Payday Loans

Keresés

A legújabb

Csábi jó ember, de nagyon rossz edző...!? PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló

Honvéd: Csábi jó ember, de nagyon rossz edző - Cordella

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója a Nemzeti Sport Online-on reagált Csábi József nyilatkozatára, amelyben a menesztett szakember azt mondta, az olasz vezető rossz irányba tereli a klubot.

Fabio Cordella válaszolt Csábi Józsefnek (Fotó: NS-archív)

 

„MICCOLIT NÁLUNK VÁRJA EGY MEZ” 
Fabio Cordella – megerősítve a vasárnap esti olasz sajtóhíreket – elismerte, hogy változatlanul szívesen foglalkoztatnák a Leccénél szakítás előtt álló rutinos olasz támadót, Fabrizio Miccolit.

„Igen, megerősítem azt, amit már én is régebben mondtam: Fabrizióval remek a kapcsolatunk, barátok vagyunk, tisztában vagyok azzal, hogy mi történik most vele a Leccénél – nyilatkozta Cordella a colpoditaccoweb.it honlapnak. – Ismételni tudom magam: a Bp. Honvédnál várja egy mez Miccolit. Ő viszont még nem rendezte le a függőben lévő dolgait a Leccével, amennyiben ott megoldódott minden, akkor tudunk vele megállapodni. Már többször olvashattunk arról a hírekben, hogy közel állunk hozzá, de ebben a kérdésben neki kell döntenie. Leginkább arról, hogy eljön hozzánk, vagy esetleg visszavonul.”

„Először is, tavaly júniusban találkoztam Csábi Józseffel, aki számomra az első számú választás volt a magyar edzők közül. Ha az lett volna a feladatom, hogy válasszak egy magyar trénert, akkor rá szavaztam volna. Eddig szimpatikus embert ismertem meg benne. Nyáron Hemingway úr nem akart magyar vezetőedzőt szerződtetni, így esett a választás Pietro Vierchowodra" – kezdte Fabio Cordella a Nemzeti Sport Online-nak.

„Másodszor, nem én rúgtam ki Csábit, hanem az eredményei. Pietro távozása után két pontot szereztünk vele. A menesztésről a tulajdonos döntött, de egyetértek vele. Kedvelem Csábit mint embert, de edzőként nem szimpatizálok vele, mivel nem tartom jó trénernek. Ezt eddig soha nem mondtam nyilvánosan, ám mivel most megtámadott, reagálnom kell, és az az igazság, hogy hiába tartom jó embernek, szerintem nagyon rossz edző. A kirúgásáról mégsem én döntöttem" – folytatta a nemzetközi igazgató.

„Hemingway úr elmondta, edzőt akar váltani, de nem akarta visszahívni Vierchowodot, ezért jeleztem neki, hogy Marco Rossit meg tudom kérdezni, visszatérne-e. Rossi nagyon jó edző, és bár követett el hibákat a múltban, kiváló szakember" – zárta Fabio Cordella.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!






  • mantilla
    2015-02-09 13:17:08
    ez a Honvéd már nyomaiban sem emlékeztet még a Komora/Détári féle Honvédra sem!!!!!!
    nem más ez mint olasz pénzmosoda....Fityesztán..Mutyisztán...
  • teisfiambluetooth
    2015-02-09 11:40:00
    Csábi nem bizonyított?
    100%-os teljesítményt hozott szövetségi kapitányként.
    Nemzetközi porondon sikeres szakember.
  • Zagyvapart
    2015-02-09 10:23:57
    Már a kinevezését sem értettem, ebből a rossz,képzetlen, és tehetségtelen magyar edzői karból szerződtetni, amikor van más lehetőségük is, ráadásul épen Csábit, aki soha, sehol nem bizonyított, lejjebb már nem igen van.?!
  • tr
    2015-02-09 09:26:32
    Honvédos körökben olyan feltételezéseket is lehetett hallani, hogy Hemi bácsi már csak az akadémiával (értsd: a TAO pénzekkel) törődik, a nagycsapatba beleszólása se sok van, azt egy az egyben kiadta az olaszoknak, ők üzemeltetik (értsd: pénzt mosnak). 
    Csábit kicsit sajnálom, nyilván tudta ő, hogy mi a helyzet, de hát őshonvédos, meg kell a munka, hát elvállalta. Mindenesetre fél szezon alatt kirakták két csapatból, elég kétes dicsőség.
  • Dzsibuti
    2015-02-09 09:26:24
    Több éve mondom hogy Csábi elsősorban gyenge, tesznye ember és nulla edző. 
    Kinevezték hogy báb legyen ám nem hódolt be. 
    A másik: értsétek meg hogy egy Honvéd szurkoló inkább látna az NB3-ban egy hiteles, magyar Honvédot. Mert ez ami most van ez nem a Kispest Honvéd. Ez egy komikus, torz, olasz managerjáték, romlott áru lerakodó vásár. 
    Szégyen és közröhej egyszerre.
  • Robinagy
    2015-02-09 09:23:56
    percze77!
    Csábi olyan alapanyagból főzött, amilyet kapott!
    Nem az ő hibája hogy ilyen botlábú, senkiházi kerettel kell dolgoznia! Ezekből a világ legjobb edzője sem tudna csapatot csinálni!Téged is taníthatna hegedülni Mága Zoltán, ha tehetségtelen vagy akkor nem fogsz megtanulni!
    Ami Kispesten folyik az egyértelműen Hemi és Cordella hibája! ( A sok vak gyerek leigazolása, és az akadémisták erőltetése)
  • kapalos
    2015-02-09 08:59:46
    jó az nb2 Hemi bának meg a sleppjének.
  • vagasi
    2015-02-09 08:38:08
    solemio
    "Megy a hőzöngés, hogy mi lenne jó, hogy lenne, minek ez a sok külföldi. Ha a magyar gyerekek olyan jók lennének, szerintem ott lennének hétről hétre a kezdőben. De nem jók, és főleg fejben nem jók."
    Pl. Bobál személyében volt jó magyar fiatal játékos a Honvédnál (hogy csak a "legismertebbet említsen) csak ő jó magyar szokás nem kapta meg a lehetőséget.
  • percze77
    2015-02-09 08:25:19
    zolltomi: a tények makacs dolgok ám, pl. munkáltatóként alkalmazol egy munkavállalót, rövid időn belül kiderül, hogy nem ért a szakmához gondolom te is elküldöd, majd a munkavállaló ahelyett, hogy csendben maradna, szép magyar szokás szerint kikéri magának a történteket, majd megszólal a munkáltató aki elmondja, hogy azért küldte el a munkavállalót, mert nem ért a szakmához. Mi ezzel a gond? Csábi gondolkodott volna mielőtt megszólalt, munkásságát az eredmények(vagyis eredménytelenségek) alapján lehet értékelni.
  • percze77
    2015-02-09 08:17:44
    borsod1963: olyan, hogy magyar játékos nincs, max. selejt magyar játékosok, olyan, hogy magyar edző nem létezik, olyan van, hogy bognár, véber, csertői, őket azért ne pozicionáljuk már felül, talán magyar vezetés lehet, hogy van, de azt meg lasszóval kel fogni. Háromból egészből talán egy fél van, ebből nem lesz focicsapat, labdarúgó klub meg végképp nem :))
  • fidesznyikgeci
    2015-02-09 08:05:01
    szabó gyuri nélkül is lenne Kispest,csak egy fidesznyik kell az élére!
  • solemio
    2015-02-09 08:00:26
    borsod1963 - úgy gondolod, hogy ez a jó megoldás? Nem szimaptikus ez a Hemingway, de nélküle már rég lehet valamelyik Blasz csapatban lenne a Honvéd, mert megszünt volna. Megy a hőzöngés, hogy mi lenne jó, hogy lenne, minek ez a sok külföldi. Ha a magyar gyerekek olyan jók lennének, szerintem ott lennének hétről hétre a kezdőben. De nem jók, és főleg fejben nem jók. Hiányzik egy pozitív hozzállás, sokak előtt hamis karrierutak látszódnak, így nincsenek megfelelően felépítve a játékosok, se se cél, se önbizalom, se tudás. Vannak akadémiák hurrá, node hoztak oda megfelelő szakembereket? Ne várd már a csodát olyan 17-21 éves gyerekektől, akiknek a frizurájuk, a tetoválásuk, az esti/hétvégi buli, a kocsi, a menőzés a legfontosabb. Ha valaki komolyan eldnti, hogy labdarúgó akar lenni, és nem hátráltatják a sérülések, mindent meg is tesz, ráadásedzéseket végez, annak meglesz a gyümölcse. Sok helyen már az edzésen is csak lötyögés van, aztán persze éles meccsen is. Vérszegény a kínálat.
  • Red-black fan,Kispest
    2015-02-09 07:39:55
    Csábi lehet,hogy rossz edző,de legalább van gerince ellentétben veled.Pezsgőt bontok azon a napon amikor eltakarodsz végre.
  • borsod1963
    2015-02-09 07:07:23
    A Budapesti Honvéd végnapjait éli. Ki kell rugni minden idegent, Hemigway-l az élen. Magyar játékosokkal, magyar edzővel, magyar vezetéssel kell csapatot építeni, akár Blaszban is, amatőrökkel.
  • Deportivo973
    2015-02-09 05:32:16
    Csábi gyenge edző, de a Cordella sem jobb vezető. 
    De jönnek megint majd a fekete vitézek, és a 50 éves olasz csődörök. 
    Hemi,és a Cordella a Honvéd sírásói.
  • bzs71
    2015-02-09 00:44:28
    Erdekes,az oreg halasz evtizedek ota csak akvariumban latott halat,o megis jo horgasz....:)
  • mocsi51
    2015-02-08 23:07:22
    Nagyon sajnálom, hogy szeretett csapatom idáig jutott... Sajnos az idő beigazolta azokat akik az elejétől utálták Hemit. Ő próbál üzletileg elfogadhatóan gondolkodni ami sajnos egy Foci csapat esetében semmi jóval nem jár...
  • thibby
    2015-02-08 22:43:08
    Az a helyzet hogy a jó alkatú barátunkról olyan pletykák keringenek hogy bizony eddigi munkahelyein is kétes ügyekbe bonyolódott! Miért lenne jó neki itt tevékenykedni fillérekért?? Szabó Gyuri bá biztos nem tömi ki pénzzel......és a játékos mozgásból sem tud profitálni. Akkor vajon miért?? Én ha nem tudnám hogy ő milyen rendes, tisztességes ember akkor azt mondanám hogy fogadási csalásban utazik, ide hozz kétes eredetű játékosokat és tipxmikxezik velük!!! De nem hiszem el ezeket a pletykákat!!!
  • bajnokcsapat11
    2015-02-08 22:11:31
    1. "tavaly júniusban találkoztam Csábi Józseffel, aki számomra az első számú választás volt a magyar edzők közül. Ha az lett volna a feladatom, hogy válasszak egy magyar trénert, akkor rá szavaztam volna"
    2. "az az igazság, hogy hiába tartom jó embernek, szerintem nagyon rossz edző"
    Vagy hazudik vagy arra gondolt, hogy vakok között a félszemű a király.
  • beararms
    2015-02-08 22:10:47
    Csábi Józsi a Szparinál nem bizonyított, de a Honvédnál nem kapta meg az esélyt: egy morális szétesett, gyengén edzett, selejt légiósokból álló csapatot kapott meg ősszel, való igaz, hogy instant módon így nem jöttek a pontok - de fontosabb, hogy közben elkezdte az új csapatot építeni, behozni, majd visszahozni és beépíteni a fiatalokat, kitakarítani Cordella sleppjét, és most a felkészülés során sem hódolt be. Na, ezt nem kellett volna. Elkezdett egy munkát, engedni kellett volna neki, hogy folytassa. Hemi egyfelől beijedt, hogy kiesünk, másfelől Cordella nyomta, hogy ezt a renitenst váltsa le.
34 hozzászólás