemrégiben a következő irracionális magyarázattal állt elő: a debreceni menekülttáborban kirobbant verekedés és zavarkeltés valódi oka, hogy a magyarországi politikai jobboldal nem szereti a "menekülteket", ezért frusztráltak, és félnek szegények. Ezek a migránsok óriási összegeket fizettek különböző embercsempész bandáknak. De ha a hazájukban nincstelenekként éltek, honnan volt ennyi pénzük, miből vették a legmodernebb okostelefonokat? És az embercsempész bandák mitől ennyire bátrak? Nem zárhatjuk ki, hogy az egész népvándorlási folyamat nem más, mint a nagyhatalmi játszmák egyik újabb rejtett epizódja. 

Az Amnesty International magyarországi aktivistái a Kossuth téren hullazsákokba bújva vállaltak szolidaritást a migránsokkal. Álláspontjuk szerint "minden ország, köztük Magyarország is, tartsa tiszteletben az Európába érkező menekültek, migránsok és menedékkérők jogait, és nyújtsanak számukra hatásos védelmet területükön és határaikon egyaránt." Arról nem szólnak, hogy ki állja a számlát, és melyik ország képes több százezer munkára alkalmatlan ember befogadására és ellátására, akiknek a nagy része ráadásul nem is akar asszimilálódni. 

Az eddigi gyakorlat szerint csak azokat a migránsokat kötelező befogadni, akik politikai üldözöttek, akik hazájukban - ideértve a családjukat is - életveszélyes fenyegetésnek vannak kitéve. Lényegében ugyanez vonatkozik azokra, akik háborús területről menekülnek. Nyilvánvaló, hogy Szíriában, Irakban, Líbiában, Afganisztánban, Eritreában, Szomáliában és Jemenben az ott dúló polgárháborúk miatt senki sincs biztonságban.

Az Iszlám Állam támadássorozata

A népvándorlással kapcsolatos problémák során az is nyilvánvalóvá vált, hogy az EU intézményei szokás szerint tehetetlenek, az országok közötti szolidaritás minimális. Ugyanakkor az Európai Unió eddig folytatott nagyvonalú liberális bevándorlási politikája két ok miatt sem folytatható: a nemzetállami keretek között működő, és arra méretezett szociális ellátórendszerek képtelenek több embert ellátni, ráadásul az elmúlt évtizedben nyilvánvalóvá vált, hogy a multikulturalizmus megbukott, a menekülthullám az európai értékek, és normák érvényesülését veszélyeztetik, a párhuzamos társadalmak létrejötte pedig szinte megoldhatatlan konfliktusforrássá vált. 

Az Egyesült Államok valószínűleg aligha bánja, hogy Európa képtelen ellátni külső határai védelmét, és az egész kérdéskör korrekt kezelését. Ugyanakkor mindenki tudja, hogy a jelenlegi nagy népvándorlás indirekt és direkt előidézője az Egyesült Államok felelőtlen és dilettáns külpolitikája: Afganisztán megszállása, Irak és Líbia szétbombázása, Szíria destabilizása. Az úgynevezett arab tavasznak kikiáltott zavarkeltés mára beláthatatlan következményekkel járó folyamatokat indított el. Ez a kísérlet egyértelműen a nyugati demokráciák kudarca. Nagy-Brtiannia, Franciaország és az USA figyelmen kívül hagyták az eltérő kulturális sajátosságokat, és azt a tényt, hogy a lakosság kilencven százaléka kiszolgáltatott nincstelen. Az Iszlám Állam nevű szörnyszülöttet lényegében az Egyesült Államok hozta létre: Jonh McCain, republikánus amerikai szenátor személyesen is rész vett az Asszad ellenes, szíriai - mérsékeltnek minősített - dzsihádisták helyzetbe hozásán, akik aztán az al-Kaid aval és a különböző szunnita terroristacsoportokkal összefogva kezdték el a területfoglaláshoz vezető népirtó támadássorozatot. 

A Balkán felől érkező népvándorlás

A jelenlegi folyamatok végső fokon Európát - mint önálló entitást - veszélyeztetik. Kontinensünk fehér, nyugati, keresztény civilizációjának ellenálló képességét csökkenti az uniót jellemző dilettantizmus és az önfeladásra való hajlam. A kiszámíthatatlan Jean-Claude Juncker és az iskolázatlan egocentrikus, köztudottan zsidó származású Martin Schulz nyilvánvalóan nem alkalmasak az európai értékek és életforma megvédésére. Orbán Viktor miniszterelnök elsőként ismerte fel a Balkán felől megindult népvándorlás tényét és veszélyeit, ráadásul azonnal cselekedett is. Ugyanakkor a Fidesz és a magyar kormány feltűnően óvakodik attól, hogy az Egyesült Államokat nevezze meg a népvándorlás egyik kiváltó okaként. 

A fentiektől függetlenül be kell látnunk, hogy Európának még ma is szüksége van bevándorlókra: a nyelvismerettel rendelkező, magasan képzett, a szociális rendszert nem terhelő munkaerő ma is szívesen látott vendég. Rájuk nemcsak demográfiai, de gazdasági okokból is szükség van. Ezzel a szelekciós mechanizmussal azonban nyilvánvalóan sérül a szolidaritás elve. Vitathatatlan, hogy az EU lényegében antihumánusan, és a keresztény elvek ellenében lép fel, az európai alapértékek érvényesítése hiánytalanul csak a politikai üldözöttek esetén történik meg. 
De nincs más út. Az együttérzésről prédikáló keresztényeknek és a képmutató baloldali és liberális erőknek egyaránt tudomásul kell venniük, hogy e modernkori népvándorláshoz való viszonyulásnak a befogadás és az önzetlen szeretet nem lehet az egyedüli vezérelve. A felelős nemzeti politikának szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy a migránsok nagy részét kizárólag a jobb életkörülmények vonzzák. Ahogy egyikük megfogalmazta: ő már huszonnégy éves, de még nem volt kényelmes élete. Európának nem lehet feladata, hogy az Afrikában és Ázsiában élő képzetlen, iskolázatlan, európai nyelvet nem beszélő, a keresztény kultúrkörtől idegenkedő millióknak jobb életfeltételeket biztosítson, mert ez elkerülhetetlenül együtt járna a gazdasági élet és szociális rendszerek összeomlásával, a társadalmi feszültségek robbanásokhoz vezető gyors növekedésével. Ráadásul nem ismerjük az érkezők szocializációját, szocio-kulturális hátterét, valódi szándékait. Miután a papírjaikat eldobálták, szint e lehetetlen megbízható információt szerezni róluk. Szalafisták, kiképzett dzsihadisták ugyanúgy lehetnek közöttük, mint meghatározott céllal érkező titkosszolgálati ügynökök. 

Európa legyengült immunrendszere

Az előző évtizedekben tapasztaltak alapján joggal feltételezhetjük, hogy e más vallású és kultúrájú tömeg nagy része nem akar asszimilálódni, integrálódni, e nélkül, pedig igen nehéz lesz pacifikálni őket. Az érzelgős emberbaráti pózban tetszelgőknek is tudomásul kell venniük, hogy az iszlám igenis egy erőszakos, térítő vallás. Velük szemben csak a szeretet fegyverével fellépni - kész kollektív öngyilkosság. Gondoljunk csak arra a huszonegy egyiptomi kopt keresztényre, akiket azért fejeztek le brutális módon a tengerparton, mert nem voltak hajlandók megtagadni a hitüket. Mindannyian többgyermekes édesapák voltak, akik dolgozni jártak Líbiába. Vannak helyzetek, amikor a szeretet ereje nem elég. A Koránt szó szerint vevő szalafisták őrült gyilkosok, akiknek nincs helyük a golyóbison. 

Néhány éve, az Egyesült Államok a Kijevben végrehajtott államcsínnyel -Ukrajna destabilizálásával - minimális befektetéssel vetett véget az EU és Oroszország közötti békés együttműködés korszakának. Európa még az Oroszország elleni bojkott következményeivel küzd, amikor egyszerre milliók indulnak meg az öreg kontinensre... 
De az egész kérdéskör legnyugtalanítóbb és megválaszolhatatlan kérdése mégiscsak az, hogy lehet-e véletlen, hogy ekkora tömegek éppen akkor indulnak útnak, amikor a globalista-atlantista világ egyre jobban sürgeti az Európai Unió önállóságának maradékát is valószínűleg felszámoló Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) mielőbbi aláírását? 

Tóth Gy. László



Több kiló kenyér!! kidobva a debreceni menekült tábor területén. Itt jól élnek... 
A magyar kórházakban meg éheznek a járulék- és adófizető betegek...


Földi: háború van az Iszlám Állam és Európa között
2015-07-07 11:00:00 atv.hu

Nagy veszély, hogy a menekülthullámmal juttat be terroristákat az Iszlám Állam Európába - ezt Földi László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.


Az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója szerint a terroristák mögöttük profi műveleti tisztek állnak, tudják, hogyan kell kihasználni a gyenge pontokat. A szakember elmondta: erre nincsenek felkészülve a titkosszolgálati szervek, mert egy ekkora emberáradatot lehetetlen kezelni. Hozzátette: most háború van az Iszlám Állam és Európa között, válaszokat kell adni a terroristák lépéseire. 

Az ilyen óriási tömegekben el lehet rejteni a leendő sejtvezetőket, akik a már itt élő, másod- harmadgenerációs migránsok közül toborozzák majd a terrorcselekmények elkövetőit - fogalmazott. Földi László kijelentette: a következő fordulója a nemzetközi terrorizmusnak már itt van, amikor szimultán, több helyen hajtanak végre támadást. A volt műveleti igazgató hangsúlyozta: fel kell készülni, hogy az ilyen elrettentő akciók a későbbiekben is lesznek, ezért kellene megakadályozni a menekülthullámot, de nem feltétlenül kerítéssel. A szakember elmondta: meg kell próbálni megteremteni a feltételeket, hogy az emberek ne induljanak el otthonról. 

Kapcsolódó: 
Előkapták a bevándorlás-kártyát az amerikai elnökjelöltek - áll a bál a republikánusoknál


Az európai liberálisok az Európai Bizottság közbelépését követelik a magyar kerítésépítés megakadályozásáért
2015. július 8. 10:41 Kuruc.info

Írásbeli kérdéssel fordultak az Európai Bizottsághoz uniós liberális képviselők a magyar-szerb határon építendő kerítés és a Magyarországon elfogadott új menedékjogi szabályok miatt - tudatta kedden a Liberálisok és Demokraták Európai Szövetségének európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja.

Sophie In 't Veld holland politikus szerint ez újabb "sajnálatos és idegenellenes intézkedés" a magyar kormány részéről, amely "szembemegy az unió értékeivel és politikáival". 


Sophie In t Veld

"Világos választ akarok a bizottságtól. Megvárják, míg megépül a kerítés, vagy még az előtt beavatkoznak?" - követelőzött a politikus, aki szerint a görög, spanyol és bolgár határon álló kerítések is azt bizonyítják, hogy az "Európa-erőd" nem jelent megoldást. 

"A történelem megmutatta, hogy a falak soha semmi jót nem hoztak, és nem állják útjukat az embereknek" - idézi a frakció közleménye a politikust, aki arra is választ vár, hogy mit tesz majd a bizottság, ha "Magyarország elutasítja a menedékkérőket, s megtagadja tőlük a jogot, hogy humanitárius segítséget és menedéket kérjenek". 

A svéd Cecilia Wikström, a frakció migrációs kérdésekért felelős szóvivője szerint elfogadhatatlan, hogy miközben minden korábbinál többen "menekülnek" a világban, Magyarország "falakat emelve elszigetelje magát". 


Cecilia Wikström

"Magyarországnak tiszteletben kell tartania a nemzetközi jogot, például a genfi egyezményt. Kötelességünk és nem választás kérdése, hogy szolidárisak legyünk, és jogilag korrekt eljárásban részesítsük a menedékkérőket" - foglalt állást Wikström. Szerinte a magyar miniszterelnök "mini-Oroszországgá" alakítja hazáját. "Az EU-nak azonnal cselekednie kell, nyomást kell gyakorolni a magyarországi rezsimre, mielőtt túl késő lesz" - zárja mondandóját a svéd EP-képviselő. (MTI nyomán) 

Kapcsolódó: 
Pintér Sándor: Az unión kívül kell menekülttáborokat létrehozni
Nem a menekültek vannak többen, hanem a halottak
Ösztönzés: az EU 6 ezer eurót ígér egy-egy menekült befogadásáért
Nyolcmillió eurót kap Magyarország a menekülthullám kezelésére
Norvégiában nincs hely az "euro-menekültek" számára
Az osztrákok újra határőrséget akarnak
Videó: Európa 2029-ben

"Hétfő délután Traiskirchenben bevándorlók torlaszoltak el egy útszakaszt, hogy tiltakozzanak az Eisenstadtnál sátorban való elhelyezésük ellen. A rendőrség begyűjtötte a hangadókat, a város polgármestere pedig nyilatkozatában leszögezte, hogy "a város megtelt"! Karintiában és Burgenlandban sátortáborban helyezik el az illegális határátlépőket, akik arra panaszkodnak, hogy sátrakban kibírhatatlanul meleg van. Panaszkodnak az ételadagok mennyiségére és az ellátó állomásoknál lévő, hosszú sorokra is. 
Az Ausztriában begyűjtött menekülteket használaton kívüli intézményekben, így főként volt laktanyákban helyezik el. Az illegális határátlépők száma rohamosan emelkedik." 



The Newsweek: A NATO háborúra készül Putyinnal
07/06/2015 Kárpátinfo.net

Oroszország nem elégszik meg csak Ukrajnával, írta az amerikai kiadvány.


A közelgő háborúnak sok jele van, többek között a NATO harci képzésének erősödése Ukrajnában, írja az amerikai lapra hivatkozva a korrespondent.net

Az ukrán tisztviselők szerint a ukrán katonák száma Donbásszban jelenleg 60.000 fő körül van, míg az oroszbarát szeparatistáké 54.000 körül mozog. Idén nyáron tehát valós veszélyt jelent, hogy nagyszabású katonai akcióra kerülhet sor a Donyec-medencében. 

Eközben Oroszország nem korlátozza igényeit kizárólag csak Ukrajnára. Moszkva már többször fenyegette nukleáris fegyverekkel az Egyesült Államokat és a NATO Fekete-tengeri hajóit. Oroszország legutóbbi húzása az volt, hogy Iskander rakétarendszereket telepített a Krímre és Kalinyingrádba és nagyszabású hadgyakorlatot végzett az Északi-sarkon. 

Oroszország agresszív lépései nem maradtak észrevétlenek. Ezek következtében a NATO megerősítette katonai erőit a balti államokban és Kelet-Európában, újabb hajókat küldött a Fekete-tengerre, számos katonai gyakorlatot hajtott végre, illetve háromszorosára emelte a gyorsreagálású egységeinek számát a térségben. 

Az elmúlt héten az Európai Unió kiterjesztette az Oroszország elleni szankciókat. Litvánia és Lengyelország már építi a cseppfolyósított gáz szállítására alkalmas termináljait, valamint Közép- és Kelet-Európában is épülnek az ehhez kapcsolódó vezetékek, melyek által jelentősen csökkenne Európa függősége az orosz gáztól. 

Az Egyesült Államok ígéretet tett arra, hogy segíteni fogja az NATO gyorsreagálású erőinek légi közlekedését tankolási létesítményekkel, valamint hírszerzési és megfigyelési rendszerekkel. Emellett a katonai szövetség újabb Bradley harci járművekkel és önjáró tarackokkal szerelte fel hat olyan tagországát, mely szomszédos Oroszországgal. 

Oroszország szerint a NATO ezen akciója szükségtelen provokáció, mely katonai lépésekre ösztönözheti őket is. A Newsweek azonban megjegyzi, hogy ez az érvelés hibás, mivel ezeket a lépéseket Oroszország Ukrajna elleni öncélú agressziója váltotta ki. A NATO-nak tehát szintén "emelnie kellett a tétet". 

A NATO és az EU tehát jelenleg a kijózanodás jelére vár. Egy nemrégiben készült felmérés szerint a NATO-tagállamok biztosak benne, hogy az Egyesült Államok meg fogja védeni szövetségeseit. 

Európa is szorult helyzetben van. Az orosz agresszió ugyanis az egész kontinens biztonságát veszélyezteti. Ilyen körülmények között nem létezik hatékonyabb módszer Oroszország elrettentésére, mint a nem nukleáris fegyveres erők megerősítése, s ezzel közvetve annak akadályozása, hogy Moszkva képes legyen megvalósítani birodalmi törekvéseit a régióban. 

Kapcsolódó: 
Nőtt az ukrán hadsereg fegyverállománya
Amerikai egyenruhák masíroznak Kijevben


"Magának Izrael államnak a fenntartási költségeiről természetesen soha sehol senki nem vezet kimutatást. Lehet, hogy még Izraelben sem. Izrael előrehaladó, bővülő ország, a víz azonban nagyon drága benne. Egy zsidó állampolgárnak az ipari létesítményekkel egyetemben napi négyszáz liter jut, egy palesztinnak csak nyolcvan". 

Cikk: Zsidó betelepítés Magyarországra

HonlapLeiratkozás