Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél.- 2015 június 18. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 18.

Pallagkultúra

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Részletek itt: egipatrona.hu
Kapcsolódó: Czimbalmas Tivadar előadása Hajdúböszörményben

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika


Európa kiirtása Bilderberg módra!
Tulok 2010, április 10. Posta Imre archiv weboldala

Európába eddig több mint 50 millió bevándorló és menekült özönlött be, az EU "befogadó politikája" miatt! Az indoklás szerint, az elöregedő európai népesség idős korosztályának eltartásáról egyre kevésbé tud gondoskodni a csökkenő lélekszámú következő generáció, így bevándorlókkal kell pótolni a népességfogyást.


A fogyasztói társadalom feszített tempójú életvitele csak az egyik ok! Kitermelte a családot karriere miatt nem vállaló feminista mozgalmakat, valamint a fokozódó munkanélküliség miatt józan belátás eredményeként, a gyermeket nem vállaló fiatalokat. A családonkénti egy, esetleg két gyermek, már jelentős társadalmi, megélhetési és egzisztenciális hátrányt jelenthet a szülők számára, nem beszélve a létbizonytalanságról! A biztos megélhetés hiánya egy logikusan gondolkodó pár számára nem lehet ösztönző erő a gyermekvállalásban! A dolgozó honpolgár eltartja adójából és egyéb adójellegű befizetéseiből elnyomóit, a megrendszabályozására fizetett haderőt és rendőrséget, valamint az "élősködőit", akik munka nélkül is jól megélnek, természetesen nagyszámú utódaikkal. A saját utódairól így már nem is tud gondoskodni, mert másokét kell eltartania, de Ő az, aki hibás, mert nem szeretné hátrányos helyzetben felnevelni sajátjait! 

Európa szerte, a tagállamok a bevándorlók, menekültek túlszaporodásával, óriási költségvetési terhelésével, és eltartásával kell, hogy szembenézzen. A sokszínű Európa gyakorlatilag már folyamatosan áldozatává válik a bevándorlók tömege által okozott atrocitásoknak! Célponttá váltak a jóléti országok! Svédországban Malmőt már annyira ellepték a bevándorlók, hogy az "őslakosság" menekül! A Svéd kormányzat nagyon szigorúan bünteti a rasszizmust, ugyanakkor ramadan idején félelmetesen megszaporodnak a rendőrgyilkosságok! Egy "menekült" család magasabb juttatásban részesül, mint a dolgozó svéd! Norvégiában már kezdenek eszmélni, mert egyre durvább összecsapásokra kerül sor. Molotov-koktéllal megdobálni a rendőrőrsöt, még ott sem megszokott dolog! Dániában és Hollandiában is hasonló a helyzet, és a briteknél, franciáknál is egyre gyakoribbak az összecsapások, miközben a lakosság menekül, elhagyja városait, iskoláit, lakókörnyezetét. 

Olaszország egyéni, és az unióban elítélt módszerekkel küzd még, de Görögország az EU vizsgálatai alapján már "nem biztosít megfelelő körülményeket", a szigeteit ellepő menekültek számára! EU kifogások vannak, pénz nincs az ellátásukra, befogadásuk viszont kötelező! Ahogy Berlint, Európa több nagyvárosát is ellepik a minaretek, zsinagógák! 

Közép-Kelet Európa bevándorlók helyett, a túlszaporított etnikumával birkózik. A kormányzatokat gazdasági nyomásgyakorlás eredményeként az etnikumnak még munkát adó munkahelyek felszámolásával, és számukra kiemelt juttatások folyósításával próbálják (sikerrel) ellehetetleníteni! Európában csak Finnország, és Svájc tudja szabályozni a bevándorlást, de Svájc is most vívja bankrendszerének felszámolása érdekében kifejtett tevékenység elleni (lehet, hogy végső) harcát! A bevándorlók, menekültek, és az "etnikum", tisztelet a kivételnek, sáskamód szaporodik, túlnyomó részük segélyből él, miközben fosztogat, rabol, gyilkol, megfélemlít, zsarol és ellehetetleníti befogadó országa lakosságát! 

Az ilyen irányú törekvések fokozott támogatása, a peresztrojka 1985-ös elindításával öltött nagyobb méreteket! Az 1989-es "váltás" pedig, szabad utat biztosított, a Kelet-európai tömb etnikai fegyverrel történő felszámolásához, melyben minden volt tagország hazug vezetése, és a nyugati bankárarisztokrácia is részt vett. 

Sokan nem értik, miként fajulhattak, az egykor erős Európában, idáig a fejlemények, pedig a folyamat nem spontán, még csak nem is helyi sajátosság! 

Az erős, és egységes nemzeteket, megvásárolt, majd fokozatosan zsidókra lecserélt kormánytisztviselők segítségével, uzsorahitelekkel eladósították! Élelmiszereit, mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeit veszélyes, egészségkárosító hatású vegyszerekkel, fogkrémjeikbe, ivóvizükbe kevert mérgező fluoridokkal, megtöbbszörözött, szívrendellenességeket okozó nagymennyiségű káliummal, egészségügyi rendszerük tönkretételével, víruspermetezésekkel, és még számtalan módszerrel, felszámolják! Eközben a felvásárolt médiák állandó tudatmódosításával, hazugságaival, félrevezetéseivel, csalásaival hipnotizálják! 

Mire jó a "sokszínesítés"? Néhány szóval: A nemzetállamok szétdarabolására, kultúrájuk, keresztény vallásuk lerombolására, identitástudatuk felszámolására és kiirtásukra! 

A tervezett autonómiákra darabolása egy országnak, sok kis magatehetetlen, önmagában gyenge és kicsi "közigazgatási egységet" teremt, amelyek nem képesek szembeszállni a központi irányítás hadi -és gazdasági erejével. A provokációkkal kiélezett nemzeti és etnikai ellentétek tovább tizedelik a népességet! 

Csak Magyarországon, a romagyilkosságok idején, 1600 embert öltek meg a romák, amit a cionista médiák agyonhallgattak, a kormány a hírek közlését megtiltotta, és egy polgárháború reményében még szították is a feszültséget! 

Sokan vetik egymás szemére a nemzeti oldalon, hogy Magyarország népe, a nemzeti oldal is elkorcsosult, de Európa legtöbb országában már több mint két generáció nem tudja, milyen a háború! A jóhiszemű, civilizált embereket felháborítja a mélyszegénységben élő Közel -és Távol-keleti népek nyomora és szenvedése, de érzelmeiket kihasználva, ezt is ellenük fordítják! A bevándorlók, menekültek, kialakuló, és túlszaporodott meglévő etnikumok, élősködőkként telepednek rá a fejlett társadalmakra! Egy-egy befogadó országban az arányuk elérheti, ill. el is éri a 10%-ot, miközben a New York-i zsidó világkormány újabb, és újabb népirtási ötletekkel, és kivitelezett módszereivel rukkol elő! Mesterségesen előidézett földrengések, HAARP, szökőárak, helyi háborúk, járványok, és az életfeltételek elvétele, hullahegyek jelzik tevékenységüket! 

Nem az önmagukban többnyire, megfelelő szabályozás mellett ártalmatlan bevándorlókkal, menekültekkel, romákkal van baj, hanem a globál-cionista érdekek miatt, Ausztrália, az USA és Európa tömeggyilkossághoz asszisztáló, "állítólagos vezetői" által hozott törvényeivel, rendelkezéseivel, melyek békés egymás mellett élés helyett, az uszítást, háborúkat, és társadalmi ellentéteket kierőszakolva teremtik meg! 

Nem csak a mi bőrünkre pályáznak! 

Kapcsolódó: 
Már 600 ezer körül akik elhagyták Magyarországot
Aktuálpolitikai Kerekasztal 33. (menekültek, vírusfertőzés, Bilderberg)
Aktuálpolitikai Kerekasztal 34. (bevándorlás, oktatáspolitika, határok lezárása)
Civil jegyzék az amerikai nehézfegyverek magyarországi telepítése ellen
Külföldi címlapokra robbant be Magyarország
Szerbiában humanitárius katasztrófa törhet ki a menekültek miatt
A tolerancia nevében egyre többen fogadják el a homoszexuálisok "házasságát" és az abortuszt
Sáskaként támadják meg a kamionokat a menekültek Calais-ban
Bokros Lajos keblére ölelné a bevándorlókat
Ferenc pápa: Ne zárják be az ajtót a menekültek előtt!
45 ezer afrikai négert akarnak elküldeni Izraelből, aki nem megy, börtönbe zárják
Tel-Avivban több ezer etióp zsidó tüntető tiltakozik a fehérzsidó rasszizmus ellen
Már egy budapestnyi ember menekült el Szíriából
Szögesdrótból épül fal a bolgár-török határon
Áttörték a török határt a szíriai menekültek - Nagyítás-fotógaléria
Toroczkai: ugyanazok agitálnak most a bevándorlás mellett, akik 2004-ben megtagadták a határon túli magyarokat
Kik vannak a menekültáradat hátterében? - videó
Bevándorlásügyben is kiénekli a sajtot a Jobbik szájából a Fidesz? - Mirkóczki Kálmán Olgánál
A kormány elszabotálta az elszámoltatást Gyurcsány Ferenc esetében is



Afrika elnéptelenedik, Európa benépesül
Június 17, 2015 NemzetiArcvonal.net

A fekete-exodus láttán felmerülnek további, rendkívül fontos kérdések minden aggódó, európai emberben. Szemmel láthatóan az életerős színesbőrűek lepik el kontinensünket, a férfiak aránya pedig jóval nagyobb a bevándorolni szándékozók között a nőkhöz viszonyítva. Szaporodni képes lények rohamozzák meg élettereinket, a liberalizmusban szocializálódott, szellemileg mélyponton lévő ember pedig tárt karokkal várja a párzani vágyó feketéket. A szalmakunyhókban csak az idősek maradnak, a fiatalok pedig célba veszik Európát, melyről néhány hónapja sokuk még azt sem tudta, hogy létezik. Az Egyesült Államokat irányító szabadkőműves elit által létrehozott, fanatikus iszlám-hívő terrorsejtek mozognak a térségben és azokat a négereket, akik nem akarnak Európába utazni fegyverrel kényszerítik döntésük meghozatalára.Valakik finanszírozzák a 2-3000 eurót is elérhető utazási költségeket. Emellett olyan világról kapnak egy vérlázítóan hazug, propagandisztikus képet, ahol nem kell dolgozni , mert mindent kifizet a fehér ember. Az alacsony szellemi kapacitású négerek gyermeteg butaságukból és primitívségükből adódóan azt képzelik, hogy a fehér ember földjén mindnyájan új hazát lelnek és az európai őslakosok képesek lesznek, a meglévő, hivatalosan letelepedettekkel, őket is jóllakatni a szociális juttatásokkal. Azt képzelik, hogy a kiapadhatatlan bőségszaru hazájában fognak élni, az itteni népek kontójára. Felhíznak majd, mivel az igényeik láthatóan alacsony szinten állnak, ösztönszerűen, az evés-ivás, szaporodás teszi ki együgyű életüket. 

Az Egyesült Államokat behálózó, Rotschild-klánok felbujtásának és ösztönzésének köszönhetően több tízezer migráns vesztegel és vár a belépésre, vagy már menekült táborokban várja a humanista kormányok honosítási okmányait. Egyfajta biológiai hadviselés Európa ellen, ami a kontinens meggyengítését hivatott végre hajtani. Zavart kelteni, antiszociális emberevőkkel tömni roskadásig a városokat, fajkeveredéssel öngyilkosságba hajszolni az európai kultúrnépeket. 


Tömegesen várják a segélyeket, amiket a fehér emberek adóiból különítenek el erre a célra

De nézzük mi történik eközben Afrikában! Néhány éve már a térség rohamtempóban való fejlődéséről cikkeztek. Elképzelhetőnek tartják, hogy még egy generáció és a szavannák tejjel-mézzel folyó kánaánná változnak. A modern technikát és az infrastruktúra javítását már szorgalmazzák egy ideje, komoly összegek érkeznek fejlesztésekre az afrikai területekre. Hamarosan exportőrré válhat és ezzel önállósodhat. Az önállósodást azért nem kell komolyan venni, hiszen a Rotschild-klánok érdekcsoportjainak erőfeszítései a meghatározóak Afrikában. A beruházások gőzerővel folynak, mivel Afrika lakosságának 70%-a a mezőgazdaságban dolgozik, ezért ez korábban is kiemelt figyelmet kapott. Az elmúlt 20 évben tapasztalt mezőgazdasági javulás arra mutat rá, hogy az afrikai szektor fontos tényezővé válhat az elkövetkező években. Erre minden eszközt rendelkezésre bocsájtanak a befektetői körök, akik a génmanipulált élelmiszerek szorgalmazói. Ezekhez az érdekkörökhöz köthető, hogy Afrika és Burkin a is rendelkezik génmódosított vetőmagokkal és nemsokára Tanzánia és Kenya is gyarapítja a sort. Láthatóan olyan folyamatok indultak el, amik felemelik a szavannák egyre életképesebb vidékét. Miért van akkor, hogy tömeges az elvándorlás? Azért, mert az útra kelt rétegnek esze ágában sincs dolgozni! A Rotschild-klánnak pedig nem kellenek a dologtalan, naplopó feketék. Keljenek csak nyugodtan útra, majd eltartják el őket a humanizmusban csapdájában rekedt fehérek. Afrika pedig tényleg kánaánná változik nélkülük. A semmirekellő fekete tömegek nélkül Afrika maga lesz a paradicsom, persze azért az sem mellékes, hogy ebből ki profitál. 

A szemetet hajították ki Afrikából, Európa pedig majd feldolgozza és hasznosítja. Miközben tisztul az afrikai térség, Európa nem tud mit kezdeni a rá zúduló munkakerülő, dologtalan parazitákkal. 

Balassa Viktor - NemzetiArcvonal.net


Egyedül nem megy! Tudnivalók "devizahiteleseknek" - Morvai Krisztina és a RAB csoport a kiútról

Kerékgyártó Katalin és Kerékgyártó László, a Radikális Bankellenes Csoport vezetői válaszolnak Morvai Krisztina EP képviselő kérdéseire a "devizahitelek forintosítása", valamint a banki elszámolások tapasztalatairól, a devizahitelesek összefogásának jelenlegi formáiról és sikereiről, a jelenleg még magányosan küzdők csatlakozási lehetőségeiről, a tisztességes és igazságos megoldásért folytatott szervezett küzdelemről. Rámutatnak: igen fontos, hogy a "devizahitelezés" kárvallottjai összefogjanak egymással, de legalább ilyen fontos, hogy az egyéb jogfosztott csoportok - például földjüktől megfosztott gazdák - is közösen, s a többi jogfosztott csoporttal összefogva harcoljanak az igazságért. Fontos praktikus információk s jogi tudnivalók is elhangoznak a "devizahitelesek" számára. 



Kapcsolódó: 
VNTV: Zsidó zsidótól nem szedhet kamatot! Mástól igen...
Hogyan tovább, devizahitelesek? - brüsszeli beszélgetés
Étosz - Woody Harrelson - A 2011-ben készült filmben többek között szó esik a FED-ről, a nagyvállalalatok, a politika és a média összefonódásáról, hazugságairól, a háborúk igazi okáról, az emberek tudatának manipulálásáról, a tervezett a világkormányról és új világrendről. 
Sevaster1: Ahogy ígértem, feliratoztam a Woody Harrelsonnal készített filmet, aminek eredeti címe: Ethos Time to Unslave Humanity, azaz Ideje felszabadítani az emberiséget. 




Dr. Eva Maria Barki: Veszélyben az alapvetö jogok és alapértékek az Európai Unióban

Martin Schulz Elnök Úr részére
az Európai Parlament Elnöke 
Rue Wiertz 60 
B-1047 Brüssel 
elozetesen email útján: martin.schulz@europarl.europa.eu

Az Európai Parlament képviselői részére
email útján 
Bécs, 2015. 06. 15. 

Tárgy Veszélyben az alapvető jogok és alapértékek az Európai Unióban 
Véleménymonopólium és államokkal szembeni egyenlőtlen bánásmód


Mélyen tisztelt Elnök Úr! 
Mélyen tisztelt európai parlamenti Képviselők! 

Az Európai Unió egyre inkább félelmet kelt. Eltávolodik azon értékektől, amelyekre az Európai Unióról szóló Szerződés a 2. cikkében hivatkozik, különösen a demokrácia alapértékeitől és az emberi jogok biztosításához szükséges értékektől. Megsérti az államok szuverén egyenlőségének elvét is, melyet nem csupán az Egyesült Nemzetek Szervezetének Alapokmánya 2. cikke 1. pont rögzít, hanem az EUSz 4. Cikke is. 

Ez a tendencia világosan megmutatkozik Magyarország példáján és az Európai Parlament Magyarország helyzetéről szóló jelentéseiben. 

1. Már a Tavares-jelentésen alapuló 2013. 07. 03-i jelentés is beavatkozást jelent Magyarország szuverenitásába, nem tartalmazta tényeken alapuló az alapjogok sérelmeit és nyilvánvalóan politikailag volt motivált. 

2. A 2015. 03. 03-i jelentés "a magyarországi helyzetről" a halálbüntetés és bevándorlás szenzibilis témája alkalmat ad arra, hogy ezekkel a problémákkal kapcsolatos témákban korlátozzák a véleménynyilvánítás szabadságát. 

3. Bár az Európai Unió a Lisszaboni Szerződésben lehetővé teszi a halálbüntetést háború idején vagy háború közvetlen veszélye idején, valamint az élettől való megfosztást bírósági ítélet nélkül zavargás vagy felkelés elfojtása céljából, a jelentés már a halálbüntetésről szóló vita kezdeményezését is kritizálja.. 

4. Hasonló módon megtiltják a bevándorlás és terrorizmus körüli vitát. Bírálják a magyar kormányt, mert egy megkérdezést kezdeményezett "a nyilvánossághoz" és ennek azonnali befejezését követelték. 

5. Hozzá jön még, hogy a jelentés azt a feltételezést tartalmazza, hogy a megkérdezés menekültekre vonatkozik. Nemcsak a címéből, hanem a tartalomból is világosan kitűnik, hogy a konzultáció kizárólag a bevándorlásra és a terrorizmusra vonatkozik, és nem pedig a menekültekre, a Genfi Menekültügyi Egyezmény alapján vagy a háborús területekről érkező nemzetközi védelmet kérőkre. 

6. Ebben az összefüggésben utalni kell a 2005. 05. 27-én kelt Prümi Szerződésre a határon átnyúló együttműködés fokozásáról, különösen a terrorizmus, a határon átnyúló bűnözés és az illegális migráció leküzdése érdekében, amelyhez az Európai Unió 13 tagállama - köztük Magyarország is - csatlakozott. Már önmagában az a tény, hogy a kérdőív kizárólag az ebben a szerződésben szereplő témakörre vonatkozik, megmutatja a jelentés tényszerűtlenségét és a Magyarországgal szemben tendenciózusan alkalmazott egyenlőtlen bánásmódot. Észrevételezendő, hogy a kérdőív egyáltalán nem tartalmaz olyan jogellenes intézkedéseket, mint amilyeneket - hajók elsüllyesztése - tízpontos cselekvési tervében az Európai Bizottság javasolt. 

7. Az egyenlőtlen bánásmód abban mutatkozik meg, hogy más tagállamok elutasító viszonyulása és a menekültek és nemzetközi védelmet kérők befogadásának megtagadása nem vált ki olyan negatív reakciókat, mint az állampolgárokkal kezdeményezett konzultáció Magyarországon a terrorizmussal és az illegális bevándorlással szembeni védekezés céljából. Éspedig: Franciaország által határlezárás Ausztria a menedékkérelmek feldolgozásának leállítása, Észak-Olaszország önkormányzatai megtagadják a további menekültek befogadását, Nagy-Britannia megtagadja a kereső- és mentőakciókat a Földközi-tengeren, Málta megtagadja a menekültek befogadását, Csehország és Lengyelország nem fogad menekülteket Szíriából, Lengyelország csak 100 szír befogadására hajlandó, Ukrajna teljes egészében felmondta a Genfi Menekültügyi Egyezményt. 

8. Magyarország ezzel szemben a legnagyobb számú menekültet fogadja be a közép- és kelet-európai térségben, sőt, a lakosságszámhoz mérten Magyarország európai viszonylatban - Svédország után - a második helyen áll. Magyarország tehát bírálat helyett az Európai Uniótól támogatást érdemelne. 

9. Lelepleződik azonban az Ukrajnához való viszonyulás. Jóllehet Ukrajna nem tagja az Európai Uniónak, ennek ellenére az Európai Parlament foglalkozott Ukrajnával, különösen a 2015. 01. 14-i jelentésében. Tehát felfoghatatlan, hogy a hadiállapot megkísérelt és csak a második szavazásnál meghiúsult bevezetése ugyanúgy figyelmen kívül marad, mint a parlament által immáron kinyilvánított "visszalépés a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának 9, 12, 14, 17 cikkeiben és az Emberi Jogok Európai Egyezményének 5., 6., 8.és 13. cikkeiben foglalt kötelezettségektől éppen úgy, mint a Genfi Menekültügyi Egyezmény felmondása is. Már a 2015. 01. 14-i jelentés nem ítélte el az ukrán kormányt a súlyos alapjogsértések miatt: nehéztüzérség bevetése és bombatámadások a saját lakosság ellen, a nyugdíjfizetések és szociális juttatások beszüntetése, humanitárius katasztrófa ellenére a segítségnyújtás megtagadása, a sajtószabadság megsértése, a nemzeti kise bbségek és az autochton népek jogainak figyelmen kívül hagyása. 

10. Különösen aggasztó azonban, hogy a European Council on Tolerance and Reconsiliation (ECTR) által készített Model National Statute for the Promotion of Tolerance tervezetet nem régen újból elővették. A tolerancia leple alatt a tervezet a véleménynyilvánítás szabadságát olyan mértékben korlátozza, mely messze túllépi az Emberi Jogok Európai Egyezményének 10. cikk (2) bekezdése szerinti határokat, ideológiákat, valamint véleményeket kriminalizál, azokat súlyos bűncselekményként (!) üldözni rendeli. A létrehozandó felügyeleti hatóság, a tolerancia biztosítása érdekében tervezett iskolai oktatási előírások, de különösen a speciális ifjúsági átnevelőprogramok mintájául nyilvánvalóan az a totalitárius kommunista rendszer szolgál, melytől Európa csak 25 évvel ezelőtt szabadult meg. 

11. Az Európai Unió szerveinek is vannak kötelezettségeik, különösen a saját alapvető jogok betartása érdekében. Egy olyan közösség, mely úgy véli, hogy bizonyos vélemények elfojtásával kell védenie magát, a totalitarizmus útján halad. A tolerancia hiánya azokkal szemben, akik meg nem engedett véleményt képviselnek, minden diktatúra lényege. A pluralizmusnak és a demokráciának lételeme a véleménynyilvánítás szabadsága. Elfogadhatatlan és aggasztó a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása politikai fegyverként. 

Azzal az elvárással, hogy az Európai Parlament is tartsa tiszteletben az alapvető jogokat, és ne hozzon olyan jelentéseket melyek az alapértékeket megingatják, továbbá azzal az elvárással, hogy tiszteltben tartsa az EUSz 4. cikkében fogalmazott alapelveket, éspedig az államok szuverenitásának és azok nemzeti identitásának figyelembevételét, ahogy ez a szuverenitás az alapvető politikai és alkotmányos struktúráiban kifejezésre jut, a tagállamok szerződések előtti egyenlőségét, valamint a lojális együttműködést és támogatást az Unió részéről. 

maradok megkülönböztetett tisztelettel 
Dr. Eva Maria Barki


Kapcsolódó: 
Dr. Eva Maria Barki határozott fellépése hazánk mellett!



Dr. BAKAY KORNÉL - BETILTOTT MAGYAR MÚLT - AZ ELLENÜNK INTÉZETT TÁMADÁSOK


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=div5MwO0TfU


2015 a bevándorlás éve, és Európa bukása is lehet...

Menekültinvázió 2015-ben, és nem a mozivásznon, hanem élőben, a fehér népek leigázására... 
Európa óriási bajban van!... Az idő fogy, a menekültek áradata meg egyre csak nő... most, ebben a pillanatban is... mert például Afrika már most elindult Európa felé... 

Egy biztos, ez egy jól megkomponált TÁMADÁS EURÓPA ELLEN, a cionista érdekcsoportok háttér szervezésében... Célja pedig nem más, mint a fehér ember háttérbe szorítása vagy teljes megsemmisítése... 

A bevándorló kérdésben egyértelmű és határozott álláspontunk van: Akik bármiféle formájában támogatják a tömeges és illegális (törvényt sértve érkező, erőszakkal behatoló!) bevándorlást, AZOK EURÓPA ÉS SAJÁT NÉPÜK ELLENSÉGEI! 
Már most kijelenthetjük, hogy jelen tendenciák mellett ha folytatódik a ránk kényszerített tömeges bevándorlás, és a bevándorlókkal való szintén kikényszerített etnikai keveredés, akkor Európa többi népével együtt a Mi Népünk is feloldódik a beözönlő színes népek tengerében... S végleg megszűnünk létezni mint faji, etnikai és kulturális csoport... 

Ezért ki kell mondani az igazságot: a multikulturalizmus, a tolerancia, a "sokszínűség kultusza" nem más, mint CSENDES NÉPIRTÁS, mellyel kizárólag Európa honos népeit, tehát csakis minket vettek célba a cionista rendszer működtetői, a háttérhatalom sötét erői, hogy végleg eltűnjünk a történelem színpadáról... 

De ahogyan a jelmondatunk is mutatja: Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk 

Osztjuk Budaházy Gyuri "harcostársunk" álláspontját a bevándorlásról... Valóban "jön az új Hunyadiak kora... Harcosoknak való idők az ilyenek"... 

Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk



"Elkezdődik a határzárak építése.
Ez az idő is eljött. Tudtuk, hogy el fog jönni, sőt, vártuk, de azt nem tudtuk, hogy fog pontosan kezdődni. De most már világos, hogy megindult a jelenkorunk rendszerének összeomlása. 

Azt a jelenséget, ami most Európában folyik úgy ezerötszáz éve népvándorlásnak hívták, és alapjaiban alakította át Európát. Ezer évvel később iszlám hódításnak, de akkor csak dél-Európát alakította át (mihozzánkig elérve sajnos). Most menekültekről beszélnek teljesen helytelenül, mert ez bizony invázió a javából, ez megszállás. Ezek még csak az előőrsök, de jönnek még, illetve akarnak majd jönni millióan, milliárdan. Igen, ezerötszáz éve még csak százezrek vándoroltak, de ha most beindul a lavina, az százmilliós lesz. 

Ezeket a határzárakat már sose lehet majd lebontani, sőt, erődítéssé fognak nőni, és ostromra kell berendezkednünk nemzedékekre. 

A természetben minden egységes törvények szerint működik, a nyomáskülönbség áramlást indít be. Az elkényelmesedett európai ember a gyermektelenségével, a tunyaságával vákuumot hozott létre, amibe a közel-keleti és afrikai túlnyomás elkezdte pumpálni a "részecskéket". A vákuumot pedig hermetikusan el kell zárni a nyomástól, ha nem akarjuk, hogy eltűnjön. 

Lehet szidni a zsidókat meg amerikaiakat, hogy ők robbantották ki ezt az egészet. Igen ők voltak a katalizátorok, de folyamatot a nyomáskülönbség tartja fenn. A határok elkerülhetetlen lezárása és a "részecskék" közel-keleti és afrikai káoszba való elkerülhetetlen visszakényszerítése, még nagyobb túlnyomást fog eredményezni ott, és a ma még egymást gyilkolászó "rendezetlen mozgású" tömegek szükségszerűen a legerősebb mögé fognak rendeződni előbb-utóbb és akkor már nem fegyvertelenül fognak özönleni, mint most. 

Jön az új Hunyadiak kora. Meg van ennek is a szépsége kétségtelenül, harcosoknak való idők az ilyenek. 
Jobb, ha elkezdünk erre berendezkedni, és nagyon gyorsan befejezni ezt a liberalizmus által kialakított hitvány életformát, és nekiállni ezen az oldalon is növelni a nyomást, mind saját emberanyagban (3-4 gyerekes családok), mind emberi minőségben (egészséges, edzett, erkölcsös, harcos hazafiak társadalma)!" 

(Budaházy György) 

HonlapLeiratkozás