Payday Loans

Keresés

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 19. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 19.

Pallagkultúra

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Részletek itt: egipatrona.hu
Kapcsolódó: Czimbalmas Tivadar előadása Hajdúböszörményben

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

AZ ALAPTÖRVÉNY ELLEN, AZ ALKOTMÁNY MELLETT!
Élő közvetítés: 2015. jún. 18. Youtube

Az alaptörvény megalkotásával ELVETTÉK A NEMZETI ÖNRENDELKEZÉSI JOGUNKAT, melyet az 1967-es EMBERI JOGOK NYILATKOZATA ALAPVETÖ EMBERI JOGNAK RENDEL. 

Most a bíróság épületében, a SZABADSÁGUNKÉRT, A FÜGGETLENSÉGÜNKÉRT KÜZDÜNK! 

ITT AZ IDÖ MAGYAR, HOGY ELÜZZÜK RABTARTÓINKAT! ÁLLJ MELLÉNK, MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN! 

Felhatalmazás adás a Tiszta ÚT Tanácsának

Jelmondatunk: A Magyar Szent Korona működési rendje megoldás a jövőnkre!
Lázár János: Tulajdonképpen egy puccs szervezésében vagyok
2015. június 17 Index - Civilhetes

Riasztó állapotban lévő államapparátusról, korrupciógyanús esetről és a pénz pazarlásáról is beszélt Lázár János azon a szekszárdi fórumon, amelyen az Együtt egyik politikusa is építészként részt vett.

Berkecz Balázs ma is elárult néhány részletet a fórumról. Lázár kemény kijelentéseit eddig megerősítette a Miniszterelnökség - írja az index. 

Fotó: Origo

Építészeknek tartott fórumot június 8-án Szekszárdon Lázár János, amelyen a Miniszterelnökséget vezető miniszter meglepően őszintén beszélt az állam működéséről. Mindezt onnan tudni, hogy az Együtt pécsi politikusát, az építész Berkecz Balázst meghívták a fórumra, és az elmúlt napokban folyamatosan szemezget az ott hallottakból. 

A beszédet Berkecz Lázár őszödi beszédének nevezte, mert szerinte súlyosságát és tartalmát tekintve felér Gyurcsány Ferenc nevezetes beismerésével. Lázár mindenesetre nem káromkodott, vagy nem beszélt kormányzati hazugságról, de Berkecz leírása - és az alapján, hogy a Miniszterelnökség azóta sem cáfolta az idézett mondatokat - tényleg úgy beszélt az állam állapotáról, ahogy egy sajtótájékoztatón aligha beszélne. 

Lázár például ilyen kijelentéseket tett: 

• Riasztó állapotban van az állam, nagyságát, mozgásképtelenségét és az elnehezültségét tekintve 
• Adóbevallás: "a söralátét olyan messze van, hogy inkább egy sörgyár nagyságú egy alátét" 
• A rá jellemző vakmerőséggel próbált a bürokráciának nekiesni és, majdnem már az elhalás állapotába jutott, mert a minisztériumok semmiféle segítséget nem adtak arra, hogy a rájuk vonatkozó szabályokat hogyan lehetne megváltoztatni. 
• Részben túlszabályozás, részben értelmetlen bürokrácia, részben öncélú bürokrácia van Magyarországon. 
• Érdekkijáró, posztkádári kultúrában élünk 30 éve. 
• Miután titkolt és látens idegengyűlölet tombol tulajdonképpen mindenhol a világban, ezért szívesebben alkalmaznak fehér magyarokat, mint bárki mást. Ha valaki magyar útlevéllel vállal Spanyolországban munkát, akkor 100-200 euróval többet kaphat egy román állampolgárhoz képest. 

Kemény kijelentések ez attól a miniszterelnök-helyettestől, aki az egész államigazgatásért is felelős. 

Berkecz szerdán újabb részleteket közölt a fórumról. Eszerint A miniszter egyenes azt állította, hogy annyira kiakadt az államapparátusra, hogy tulajdonképpen egy puccs szervezésében vagyok.

Vagyis szerinte akkora az ellenállás az apparátusban, hogy kénytelen másokkal (kamarával, polgármesterekkel, tanácsadó cégekkel) egyeztetni, hogy eredménye legyen egy-egy dolognak. 

Így lobbiznak a cégek

A legfigyelemreméltóbb rész ugyanakkor az, amikor Lázár elmesél egy történetet arról, hogyan lobbiznak és érnek célt cégek a Fidesz-kormánynál. Lázár azt mondta állítólag, hogy egy kecskeméti építész kérdezte tőle: kistéglából miért nem lehet kéményt építeni, és hogy három éve miért hozott a Fidesz-kormány olyan szabályt, hogy csak két meghatározott típusból lehet kéményt építeni. 

Lázár kétnapos nyomozás után tudta meg, hogy "ki volt az a két külföldi cég, akik ezt a jogalkotásban elérte". 

A pofámról égett le a bőr, a föld kinyílt a lábam alatt, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk.

Ezt mondta Berkecz szerint erre a 2011-12 környékén történt esetre, amely eléggé korrupciógyanúsnak tűnik. Hiszen a miniszter szerint két cég érte el a minisztériumnál, hogy az érdekeiknek megfelelő szabályozás szülessen. 

Lázár szerint a rendeleti szinten történnek ezek az "izgalmas dolgok". Hiszen erre a szintre már mindenki legyint, mert a miniszter sohasem olvassa el, amikor aláírja, félreértés ne essék, mert ez nem az ő szintje". 

A pénz lenyúlása

Lázár emellett tett egy olyan súlyos kijelentést is, "mindenre van pénz, csak arra nem, amit meg akarunk csinálni, nem az előkészítésére, nem a kivitelezésére, hanem a pénznek a beszerzésére, vagy a pénznek a lenyúlására, beszéljünk világosan". 

Lázár az autópályák ügyét említi, ahol ha meghatározza az állam, hogy az EU-s forrás 15 százalékát lehet a terület kisajátítására fordítani, akkor "mindenütt a 15%-ra mentek az ügyvédek, meg annak a megmanipulálására".

A Lázártól idézett kijelentésekkel kapcsolatban kerestük a Miniszterelnökséget, későbbre ígértek reakciót. 

Kapcsolódó: 
Pénz és (kettős) hatalom
Ismerkedjenek meg Zoltai Gusztávval, Lázár János új tanácsadójával
Kétharmadot kapott a Mazsihisz: a teljhatalmú Lázár tanácsadója lett a Zoltai nevű antimagyar pufajkás, Hunvald bűntársa
Lemondatnák Lázárt
Havi kétmilliós fizetéshez nyári szünetben is ingyenbenzin jár a politikusoknak
Csak az nyithat online kaszinót Magyarországon, akinek van "rendes" kaszinója is
Anti-jobbikos kurzus az Elte-n
2015. 06. 18. 22:03 Alfahír

Úgy emlékezzenek erre a szép júniusi délutánra, hogy György Péter éppen ma iratkozott ki a magyar egyetemi életből.

Legalábbis egy normális országban biztosan így lenne. Az ELTE BTK kari tanácsa úgy döntött, antirasszista kurzust indítanak. Az öteltgazda, György Péter az mno-nak elmondta: céljuk, hogy avilágnézetünk alapjai, tudományos szocializmus "értelmiségképző tantárgycsomaggal" előzzék meg, hogy a bölcsészek "politikailag bolondok" legyenek. Ha valaki azt hinné, hogy ez alatt az elmezavar alatt a nácizmust, rasszizmust, vagy úgy általában bármilyen ideológiát ért, az téved. A tanár úr ugyanis ennél lényegesen világosabban fogalmaz. Úgy véli, "a Jobbik egy tehertétel a bölcsészkar életében."
A tantárgyat pedig azért fogják bevezetni, hogy a fiatalokat "felvértezzék" a radikális párt üzeneteivel szemben. 

Na, akkor tisztázzunk néhány dolgot. 

Ha az ELTE vállalja, hogy Magyarország első egyeteme lesz, ahogy 1989 után vegytisztán ideológiai tantárgyat vezetnek be (a pázmányos kötelező holokauszt oktatás legalább történelmi témájú tanegység lesz), akkor az elég nagy baj. De ilyenre sajnos számos példa van Nyugat-Európában, az amerikai egyetemek egy része meg valóságos ideológiai átnevelő tábor, ahol már a liberális tanárokat fenyítik a még liberálisabb hallgatók, ha politikailag nem eléggé hiperkorrektek. Szóval gáz ez is, de legalább tudjuk, honnan van a bátorító minta. 

De hogy György Péter hogyan veheti annyira lazára a figurát, hogy flegmán belemondja a diktafonba, hogy egy egyetemi kurzus nyíltan pártpolitikai célokat szolgál, az számomra rejtély. Ennyire ordenáré gesztust még senki sem engedett meg magának. És a legszebb, hogy ezek után a kétszínűség országos rekordját megdöntve még azt is hozzáteszi, hogy "a világnézetébe senkinek sem szeretnénk beavatkozni". "Csak" abba, hogy ki hova, illetve hova ne szavazzon. És ez az a határ, amit senki nem léphetne át egy valódi jogállamban. 

György Péter megtette. Mert azt gondolja, hogy megteheti. Hogy a demokrácia és a szabadság védelmének zászlaját lengetve ma Magyarországon egy mozdulattal le lehet húzni a wc-n a demokráciát és szabadságot. Ennél csak egy nagyobb baj van: hogy ebben az egyben nem téved. 


Kapcsolódó: 
Mazochisták és fogyókúrázók figyelmébe: Káder János izraeli hason csúszása képekben
"Antirasszista" tantárgy is indul az ELTE-n
Rasszizmust is oktatnak ezentúl az ELTE-n
A Pázmány nyomdokain az ELTE: "antirasszista" és holotantárgy bevezetésével küzdenek a Jobbik ellen
Kötelező holokausztoktatás: nem hagyják magukat a Pázmány hallgatói
Nekiestek a Pázmánynak a kötelező holokauszt-kurzus miatt
Kurucinfós provokáció a Pázmányon
Dávid-csillagos fejdísz egy balatonfüredi óvodában, anyák napján
RASSZIZMUS - ANTIRASSZIZMUS: kötelezően választható kollégium
Nincs visszaút - végleges szakadék a magyar társadalomban
NAPI AKTUÁLIS - Toroczkai László a "vasfüggönyről"
Nemierőszak-dizshád: 500 százalékkal nőtt a nemi erőszakok száma Svédországban a '90-es évek óta
Nagyon drága lesz és lehet, hogy semmit sem ér a határzár
Megszólalt Brüsszel a magyar kerítésügyben
Bokros: Magyarországnak szüksége van bevándorlókra
Az MSZP szerint nincs is bevándorlás


Horváth Csaba a 61. születésnapját hazánkban munkával ünneplő Jean Renót ment felköszönteni a Razzia című holokausztfilm forgatásáraTörténelmi válasz György Péter sertepertéjére!

"A világnézetébe senkinek sem szeretnénk beavatkozni, de ennek a csomagnak olyannak kell lennie, amely felvértezi a hallgatókat a vak előítélet, a rasszizmus ellen. Ha ezt bevezetjük, akkor megtettük, ami tőlünk telt azért, hogy politikai értelemben ne legyen valakiből bolond" - mondta György, hozzátéve: olyan egyetem persze nincs, amely nem termel ki Vona Gáborokat." 
"A RASSZIZMUS ELLEN"? 
A zsidóság egész történelme során őrt állt saját etnikai tisztasága, vallási, valamint történelmi eredetközösségének megóvása felett. A TÓRA, azaz MÓZES ÖT KÖNYVÉNEK: ----- http://hu.wikipedia.org/wiki/Tóra ---- ötödik könyvében, DVARIM-ban a "törvény summájában", a 7. fejezet 3.-4. mondata egyértelművé teszi a zsidó és nem zsidók közötti házasságok tilalmát: "Ne házasodjál velük idegen népekkel össze. Lányaidat ne add fiaikhoz és lányait ne vedd el fiaidnak." 
PONTOSABBAN: 
3. mondat: Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak; 
4. mondat: Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket. 
A zsidó és nem zsidó között kötött házasság a zsidó törvény szerint nem bír összekötő erővel, és a vallás szempontjából nem tekinthető érvényesnek, akkor sem, ha száz rabbi áldotta meg. 
A zsidóság egyik legnagyobb prófétája Jirmijahu http://mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/12301.htm, is intőn emeli fel szavát az ellen, hogy a zsidó nép külső népekkel házasságot ne kössön és ezáltal fokozatosan ne asszimilálódjon, hanem ehelyett az "együtt, de külön-külön" receptjét írja elő, mint az egyetlen lehetséges módot arra, hogy a zsidó nép és zsidó lét fennmaradjon. 
Ezt a történelmi etnocentrikus világnézetet a zsidóság vallási törvényei nyomán szigorúan, évezredekig be is tartotta, ezért is tudott annyi archaikus, egykori nagy múltú népet a jelen időkig túlélni és annyi megpróbáltatáson felülemelkedni. 
KÉREM HALLGASSA MEG EZT a rabbit a 21.50-től: https://www.youtube.com/watch?v=7PU_WrpMJ18
A rabbi elmondja, hogy nagyon fontos a származás, a gyökerek, vagyis az, hogy a házasulandó felek zsidók legyenek, mert a zsidóság fennmaradásának ez az egyik alapja. 
-MAJD FELTESZI A KÉRDÉST! 
Hol vannak az ősi egyiptomiak? 
Hol vannak a rómaiak? 
Hol vannak a spártaiak? Az egész "Mis-mássá" vált! Összekeveredtek, majd eltűntek. 
De napjainkban vajon melyik ősi nép él még mindig? 
Mi zsidók! 
Csak egyedül mi zsidók! Egészen Ábrahámtól kezdődően egészen napjainkig, az idők végezetéig, örökké! (IDÉZET BEFEJEZVE) 
ITT EGY RÉSZLETES OKTATÁSI ANYAG ARRÓL, HOGY KI A ZSIDÓ: https://soundcloud.com/dekaratna/zsid-ki-lehet
TEHÁT MIRŐL BESZÉLÜNK? 
Egyáltalán a zsidóság milyen erkölcsi alapon ajánlgatja más etnikumok kárára a bevándorlás eltűrését, a multikulturalizmust, a szegregációmentességet, toleranciát, ANTIRASSZIZMUST? 
Ez az ember ott az ELTE épületében zsidó létére miért játssza el a moralizáló bazári majom szerepét? 
(Facebook


14 jel, ami arra utal, hogy háború várható
2014. 12. 20. 18:44 alfahir.hu

Magyarország liberális gondolkodói, akik szép számmal megtalálhatóak egyébként a jelenlegi kormánypártban is, gyakran hangsúlyozták abbéli véleményüket, hogy Európát semmilyen katonai veszély nem fenyegeti, ezért nem is kell arra felkészülni, s különben, ha bárki megtámad minket, akkor majd a NATO megvéd.

Mi van akkor azonban, ha maga az Egyesült Államok által vezetett NATO törekszik arra, hogy kiprovokáljon egy háborút? Hiszen láthattuk az elmúlt évtizedekben egyetlen egy ország sem támadott meg egy NATO tagországot sem, ellenben az USA és a NATO aktív háborús félként lépett fel, háborúzott, bombázott porrá és néha meg is szállt egy-egy független nemzetet. Viszont most egy hatalmas háború réme fenyeget minket (s e sorok írása közben is csak reméljük, hogy eme szavak csupán túlzott félelmünk által szült aggodalmak), amelynek kitörésére sajnos napról napra egyre több aggasztó jelből következtethetünk. 

A mai Ukrajna helyzete sokban emlékeztet a 2008-as Grúzia állapotára. Emlékezhetünk még rá, egy a Soros György és más amerikai "civil körök" által pénzelt 2003-as rózsás forradalom (nevezhetnénk Majdan térinek is?) után kerültek hatalomra az Egyesült Államokban tanult, nevelkedett és ott is dolgozó Szaakasvili és kormányai, akik később háborút provokáltak Oroszország ellen Dél-Oszétia hovatartozása miatt (emlékezetes a terület döntő többsége orosz, egyben orosz állampolgár, s népszavazáson 99% szeretett volna elválni Grúziától). A háború története ismert, amerikaiak felfegyverezték a grúz hadsereg egy részét, majd folyamatosan ellátták az országot, de ez sem volt elég, a grúzok öt nap alatt vereséget szenvedtek. Később az EU vizsgálatot indított, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a grúzok kezdték a háborút, ahol Oszétia Oroszország segítségével védekezett. 

Nos, ezek a volt grúz-amerikai állampolgárságú vezetők mostanra már grúz-amerikai-ukrán állampolgárok és az ukrán kormányban ülnek, s adnak minisztereket, államtitkárokat vagy rendőri vezetőket az ukrán nép számára. A volt grúz belügyminiszter, most ukrán belügyi államtitkár pedig ki is fejtette: azért ment Ukrajnába, hogy tehessen Oroszország ellen. És ne legyenek kétségeink, hogy az amerikai utasításokat ők kérdés nélkül teljesíteni fogják, hiszen saját hazájukat, Grúziát is képesek voltak Oroszország ellen hadba léptetni, mit fognak tenni egy számukra idegen gyarmattal? 


Eközben az Egyesült Államok Szenátusa elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely felhatalmazza az USA-t, hogy felfegyverezze Ukrajnát, sőt NATO-n kívüli katonai szövetségesének nevezi, ami azt jelenti, hogy innentől minden Ukrajnát ért támadás (legyen az akár megelőző, vagy védekező jellegű is) az Egyesült Államok saját maga elleni támadásként értékelhet. Ez pedig az USA kezébe adja a NATO 5. cikkelyének életbeléptetésének kártyáját, aminek hatására de facto és de jure a NATO hadba lép Oroszország ellen. 

Ez pedig nekünk, magyaroknak, különösképpen fájni fog, főleg, ha mondjuk ez éppen egybeesik azzal az időszakkal, amikor mi fogjuk védeni a Baltikum légterét, amiről már volt szó egy korábbi írásban. Sőt, a Magyar Légierőnkön kívül már az amerikaiakkal közösen szárazföldi hadgyakorlatokon vesz részt a Magyar Honvédség, mint a már említett Iron Sword gyakorlat. Ezek a hadijátékok pedig kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy az Egyesült Államok újabb katonákat és harci eszközöket tartson Oroszország szomszédságában. 

Az sem nyugtathat meg minket, hogy eközben Hende Csaba honvédelmi miniszter úgy módosítaná a Honvédelmi törvényt, hogy békeidei és minősített idei működés mellé beemelné a válsághelyzeti működés fogalmát, hogy a Honvédség felkészülhessen egy esetleges háborúra (az USA érdekei szerint). 

S, ha már említettük az Egyesült Államokat, akkor jegyezzük meg azt a tényt, hogy az Egyesült Államok jelenleg is több katonai bázist is fenntart Európában, a számok egészen döbbenetesek, összesen közel 200-220 amerikai katonai létesítmény, közel 66.500 fő katonával, amely számokban még nincs benne a nyártól megindított folyamatos csapatnövekedés, s azóta Németország, Görögország, Olaszország, Hollandia, Egyesült-Királyság, Spanyolország, Bulgária és Portugália mellett amerikai csapatok (szárazföldi és légierővel egyaránt) jelentek meg Romániában, Lengyelországban és a Baltikumban. Eközben Oroszország egyetlen egy fegyverest sem állomásoztat az Egyesült Államok közelében. 


A Pentagon és az amerikai Szenátus viszont nem elégedett a több mint 70.000 amerikai katona jelenlétével, és a múlt hét folyamán már arról beszéltek, hogy a 24 éve kivont közép-hatótávolságú nukleáris robbanófejjel ellátott rakétákat ismét vissza kell helyezni Európába, ezek a nukleáris fegyverek méltóképpen nevezhetőek a hidegháború utolsó szakaszának jelképeként is. Eközben természetesen ne feledjük, hogy az amerikaiak továbbra is Európa öt országában tárolnak bevetésre kész B61-es nukleáris gravitációs bombákat, amelyeket be lehet vetni F-16/18-asokról, és a német/angol/olasz Tornado típusú harci repülőgépekről, így kijelenthetjük, hogy az Egyesült Államok jelenleg is atomfegyverek bevetésére képes eszközökkel rendelkezik (s akkor még nem beszéltünk az Északi Sark alatt meghúzódó Ohio osztályú ballisztikus rakétahordozó atommeghajtású tengeralattjárókról) Oroszország közvetlen közelében, amely azért komoly fenyegetés. 

Itt kell megemlítenünk még a médiában folyó csendes, vagy kevésbé csendes "háborút", ami az emberek, a nép meggyőzéséért folyik, egyfajta kondicionálásképpen. A már említett ferdítések tucatjai (Oroszország atomfegyverek szállítására alkalmas repülőgéppel repültek nemzetközi vizek felett, miközben nem beszélünk a már itt lévő 200 amerikai atomfegyverről stb.), sőt egyes esetekben a döntéshozók befolyásolására is erős jeleket láthatunk, hiszen éppen a héten tudhattuk meg Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőtől, hogy a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálatok is manipulálva tálalja a híreket az Országgyűlés Külügyi bizottságának tagjai számára: konkrétan a finn államelnök szavait másították meg, mintha élesen kirohant volna Oroszország ellen, szinte háborús retorikával vinné Finnországot a NATO karjaiba, miközben éppen az ellenkezőjét mondta: Finnország nem akar a NATO tagja lenni, Oroszország be-berepülései, katonai jelenléte pedig természetesek a térségben, sőt azt is megemlít ette, hogy az erőltetett szankciós politika árt a finn gazdaság számára. Tudjuk, hogy a magyar szolgálatok sok esetben partnerszolgálatoktól (nevezzük nevén, a CIA-tól) kapnak híreket és információkat, így az Egyesült Államoknak itt is megvan a lehetősége arra, hogy manipulálja a magyar törvényhozásban helyet foglalókat (és persze akkor nem is beszéltünk még a lehallgatásokról és nyomásgyakorlásokról). 

Természetesen Oroszország is nagyobb fegyverarzenált vonultatott fel a saját határain belül, hiszen, ha a szomszédban megjelenik egy 70.000 ezres idegen haderő, akkor azért illik gyanakodni. 


Ebben a feszült légkörben viszont az Egyesült Államoknak és európai kiszolgálóinak rá kellett jönniük, hogy a szankciós politika nem tudja megroppantani Oroszországot, sőt olyan kellemes meglepetéssekkel is járt, mint a török-orosz energetikai közeledés (s sajnos viszont hazánkra nézve kellemetlen Déli Áramlat elvesztése, de az amerikai szövetségeseink minket úgyis csak feláldozható bábúként tartanak számon, akit úgysem árt megrendszabályozni). Az olajár mesterséges manipulációjával viszont érzékeny csapást tudtak mérni Oroszországra, arra számítva, hogy a hatalmas országban majd tüntetések, demonstrációk kezdődnek, esetleg "civilszervezetek" rásegítésével pedig megindulhat egyfajta lázadási hullám, amelynek célja a jelenlegi orosz kormányzat megbuktatása. 

A felületesen felsorolt jelekből egyetlen egy is félelemre inthet minket, de így elolvasva, egyre jobban elénk tárul a háború rémképe, amit csak megerősít az is, hogy minap Lázár János, a magyar miniszterelnökséget vezető miniszter is legvalószínűbb forgatókönyvként említette a háborút. 
NZs

Kapcsolódó: 
A háború árnyékában az olcsó olajról gondolkodtunk
A NATO megduplázza a szövetségi gyorsreagálású erőket
Elmondták kiket érint a hatodik mozgósítási hullám
Putyin: az amerikaiak célponttá teszik Európát
Megint megkapta az EU, amire vágyott: Moszkva meghosszabbítja az élelmiszer-embargót
Szellemi mozgósítás
6 mesterséges probléma a 6 fő globalista célállomás mögött
Június 18, 2015 Idők jelei

A globalista uralkodó osztály a hegeli dialektika probléma-reakció-megoldás hármasát választotta a társadalom formálásának legfőbb eszközéül. Magyarul létrehoznak egy problémát, majd "eladják" a problémára gyártott választ, miközben mindvégig a megoldás kivitelezése volt a cél, a problémát kifejezetten ehhez gyártották.


Felismerve az események mögött rejlő hegeli dialektikát, sokkal könnyebben megérthetjük, hogy mi folyik a világban, ennek hiányában viszont sokszor csak a sötétben tapogatózunk, már aki veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán megpróbálja megérteni a világot mozgató történéseket. 

Nézzünk meg hat ilyen mesterségesen előidézett problémát, amelyek megoldásai az új világrend terveinek megvalósítását szolgálják, és amiért ezeket a problémákat soha sem fogják igazán megoldani. 

1 - A klíma tudatos módosítása a klímaváltozás igazi mozgatója

A globális felmelegedés mozgalom alapjául szolgáló elméletet számtalanszor cáfolták már, többnyire nem állami, tehát nem az IPCC (az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport) finanszírozásban tevékenykedő tudósok, kutatók és egyéb kritikus gondolkodásra képes emberek. Ennek eredményeként az új évezred beköszöntével a mozgalom kénytelen volt nevet változtatni és ma már az általánosabb "klímaváltozás" jelige alatt fut. Csodák csodájára, ma is itt vagyunk és a Föld nem a jóslataik szerint melegszik, amit persze soha nem fognak beismerni, hiszen ezzel veszélybe sodornák a geomódosítás jövőjét, aminek globális tervén és marketingjén évek óta ügyködnek. Hogyan igazolhatnák ennek szükségességét a globális felmelegedés "problémája" nélkül? 

A fent vázolt dialektika szerint tehát a globális felmelegedés a geomódosításhoz, mint megoldáshoz, azaz célhoz létrehozott probléma és nem fordítva. A geomódosítás újabban az időjárás befolyásolás kódnevévé vált. Ide tartozik az égbolt permetezése is, aminek célja elvileg a föld hűtése lenne, a napsugárzás visszaverésével, az ember okozta állítólagos globális felmelegedés hatásának csökkentése érdekében, de említhetnénk a sokak által ismert HAARP-ot vagy orosz megfelelőjét a Woodpecker-t is. 

Ez a terület olyan fontos a globalisták számára, hogy egyetlen másik mozgalomnál sem tapasztalható többszörös zűrzavar jellemzi. Az elmúlt évek során a globális felmelegedés támogatóinak sikerült egymásnak teljesen ellentmondó elméleteket "eladni" a geomódosítás aktivistáinak, hogy azok végül magukévá tették az Al Gore, az ENSZ, a Rockefeller Alap és hasonló szervezetek által ontott hamis elméleteket. 

A kelet-nyugat vagy jobboldal-baloldal paradigmához hasonlóan az embereket felsorakoztatják valamelyik oldal mellett, elhitetve velük, hogy kötelességük választani a két rossz közül. 

(Idők jelei) Lásd az alábbi filmet az emberi tevékenység okozta globális felmelegedés elméletének megdöntéséről:


2 - Az Iszlám Állam megalapítása, felfegyverzése és finanszírozása a terror elleni harcban

Az Iszlám Állam nélkül az új világrend megvalósítása nem lenne képes a kívánt ütemben haladni, ezért annak felszámolását nem sietik el, hatalmát pedig eltúlozzák. Azt sugalmazzák, hogy az ISIS egy hatalmas, folyamatosan növekvő, megfékezhetetlen erő, így egyetlen megoldásként a terror elleni harc fokozását és erősítését szajkózzák, ami jelenleg újabb és újabb nemzetek megtámadásában merül ki és persze abban, hogy fenntartják a félelemkampányt egy olyan szervezettel szemben, amit a globalisták hoztak létre és finanszíroznak az Egyesült Államokon és NATO szövetségesein keresztül. 

A valóság soha nem állhat a globalisták útjában. Első a forgatókönyv, csak azután jön a valóság értelmezése. Aki pedig nem fogadja el a valóságnak ezt a fordított logikáját az természetesen az összeesküvés elméletek bolondja.

3 - Megrendezett vagy segített forradalmak a rendőrállami eszközök térnyeréséhez

Az Egyesült Államok rendőrsége több tonna katonai felszerelésen ül, amit a 1033 nevű program keretében kapott a szövetségi kormánytól. Egy dolog a katonai felszerelések rendelkezésre állása, és egészen más az ilyen eszközök fitogtatása, hogy hozzászoktassák a lakosságot a rendőrállami eszközök látványához és bevezetéséhez. 

A különböző rendőri túlkapások eredményeként kialakult utcai lázongások és randalírozások során minden esetben megjelentek a provokatőrök, akik a megrendezett vagy irányított események egyik elengedhetetlen kellékei. Természetesen léteznek őszinte demonstrációk is, de amikor az ember látja, hogy milyen sok eseményt finanszíroznak a Soros Györgyhöz hasonló globalisták, felmerül a kérdés, hogy mi is a hatalom igazi célja ezekkel. Káoszból rend. Mindig is ez volt a destabilizáció leghatékonyabb eszköze és ez alól az Egyesült Államok sem kivétel. 

4 - Hírszerzési "hidegháborús" propaganda a háború előkészítéséhez

Mindannyian láthattuk az Obama kormány új hidegháborús propaganda hadjáratának születését Oroszország és Vlagyimir Putyin ellen, aki (egyesek szerint) nem hajlandó a globalisták kapujára játszani és részt venni az adósságalapú nyugati bankrendszer fenntartásában. A több éve folyó propaganda hadjárat, az Ukrajna miatti területi harcok, az MH-17-es járat lelövése körüli bonyodalmak és egyéb hazugságok után, sikeresen létrehozták az új mumust a nyugati média számára. 

A fedősztori legújabb fordulataként azt is felvetették, hogy Oroszország az Iszlám Állam támogatója. Oroszország, mint a nyugat főellensége, tökéletes problémaként szolgál ahhoz, hogy a világot a harmadik világháború felé lökje, de legalábbis fenntartsa a félelmet az emberekben. 

5 - Betegség hisztéria - Tökéletes háttér az egészségügyi diktatúra számára

A rendszeres időközönként felbukkanó betegségekről és járványokról szóló tudósítások jönnek és mennek. Emlékeztek az Ebolára? Meg tudja valaki mondani, hogy mikor ért véget a járvány? A válasz: nem ért véget. A fősodrású média egyszerűen levette a műsorról. A vírus továbbra is él és semmi sem változott. 

Azt látjuk, hogy a médiának hatalmában áll gondolatokat ültetni az emberek fejébe. Hatalmában áll eldönteni, hogy a közvélemény mire figyeljen, és mi miatt aggódjon. A legtöbb embert az foglalkoztatja, amiről folyamatosan hall a hírekben. Amikor a hatalom úgy gondolja, hogy az adott probléma kifejtette a kívánt hatást (vagy nem hoz elég pénzt a házhoz), egyszerűen ejtik a témát és az varázsszóra kikerül az emberek látóteréből. Maradéktalanul és azonnal. Amikor a fősodrású média azt mondja, hogy a válság elmúlt, a tömegek szemében a válság megszűnt létezni, függetlenül attól, hogy mi történik a valóságban. 

Amikor a következő ilyen válság felbukkan, próbáljuk inkább megtalálni, hogy vajon milyen célok elérésére próbálják használni. Kaliforniában például hamarosan eldől, hogy kötelezővé tesznek-e bizonyos oltásokat. Nem lenne meglepő, ha ezzel kapcsolatban felbukkanna egy új betegséghisztéria a hírekben, hasonlóan a néhány hónappal ezelőtti és egyáltalán nem ijesztő kanyaró kampányhoz. Érdekes módon az esetek kapcsán a figyelem középpontjában nem is a miértek megválaszolása áll, hanem az, hogy mindenkit be kell oltani. (Lásd még: link) 

Azt se felejtsük el, hogy az irányítórendszer folyamatosan méri az emberek reakcióját, hogy a következő propaganda hadjárat még hatékonyabb lehessen. [IJ: Ez nem azt jelenti, hogy a betegségek nem valósak vagy, hogy nem várhatóak komoly járványok a jövőben, csakhogy ezek sokszor nem véletlenül bukkannak fel, és nagyon is fontos célt szolgálnak az elit terveiben.] 

6 - Hiánykampányok, túlnépesedés, szén-dioxid kibocsátás, Agenda 21 és globális adó

Végezetül, a jobb és baloldal segítségével működő globalista irányítórendszer baloldala folyamatosan nyomja a mesterséges hiányok és az eugenista túlnépesedés mantrát, kiegészítve a szén-dioxid kibocsátás hisztériával. Ezeknek a forgatókönyv szerinti "problémáknak" a "megoldásai" tökéletesen illeszkednek világhatalmi tervükhöz, a világkormány megalakításához. Az ENSZ Agenda 21 néven ismertté vált programja fontos eszköze a terv, illetve a fent említett "megoldások" kivitelezésének. Ennek egyik alága a karbonkredit rendszer, ami a világ szegényeit használja ürügyként egy közös karbonalap létrehozásához, talán mert az előző erre irányuló kísérleten, az ember okozta globális felmelegedéssel kapcsolatban bevezetni kívánt karbonadón, egyre több ember kezd átlátni. Természetesen a többi mesterséges problémához hasonlóan, a kritikusan gondolkozókat, a hivatalos álláspontot megkérdőjelezőket ebben az esetben is bolondnak, összeesküvés elméleteket gyártó szélsőségesnek bélyegzik. 

Ne feledjük, hogy a problémára szükségük van a megvalósítandó megoldáshoz, tehát nem engedhetik meg, hogy azok valódiságát bárki megkérdőjelezze. 

(Idők jelei) Lásd az alábbi videókat a témában: 
Agenda 21 - A fenntartható fejlődés igazi arca dióhéjban
Overpopulation is a myth - Túlnépesedés mítosz
Az Activitst Post cikke alapján

Időkjelei: A napi hírekben egyre többet hallunk a fent is említett válságok súlyosbodásáról. Amiről a hírek nem szólnak, hogy a rendszert eleve bukásra programozták, hogy helyét átvehesse az új, globális gazdasági rendszer, ami jólétet és egyenlőséget ígér majd mindenkinek, cserébe csupán a szabadságunkat kell feláldozni. 

A világ népeinek elege van kormányaik és vezetőik tehetetlenségéből. Hiába várják, hogy véget vessenek a szegénységnek, az igazságtalanságnak, a háborúknak, az értelmetlen törvényeknek vagy a korrupciónak. Ehelyett terheik egyre elviselhetetlenebbek. Ezek a problémák előkészítik az emberiséget a világkormány felállítására és az Antikrisztus színrelépésére, így utolsó szalmaszálként ragadják majd meg az Antikrisztus által felkínált megoldásokat, amelyeket javarészt maguk a globalisták idézték elő. (Dániel 11, 21-24; 8, 23-25; I. Thesszalonika 2, 1,3) 

Van megoldás

Kapcsolódó: 
Hétfőn már ki sem nyitnak a görög bankok?
Határzár - Eloszlatná a félreértést Izrael magyarországi nagykövetsége
Nyert a bevándorlásellenes párt DániábanÓriási NATO-hadgyakorlat zajlik Magyarországon
2015. június 3. 18:56 MTI - Mandiner

Június 1-26. között a Bakony Harckiképző Központ gyakorlóterein zajlik a a NATO tag- és partnerállamok logisztikusainak idei legnagyobb gyakorlata, a Capable Logistician 2015. A hadgyakorlaton több mint 1700 hazai és külföldi katona vesz részt.


Az év legnagyobb katonai gyakorlata zajlik Magyarországon, több mint 1700 hazai és külföldi katona mintegy 600 eszközzel vesz részt rajta a Bakony Harckiképző Központ gyakorlóterein - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-t. A HM közleménye szerint a június 1-26. közötti Capable Logistician 2015 (CL15) a NATO tag- és partnerállamok logisztikusainak idei legnagyobb gyakorlata. 

A katonai gyakorlatra ezen a héten több mint 300 ember és csaknem 250 eszköz érkezik mintegy 20 országból. A HM felhívja a figyelmet, hogy a közúti szállítások többek között érintik az M0-s, az M1-es, az M5-ös és az M7-es autópályát, valamint a 8-as, a 82-es és a 83-as utat. A gyakorlat célja a nemzetközi erők logisztikai támogatásának NATO-elvek alapján történő egységesítése, eljárások kidolgozása és a partnerországok közötti együttműködés erősítése - áll a HM közleményében. 

A minisztérium kiemelte: a közös gyakorlatok erősítik a Magyar Honvédség honvédelmi képességét, és elősegítik a szövetségesek közti hatékony munkát és együttműködést. Kapcsolódó: 
Monstre hadgyakorlat Magyarországon
Az év legnagyobb katonai gyakorlata zajlik Magyarországon
Putyin: az amerikaiak célponttá teszik Európát
Cseh lesz a NATO katonai bizottságának új elnökeHonlapLeiratkozás