Payday Loans

Keresés

A legújabb

MLSZ: Csányi Sándor a leggazdagabb magyar PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló

MLSZ: Csányi Sándor vezeti a leggazdagabb magyarok listáját

Továbbra is Csányi Sándor, az OTP Bank vezére, a Mol alelnöke, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke a leggazdagabb magyar a Napi.hu gazdasági hírportál gondozásában megjelent, „A 100 leggazdagabb” című kiadvány szerint.

Csányi Sándor tavaly újabb 15 milliárddal, 165 milliárd forintra gyarapította vagyonát, így 2011 óta megszakítás nélkül ötödször lett a leggazdagabb magyar – írta a Napi.hu az MTI-nek elküldött közleményében. A Napi.hu az ország legbefolyásosabb embereiről is készített rangsort, Csányi ezen a második helyet foglalja el Orbán Viktor miniszterelnök mögött.

A leggazdagabb magyarok listájának első húsz helyezettje között található a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági vállalkozás tulajdonosa, Leisztinger Tamás (11. hely, 72 milliárd forint), valamint a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa, Révész Bálint (19. hely, 28.6 milliárd forint).

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek, a Puskás Akadémiát működtető alapítvány kuratóriumi elnökének vagyona az idei becslés szerint 8.4 milliárd forintra duzzadt – ez a 86. helyre elegendő.

A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub elnöke, Nyerges Zsolt a 24. helyen áll 26.3 milliárddal, míg a kecskeméti kosárlabdacsapat névadó szponzora, a Duna Aszfalt két tulajdonosa, Szíjj László és Varga Károly a 29–30. helyen 23-23 milliárddal.

 

 

41 hozzászólás
  • hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    2015-05-14 23:40:28
    lina
    Az a gond, hogy nagyon elszaladt a ló. A Jobbik rájött, hogy egy terepen lehet sikeres: az elmúlt 25 év jog- és erkölcstipró politikai-gazdasági gyakorlata ostorozásával, aminek az ékes bizonyítékai a sehonnai milliárdosok. Ha kér valamit Vona az aranyhaltól, az az lett volna, hogy a fideszes vezérekre boruljon rá valami igazi gyurcsányszerű kulimász, olyan lemoshatatlan szarszagú dolog. 
    Úgy nézem, kérhet valami mást, mert ezek a fiúkák ezt aranyhal nélkül is nagy átéléssel magukra kenték. 
    És itt kanyarodnék vissza ahhoz, amit a sok hónappal ez előtt (nem csak én, nem csak én!) megmondtam, hogy nagyon nagy lesz az ára a felcsúti NBI-es klubnak és a stadionnak. Mert ezek mutatják meg, hogy OV számára nincs olyan út, hogy oké, ezek a srácok elszálltak, de én továbbra is állok a realitás és az erkölcsi tisztaság talaján. Ott a tárgyi bizonyíték, hogy a kiút a mostani bajából erre nem vezethet. 
    Azért sajnálom, mert egy mai hozzászólóval értek egyet (nem itteni), az összeomlás nem jött még el. Majd ha megbukik Orbán, akkor jön el. 
    Nem kell félistennek meg tévedhetetlennek lenni a miniszterelnöknek, de nyugodtan ki lehetne rugdalni embereket akármilyen magas pozícióból, aznap, hogy kiderülnek róla a szarságok. Hadd jöjjön a fiatal rátermettebb, következő, és ő már talán azt látja, hogy a felfelé út rámehet a lopásra, bunkóskodásra. 
    (Szóval ezt a rendszert én így vezetném, hacsak nem tudnának rólam túl sokat a "harcostársak"...)
  • santhera
    2015-05-14 23:25:59
    Nagyszerű, hogy Csányi, a BMLSZ vezetője, illetve Mészaros Lőrinc, Orbán spanja ismét gyarapította vagyonát! Ennyi pénzt még összelopni sem egyszerű, nem semmi. Tudom, irigy vagyok :S
  • lina1234568
    2015-05-14 23:16:57
    hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    :)
  • lina1234568
    2015-05-14 23:15:04
    vanhalen, a sportot nehéz kettéválasztani/szétválasztani a pénztől. A mi sportvezetőink a sportot a hasznuk növelésére használják, maga a sport a legkevésbé érdekli őket. Ez az a közeg, ahol kapcsolatokat lehet kiépíteni, mondhatni: zsírosbödönöket szerezni. Nem véletlen, hogy most a fideszes politikusok egymásután nyúlják le a sportvezetői beosztásokat, Deutsch például többen is érintett..
    És a háttérben folyik a mocskos munka, a tarsolyok megbeszélik a csányikkal hogy nekik mi lenne a jó, és meg is oldják. Mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hogy Pintér hogyan lett szövetségi kapitány..
    A paraolimpikonok az elnök szerint nem mindig jutnak hozzá egy pár virslihez, vagy egy párizsis zsemléhez.
    Majd kiderül, hogy 17 millát vett fel a sikeres szereplést követően.
    Aztán kiderül, hogy 3 milliót vett el a devizaadóssága törlesztésére.
    Aztán kiderül, hogy a kocsit, amit használt, a saját cégétől bérelte. Amikor ellopták, felvett 3 milliót fájdalomdíjként, de a kocsi csak a felét érte.
    Aztán kiderült, hogy 10 millióért vett kocsit a mozgássérültekre adományozott pénzekből.
    Még nem derült ki...hogy Deutsch mennyit vett fel, alelnökként, amikor az elnök 17-et felvett.
    nem folytatom, elmegyek hányni.
  • hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    2015-05-14 23:14:26
    lina
    Ezek az emberek nem a saját fizikai fogyasztásuk bűvöletében élnek, habár néha az is jól jön nekik nyilván. 
    A hatalom kisminkelt változata az a duma, hogy "embereknek adok megélhetést" meg a milliárdos sláger: "szeretnék valamit visszaadni, mert én sokat kaptam".
    Az én gyomorsavam elég erős, de ezek a dumák mindig meg akarják bennem fordítani a perisztaltikát. 
    Persze nincs bajom a vagyonosokkal, csak hát magyar milliárdosok nem teremnek a versenyszférában. Ők a privatizáció, tehát az alvilág, az olajszőkítés, tehát az alvilág, a politikai kegyeltség, tehát az alvilág, esetleg a média aljas célokra való felhasználása, tehát valami az alvilágnál is rosszabb eredményeként lettek milliárdosok. 
    Tarsolyt joggal mocskoljuk. De ők nem.
  • hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    2015-05-14 23:09:22
    lempilampi
    Az a gond, hogy hiába van igazad (persze nem hiába, igazából, csak nem vevő rá a tömeg), ugyanis egy olyan "civilizáció" adja a zsinórmértéket a bolygó befolyásolható többségének, mint Amerika, ahol simán összehozták a kettőt: gazdagság, kereszténység. 
    Ráadásul ők a fundamentalisták, a szó szerint értelmezők.
  • egyafrikaibongoantilopbalhereje
    2015-05-14 23:08:14
    Költse gyógyszerre.
  • vanhalen
    2015-05-14 22:58:51
    És ez hír?A hír az lenne,ha valamelyik aluljáróban tarhálna nap mint nap.Egyébként ki a fauszomat érdekli ez a sportoldalon?
  • Pécs III.
    2015-05-14 22:39:14
    Milyen egy tehetséges ember... mennyi mindenhez ért. Bankvezér, sportvezető, stb és mindezt 110%-os odafigyeléssel.
  • lempilampi
    2015-05-14 22:35:07
    A hamis vallásokra jellemző lehet a harácsolás, de az igazi keresztény emberre nem.
  • lina1234568
    2015-05-14 22:32:04
    lempilampi, mondjuk a papokra ez nem áll, a cölibátus is azért létezik, hogy a papi vagyon ne osztódjon, hanem gyarapodjon.De más vallásokra is jellemző a harácsolás, nem akarok egyet kiemelni közölük.
    Csányi azért teheti mindezt, mert támogatják mindenben az illetékes elvtársak, gondolom, nem egészen önzetlenül.
  • lempilampi
    2015-05-14 22:29:19
    Az anyagi javak mértéktelen harácsolása ne legyen az ember pozitív értékmérője, mert az nem egyeztethető össze egy keresztény ember magatartásával. Jó lenne ha nem a felhalmozott vagyon alapján értékelnénk embertársainkat, hanem az emberiségért tett humánus cselekedetei alapján. Jézus követői sem voltak harácsolók.
  • lina1234568
    2015-05-14 22:07:11
    És ez az "ember" szemrebbenés nélkül feláldozta a magyar labdarúgást, amikor a másik harácsoló, Tarsoly megkérte, vigye el Pintért, mert ő meg akar tőle szabadulni..A két pénz(éhes)ember megegyezett, nem számított, hogy Csányi tudta, Pintér alkalmatlan..
  • lina1234568
    2015-05-14 22:00:24
    De nem elég neki az a mérhetetlen vagyon. (Váci Mihály erről írhatta a Nem elég c. versét)D.
    12 milliárdot kapott állattartásra az állam bácsitól, a neve: Orbán Viktor.
    Nem tudom, hogy valaki meg tud-e enni naponta 3 km. kolbászt, meg meg tud-e inni rá 100 liter sört..
    Minek kell egy "embernek" ekkora vagyon, és ha már összetarhálta, miért nem elég ez neki..
    Lehet, hogy bennem van a hiba, de fel nem foghatom..
    Aztán meg tönkreteszi a természetet, a vadállományt, mert megmérgezte a területet..Legelhetett volna Ő is ott egy keveset a barátaival a mérgezett fűből.
  • hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    2015-05-14 19:03:09
    emzol
    Mert fosnak, hogy megutálják őket. A fideszeseknek is lehetett volna annyi esze, hogy ha már választásból élnek, akkor eljátszák ennek a szerencsétlen közvéleménynek, hogy ők bizony most is a hetediken laknak, és maximum pörköltszaft-tunkoláson, meg hideg krumplifőzelék-nasin kaphatja őket az oknyomozó szakember :)
  • hagyomanyos_erlelesu_asvanyviz
    2015-05-14 18:59:26
    Nem kéne elfelejtkezni a fideszezőknek, hogy a most felkapott gazdagok nincsenek egyedül. Persze, lehet hisztizni, hogy ez nem demokrácia, meg hogy egy olyanban ez mind a börtönben lenne, a jelenkori kormányzat összes szereplőjével együtt, mert a kis pojáca, aki itt hisztizik a Fidesz ellen, a saját szemében a gerendát sem leli, de bizony ezek a nevek az én demokráciában most éppen az új börtönöket építenék maguknak, mert a meglévőkben már nem lenne hely az elmúlt 60 év (bizony, még megvannak!) összes mocskos surmó kommunista, meg szadeszos gazemberei miatt. 
    De hát szerintem ne mondjunk semmit, mert azért csinálhatta meg mind, amit akart, mert a magyar nép sajnos halálra ítélte magát. Ugyanis van más nép is a bolygón, amelyik lusta és buta is egyszerre, pl. a négerek, de ők legalább nem gyávák. Ez a három sajnos = vágóhíd! A börtöntöltelék immorális véglények az egyetlen tulajdonságukkal, ami előre viszi őket (gátlástalanság), az evolúció/teremtés koronáinak hiszik magukat, és még büszkék is a lopott szajréjukra. 
    Még egyszer mondom: annyiban igazuk van, hogy a fennálló szabályokat nem szegte meg egyik sem, amelyik nem bűnhődött, mert bizony a populációnak nem volt komoly ellenvetése. (A puffogás nem az.)
  • emzol
    2015-05-14 14:12:35
    Csak csóró Bige az MSZP péntárába fordította vissza a pénze egy részét és nem a sportba.
  • emzol
    2015-05-14 14:10:48
    mm15! Második az a Bige László, aki Medgyessy haverja.
  • nincsfoci
    2015-05-14 14:07:10
    DVTK,Nyíregyháza.
    Csapat meg sehol.LOL
  • emzol
    2015-05-14 14:03:35
    MSZP-s milliárdos miért nem támogatsemilyen sportot?
LAST_UPDATED2