Payday Loans

Keresés

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 20. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 20.

Bucsecs hegység - Szfinx

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Részletek itt: egipatrona.hu
Kapcsolódó: Földönkívüli bázis Romániában

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

Dél-kelet Európa a drogkereskedelemi és az illegális migrációs útvonalak kereszteződésében

Bevándorlás kapcsán szeretném felhívni a figyelmet a linken (https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE) található elő adásra, amelyben az előadó nagyon látványosan kifejti, hogy milyen hatástalan eszköz a befogadás a menekültkérdés vagy a gazdasági bevándorlás megoldására. Sokkal drágább és kevésbé hatékony megoldás, mintha helyben próbálna a világ segíteni a válsággócokban. Mielőtt valaki a befogadás kritikátlan híveként lépne fel, nézze meg az előadást, vagy gondolja végig az előadásból kivágott mellékelt képet. A képen 3000 db golyó látható, ami azt a 3 milliárd embert jelképezi, aki a Világbank szerint napi 2! dollárnál kevesebb pénzből él. Tehát 1 golyó 1 millió ember. A kép bal sarkában a pohár jelképezi a befogadó országokat. Ha beleteszel 5 golyót, az 5 millió ember befogadását jelenti. Nézd meg mennyit ér a teljes problémához képest... És vedd figyelembe, hogy a helyben történő megsegítés (ellátás, szállás, stb.) töredékébe kerül annak, mint ugyanez pl. Európáb an. Vagyis a befogadás - a közvetlen üldöztetés esetétől eltekintve-pótcselekvés és pazarlás. 


HOSSZÚ DE HASZNOS: Az előző poszthoz adalék, ami segíthet megérteni, hogy mi is történik tőlünk keletre. Nem magamtól vagyok ilyen okos, egy tanulmányt próbáltam magyarosítani. 

DÉL-KELET EURÓPA A DROGKERESKEDELEMI ÉS AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓS ÚTVONALAK KERESZTEZŐDÉSÉBEN

Az Interpol meglehetősen sajátosan azonosította Délkelet-Európa valódi jelentőségét a mai európai kábítószer piacon. Az INTERPOL tanulmány szerint két fő útvonalat használnak kábítószercsempészésre: a balkáni útvonalat, amely végigfut Dél-Kelet-Európán, valamint a hajdani Selyemutat, mely végigfut Közép-Ázsián. 


Balkáni útvonalnak 3 al-útvonala van: a déli útvonal Törökországon, Görögországon, Albánián és Olaszországon át halad. Továbbá ott van a központi útvonal, amely végigfut Törökországon, Bulgárián, Macedónián, Szerbián, Montenegrón, Bosznia-Hercegovinán, majd Horvátországon, Szlovénián keresztül vezet Európába. Végül létezik az északi útvonal: Törökországon, Bulgárián és Románián keresztül Magyarországra, Ausztriába , a Cseh Köztársaságba, Lengyelországba és Németországba vezet. Nagy mennyiségű heroin Hollandiába vagy az Egyesült Királyságba kerül és onnan terjesztik a szomszédos piacokon, mint például Írország vagy a skandináv országok. A kulcspont a balkáni útvonalon Törökország, amely elsősorban a földrajzi okok miatt jelentős központi terület és szállítási útvonal az európai piacokra szánt heroinnak Európa és Ázsia között. 

Az emberkereskedelem (és ezzel az illegális migráció) a szervezett bűnözés része. A fentebb leírt közlekedési folyosón történik az embercsempészet,a fegyvercsempészet és az illegális prostitúció is. Az egész úgy működik, mint a gyári szállítószalagok: kis csoportokban együttműködő embercsempészek biztosítják az utat egyik határtól a másikig, várostól városig. A görög rendőrség elemzése alapján ezek a kiscsoport információ-elosztó és továbbító csomópontonként működnek, sokszor kapcsolódva politikai, gazdasági prominensekhez, így biztosítva, hogy a törvények ne vonatkozzanak rájuk. 

Egy 2011-ben kiszivárgott titkos jelentés szerint olyan csoportokat is feltártak Görögországban, akik erősen bevándorlás-párti civil szervezeteket is finanszíroztak, hogy azok az illegális migráció társadalmi elfogadása érdekében manipulálják a közvéleményt. Olyan illegális pénzügyi tranzakcióknak is nyomára bukkantak, amelyek a helyi gazdaságba és politikába való beépülést finanszírozták, így szerezve politikai befolyást. 

Egyszóval a délkelet-európai illegális migrációs ipar széleskörű személyes és gazdasági kapcsolatokon alapul, ahol sok üzletág megtalálja a számítását (szállítás, zsebtolvajok, dokumentumhamisítók, ingatlanosok, stb.) 

Az utóbbi években Görögország vált az illegális migránsok délkelet-európai elosztó-központjává: több százezer migráns várakozik Görögországban, hogy továbbjusson Európába. Ez nekünk azért is fontos, mert amint Románia és Bulgária a schengeni övezet része lesz, ez a tömeg a korábbi déli és középső útvonalról a rajtunk átvezető északi útvonalra fog áramlani. Ami minket érintő szintén napi probléma, hogy Szerbiában több tízezren vannak, akik szeretnének továbbmenni, a szerbek viszont nem tudják visszaküldeni őket. Így aztán a szerb hatóságokat becsukják a szemüket, és hagyják a nem őrzött zöldhatáron Magyarországra szökni őket. Persze a mostani helyzetben, amikor a magyar állam a délkeleti határ lezárásán polemizál, a szerbek nagy bajban vannak, mert az eddigi átszökők a nyakukon fognak maradni. Nem véletlen hakniznak manapság az EU-ban a humanitárius katasztrófa rémével. 

Egy valami biztos: minden illegális tevékenység olyan utat/eszközt/módszert választ, amellyel a minimumra csökkentheti a lebukás kockázatát, így a veszteséget. Ezért minden olyan szigorítás, ami növeli a lebukás kockázatát (határzár, törvényi szigorítás, stb), csökkentheti a Magyarországra nehezedő migrációs nyomást. Jelenleg ugyan nagy a nyomás minden irányból (EU, civilszervezetek, hazai baloldali és liberális pártok), hogy mindenkit befogadni, sőt EU-ból visszafogadni. De akkor is meg kell lépni a szigorítást, addig amíg a helyzet kezelhető. 

Ne csináljunk úgy, mintha a jelenlegi migrációs helyzet, és a várható migrációs katasztrófa csak a befogadással megoldható lenne. Aki csak annyit tud hozzátenni, hogy mindenkit be kell fogadni, az pont a probléma lényegét próbálja jó mélyre elásni magában. 

Ambrus Gellért - Facebook

Kapcsolódó: 
Southeastern Europe in the crossroads of heroin trade and illegal immigration routes
Orbán: az illegális bevándorlás bűncselekmény
Amit nem lehet elvenni, azt nem kell félteni
Bevándorlás: Brüsszel tagállami kvótát akar
A V4 elutasítja a kvótákat
Fico: Magyarország tiszteletet érdemel
A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát: Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot
Milliós bírságot kaphat, akinek a kamionjára felmásznak a bevándorlók
Havi 860 millió forintnyi étel megy kukába a kamionra ugráló bevándorlók miatt

"Ha a bevándorlok a sharia törvényei szerint akarnak élni, akkor menjenek oda, ahol ez alaptörvény. Oroszországnak nincs szüksége bevándorlókra. A bevándorlóknak van szükségük Oroszországra, tehát nem kapnak kiváltságokat és nem változtatjuk meg törvényeinket miattuk. És egyáltalán nem érdekel, ha emiatt diszkriminációval fognak megvádolni" Vladimir Putyin 


Izland állt talpra a leggyorsabban Európában, miután bebörtönözték a bankárokat ahelyett, hogy megmentették volna őket
6/18/2015 True Activistujvilagtudat.blog

Miután Izlandot súlyos csapás érte a 2008-2009-es pénzügyi válság idején, amely híres ítéleteket és számos magas rangú banki vezető bebörtönzését eredményezte, az IMF most azt állítja, hogy az országnak sikerült helyreállítania a gazdaságát úgy, hogy az nem veszélyezteti a jóléti modellt, melybe beletartozik az univerzális egészségügyi ellátás és az oktatás. Tény, hogy Izland jó úton halad, hogy az első európai ország legyen, amely ugyan súlyos károkat szenvedett a pénzügyi összeomlás következtében, ugyanakkor képes meghaladni a válság előtti gazdasági csúcsteljesítményét, mely lényegében bizonyítja, hogy az Egyesült Államok "túl nagy, hogy csődbe menjen" bankmentése nem volt helyes út

Izland csodálatos, ámde egyedüli módon döntötte el, hogyan kezeli a katasztrófát. Egyszerűen hagyták csődbe menni a bankokat, ami 85 milliárd dollár veszteséget eredményezett - ami bőséges alapot szolgáltatott az ügyészség számára a banki vezetők vizsgálatához és elítéléséhez a különböző csalással kapcsolatos vádak következtében. A döntés annak idején sokkolónak tűnt, de a játék nyilvánvalóan kifizetődött. Egy másik utat választva az Egyesült Államok kisegítette a bankokat, és a vezetőiket bírság kiszabása után felmentették a felelősség alól, melyet végül a vállalatok fizettek meg, vagyis a vezetők, akik állítólagosan felelősek voltak a zűrzavarért, megúszták. 

"Miért legyen a társadalmunknak egy olyan része, melyet nem ellenőriznek, vagy nincs felelőssége?" - ezt Olafur Hauksson különleges ügyész mondta, miután az izlandi legfelsőbb bíróság helybenhagyta három bankár ítéletét, és mindegyiküket 4 és 5 és fél év közötti büntetésre ítélte. "Veszélyes, ha valaki túl nagy ahhoz, hogy vizsgálják, ami egyfajta biztonságos menedéket ad számára." 

Hauksson egy rendőr egy kis halászfaluból, aki némi ösztökélésre nyerte el a főügyészi szerepet, miután az első kihirdetésre nem volt pályázó jelentkező. Az izlandi parlament még segített is az ügyészségnek a titoktartási törvények lazításával, mely lehetővé tette az akadály nélküli vizsgálatot, melyekhez bírósági végzések voltak szükségesek. 

Hét elítélt közül hat az izlandi legfelsőbb bíróságon kötött ki, és öt ügyet februárra ütemeztek be a legfelsőbb bíróságra. További tizennégy ügyet úgy tűnik, hogy újra bíróság elé kell vinni. Ezzel szemben az amerikaiak ellenszenve a legnagyobb pénzintézetek iránt a szanálás után egyre keserűbb lett. Miután a bankok bűnösnek vallották magukat májusban a globális árfolyamok és kamatok manipulálásában, a bíróság csekély mértékű 5,7 milliárd dolláros bírságot szabott ki, amely egyáltalán nem érinti azokat az embereket, akik a leginkább érintettek voltak a csalásban. Izland eredményes vizsgálata és gazdasági fellendülése továbbra is irigységre ad okot az egész világ számára. 

Ugyanakkor Izland gazdaságának egészségét hamarosan le fogják tesztelni. 

A szigorú tőkeellenőrzésen, melyet akkor kezdtek alkalmazni, amikor a bankok a bukás szélén táncoltak hat évvel ezelőtt, most lazítani kell, lehetővé téve a külföldi befektetők számára - akiknek a vagyonát azóta lényegében befagyasztották -, hogy mással üzleteljenek. Hogy megakadályozzák az esetleges újbóli válságot, a pénzügyminiszter bejelentette, hogy 39 százalékos adót vetnek ki mindazokra, akik így tesznek. "A veszély a tőkekiáramlás, és ennek következtében a korona értékének csökkenése," - magyarázta Thorolfur Matthiasson, az Izlandi Egyetem közgazdaságtan professzora. "Ez 2008 októberével lenne egyenértékű, ami a hétköznapi emberek számára újra felidézi a rossz emlékeket, és lehetséges, hogy a legtöbb vállalkozást fenntarthatalanná tenné a mérleg szerinti problémák miatt." 

Bár sokan ódzkodnak ettől a megoldástól, még mindig ott az óvatos optimizmus, mivel Izland korábban már túlélte a vihart. 

Bennfentesek - dokumentumfilm

A film átfogó elemzést nyújt a 2008-as globális pénzügyi krízisről. Taglalja a válság okait, és okozatait. Emberek milliói maradtak munka nélkül, vesztették el otthonukat, és csaknem mindenüket a válságban, és a recesszió miatt, amely kis híján az egész világ pénzügyi összeomlásához is vezetett. 

Videó: http://indavideo.hu/video/Bf_1


Brüsszelben tárgyaltak Magyarország felszámolásáról
06/12/2015 Magyar Irodalmi Lap

Brüsszelben folytatott tárgyalásokat a Demokratikus Koalíció, a magyar kormány anyagi mozgásterének csökkentéséről. A párt képviselői Giovanni Kesslerrel, az Európai Unió magyar közbeszerzéseit vizsgáló Csalás Elleni Hivatalának, az Olaf vezetőjével folytattak megbeszélést az Európai Ügyészség felállításáról. A radikális atlantisták egy új uniós hivatal felállításával Brüsszel közvetlen felügyelete alá helyeznék az uniós források felhasználását, ami a gyakorlatban a tagállamok anyagi mozgásterének korlátozásához vezet. Az új hivatal felállása esetén ugyanis nem a magyar kormány, hanem Brüsszel dönthetne arról, milyen vállalatok és magánszemélyek juthatnak hozzá az uniós pénzekhez, melyik párt holdudvarának támogatása elfogadható, és melyik minősül sikkasztásnak. 


Az Európai Ügyészség felállításának két, igen jelentős strukturális vonatkozása van: 

• Megakadályozná, hogy a kormánypárt saját embereinek ossza le az uniós pénzeket, a politikai ellenfeleket pedig megfossza a brüsszeli forrásoktól. Ez a látszólag pozitív irányú változás azonban mindössze annyit jelentene, hogy nem a Fidesz-közeli személyek jutnának az uniós pénzekhez, hanem valamelyik másik, Brüsszelnek jobban tetsző párt holdudvara. Nem nehéz belátni, hogy ha nem a Fidesz osztja le a forrásokat saját embereinek, hanem a Demokratikus Koalíció, vagy az MSZP teszi ugyanezt, az a munkából, bérből élő többségi lakosságnak semmilyen érzékelhető változást nem jelentene. Az Európai Ügyészség felállítása körüli vita tehát nem arról szól, hogy az emberek anyagi helyzete javuljon-e, hanem, hogy melyik párt férhet hozzá a legális látszattal elvételezhető uniós pénzekhez. Nem nehéz belátni, hogy ez a kérdést minden normális ember számára teljesen érdektelenné teszi. 

Az Európai Ügyészség hétköznapokban látszólag érdektelen témája azonban jelentősen korlátozhatja a jövő magyarországi politikájának lehetőségeit. Az új hivatal működésének lényege a gyakorlatban az lenne, hogy Brüsszel a mostaninál jóval szigorúbban ellenőrizné, mire költi a kormány az uniós forrásokat, és ebben a kérdésben minden téren döntési jogosultsággal rendelkezne. Ez egy jogi fegyvert ad Brüsszel kezébe a mindenkori magyar kormánnyal szemben. Ha egy Brüsszel céljait Magyarországon kiszolgáló párt a saját embereinek leosztja az uniós forrásokat, az Európai Ügyészség vizsgálata azt legálisnak nevezné. Ha az éppen aktuális kormánypárt valamilyen téren szembemegy Brüsszel akaratával, az Európai Ügyészség azonnal súlyos problémákat találna az uniós pénzek felhasználása terén, és erre hivatkozva Brüsszel különböző jogcímeken korlátozni tudja a magyar kormány anyagi mozgásterét - eleve nem is engedne kifizetni olyan pénzeket, ami nem a Brüsszel által favorizált politikai párt holdudvarához jutna. Az Európai Ügyészség felállítása Brüsszel kezébe adná a magyar költségvetés egy tekintélyes része fölötti rendelkezést, ami a magyar belügyekbe való durva beavatkozás. Ha az Európai Unió nem akarja támogatni az ország fejlődését, ne utalja ki a forrásokat, de a költségvetés feletti ellenőrzést Brüsszel kezébe adni teljesen abszurd gondolat. 

Ugyanakkor Gréczy Zsolt, a radikális atlantista párt szóvivője közleményében emlékeztetett arra, hogy a Demokratikus Koalíció már 2014 májusában bejelentette, hogy támogatja az Európai Ügyészség felállítását. A párt akkoriban vált érdekeltté abban, hogy működési költségeit Brüsszel beavatkozásával kelljen fedezni, a kormány ugyanis jelentős mértékben visszaszorította a radikális atlantista pártok finanszírozására használt - civil szervezetekből, pénzintézetekből és vállalatokból álló - pénzmosó hálózat működését. 

Úgy látsziki, Gyurcsány új pártjának egyetlen célja van: az Európai Egyesült Államok felépítése, ami a magyar államiság teljes felszámolását jelentené. A Demokratikus Koalíció kivétel nélkül minden, a magyar belpolitikában tárgyalt kérdésre olyan választ fogalmaz meg, ami idegen hatóságok bevonásával jár. A DK ezzel a tevékenységével azt kívánhatja elérni, hogy a magyar belpolitikában meghonosodjon az a fajta gondolkodásmód, ami akár a magyar állam jogköreinek idegen hatóságoknak átadását is megengedhetőnek tartaná egyes belpolitikai kérdések megoldása érdekében. A radikális atlantisták célja nem kifejezetten az Európai Ügyészség felállítása, vagy bármely más, konkrét ügy uniós hatóságok bevonásával megoldása, hanem, hogyhozzászoktassák az embereket ahhoz a gondolathoz, hogy a jövőben egyes politikai kérdéseket a magyar állam jogköreinek idegen hatóságoknak átadásával akarjanak megoldani. Minden egyes nappal, amit a magyarországi pártok anélkül tölte nek el, hogy a DK működésének egészét hazaárulásnak nyilvánítanák, ahhoz járulnak hozzá, hogy a magyar belpolitikában teret nyerjen a magyar államiság felszámolásának gondolata, mint bizonyos esetekben elfogadható alternatíva. 

Forrás: Hídfő korrigálvaGalileában a zsidók fölgyújtották a Jézus földi életével kapcsolatos helyen épült egyik legszentebb keresztény templomot
2015. június 19. 22:33 Kuruc.info

Zsidók fölgyújtották a kereszténység egyik legszentebb helyét, a galileai Genezáreti-tó északi partján levő Csodálatos kenyér- és halszaporítás templomát. A eset még tegnap reggel történt, ám a "magyar" sajtó elfelejtett beszámolni róla. A Kapernaum közelében levő Tabga településen álló híres keresztény templomot csütörtökön reggel gyújtották föl s az elkövetők egy zsidó imádságból kiragadott héber nyelvű részletet írtak a a fölgyújtott templom egyik falán - írja a héber nyelvű Háárec című napilap és a Válláh!Hádásot hírportál. 


A gyújtogatás következménye

A Genezáreti-tó partján levő Tabgá településen tegnap reggel zsidók fölgyújtották a kereszténység egyik legszentebb emlékhelyén épült Csodálatos kenyér- és halszaporítás templomát. Leginkább az 1982-ben épült templom úgynevezett narthexe rongálódott meg a gyújtogatás folyamán. Egyelőre az anyagi kár felbecsülhetetlen, az erkölcsi viszont annál inkább. 


A "bálványok" kiirtására ösztökélő zsidó imaszöveg

A lángok elterjedésekor a helyszínen több keresztény önkéntes is hozzáfogott a tűz oltásához, s eközben könnyebb természetű füstmérgezést kapott egy 19 éves fiatal nő és egy 79 éves idős férfi. Az izraeli tűzoltók öt egységgel vonultak ki Tibériás városából a helyszínre. A tűzoltóság szóvivője az alábbi videón elmondja: csütörtökön reggel négykor kapták a bejelentést, hogy ég a tabgái keresztény templom, s a helyszínre érkezésük után első dolguk az volt, hogy a tüzet lokalizálják, elválasszák az égő templomot a szerzetesek lakosztályaitól. Csütörtökön izraeli parlamenti képviselők csoportja látogatott el a fölgyújtott templomhoz, s együttérzésüket fejezték az ott szolgálatot teljesítő papoknak és szerzeteseknek. A "magyar" sajtóban nem hírérték 


Szent Márk evangéliuma így tudósít Jézus csodálatos kenyér- és halszaporításáról: 
"Már későre járt az idő, tanítványai azért odamentek és szóltak neki: 'A vidék elhagyatott, s már késő van. Bocsásd el őket, hogy elmehessenek a környék tanyáira és falvaiba ennivalót venni.' 
Ő azonban így válaszolt: 'Ti adjatok nekik enni!' Azok ezt felelték: 'Talán elmenjünk és vegyünk kétszáz dénárért kenyeret, hogy enni adjunk nekik?' 
Erre megkérdezte: 'Hány kenyeretek van? Menjetek, nézzétek meg!' Megtudták és jelentették: 'Öt, és két halunk.' Erre meghagyta nekik, hogy csoportokban telepítsenek le mindenkit a zöld gyepre. 
Le is telepedtek, százas és ötvenes csoportokban. 
Akkor fogta az öt kenyeret és a két halat, föltekintett az égre, és hálát adott. Megtörte a kenyeret, s odaadta a tanítványoknak, hogy osszák szét. A két halat is szétosztotta. Mindenki evett és jól is lakott. A maradék kenyérből és halból tizenkét kosarat szedtek tele. A kenyérből csak férfiak ötezren ettek." 
(Szent Márk evangéliuma 6, 35-44.)

Tabghában, a Genezáreti-tó északnyugati partján, Jézus egyik leghíresebb csodatettének színhelyén már Kr. u. 350. körül, az úgynevezett bizánci keresztény korban fölépült az első keresztény templom, amelyet mintegy másfél évszázaddal később megnagyobbítottak. A Szentföldre betörő pogány perzsák a Kr. u. 615-ben más keresztény templommal együtt a Csodálatos kenyér- és halszaporítás templomát is lerombolták. A jelenlegi templom csak 1982-ben épült úgynevezett jeruzsálemi kőből az 1932-ben föltárt bizánci templom alaprajzát hűen követve. A templom és környéke a német katolikusok tulajdona, a kölni bíboros felügyelete alatt áll. Az építők jól láthatóan megkülönböztetették a perzsák által lerombolt s 1932-ben föltárult részeket az 1982-ben épített új épületrészektől. A Kr. u. V. századi eredeti színes padlómozaikok is megmaradtak és beépítették őket az új templomba. 


A tabgái templom a fölgyújtása előtt 

A templom hajója a fölgyújtás előtt

Izraelben szinte mindenki számára egyértelmű, hogy tegnap reggel zsidók gyújtották föl a kereszténység egyik legszentebb helyén épült templomot, miután az elmúlt években, hónapokban nem az első ilyen eset, s az elkövetők a fölgyújtott templom falára a "bálványok" kiirtására ösztökélő héber nyelvű zsidó imaszöveget írták föl festékszóróval. 


A Cionista Tábor parlamenti képviselői meglátogatják a fölgyújtott templomot

Tizenhat zsidó fiatalt a tegnapi nap folyamán előállított az izraeli rendőrség, miután a gyújtogatás közelében találták őket, ám később bizonyíték híján, ügyvédjük követelésére szabadon engedték őket. 

Mivel a hazai sajtóban eddig nem nagyon tudósítottak a Tabgában elkövetett legújabb keresztényellenes zsidó gaztettről, reméljük, hogy portálunk közlése után tiltakoznak majd a Magyar Katolikus Egyház vezetői, a naponta holokausztozgató politikusok és a zsidó hitközség harcos irányítói. 

Hering J. - Kuruc.info 

Kapcsolódó: 
Izraelita szélsőségesek felgyújtották Tabgha bazilikáját
"Megöltük Jézust, büszkék vagyunk rá!"
A zsidók és az ukrán konfliktus
Pap Gábor - Kazár Birodalom Kamu (+ Tóth Gyula, Grandpierre Atilla és mások)
2014. okt. 5. YouTubeMaghon


ÉBREDJ MAGYAR!!! https://www.youtube.com/watch?v=mPwNrcCER3M
BIZÁNCI TERV https://www.youtube.com/watch?v=SMzPi9osQNw
JOBBIK IGAZI ARCA https://www.youtube.com/watch?v=7nk07QQC7vw
IDŐK VÉGEZETE - VÍZÖNTŐ PARADOXON https://www.youtube.com/watch?v=aUosurgyXLM

Forrás: Pap Gábor - Kitalált középkor 
https://www.youtube.com/watch?v=66ZD8G6r9nI
https://www.youtube.com/watch?v=Um-EISmqze0

Pap Gábor - Magyar tudomány 
https://www.youtube.com/watch?v=gbMh5LXf09I
https://www.youtube.com/watch?v=CQ2_8t1cgOs

Tóth Gyula - Szkítáitól Maghrebig , A kitalált középkoron túl 2 
https://vimeo.com/54759419
https://www.youtube.com/watch?v=N800tkDDFTk
https://www.youtube.com/watch?v=Moat-sqjnd4

Tóth Balint - Kereszt a koronán 
https://www.youtube.com/watch?v=hmlGxiwlAPk
https://www.youtube.com/watch?v=IKmI6vHL0rU

Schuster Lóránt -: Szocializmus-Mobilizmus 
https://www.youtube.com/watch?v=KY7iODPISk4

Grandpierre Atilla - A Kárpát-medence hamisított történelme 
https://www.youtube.com/watch?v=ymdI3Snqv0M

Varga Csaba - Az ősnyelv 
https://www.youtube.com/watch?v=YTlDGrFbaXI
https://www.youtube.com/watch?v=IlM31CUrkW4
https://www.youtube.com/watch?v=Iv1Q7Dhn0QA

Magyar népmesék: A szállást kérő róka 
https://www.youtube.com/watch?v=Tk16L8ZWQBQ

Adalék: 
The Anglo Saxon Invasion - The invasion that never was 
https://www.youtube.com/watch?v=2EAwokOFjvA

The Collapse of Aryan Invasion Theory 
https://www.youtube.com/watch?v=uyeJ5aUaw0o

A mai "vélt zsidóság" eredete 
https://www.youtube.com/watch?v=pG87o9zXHJk

Hoppá! Árpád népe a zsidóság... 
http://gepnarancs.hu/2015/04/hoppa-arpad-nepe-a-zsidosag/

HonlapLeiratkozás