Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló - 2015 június 14. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 június 14.

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Részletek itt: egipatrona.hu
Kapcsolódó: A piramisok körül megállt az idő

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

76,2 méter a jég alatt, egy levegővel

A jég hátán könnyű megélni, de próbáld meg a jég alatt. Ma Magyarországon olyan a jogi helyzet, hogy az embereket a jég alá kényszeríti. Aki viszont megtanul a jég alatt úszni, az erősebb lesz minden időkre. 

Az ügyvédek lázasan keresik a véletlenül meghagyott jogi kiskapukat, hogy amikor megpróbálna bemenni rajta, akkor az orrukra csapja a Kúria. A bűncselekmény törvényesítésétől se riad vissza a magas méltóságos bíróság. A politika pedig rásegít. Bűnöző kormányunk a jég alá kényszerít. 
Ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kell fulladni, csak azt, hogy ki kell fejlesztenünk magunkban a jég alatti úszás képességét. 

A mi esetünkben ez azt jelenti, hogy ahol a jogászok léket vágnak a befagyasztott jogi jégtáblába, ott legyünk mind és mutassuk meg, hogy élünk és a sok ember melege el fogja olvasztani a jeget, s akkor majd a bűnözők a mélybe süllyednek. 

Jelen pillanatban a lék a nem megfelelő banki tájékoztatás a kockázatról. 
Perre, mindenki! 

Ezt a videót motívációnak szánom. 



Járvás Éva június 12., 23:07 Facebook

Kapcsolódó: 
Visszavonták a trianoni békeszerződés megünnepléséről szóló román törvénytervezetet




Pintér új ötlete: napszámosnak lehetne igényelni a közmunkásokat
2015. június 12. hvg.hu

Kötelező jelleggel el kellene fogadniuk a közmunkásoknak a nekik "felajánlott" napszámot Pintér Sándor új javaslata szerint, amelyben az áll, hogy a közmunkásokat átvezényelhetik mezőgazdasági idénymunkára. Hogy pontosan kiket, arról a polgármesterek egy személyben dönthetnének.

Mint arról beszámoltunk, Pintér Sándor belügyminiszter egy törvénymódosító javaslattal ismét változtatni kíván a közfoglalkoztatás rendszerén, a törvényjavaslat pedig három hónapra kizárná a közmunkából azokat, akiknek közös megegyezéssel szűnt meg a munkaviszonyuk, vagy akik saját maguk mondtak fel. 

A VS.hu azonban most arra hívja fel a figyelmet, hogy a törvénymódosítással a mezőgazdasági idénymunkákra is közmunkásokat vezényelnének, aminek visszautasítása esetén automatikusan három hónapra kizárnák az illetőt. 

A javaslat szerint ugyanis annak a gazdálkodónak, aki május és október közt embereket venne fel egyszerűsített foglalkoztatásban (így napi 500 forintnyi közterhet kell csak fizetni a munkavállalók után), a helyi polgármesternek kell majd bejelentenie a munkaerőigényét. 

Fotó: MTI / Balázs Attila

Ezután a polgármester fogja kiválasztani a megfelelő közmunkásokat, majd leadni a listát a járási hivatalnak, amely szól a közmunkás foglalkoztatójának, hogy mentse fel a "munkavégzési és rendelkezésre állási" kötelezettsége alól, a közmunkásnak pedig át kell mennie az idénymunkára, mert ha nem teszi, akkor három hónapra ki kell zárni a közmunkából és a segélyezésből is. A javaslat alapján pedig fel sem mondhatna például a rossz munkakörülmények miatt, mert ha otthagyja a neki kijelölt munkát, akkor három hónapra elveszítheti a közmunkát is. 

A törvényjavaslat így azt jelenti, hogy a közmunkásokat lényegében szervezetten átküldenének szezonális mezőgazdasági munkákra, erről pedig a helyi polgármesternek kellene gyakorlatilag egy személyben döntenie. 

A Belügyminisztérium közleménye szerint a törvényjavaslat nem kívánja röghöz kötni a munkavállalókat, hiszen a munkaviszony továbbra is a munkavállaló és a munkáltató megegyezése alapján jönne létre. Egy másik, a parlament előtt lévő törvényjavaslatra hivatkozva azt írják: attól függően mentik fel a közmunkást a munkavégzés alól, hogy "tesz-e írásbeli nyilatkozatot". A BM is hivatkozik viszont a jelenleg is hatályos törvényre, amely szerint a felajánlott megfelelő munkahely el nem fogadását kizárással szankcionálják. A lényeg a tárca szerint, hogy "csak azok dolgozhassanak közfoglalkoztatás keretében, akik rajtuk kívül álló okok miatt nem tudnak elhelyezkedni az elsődleges munkaerőpiacon". 

A javaslatot, más előterjesztések mellett, a jövő héten, június 16-17-én rendkívüli ülésen kezdheti tárgyalni a parlament. 

Kapcsolódó: 
Scharle Ágota: a közmunkának nulla a hatása
Nincs, aki felszedje a krumpliját? Igényeljen közmunkást!
Ha felmond, közmunkára sem mehet
Az idénymunkából is közmunkát csinálna a kormány
Nem fordult elő 23 év óta, hogy annyi embernek legyen munkája, mint most?
Se lemondani, se a lakást visszaadni nem akarja a saját pályázatát megnyerő polgármester
A jegybank szerint igazságos Polt Péter feleségének ötmilliós fizetése
800 millióért épül tovább a stadion Pápán, miközben negyed- vagy ötödosztályú csapat lesz csak a városban
Mától titkos a magyar költségvetés egy része
2015-ös büdzsé: 4,7 milliárd a magyar zsidó emlékezetre
A legnagyobb nemzeti trauma? Kaptunk még egy évet gondolkodni




A termőföld mutyi gyalázata

A magyar állam az állami tulajdonú termőföld bérleti lehetőségét húsz évben határozta meg. Az elmúlt években ezek a húsz éves lehetőségek lejártak, és az addig bérlőket kiszorították. A pályázatokat, vagy látszatpályázatokat a haverok, a rokonok nyerték, és szerezték meg az addig a földből megélő kisgazdák elől. 

A termőföld támogatási pénzek nincsenek beművelési kötelezettséghez kötve, amit 2020-ig sikerült az Európai Unióban elérnie Fazekas Sándornak. A vidéket elhagynák a megélhetésüktől megfosztva a falujukat, de harapófogóba kerültek. A városon sincs munkalehetőség... A nagyobb földterülethez jutott narancsbárók évente akár 3-4 milliárd forint támogatási pénzhez is hozzájutnak, és kerülnek fel Magyarország 100 leggazdagabb magyarjainak listájára. 

Az állami földhöz nem jutók egyelőre az út szélén várják sorsuk jobbra fordulását. 

Aki azt hiszi, hogy érdekükben szót emelt Jakab István, a Magosz főembere, az nagyot téved. Jakab az országgyűlés alelnöke is, valószínűleg az ő számlájára nemcsak csöppen a lé, hanem csurog! Nemrégiben kiderült, hogy diplomát hazudott magának. Következménye annak sem lett. 

A haveri ökörkör a jelentős támogatás miatt rátette a kezét a hortobágyi legelőkre, ellehetetlenítve az állattenyésztő kistermelőket. Nincs hol legeltetni a birkát, a tehenet... 

Ez sem elég még a telhetetleneknek! Készülnek rátenni a kezüket a nemzeti parkokra! Ezt egyelőre blokkolni tudta a parlament, ahol végre elveszett a Fidesz kétharmados többsége, de blokkolta a sunyi módon végrehajtott törvénymódosítást az Alkotmánybíróság is. Ebbe azonban - senkinek ne legyen kétsége - nem fognak a haverok belenyugodni, és továbblépnek. 

A probléma az, hogy a magyar társadalomnak nincs hová lépni előlük! 

Sajnos még mindig van lejjebb, mert a Fidesz-KDNP (egyedül ők szavazták csak meg az alkotmányt, vagy újabban alaptörvényt!) nem helyezte alkotmányos védelem alá a magyar termőföldet, a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat! Emiatt a társadalomnak legfontosabb négy alaptétel bizony veszélyben van! A hatalomnak és egyre népesebb holdudvarának a legfontosabb az egykulcsos adó alkotmányos védelme volt. Ennek "köszönhetően" a havi kétmilliós jövedelemből és a 100 ezer körüli minimálbérből egyaránt 16 százalék a személyi jövedelemadó! Mivel a magas jövedelműek nem, vagy alig adóznak, egyre lejjebb csúszunk a lejtőn. 

A bróker- és egyéb botrányokkal jócskán tesz róla a hatalom, hogy az erkölcsi válság is diadalt arasson! 

SVPSZ


Haraszti professzor cikke: Bocsánatkérés
Tavaly decemberi cikk, nekem új volt! Hátha másnak is. 
Bocsánatot attól kérj, aki meg akar bocsátani! Ha megbocsátanának, akkor nem dőlne a számláikra a lé egy volt zsidó miniszter szerint. 

Haraszti Professzor cikke! 

Jó volna, ha minden magyar politikus is elolvasná, mert legtöbbje kétségbeejtően tájékozatlan ebben a súlyos témában. 
Ehhez még azt kell hozzáfűzni, hogy a magyar hadba lépés három évvel elodázta a holokausztot. 
A magyar zsidóság kálváriája M.o. megszállása után kezdődött. 
A három év alatt kb. háromszázezer honvédet és munkaszolgálatost vesztettünk. 
Magyaródy Szabolcs
/Kanada/ 

Haraszti: A holokausztért a magyar kormány már huszonöt éve bocsánatot kért
A professzor szerint erről a témáról csak mértékkel kellene beszélni 
Ozsváth Kálmán - 2014.12.13. 23:22 Magyar Hírlap

"Mindig állandó és visszatérő követelés, hogy a magyar kormány és a magyar társadalom kérjen elnézést a magyarországi zsidóságtól a holokausztért" ­- mondta Haraszti György. A történészprofesszor hangsúlyozta, ezek a bocsánatkérések már huszonöt évvel ezelőtt megtörténtek. A Páva utcai Holokauszt Emlékközpont vezetője szerint sajnos a társadalom nem tud meglenni bűnbak nélkül. Mint mondta, ahogy Trianonról és a kommunizmus bűneiről, úgy a holokausztról is beszélnünk kell. Úgy fogalmazott, általában azonban azok a dolgok, amelyeket minden áron belesulykolnak az emberek fejébe, azok ellenérzést váltanak ki. Haraszti professzor emlékeztetett, ahogy az emlékközpont megvalósulását, úgy a kommunizmus és a holokauszt magyarországi emléknapjának bevezetését is az első Orbán­kormánynak köszönhetjük. Kiemelte, hogy a holokauszt emlékének megőrzésében közel sem áll Magyarország olyan rosszul, mint ahogy az számos körben és alkalommal el lenne könyvelve az antiszemitának kikiáltott m agyar társadalomról. 


Haraszti György történész

Bár kipában érkeztem a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, azt mondta, hogy nem lett volna szükséges. 
(...) 



Egy könyv a PÁZMÁNY Egyetem oktatásához!

Mindennapi meleg zuhany, trécselés, énekelgetés és láblógatás Auschwitzban - egy visszaemlékezés, mely reményeink szerint szerepelni fog a Pázmány tananyagában

Érdekes. Arról már olvastam Botos László: Olvasókönyv című művében, hogy a náci bűnösök elítéléséért indított "Eichmann-perben" Szálasi tevékenységét is vizsgálták, DE ŐT NEM TALÁLTÁK BŰNÖSNEK, mert bebizonyosodott, hogy Magyarországon a zsidókkal történtekért csak a német megszállókat lehetett felelőssé tenni, - Szálasit csak a hazai (komcsi) népbíróság ítélte halálra, mert őket "a tények nem zavarták". Szálasira az orosz (a komcsi) és a német (a náci) is haragudott, mert Szálasi kitartóan a MAGYAR ÉRDEKEK KÉPVISELETÉRE törekedett. 

Olvastam arról is, hogy Horthy a zsidókat legalább ugyanúgy óvta, mint az a zsidó szervezet, amely éppen a Magyarországra menekült, itt összegyűlt zsidók védelmében INTÉZKEDETT, hogy Magyarország NE UGORJON KI A HÁBORÚBÓL: 
"1943. október 14 
A Zsidó Ügynökség (Jewish Agency) megbízásából Namier professzor kérte, hogy ne kényszerítsük a magyar kormányt az idő előtti kiugrásra mert ez német megszállást eredményezhetne. Ez pedig a 800,000 zsidó megsemmisítéséhez vezethetne, akik most relatív biztonságban élnek Magyarországon. 
Mr. Randal említette, hogy ez már oka lehet annak, hogy a magyar kormány nem közeledett a Szövetségesekhez... 
Dr. Namier reménykedik, hogy a magyar kormány nem mozdul, amíg a németek (egy kiugrási kísérletre) reagálni tudnának. 
Reg.: ) 012035/385/21î"

De azt már nem tudom megérteni, hogy a mai, itthoni "liberálisok" miért Horthyt szidják még mindig, miért ellenzik kemény tiltakozásokkal a Horthynak szóló tiszteletadásokat, miért Szálasiról beszélnek elítélően, miért Magyarországot hibáztatják mint "kollektív bűnöst" azért, mert "Németország utolsó csatlósa maradt", és miért kell nekem, a gyerekeimnek és az unokáimnak is azok utódai számára kárpótlást fizetnünk, akik azért gyűltek össze, hogy majd együtt költözzenek az ÚJ HAZÁJUKBA. 


Az, hogy a (cionista) zsidók maguk "szelektáltak" a zsidók között, csak pár éve jutott tudomásomra. A Kasztner-vonatra pl. ezerdolláros jegyet kellett venni, - akinek nem volt pénze rá, nem utazhatott. Ezt a magyar tévé mutatta be többrészes filmben: az új hazájukba igyekvő zsidókat elutaztató Kasztner Rezső történetében, - akit végül otthon gyilkolt meg egy zsidó. (Állítólag azért, mert Kasztner "csak kevés zsidót mentett meg.") "Józsefet eladták a testvérei" - a XX. században ismét. A cionista zsidók maguk nem engedték a "haszontalannak" minősített zsidókat a leendő, új hazájukba költözni, a zsidók hiába jelezték a magukra kitűzött sárga csillaggal, hogy ők azok, akik készek a nagy átköltözésre. Ilyenek igen sokan voltak, ezek ragadtak a gettókban, a gyűjtőtáborokban. Ezeket dolgoztatták a németek, hiszen a katonáik a fronton voltak, és az iparukhoz munkás kellett. De aki nem akart erre a sorsra jutni, és Angliába, Amerikába menekült volna, oda is éppen ők NEM ENGEDTÉK BE! Ezek szerint éppen a cionista zsidók állítottak elő a zsidóság tömegei számára lehetetlen, elviselhetetlen helyzetet! (De akkor megindokolhatatlan, miért a magyarságnak kell ezért - még mindig - kártérítést fizetnie?!) 

Ebben a helyzetben hihetőnek tűnik egyrészt a szintén az új hazára várakozó zsidók ausztriai BÉKÉS, szanatóriumi kastélyszállása is, amelyről a háborút követően, 1948-ban írt beszámolót olvastam már, és az idecsatolt visszaemlékezés is, amelyet auschwitzi BÉKÉS táborozásáról írt szerzője. Hiszen az emberek csak az őket kíméletlenül szipolyozó uzsorásoktól szenvedtek, az elmúlt évszázadokban ellenük indították Európa-szerte az uzsorás zsidókat családostól elüldöző pogromokat, miközben a köztük békésen élő és dolgozó zsidókkal ugyanúgy nem volt bajuk, mint a többi, velük élő nemzetiséggel. Miért is bántották volna őket? Ezt a magyar emberségességet tanúsította az a sok zsidómentő magyar és székely is, akinek - már a német megszállásunk alatt - sok zsidó köszönhette az életét. 

Legalább MI LEGYÜNK IGAZSÁGOSAK! 

KSM

Kapcsolódó: 
Egy könyv a PÁZMÁNY Egyetem oktatásához!
Meggyalázták az izraeli lobogót a bosnyák fanatikusok
Botrány: az MLSZ magyar zászlót tiltott ki Helsinkiből?
Agyrém: már a magyar zászlókat és sálakat is elkoboztatták a szurkolóktól Csányiék
A "békés" és a világ legerkölcsösebb hadserege és népe így bánik a Gázai övezetben élő Palesztin őslakosokkal!


Magyarországi zsidó szervezetek és szövetségek "felszólították" a kormányt, hogy haladéktalanul vizsgálja felül a Nemzeti alaptantervet. Mellőzzék abból Nyirő Józsefet, Sinka Istvánt, Szabó Dezsőt és Wass Albertet, mert a vakoló zsidók szerint antiszemiták voltak. 


Franciaország nem engedi be a bevándorlókat - azok már éhségsztrájkba kezdtek
2015. 06. 13. 14:47 Alfahír

Több tucat afrikai bevándorló kezdett éhségsztrájkba az olasz-francia határon, Ventimiglia határátkelőnél - írja a 444.hu.

Az éhségsztrájk mellett forgalomblokkolással is fenyegetőznek. Szudánból, Szomáliából, Eritreából és Elefántcsont partról érkezett migránsokat a francia határőrök nem akarják beengedni az országba, ők pedig ragaszkodnak a bejutáshoz. 

A Vöröskereszt a határátkelőnél veszteglő tömegnek ételosztást szervezett, de csak a gyerekek és a nők hajlandóak enni. A húszéves Mustapha Ali az AFP riporterének elmondta, hogy addig nem eszik, amíg nem jut tovább. Ha kell, akkor ott hal éhen. 

A francia határőrök rekordszámú menekültet fogtak a héten, 1439 embert, akik közül 1097-et visszatoloncoltak Olaszországba. 

Olaszországnak és több más, a bevándorlás problémájával érintett Nyugat-Európai országnak egyre inkább kezd elege lenni a migránsokból. Németország várhatóan 10 ezer embert fog visszatoloncolni Magyarországra. Nálunk természetesen hatalmas rikácsolás lenne abból, ha nem engednénk be a migránsokat, vagy ha megkezdődne a tömeges kitoloncolásuk. 

Kapcsolódó: 
Kezd nagyon elegük lenniük az olaszoknak is
Bevándorlási kérdés igazságai - Afrika csontvázra csupaszítva, kizsigerelve
Toroczkai: ugyanazok agitálnak most a bevándorlás mellett, akik 2004-ben megtagadták a határon túli magyarokat
MSZP-s hazudozás tartja a lelket az európai baloldalban
Elégedetlen bevándorlók Dél-Olaszországban
Szívmelengető orosz példa a szemét beözönlésének megállítására




Vajon miért van úgy, hogy az Európai Unió államaiban, s így Magyarországon is, értékesebb az idegen
Toroczkai László 2015. március 2. Facebook

Vajon miért van úgy, hogy az Európai Unió államaiban, s így Magyarországon is, értékesebb az idegen, mint az, aki az európai országokat megteremtő őshonos nép tagja? Érdemes lenne kiszámítani, hogy mennyi az a pénz, amelyet az EU-ban a sok millió bevándorló egyébként jelentős részben sikertelen integrálására, a munkát nem találó vagy nem kereső bevándorlók szociális támogatására, a megnövekedett bűnözés miatti megemelt rendőri és biztonsági kiadásokra, a liberális jogvédő szervezetekre, a nem egészen jogszerűen az EU-ban tartózkodó bevándorlók miatti feketegazdaság ellensúlyozására (stb.) költenek az EU tagállamaiban. Gyanítom, hogy nem kevesebb ez a pénzösszeg, mint amennyit az itt őshonos népek gyermekvállalási kedvének ösztönzésére kellene fordítani ahhoz, hogy a népesség csökkenése megállítható legyen. Ráadásul hazugság, hogy Európának ekkora létszámú bevándorlóra van szüksége. Természetesen ez nem csupán pénzkérdés, ennél bonyolultabb probléma, hiszen az értékrend is összekuszálódott. De azért a mai világban, ha már népesedésről beszélünk, mégsem kikerülhető fontos kérdés az, hogy miért ilyen alacsony például a gyes összege. Főleg, ha annyi minden másra jut pénz. 



A tolerancia bajnokai, az LMBTQ - avagy a PRIDE valódi története
június 12, 2015 betyarsereg.hu

Lassan itt a szokásos évi buzivonulás. A liberálisok ilyenkor ujjonganak és az elfogadás zászlaja alatt, támadják a másképp gondolkodókat, azokat, akik a normalitás útját követnék. Ez a nagy liberalizmusuk. De vajon mi ennek az egésznek a háttere? Olvasónk, a Betyársereg szimpatizánsa, kicsit a történet mélyére nézett. A PRIDE valódi története.

Egész Európa és a fél világ felhördült az 2014-es Eurovíziós dalfesztivál eredmény hirdetésekor, a félig férfi, félig nő vagy a fene tudja milyen élőlény pajzsra emelése kapcsán. Minden gondolkodásra képes lakos tisztában volt vele, ez nem a dalnak, hanem az általa képviselt beteges világszemlélet és az azt körbevevő üzletág győzelme volt. Ne ragozzuk, ez a keresztény EU lakosságának szembeköpése, megalázása, legyőzése és a beteg, romboló erők diadala a TÖBBSÉG felett. Egy ráerőltetett tolerancia, amit a békesség kedvéért eddig a fejlett országok dogozó, adót fizető lakossága elfogadott. Elfogadott nyíltan, de ahol lehetett még és ahol lehet manapság is, az otthon biztos falai között gyermekeit nem erre neveli. Mondom az otthon falai között - milyen szomorú. Amikor a kisebbség természetellenes életmódja a kritizálhatatlan, amikor a történelem változtatható a mindenkori uralkodó osztály kénye-kedve szerint. 


Több liberális (-nak mondott) emberrel kerültem szócsatába az elmúlt pár napban, akik csak addig voltak toleránsak, liberálisak, ameddig elfogadtam mondandójukat. Később már Ők is kirekesztőek, a MÁSságot elutasítóakká váltak, hisz én voltam számukra a MÁS és ezt Ők már nem tudták elfogadni. Érveltek jobbról, érveltek balról, de a végén csak én lettem a tényekkel alátámasztott szavaimmal a kirekesztett. A hazugság, mindig hazugság marad, de egyszer napfényre kerül, ezt most köszönöm libsi "barátaimnak". 


A PRIDE jelentése büszke, de behelyettesíthetjük a magyar gőgös, felfuvalkodott, akár a pökhendi szavunkkal is. Milyen érdekes, szembeköpése ez, a felvonulást ellenzők vagy csak az egyszerűen félrenézők táborának. Boldogan menetel a fizetett menetoszlop, sokan világszerte várják a szereplés, a jó buli, a pénz lehetőségét. A szponzor boldog, eléri célját mindenhol, igaz, egyszer-egyszer szétkergetik Őket, a lényeg, beszéljünk Róluk és mi megtesszük. Rombolásra mindig van pénz, kifogyhatatlanul. Sajnos azt kell tapasztalnunk, egy hazug világ, megvezetett, de sokan hazug polgárai vagyunk. Hazugok, nem csak magunk felé, hanem a külvilágnak, de legfőképp gyermekeinknek hazudunk. Hazudjuk, hogy ez normális, ezt el kell fogadni, régebben azt mondtuk, ez egy betegség, mára divattá vált. Divattá, mert akkor is hazudtunk, félre néztünk. Talán azt gondoltuk, ha nem látjuk, nem létezik, elmúlik magától, mint a szúnyogcsípés helye. Nem múlt el, sőt, fekély nőtt a helyén, a társadalo m gyilkos kelésévé vált. A félrenézés, a szerényen lesütött fej ezt eredményezte a kisebbség hatalmát, egy orbitális hazugságot nagy reklámmal, melyet a kisebbség elfogadtatott a többséggel és már a fejére is nőtt. Pökhendien gőgös felvonulás, amely egy 1969. június 28.-i esemény egy éves évfordulóján indult útjára New York városában. Apropóját a Christopher utcai Stonewall Inn nevű bárban történtek adták, mely helyen a békésen iszogató közösségre rárontott a helyi kirekesztő rendőrség és félig agyonverték Őket. Ekkor Ők úgy döntöttek, Nekik nem szabad többet a háttérbe vonulni, Ők megmutatják magukat ország-világ előtt egy felvonuláson, melynek legyen neve PRIDE PARADE. Egyre több országban szerveznek mára ilyen eseményeket, kisebb- nagyobb sikerrel, Budapest is otthont ad ennek, hála Istennek idén nem június 4-én. Hazug világunk egy újabb hazug cselekedete. A 60-as, 70-es évek Amerikája jelentette a szabadságot az egész világnak. Sokan mondják, akkor Amerika még Amerika volt. Az élvezeti cikkek, a kocsik, de legfőképp a szerelmi szabadság jellemezte ezt az időszakot. Mondhatni, mindenki azt csinált, amit akart, ha betartotta az elemi együttélés szabályait, ami manapság annyira háttérbe szorult. Ebben a miliőben verték volna szét másságukért az embereket egy olyan bárban, ahol senkit nem provokálva nyugodtam iszogattak? Ugye kicsit furcsán hangzik, mert ez nem csak furcsa, de egy hatalmas hazugság is. Hazugsággal kell alátámasztani, mert a jóérzésű ember elfogadó, félrenéző vagy csak egyszerűen hiszékeny. 


Balra: Stonewall 1969-ben (fotó Larry Morris for the NY Times); Jobbra: Stonewall napjainkban

New York államban 1960- ban TÖRVÉNYILEG legalizálták a homoszexualitást. Ez kicsit furcsán hangzik, de ezzel komoly védelmet kapott ez a fajta szexuális szokás. Itt kell megemlíteni, ekkor még az USA gyakorlatilag egy kirekesztő, fajgyűlölő. apartheid társadalom volt, ahol a hetero, keresztény, fehér dolgozó, adót fizető lakosság megbecsült szereplője volt a társadalomnak, rájuk épült az ország az élősködők háttérben szervezkedtek. Keresték a nagyobb nyilvánosságot, címlapra kerülési lehetőséget. Az ördög kezdte kinyújtani csápjait, kereste híveit az aberráltak és a minden korban csak rombolni akarók között. Az elmúlt pár évtizedes történelmünk igazolta, jól dolgozni, ellenünk. Nos, az új törvénnyel éltek és természetesen azonnal vissza is éltek az érintettek, de jó üzletet látott benne a Maffia is. Abban az időben NYC ezen részét a Genovese család tartotta ellenőrzése alatt, többek között az illegális ital, cigaretta kereskedelmet. Fentebb nevezett Stonewall Inn nevű bá r természetesen az ellenőrzésük alá tartozott, Ők szállították az árut, valamint a kimérésben is aktívan közreműködtek. Nagy mennyiségben fogyott a szesz, ma úgy mondanánk, a számla és online gépek kihagyásával, ezért a parkoló autókat használták raktárnak. A bár italengedéllyel nem rendelkezett, melyet a mai napig komolyan vesznek az országban. Gyakorlatilag, ha valaki alkohol licence nélkül dolgozik, büntetése a kábítószer kereskedő verdiktjével lesz egyenlő, ez akkor annyiban volt más, hogy a kábítószert nem üldözték annyira, lásd AlCapone esetét. Poharakat csak hátul tudták mosni, a pultban nem volt víz. Többen betegedtek meg a hepatitis vírusától a rossz egészségügyi körülmények miatt. A higiéniára a maffia nem sokat adott, az alkohol fertőtlenít, gondolhatták. Hiába a törvény, attól még a másságot sok helyen nem tolerálták az emberek, sokakat lehetett zsarolni szexuális orientáltságuk, vagy csak sima aberrációjuk miatt. Több politikust, közszereplőt zsaroltak, így nye rtek nem csak pénzt, hanem politikai befolyást is a gengszterek, ezzel veszélyeztetve a fennálló rendet, a regnáló politikus elit hatalmát. 


Nemzeti jelképeinket előszeretettel gyalázzák, de ha őket megszólják rögtön szélsőségest kiáltanak...

Valamint hiányzott a mindig éhes állami apparátusnak a bevétel, az olaszok nem szeretnek adót, áfát, közterheket fizetni, ezért egy jól összehangolt akció alkalmával kivonultak a szervek, ebből lett a csetepaté. Természetesen nem egy kocsmát akartak tönkre tenni, a jelenséget kívánták ebben a formájában a legális keretek közé szorítani. Lehet a törzstagok rágtak be, lehet a gengszterek hitték magukat elég erősnek, már nem tudni. A "hatalmas" verekedés eredménye néhány letartóztatás és pár karmolás lett. A kocsma bezárt, majd újra nyitott és egy év múlva világ körüli útjára indult az egyik szemfényvesztés. A bár még mindig működik, emlékhely lett, múzeum, ha tudjuk az igazságot, hogy ez egy orbitális hazugság mementója, mely a mai embereket irritálja, és csak gyűlöletet szít, amely ellen Ők a liberálisnak hazudott, a kirekesztés és a gyűlölet ellen harcolók tesznek a legtöbbet, mert rombolásra mindig van pénz, akarat és fizetett zsoldos. 

(Betyársereg, http://gvshp.org/blog)


A harmadik világháború küszöbén állunk?
06/14/2015 Filantropikum.comKárpátinfo.net

Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit - állítják orosz és francia kutatók, akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros jóslatát fejtették meg.


A kutatócsoport szerint egyértelmű, hogy a 16. századi francia reneszánsz neves alakja a Fekete-tenger északi partjainál zajló konfliktussorozatról beszélt, melyet sok erőszak fog követni. Ezek pedig a harmadik világháború kitörésének kiindulópontját jelenthetik - közli a Filantropikum.com. 

A jóslatban az áll, hogy Európa ebben a háborúban el fog pusztulni, és a konfliktusban egy halálos biológiai fegyvert is bevetnek, ami a pestisnek egy ismeretlen változata lesz. 

Amikor Nostradamus ezeket a jóslatokat vetette papírra a Krím még török uralom alatt volt, és 1774 után került orosz befolyás alá, amit szintén megjósolt az asztrológus. 

A francia kutatók azt is elmondták, hogy a Krím-félsziget alatt hatalmas mennyiségű földönkívüli eredetű energia található, és ez a kiváltója a krími konfliktusnak, ami majd világháborúvá dagad. 2016-ra Európa lakossága a minimálisra csökken, és a kevés számú túlélő különböző betegségekben fog szenvedni - mondja Alexander Lazarev, a kutatócsoport ukrán tagja, aki szerint a háború 2025-ben érhet véget. 

Kapcsolódó: 
Sokba kerül a háborúskodás Izraelnek és a palesztinoknak
Ferenc pápa: Szándékosan gerjesztik a háborúkat
Egy alapvetően békés világban Amerika már nem tud katonailag győzni
Az USA háborúra készül Kínával, Oroszországgal, hogy a bankokat mentse
Háborús veszély Románia keleti határainál?
Erdélybe jönnek az amerikai katonák
Ő akadályozta meg, hogy kitörtjön a 3. világháború
Porosenko: Moszkva ellen harcolunk
A napalm sem tudta megtörni a vietnamiakat
Izraeli katonák megtörték a hallgatást a nyári hadjáratról
Orosz védelmiminiszter-helyettes: Oroszország nem fog háborúzni Ukrajnával
Ott az írás a falon - Imran Hosein sejk az ukrán-orosz helyzetről
Izrael: Nem volt bűncselekmény a focizó palesztin gyerekek kivégzése



Bilderberg találkozó a szomszédban - Ez lenne a világkormány?
Június 12, 2015 infowars.comIdők jelei

Az egyik csúcs véget ér, egy másik pedig elkezdődik.


Tegnap indult a befolyásos emberekből álló Bilderberg Klub éves találkozója a szomszédos Ausztriában, érdekes módon csupán 32 kilométerre az éppen befejeződött németországi G7-es csúcs helyszínétől. 

A szervezet nyilvánosságra hozta a résztvevők listáját, akik között három európai ország feje, a NATO főtitkára, két pénzügyminiszter és számos pénzügyi vezető található. A HSBC és a Goldman Sachs különösen erős csapattal vesz részt az idei csúcson, de megtaláljuk a listán a PepsiCo és a BBC Trust vezetőit is. 

Újnak számít a klubban Michael O'Leary, a Ryanair elnök-vezérigazgatója, aki biztos szívesen elbeszélget majd Thomas Enders-szel, a nemcsak repülőket gyártó, de a világ egyik legnagyobb fegyvergyártójának számító Airbus vezetőjével. 

Nem hiányozhat természetesen Eric Schmidt Google vezér sem, aki mellesleg a klub szervező bizottságának is tagja, és akit elkísért a cég mérnöki részlegének alelnöke, és az ijesztő nevű Google DeepMind mérnöki csapatának alelnöke. Peter Thiel, a PayPal alapítója és a Facebook jelenlegi igazgatója szintén a résztvevők között található. 

Ilyen hatalmas nevekkel a meghívottak listáján a világsajtó bizonyára sok figyelmet szentel majd az eseménynek. A "bizonyára" pedig azt jelenti, hogy valószínűleg nem. Ki tudja miért? 

Ahogy arról sem sokat hallani, hogy a konferenciák ismertebb résztvevői, illetve maga a szervezet milyen ideológiákat képviselnek. Nézzünk egy rövid, nem reprezentatív szemelvényt. 

Bill Gates: "A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez hamarosan 9 milliárd lesz. Ha jó munkát végzünk az új vakcinákkal és az egészségügyben, ezt 10-15%-kal is csökkenthetjük." (TED előadás) 

Dr. Henry Kissinger: "Ma Amerika elszörnyedne, ha ENSZ csapatok vonulnának be Los Angelesbe [az 1991-es Los Angeles-i lázongásokra utalva], hogy helyreállítsák a rendet. Holnap hálásak lesznek érte. Ez különösen igaz, ha megtudják, hogy egy külső veszéllyel állnak szemben egy "földönkívüli megszállás" formájában, legyen az valós vagy mondvacsinált, ami az emberiség létét veszélyezteti. Akkor minden nép azért könyörög majd, hogy szabadítsuk meg ettől a gonosztól. Minden ember fél az ismeretlentől. Amikor eléjük tárjuk a helyzetet, önként mondanak majd le személyes jogaikról, saját jólétükért és biztonságukért cserébe, amit a világkormány biztosít majd számukra." (Evians, Franciaország, a Bilderberg csoport 1992-es konferenciája) 

James Morcan, a Kilencedik árva szerzője: "A Bilderberg zsinóron rángatja a nyugati világ minden kormányát és titkosszolgálatát." 

David Rockefeller: "Amennyiben a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR) felborzolja az összeesküvés elméletekben hívő emberek kedélyeit, akkor a Bilderberg találkozók bizonyára apokaliptikus látomásokat indítanak bennük arról, hogy miként szövetkeznek a mindenható nemzetközi bankárok a lelkiismeretlen kormányhivatalnokokkal, hogy ravasz cselszövéseket erőltessenek a tudatlan és gyanútlan világra." (Emlékiratok) 

James Morcan: "A Bilderberg módszerei megerősítették benne a globális hierarchia összetettségét. Nem tudta, hogy az Omega irányítja-e a Bilderberg csoportot vagy fordítva, de úgy érezte, hogy mindegy mennyi információt vélt tudni valaki az Új Világrend elitjéről, mindig volt egy eggyel magasabb szint a világot uraló titkos társaságok és háttérszervezetek erdejében." (A kilencedik árva) 

David Rockefeller: "Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Times-nak, a Time Magazinnak, kitűnő kiadványaiknak és igazgatóiknak, akik részt vettek üléseinken és közel negyven éven át betartották ígéretüket, hogy a hallottakat bizalmasan kezelik. Lehetetlen lett volna megvalósítani világméretű tervünket, ha azokban az években a nyilvánossággal is meg kell küzdenünk. Ma azonban a világ sokkal kifinomultabb és készen áll arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és a központi banki vezetők nemzetek felett álló szuverenitása mindenképpen jobb, mint az elmúlt századok során gyakorolt nemzeti önirányítás." (Bilderberg konferencia, 1991, Baden Németország, ezen a találkozón Bill Clinton is részt vett.) 

Lance Morcan: "Amennyiben a Bohémiai Klubhoz, a Külkapcsolatok Tanácsához és a Bilderberg csoporthoz hasonló elitista tömörülések választják ki és készítik elő a leendő amerikai elnököket, akkor nem ésszerű azt feltételezni, hogy ugyanezek diktálják a választottuk által kialakítandó politikát és irányelveket?" (Az árva összeesküvések: 29 összeesküvés elmélet az Árva trilógiából) 

James Morcan: "Kilenc hallotta a suttogva terjesztett véleményt, miszerint a Bilderberg Csoport tulajdonképpen a Világkormány. A demokráciát akarják felszámolni és mindenre befolyással vannak, a politikai vezetőktől a következő háború bevételéig. Olyan makacs híreket is hallott, sőt megerősített és a médiában megjelent cikkeket olvasott, amelyek szerint Barack Obama, Károly herceg, Bill Gates, Rupert Murdoch, Tony Blair, Bill és Hillary Clinton, George Bush és fia mind a Bilderberg csoport kiválasztottai. A Bilderberg más tagjai Kilenc memóriabankjából kerültek elő, köztük számos multinacionális cég, például a Facebook, a BP, a Google, a Shell vagy az Amazon elnök-vezérigazgatójával, de ott voltak a világ legnagyobb pénzintézeteinek igazgatói is." A kilencedik árva 

Arthur Schlesinger Jr. amerikai történész: "Az új világrendet nem tudjuk megvalósítani anélkül, hogy ne fizetnénk érte vérrel, szavakkal és pénzzel." (Foreign Affairs, 1995. július/augusztus) 

David Rockefeller: "Több, mint egy évszázadon át, az ideológiai szélsőségesek a politikai spektrum mindkét szélén kihasználták a sok publicitást kapott incidenseket, mint például saját találkozásomat Castro-val, hogy megtámadják a Rockefeller családot, mert szerintük mértéktelen befolyással bírunk az amerikai politikai és gazdasági intézményekre. Egyesek azt feltételezik, hogy mi egy titkos összeesküvés része vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, "internacionalistának" nevezve engem és családomat, akik egy szorosabban integrált globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásáért szövetkeznek másokkal. Hívhatjuk egységes világnak is. Ha ez a vád, bűnös vagyok és ezt büszkén vállalom." (Emlékiratok) 

Időkjelei: Egyesek szerint a Bilderberg csoport messze nem a piramis csúcsa, hanem inkább egy félig titkos, vagy inkább titkosnak beállított elit klub, ahová a nyilvánosság által is ismert bennfenteseket hívják meg, a tényleges hatalmat kézben tartók pedig a legtöbbünk számára kevésbé ismert, nyilvános szerepet nem vállaló emberek. Mit gondoltok? 

Kapcsolódó: 
Ki irányítja a világot?
Adrian Salbuchi: A készülő világkormány
Brüsszelben tárgyaltak Magyarország felszámolásáról
A terrorizmus fő oka a hibás amerikai külpolitika



Orosházi Ferenc: Még hét nap.....

Lássuk mit ígérnek a csillagok Veres Mónika szerint: 
Június 14-én délután egy Nap-Mars együttállás lesz az Égbolt egyik legszebb helyén: Nimród koronájánál, azaz "fej" csillaga felett! Ez a nap így egy kivételesen erős beavató nap. 
Különösen kedvez annak, hogy sorsunk királyává váljunk, azaz a belső királyság megszületésének misztikus pillanata. 
A június 15-16-17-18. napjain pedig lényegében folytatódik a "koronázási misztérium", mely különösen alkalmas arra, hogy tiszta szívből született vágyainkra, álmainkra fókuszáljunk, s azokat megteremtsük Nimród mágikus (beavató) erejével. Így aki szeretné életét magasabb minőségbe emelni, aki szeretne sorsa urává - királyává - válni, az koncentráljon ebben a pár napban arra, amire szívből vágyik, s annak adjon energiát gondolatban (vagy tettekben) áldást kérve rá. 
Nagyon nagy teremtő erő van idén a Nimródi szent időszakban, mert most kivételesen a Nap nem egyedül halad el Nimród koronájánál, hanem az erőt és lendületet szimbolizáló Mars bolygóval együttállva! 



HonlapLeiratkozás