Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nyáresti beszélgetés nemzeti sorskérdéseinkről. PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
null

VILÁG-PANORÁMA

2015-06-22 Világ-panoráma

Nyáresti beszélgetés nemzeti sorskérdéseinkről. (Befejező rész.) Valójában mélyen ott él ebben a népben a magyarsága és az élni akarása. Szándékos bűntudatgerjesztés: a bűnös nép, a bűnös nemzet. Ebben a népbe sulykolják azt, hogy nem ér semmit. De miért is történik ez? Miért akarják a magyarságot megfosztani a szellemi és lelki tulajdonától? Ha mi, magyarok végre talpra állunk, akkor meg lehet oldani!

null

VILÁG-PANORÁMA

2015-06-19 Világ-panoráma

Magyarok akarunk-e lenni, vagy nem akarunk magyarok lenni? Folytatódott a beszélgetés nemzetünk sorskérdéseiről. Vendég: Hossó Andrea közgazdász. Megfélemlítettség, kifosztottság és állandó megalázottság. Milyen hatása van az emberre, ha állandóan hazugságok között él? Lelkileg, hol tart ma a magyarság? Most elvileg szuverén, szabad ország vagyunk, csak ennek ellentmond a valóság.

null

VILÁG-PANORÁMA

2015-06-15 Világ-panoráma

Már 600 ezer körül van azok száma, akik az utóbbi években elhagyták Magyarországot. Ez a neoliberális gazdaságpolitika kicsúcsosodása, most látni igazán, hogy hova is vezetett az évtizedes neoliberális gazdaságpolitika. Cinikusan azt mondani, hogy ők kalandvágyból mentek el, az sértés az ország számára. Ez a kivándorlási hullám azt is jelenti, hogy az ország demográfiai katasztrófája felgyorsul. Sorozatos nemzeti katasztrófáink.

- See more at: http://www.echotv.hu/video/105686/20150615_Vilagpanorama#sthash.nBqioPzZ.dpuf
LAST_UPDATED2