Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló - III. 19. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."
AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ IMAEST INDULT

Igazsággal a törvényes Rendünkért

Ezúttal nem csak a szűkebb "közegemhez" a "nemzeti" oldalhoz szeretnék szólni, hanem mindenkihez, aki valóban meg szeretné érteni, amit mondok! Vagyis az EMBEREKHEZ, a békére vágyó EMBERISÉGHEZ! Függetlenül attól, beszélnek-e magyarul, és függetlenül attól, milyen a bőrüknek színe, vagy hol élnek a világban. 

A világ forrong körülöttünk, mint egy kitörni készülő vulkán. A Föld mesterségesen, gonosz szándékkal megalkotott politikai pólusai - a történelmet megismételve - ismét egymásnak feszülnek. 

Néhány évtizeddel ezelőtt mi magyarok, a "Vörös Unió" tagjaként a Nyugattal néztünk farkasszemet, most a "Kék Unió" tagjaként a Kelettel. Ahogyan a múltban is, úgy a nem várt jövőben is, csak az "ágyútöltelék" szerepét szánták/szánják nekünk! Erre az elmúlt évtized eseményei, így a Dél- Szláv háború, és a jelen Ukrán konfliktus eseményei adják a bizonyosságot. Mindkét esetben nagy előszeretettel küldték/küldik a MAGYART az első sorba harcolni, hagy pusztuljon. A Kárpát-hazát nem másnak tekintik, mint ütköző zónának. 
Jól van-e ez így?! 

Nekünk, a Föld Szívcsakrájának őrzőinek, nincs-e annál több feladatunk, mint a "merjünk kicsik lenni", vagyis a belénk táplált hamis hit elfogadása? 

De igenis van! Mégpedig az emberiség sorsa iránt érzett, genetikailag belénk kódolt felelősségünk! 
Nekünk, itt a Kárpát-haza közepén a világ sorsáért KELL(!) (ha tetszik, ha nem) helyt állnunk! 
Hogyan tehetjük ezt meg? Úgy, hogy függetlenné válunk! Függetlennek lenni Kelettől és Nyugattól, de ugyanakkor együtt működni Kelettel és Nyugattal! 

Az EMBERISÉG sorsa múlhatk azon, hogy ezt meg tudjuk valósítani! 
Ezen múlik, hogy el tudjuk-e érni, itt a Kárpát-haza közepén azt a semleges, egyensúlyi állapotot, ahová tud csatlakozni az egykori (és hitem szerint leendő) Szent- Korona Országainak többsége - ezzel megalkotva egy megkerülhetetlen politikai és gazdasági erőt -, vagy az EGÉSZ VILÁG elpusztul. 

Tudom, ezek nagy szavaknak tűnnek. Sokan meg is mosolyogják. Mégis arra kérem Őket, Önöket gondolják át, van-e más esélyünk, mint megteremteni a Béke-szigetét itt, Kárpát-honban, példát mutatva és együtt működve a többi itt élő néppel?! 

A Béke-szigetét, ahová szívesen csatlakoznának más nemzetetek, csak lenne már nekik végre hová! Ők szívesen lennének a Föld Egyetlen Szakrális (beavató) Korona oltalma alatt, ha a tulajdonosai, illetve a jogosultjai - mi Magyarok - megteremtenénk a lehetőségét. 
Ébredjünk hát fel és tegyük a dolgunkat, hiszen Ránk vár az egész világ! 

Az ezoterikus körökben oly annyira várt ESEMÉNY bekövetkezte rajtunk, MAGYAROKON múlik, nem az erkölcsében és moralitásában lepusztult, lepusztított Nyugaton, pláne nem Amerikán, vagy Izraelen! Helyettünk senki nem teszi meg, mert ez a mi feladatunk! 

Az idáig elvezető út lehetősége adott, mégpedig az ősi törvényeink és az igazság útján! A nemzetközileg elismert és jóváhagyott "Minden népnek joga van az önrendelkezésre" érvényre juttatása alapján. 

A jelenlegi rendszert uralók - színre és szagra való tekintet nélkül - nem tudják elérni a semlegességet, pláne, hogy nem is akarják. Egyébként meg évtizedekig elhúzódó jogi esemény lenne a kilépési procedúra az EU-ból, vagy a NATO-ból. Erre nincs idő! Ezt nekünk MOST kell megoldani! 

Hogyan valósíthatjuk mindezt meg? Egy napon, egy időben, egy akarattal, egy céllal! A Béke a törvényesség és az Igazság napján! 

Április 16-án eljön a mi időnk, az Emberiség ideje, az Igazság Napja!
Valósítsd meg ekkor mindazt, amit elképzeltél! Ne csak álmodozz róla, hanem cselekedj! Józan belátásod és hited szerint. 
Nem leszel egyedül!

Nem kell hozzá semmilyen olyan "eszköz", amiből az ellennek ne lenne sokkal több, és jobb, ráadásul hivatásszerűen használni is tudja. Nem! Csak a Rend-re, a Nyugalom-ra és a Békére van szükség, amit rajtad kívül más nem képviselhet! 

Mindezek felett nekünk egy dologra van még szükségünk, illetve háromra: Az Igazságra, a Törvényre (melyet a szívünkben hordozunk) és az Isten segedelmére. 

Nem hiszem, hanem TUDOM(!), hogy minden a rendelkezésünkre áll, csak bízni kell magunkban, és hinni az ÉGIEK segítő akaratában! 

Gyere el a Bíróságnak nevezett intézmény épületébe (2015. 04. 16-án, csütörtökön 8 óra 30-ra, Budapest., V. Markó utca 25.), vagy állj sort egy bank előtt meghatározott céllal, vagy állj meg, ahol csak akarsz, autóval, vagy anélkül, vagy tedd azt, amit jónak látsz. Egy a lényeg, a "hatalom" érezze a törődést, és az üzenetet, hogy képes a MAGYAR, egy CÉL érdekében egy húron pendülni, egy hangszeren - a Béke és az Igazság - hangszerén játszani egy időben, közös szándékkal. 

Fogadd el, és ismerd fel, hogy rajtunk a Világ Szeme! Tőlünk függ az Emberiség sorsa! Rajtunk áll, vagy bukik, gyermekeink, unokáink jövője, életének minősége! 

Rajtad múlik az Igazság és a Béke, a földi élet léte! Rajtad múlik minden, mert Te vagy magyar az, Aki! Te vagy az Alfa és az Omega! Benned van az Út, az Igazság, és az Élet! 

Minden napi imámmal zárom soraim: 
Mennyei Atyám, a Világegyetem ura! Kérlek téged, add meg, hogy gondolataim meghallgattassanak! Add, hogy az emberiség érdekében szavaim messzire szálljanak, és támogatásra találjanak! 

Szívem minden szeretetével és az emberiség iránt érzett felelősségemmel kérem Égi Édesanyánkat és a Mi Urunkat, segítsenek abban, hogy a hangom messzire szálljon, szavaim a szívekig hasson, megértésre találjon! 

A Béke az Igazság és a Szeretet nevében hívlak egységes cselekedetre MAGYAR! 
Légy része az adott napon a történelemnek! Légy része az Igazságnak! Légy része az egymás, az EMBERISÉG iránt érzett felelősségnek és Szeretetnek, a cselekvő akaratnak!

Nincs más út, mint a sorsod felvállalása MAGYAR! Teheted ezt büszkén, lényedet felvállalva, vagy rabszolgaként elbukva! Ez a szabad akarat! 

Áldás kísérje lépteinket, szeretet boldogság minden napjainkat! 
Kiskunlacháza, 2015. március 17. 
Orosházi Ferenc

Igazság Napja április 16. keresd a Facebook-on az esemény oldalt 
https://www.facebook.com/events/739468246174413/

Kapcsolódó: 
Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan! Értékrend váltás kell!
Vonalban levők száma 


Az államkötvény a legjobb befektetés

Az államadósság megugrott, ezért ismét a magyar embereknek kell a zsebükbe nyúlni! Varga Mihály miniszter állampapír vásárlásra kéri a magyarokat.

Amikor egy plébános létrehozta az Államadósság-csökkentő Alapot, nem sokkal azután Orbán Viktor Brüsszelben azt mondta, hogy oda majd minden magyar befizeti egyhavi jövedelmét. Azok a magyarok főleg ugyebár, akik nem egyik hónapról a másikra, hanem egyik napról a másikra élnek... Hatalmas volt itthon a felzúdulás, a végrehajtás elmaradt. De elmaradt a hatalom általi befizetés is. Maga Orbán Viktor se nyúlt a zsebébe.

Az egykulcsos adóval a hatalom és egyre népesebb holdudvara (elképesztő létszámú államtitkár és államtitkár-helyettes van már, elképesztő fizetésekkel) vajon mennyiért vásárolt magyar államkötvényt? Az Államadósság-csökkentő Alap egy csődtömeg lett, fel kellene számolni, mert a fenntartási költségei már az adófizetőket terheli. És bizony a kis jövedelműek pótolják ki a hatalom miatt kieső adóbevételt a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával.
Mivel az egyenlő közteherviselés nem valósul meg, ezért egyre nagyobb bajban leszünk, Ukrajnához, Görögországhoz, Olaszországhoz hasonlóan. A maffiózókat áfabefizetésekre, az offshore lovagokat a pénzünk adóparadicsomokból történő hazahozatalára fel kell szólítani, és a Haza fényre derül.

Emlékeztető: "Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt - állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek." (Részlet Morvay Péter: Magyarország elrablása - Offshore számlákon az államadósság duplája című írásából) Következmény?!
SVPSZ

Kapcsolódó:
Varga Mihály: az állampapír a legbiztonságosabb megtakarítás
Varga Mihály megmondta, hogyan lehet kikerülni a brókercégeket
Egy kis nyírségi bt. egy hónap alatt öt uniós pénzből finanszírozott felnőttképzési megbízást szedett össze több mint 100 millió forint értékben
Oda se figyeltünk, és a Fidesz meg is oldotta az ügynökkérdést
Orbánék megtrollkodták március 15-ét: kitüntettek egy Windisch-Graetzt, és a brókerbotrány kellős közepén Szász Károlyt
Amíg a fideszrajongók hada nem ébred fel, marad az aljas nemzetellenes kormányzás!


Az Igazság Napja április 16
Esemény oldala: https://www.facebook.com/events/739468246174413/


Cégek százai kapcsolhatók a bukott brókercégekhez
Fekete Emese - 2015. MÁRCIUS 18. 16:09

Nagyobb lehet a brókerbotrány háttérbázisa, mint amekkorának első ránézésre látszik. Legalábbis erről tanúskodik az a tény, hogy az érintett cégek tulajdonosainak és vezetőinek több száz egyéb cégben van érdekeltségük - állapította meg a céginformációs szolgáltatást nyújtó Opten Kft.

A Buda-Cash Brókerház, a Hungária Értékpapír Zrt. és a Quaestor nevével fémjelzett cégek kapcsolati hálója még a hazai cégstruktúrához képest is összetett - írta elemzésében az Opten. A cég szerint azért is érdemes az adatok mögé nézni, mert a zártkörű részvénytársaságok tulajdonosait jellemzően nem teszi közzé a cégbíróság, de az Opten adatbázisában ezek a tulajdonosok is fellelhetőek.

"A zárkörű részvénytársaságok a hazai gazdaság meghatározó szereplői, így tulajdonosi hátterük teljes körű ismerete kulcskérdés a cégek kapcsolatrendszerének elemzésekor" - mondja Tóth Tamás, az Opten Kft. ügyvezető igazgatója.

Az elemzésből az derült ki, hogy a Buda-Cash, a Hungária Értékpapír és a Quaestor egymástól független cégcsoportnak tűnik az adatok első körös elemzése után, azonban a vizsgált cégek csoporton belüli kapcsolatrendszere rendkívül összetett. A tulajdonosok és a vezetők általában több cégben is érdekeltek, a cég-cég közötti tulajdoni jogviszonyok a könyvvizsgálói átfedésekkel pedig már igazi csemegét jelenthetnek az elemzők és a nyomozóhatóságok számára is.

Az elemzés készítői ugyanakkor hangsúlyozzák: az, hogy valakit vagy valamely céget feltüntettek, nem jelenti azt, hogy ezen magánszemélyek vagy cégek ténylegesen érintettek lennének bármiféle visszaéléssel, jogellenes cselekménnyel, gyakorlattal vagy mulasztással kapcsolatban. Az adatok összetettsége folytán pedig esetleges elírások, pontatlanságok előfordulhatnak.

TULAJDONOSOK ÉS VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐK

A csoportok közül a Buda-Cash-ügyben érintett cégek kapcsolatrendszere a legkiterjedtebb, az alábbi táblázatban a vizsgált cégek közvetlen tulajdonosai és cégjegyzésre jogosultjai láthatóak. A listában szereplő cégek és magánszemélyek a csoport egy vagy több tagjára bírhattak befolyással az elmúlt 3 év során az Opten adatbázisa szerint.


Forrás: Opten Kft.

VÉGSŐ TULAJDONOSOK

Az összetett cégbirodalomban azonban érdemes a közvetett tulajdonosi láncon kapcsolódó, azaz végső tulajdonosokat is szemügyre venni. A csoportok végső tulajdonosi listáján olyan magánszemélyek is megtalálhatóak, akik nincsenek a közvetlen tulajdonosok között, illetve fellelhetőek külföldi címmel rendelkező magánszemélyek és cégek is.

A kapcsolatrendszert tovább bonyolítja, hogy a végső tulajdonosok összességében 176 egyéb hazai cég felett rendelkeznek közvetett tulajdonjoggal, ezen cégek pedig összesen 33 milliárd éves árbevételt regisztráltak 2013-ban.


Forrás: Opten Kft.

LEÁNYVÁLLALATOK

A leányvállalatok a vizsgált cégek által tulajdonolt egyéb vállalkozásokat jelentik, őket különösen érzékenyen érintheti anyavállalatuk fizetésképtelensége. Az Opten adatai szerint mintegy 55 hatályosan kapcsolható vállalkozás tartozik ebbe a kritikus csoportba, amelyek összesen körülbelül 5 milliárd forint árbevétellel rendelkeznek. A tulajdoni jogviszonyok bonyolultságát jelzik, hogy egyes leányvállalatok megjelennek a cégek tulajdonosainak közvetlen kapcsolati hálójában is.

A Buda-Cash legnagyobb leányvállalatai: az MGU Magyar Gumi Újrahasznosító Kft., a Mobil-Cash Európa Információtechnológiai és Szolgáltató Zrt. és a MIB Europe Biztosítási Alkusz Zrt.

A Quaestor legnagyobb leányvállalatai: az ETO PARK Kft., a Győri ETO FC Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft., a Quaestor Invest Befektető, Vagyonkezelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft., a Quaestio Kommunikációs Kft., a Quaestor-NET Informatikai Kft. és a QuaesTel Telekommunikációs Kft.

TESTVÉRCÉGEK, EGYÉB CSOPORTTAGOK

A testvércégek azok a kapcsolt vállalkozások, amelyeket a csoportok közvetlen tulajdonosai és cégjegyzésre jogosultjai közvetlenül tulajdonolnak vagy irányítanak. A csoporttagok felszámolásai, csődeljárásai ezeket a cégeket közvetve érintik, hiszen várhatóan a hatósági vizsgálatok a tulajdonosi, vezetői körre is kiterjednek, így rajtuk keresztül a fizetési nehézségek és nyomozati eljárások a testvércégekhez is eljuthatnak.

Az Opten szerint nehéz megbecsülni, hogy ez mit jelent a testvércégek életében, nagyban függ attól, hogy mennyire kötődnek a fő tulajdonosokhoz, milyen egyéb külső tulajdonosaik vannak, és azok milyen arányú befolyással rendelkeznek vagy rendelkeztek a cégek felett. Az Opten adatbázisa szerint összesen 157 testvércég kapcsolható vagy volt kapcsolható az elmúlt 3 évben a vizsgált vállalkozásokhoz, melyek összesen 26 milliárd forint éves árbevétellel rendelkeznek. Az összetett kapcsolatrendszernek köszönhetően a testvércégek sokszor leányvállalatok vagy éppen tulajdonosok is egyben. A 10 legmagasabb árbevételű testvércég a következő:


Forrás: Opten Kft.

KÖNYVVIZSGÁLÓI KAPCSOLATOK

Az elemzés a könyvvizsgálókra is kitér, hiszen a brókerbotrány jellegzetességéből fakadóan az érintett cégek auditorai is a hatósági vizsgálatok tárgyát képezhetik. A vizsgálat tehát elképzelhetően kiterjedhet az érintett könyvvizsgálók egyéb könyvvizsgált cégeire is. Ugyanakkor az Opten szakértői is hangsúlyozzák, hogy abból a tényből, hogy két cégnek ugyanaz a könyvvizsgálója, nem következik az, hogy pénzügyi vagy jogi kapcsolatban vannak.

A három cégcsoport az elmúlt 2 évben a következő könyvvizsgálókat alkalmazta: Gyimesi Katalin, Forgács Gabriella, Karácsondi Mária és dr. Rocskai János. A vizsgált könyvvizsgálók összesen 139 cég könyvvizsgálatát végezték az elmúlt években, mely cégek közel 114 milliárd forint árbevételt értek el egy év alatt.

FELSZÁMOLÁS ALATT ÁLLÓ PÉNZINTÉZETEK ÜGYFELEI

Sajnálatos módon a Buda-Cash-csoporthoz tartozó pénzintézeteknél számos magánszemély, önkormányzat és vállalkozás vezette a számláját. Ők lehetnek a brókerbotrány legnagyobb vesztesei. Az, hogy mennyit veszíthetnek, cégenként nagyon eltérő lehet, nagyban függ attól, hogy a teljes pénzeszközállományukat az érintett pénzintézeteknél vezették-e, de függ a felszámolási és büntetőjogi eljárások eredményétől is. Mindenesetre több mint 6000 működő vállalkozás vezette folyószámláját az érintett pénzintézetekben.

A mostani felszámolási és csődeljárásoknak minden bizonnyal komoly, hosszú távú negatív következményei lesznek. A legintenzívebb hatás az érintett cégek mikrokörnyezetében lehet. A közvetlen veszteségeken túl a hatósági vizsgálatok is komoly adminisztrációs terhet jelentenek majd, ráadásul felszámolási hullám indulhat a tulajdonosi láncon keresztül, ami már a kapcsolt vállalkozások beszállítóit is kellemetlenül érintheti. A brókerbotrányok makrogazdasági hatása is negatív: rontja a befektetői bizalmat, a beruházási hajlandóságot és végső soron az ország versenyképességét.

Kapcsolódó:
"Csányi Sándor az ország első számú uzsorása" - mondta Lázár János


Üzleti ügyben tárgyalt Mórahalmon Izrael nagykövete
2015.03.12. 19:20

Mórahalom, Szeged - Komolyan szóba került annak a lehetősége, hogy lenne olyan izraeli vállalkozó, aki érdeklődik a homokhátsági régió iránt.

Egy jövőbeli üzleti együttműködés megbeszélése céljából Mórahalomra látogatott csütörtökön Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete.

- Komolyan szóba került annak a lehetősége, hogy lenne olyan izraeli vállalkozó, aki érdeklődik a homokhátsági régió iránt, elsősorban öntözéses technikák telepítésében. Azt az ígéretet tettem Nógrádi Zoltán polgármester úrnak, hogy az említett üzletember fel fogja őt keresni egy tárgyalás céljából, és nemcsak őt, hanem az SZTE Hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karát is - mondta Ilan Mor, aki Szegeden, a Hunguest Hotel Forrásban tartott csütörtökön sajtótájékoztatót.

Fotó: Frank Yvette (galéria)
Ilan Mor izraeli nagykövet a Radnóti Miklós Gimnáziumba látogatott

A nagykövet szerint bemutató farmot kellene létrehozni Hódmezővásárhely környékén, ahol az Izraelből behozható mezőgazdasági technológiákat szemléltetnék. A diplomata előadást tartott a szegedi Radnóti-gimnáziumban, igyekezett olyan szempontból bemutatni Izraelt, ahogyan kevésbé ismert a diákok számára. Találkozott az orvosi egyetemen tanuló izraeli diákok egy csoportjával és a kar dékánjával. A sajtóesemény után a Rotary Clubbal tartottak találkozót. Ilan Mor azt is hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy a nem zsidó vallásúak felé nyissanak a zsidók, például meghívják az embereket a péntek esti szertartásokra. Így csökkenhetnek az előítéletek, amelyek az antiszemitizmus gyökerét képezik.


Amerikai segítség elutasítva!

Irakba mennének a magyar a katonák amerikai behívás alapján. Az iraki kormány közölte, hogy nem kér Amerikai segítségéből. A helyi katonaság megoldja az Iszlám Állam kiszorítását iráni légi támogatással. Kerry amerikai külügyminiszter találkozni szeretne a szíriai helyzet megoldása érdekében (a helyzetet Amerika idézte elő!), de Assad szír elnök nem akar találkozni. Vagyis Szíria sem kér az amerikai segítségből, mert pont elegük van belőle...

Kerry hajlandó lenne találkozni Aszad elnökkel
Az USA sürgeti Aszadot, komolyan tárgyaljon a politikai átmenetről a négy éve tartó polgárháború beszüntetése céljából.

John Kerry amerikai külügyminiszter egy vasárnapi interjúban kijelentette, hogy hajlandó lenne találkozni és tárgyalni Bassár el-Aszad szíriai elnökkel az arab országot sújtó erőszak megfékezése érdekében -hirado.hu.

Mit lehet erre mondani? Éppen ideje lenne! Szíria jelentős olajbázisokkal rendelkezik. Az ország bombázását Oroszország megvétózta az ENSZ Biztonsági Tanácsában. Ezért aztán megalakult a "szír ellenzék", vagyis gyilkoló gépeket vetettek be a szárazföldi győzelem érdekében. Ez lett az Iszlám Állam bölcsője...

Miután Szíria már csaknem romokban van, és élhetetlenné tették az országot, megkezdődhetnek a tárgyalások. Bassár el-Aszad elnököt szereti a szír nép, amire azért illett volna korábban odafigyelni. Szíriából a lakosság menekül a harcok elől, mert nincs élhető élet. Közülük elég sokan jutnak el egészen Magyarországig.

Az Arab tavasz elég durvára sikerült. Líbiában is tombol az Iszlám Állam, és a Nigériában működő Boka Haram terrorszervezet is felesküdött már rájuk. Afrikában is birtokon belül vannak most már. A magyar külügy Dél felé, vagyis Afrika felé készül nyitni. A terrorszervezeteken kívül polgárháborúk is sújtják a földrészt, és nagyon rossz közállapotok vannak, nagy a bűnözés Dél-Afrikában. A Keleti nyitás nem igazán jött össze, a fő közreműködő a Questor brókercég lett volna. Kiss Szilárd pedig már előzetesben van, akiről bővebben ITT !

Irakban az iraki hadsereg megkezdte az Iszlám Állam kiszorítását Tikritből, iráni légi támogatással. Amerika segítségéből nem kérnek! Úgy néz ki, ha nem vernek éket az emberek közé, akkor összefognak! Miután Moszult is sikerül majd elfoglalnia az iraki hadseregnek, még az is elképzelhető, hogy lesz végre Irakban élhető élet... A magyar katonák Irak északi részére kellene, hogy menjenek, vagyis Moszul környékére, ahol a Molnak érdekeltségei vannak. De van Mol érdekeltség jócskán Szíriában (a régi selyemút, Palmira környékén) is, ahonnan 2012-ben a polgárháború miatt el kellett hagyniuk az országot.

Békéscsaba, 2015. március 16.
Anton

Emlékeztető: "A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak." (Edmund Burke)
sokkaljobb.hu

Kapcsolódó:
Szijjártó így küldené hadba katonáinkat
Megszületett a cionista Iszlám Állam ellensége
Syrian air defenses bring down US surveillance drone - reports


A szíriai arab légvédelem egy "amerikai" megfigyelő drónt lőtt ki tegnap este Latakia tartományban
Szíria válasza ezáltal világos az Amerikai Egyesült Államoknak: "Hajlandóak vagyunk tárgyalni, de a saját feltételeink szerint, a fegyver meg amivel rendelkezünk, az felül múlja a képzeleteteket, és Szíria tud még bőven meglepetéseket okozni, amikor azt megfelelőnek tartja!"


Az ISIS jobban tudja a történelmünket, mint a magyar átlag - Elpusztították Nimród városát
2015. március 17. 08:44 PressTV - Hunhír.info

Miután megsemmisítették a közel-keleti kultúra legszebb és legősibb emlékeit, nekiestek a keresztény értékeknek is. Már a múlt héten érkeztek hírek Moszulból, hogy a terroristák leromboltak egy templomot.


Az Iszlám Állam sajtósai hétfőn rakták ki a híreket igazoló felvételeket. A képek tanúsága szerint a templomot mégsem rombolták le teljesen, "csak" a vallási szimbólumokat és a szobrokat pusztították el. Szent György templomát a 10. században építették. Szent György templomát a 10. században építették.

Az iraki Idegenforgalmi Minisztérium illetékese megerősítette, hogy az ISIS egyformán küzd az ember, a kultúra és a történelem ellen. Nimród városának elpusztítása pedig jelzésértékű lehet azok számára is, akik a magyar őstörténelmet a hivatalostól eltérően értékelik. Qassem Taher Al-Soudani szóvivő ismételten arra figyelmeztetett, hogy a világ meghatározó kulturális öröksége veszélyben forog. A terrorkalifátus kíméletlenül pusztítja síiták, szunniták, kurdok, a keresztények és az izadi kurdok szent helyeit, történelmi emlékeit. Lassan a Közel-Keleten tényleg csak ősi zsidó leletek maradnak...


Ez a lényege Mózes törvényeinek, a zsidó"keresztény" "kultúrának"! 
Mindenkit átverni mások tudását ellopni, a népet terrorizálni!


Nagy nyilvános bejelentések és hírek világossá teszik, hogy a kazár uralom véget ért
3/17/2015 ujvilagtudat.blog

Most már nem lehet kétséges, hogy a globális kazár bűnöző szindikátust a fehér kalaposok leszerelték az Egyesült Államokban és Európában, együtt a BRICS szövetségeseikkel. Ez sok rendkívüli eseményből látható, melyek a nyilvánosság előtt és titokban mentek végbe.


Talán a legnagyobb és legnehezebben tagadható jel, hogy valami megváltozott a brit kormány azon döntését illetően, hogy csatlakoznak a Kína által kezdeményezett Ázsiai Infrastruktúra Befektetési Bankhoz, mint alapító tag. Ez azt jelenti, hogy a brit és a City of London pénzügyi kerület szakított az amerikai oligarchákkal, akik a Federal Reserve Board-ot, az IMF-et és a Világbankot tulajdonolják. A másik dolog az, hogy kezdve március 20-ával a brit nemesfém bankok átengedik az irányítást a napi arany ár fölött a szabályozó hatóságoknak, megnyitva az utat az arany piac BRICS általi ellenőrzése előtt. Ez azt jelenti, hogy London, Szingapúr és Hongkong pénzügyi piacai az új pénzügyi rendszer felé haladnak. Ezzel csak a világ két legnagyobb pénzügyi piacát, a tokióit és New York-it hagyják kazár ellenőrzés alatt. Ahogy az alábbi cikkebn olvasható, Tokió is azon van, hogy ettől megszabaduljon.
theguardian.com (hungarian.cri.cn)

A németek is nyíltan szakítottak a NATO-val és az Egyesült Államokkal Ukrajnával kapcsolatban. Emellett nyilvános bejelentések voltak a múlt héten, hogy az IMF pénzt ad Ukrajnának, hogy kifizethessék a gázszámlákat Oroszországnak. Ezek azonban a kínaiak, nem pedig a New York-i és washongtoni bűnözők, akik a pénzt adják, a japán katonai hírszerzés szerint. Ez azt jelenti, hogy a francia és a frankfurti székhelyű német pénzügyi oligarchák is szakítottak a New York-i és washingtoni székhelyű kazár maffiózókkal. Más szóval, Európa csatlakozott a BRICS-hez.

Egy másik, talán ugyanilyen nagy változás volt Ferenc Pápa bejelentése a múlt héten, hogy lesz egy nagy jubileumi év december 8-ával kezdődően. A jubileumot az "irgalmasságnak szentelik", Ferenc Pápa szerint.
latino.foxnews.com (hu.radiovaticana.va)

Úgy tűnik, hogy ez egy kérés a hétköznapi emberek megbocsátásáért arra az esetre, amikor megtudják, hogy mekkora bűncselekményeket követett el ellenük a kazár összeesküvés. A Vatikán P2 szabadkőműves páholy forrásai szerint azonban ez a jubileum érinteni fogja a tartozások elengedését, és az ebül szerzett vagyonok újraelosztását is világszerte.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy múlt pénteken 13-án a Vatikán dokumentumokat tett közzé, melyeket már 700 éve eltitkoltak, melyek azt mutatják, hogy a Templomos Lovagok ártatlanok voltak. Péntek 13-át azóta tartották szerencsétlen napnak, hogy IV. Fülöp király és V. Kelemen Pápa elrendelte több száz Templomos elfogását és bebörtönzését 1307 október 13-án, pénteken.

Továbbá volt egy nagy esemény, Vlagyimir Putyin 10 napos eltűnése, ami ezen hírlevél megjelenése napján ért véget. Az eltűnése egybeesett két különböző forrás által ellene felhozott állítással. Az első az Egyesült Államok Védelmi Hírszerző Ügynökségének azon bizonyítéka volt, mely azt mutatta, hogy az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu orosz kém volt. Ez azt jelentené, hogy a 311 szökőár és nukleáris terrorista Netanjahu felettese Putyin volt. Ez alátámasztaná az Alexander Romanov illuminátus nagymester általi állításokat, hogy Putyin állt 311 mögött. Az oroszokat arra kérték, hogy válaszoljanak ezekre a vádakra, és erre azt mondták, hogy válaszolni fognak a San Francisco-i konzulátusukon keresztül. Kíváncsian várjuk a választ. Mindenesetre e sorok írója, mint oly sok ember a világon, megkönnyebbülve látta, hogy Putyin még mindig velünk van. Ez csupán spekuláció, de sejthető, hogy Putyin vizsgálat alá került a 311 vádakkal kapcsolatban, és bebizonyosodott, hogy árt atlan.

Az Egyesült Államokban eközben az összeesküvés eltávolítása továbbra is gyors ütemben halad. Míg az amerikai vállalati média Hillary Clinton "otthoni e-mail" történetén hárfázik, vagy valami hasonló triviális dolgon, ehelyett az igazság az, hogy vizsgálat folyik ellene tömeggyilkosság miatt. Kiderült, hogy Clinton testvére arany bányászati engedélyt kapott Haitin közvetlenül azután, hogy az országot egy földrengés és szökőár sújtotta, mely több mint 220 ezer embert ölt meg.
mining.com

Paul Laine a Pentagon hírszerzésétől korábban elmondta e sorok írójának, hogy a Haiti földrengést és szökőárt a tengerfenéken elhelyezett nukleáris fegyverek váltották ki. Tehát most megvan a támadás indítéka: zsarolás a bányászati engedélyért. Ez az a fajta bűnözői gondolkodás, amely Washington D.C. pöcegödrét működteti.

A bűnöző elmékről szólva, vádiratot nyújtottak be John Menendez amerikai szenátor ellen, melynek valódi célja az, hogy bűntársát, Jeb Busht börtönbe juttassák, Pentagon források szerint. A Bushok ijedten futnak, és elkezdtek úgy énekelni, mint a kanárik, az Amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség szerint. Alapvetően azt mondják, hogy "rosszak voltunk, de lehetett volna sokkal rosszabb is, ha Al Gore-t választották volna meg 2000-ben." Szerintük a cionista terv abban az időben az volt, hogy Gore lett volna az elnök Joe Liebermann szenátorral, aki alelnök lett volna. 911 után Gore-t meggyilkolták volna, és Liebermann lett volna az elnök, és John McCain az alelnök. Ez a csoport aztán Iránra fogott volna mindent, és háborút indított volna ellenük, ami egy Oroszországgal történő nukleáris háborúvá eszkalálódott volna, melyet úgy manipuláltak volna, hogy az Egyesült Államok veszítsen. Más szóval az, hogy az ifjabb Bush ellopta a választást és náci rezsimet telepített az Egyesült Á llamokban, a kisebbik rossz volt, a cionácik náci frakciója szerint.

Mindenesetre a 47 szenátort, akik Sheldon Adelson szerencsejáték főnöknek dolgoznak, aki mindig is szószólója volt az Irán elleni háborúnak, hazaárulás miatt vizsgálják, Pentagon források szerint.

A Pentagon szintén megjelentetett különböző híroldalakon olyan információkat, mely szerint Benjamin Netanjahu régóta magas rangú vezetője az Irán elleni háborút szorgalmazó frakciónak. Egy 1990-es felvételen az akkori tervéről beszélt:

"Ha elkapnak bennünket, le fognak cserélni olyan személyekkel, akik ugyanazt a ruhát viselik. Tehát nem számít, hogy mit csinálsz. Amerika az arany tehén, és szárazra fogjuk szívni, fel fogjuk vágni, és apró darabonként fogjuk eladni, amíg nem marad semmi, csak a világ legnagyobb jóléti állama, amelyet mi fogunk létrehozni és irányítani. Miért? Mert ez az istenek akarata, és Amerika elég nagy ahhoz, hogy elviselje a csapásokat és túlélje, így megtehetjük újra és újra. Ez az, amit azokkal az országokkal teszünk, melyeket utálunk, nagyon lassan elpusztítjuk őket, és elérjük, hogy a népeik szenvedjenek, mert megtagadják, hogy a rabszolgáink legyenek."

Netanjahunak és bűnöző társainak meg kell érteniük, hogy a dagály megfordult, s a végzetük immár elkerülhetetlen. A Zsidóknak lesz egy esélyük, hogy levessék magukról a cionáci gengszter hűbérurakat az izraeli parlamenti választások során kedden. Ez véget vetne a sátánimádó hikszoszi (kazár) szörnyek okozta Zsidó rabszolgaságnak.

Még akkor is, ha úgy döntenek, hogy a bűnöző Netanjahut hatalmon tartják Izraelben, a cionácik napjai meg lesznek számlálva, mert a fő pénzforrásuk el lett vágva. A múlt héten egy pánik sújtotta összeesküvő, aki azt állította, hogy ő képviseli a "Bretton Woods megállapodást" (vagyis a 2. Világháború utáni pénzügyi összeesküvést) felhívott, hogy elmondja, a szaúd-arábiai alapok zárolásra kerültek. Ez lehet a magyarázat, hogy az amerikai kormány miért most zárja be a nagykövetségeit és konzulátusait Szaúd-Arábiában.
bbc.com

Megfelelő feltevés lehet az, hogy megkezdődött a visszafizetés a kazár szaúdi uralkodók számára a 911-ben és az ál iszlám terror finanszírozásában való részvételük miatt szerte a világon. Abban legalábbis biztosak lehetünk, hogy nagyon komoly kártérítéseket lezsnek kénytelenek fizetni az elkövetett bűneikért. Sokkal valószínűbb, hogy a beteg bűnöző rezsim véget ért.

A cionácik szintén közel állnak ahhoz, hogy elvágják őket Japántól, a másik nagy malacperselyüktől. Múlt péntek 13-án volt egy kirakatper tárgyalás, melyet a Tokiói Legfelsőbb Bíróságon tartottak. A Japán Függetlenségi Párt és tíz másik aktivista csoport képviselői 300 oldalnyi részletes bizonyítékot mutattak be a bíróságnak arról, hogy Shinzo Abe csalárd választásokon került hatalomra.

A tíz felperes közül háromnak megengedték, hogy rövid előkészített nyilatkozatokat olvassanak fel. A bíró azonban hirtelen elvágta a harmadik felperest a mondat közepén, és feloszlatta a bíróságot, mely a bírósági folyosón erőszakos zavargásokhoz vezetett, ahol több száz ember várta az ítéletet. Ami igen furcsa volt ezen a tárgyaláson, hogy ahelyett, hogy azonnal elutasították volna az ügyet, ahogy a múltban már megtörtént, a bíró azt mondta, hogy elhalasztja az ítéletet március 19-ére. Miért kellett késleltetni a döntést a március 19-i okkult szuperhold és vérhold időpontjáig? Szintén ez az a nap, amikor a londoni aranybankok átadják az aranypaic irányítását a szabályozó hatóságoknak. Talán tudnak valamit, amit mi nem?

Cigány után most a Duna-partra küldte Vona vezekelni pártja egyik képviselőjét: Kulcsár Gergely a vascipőknek kényszerült virágot vinni
2015. március 18. 15:29 Kuruc.info

A képviselő Facebook-oldalán osztotta meg a megalázó pillanatképet, azzal a megjegyzéssel: "Vona Gábor kérésére a Duna parton jártam"...


Kapcsolódó:
Egy Duna-parton felejtett gazdátlan cipőbe köpött Kulcsár Gergely - a Jobbik-akasztó demokraták eltüntetnék a pártot
Vona: "Vállalhatatlan kijelentései miatt Kötél Jánost arra köteleztem, hogy három napra költözzön a Jobbik cigány származású hajdúszoboszlói elnökéhez"
Izraeli választások - Netanjahu és pártja győzött
Netanjahu: Amíg én vagyok a kormányfő, nem lesz palesztin állam
865 millió hrivnyából fognak erődítményeket építeni
PUTYIN A NYUGATI ELITNEK: VÉGE A JÁTÉKNAK
Nigel Farage - Vegyék ki a megtakarított pénzüket a bankokból, amíg még lehet
Vlagyimir Putyin jól látja a helyzetet!