Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pitti Katalin jótékonysági koncertje - meghívó PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2015. február 07. szombat, 10:09

Kedves Testvérem Nagy Jenő!

A Mária Rádiónak újra kellett pályáznia a budapesti és vidéki települések (Esztergom, Dabas, Dömös, Gyál, Komárom, Komló, Monor, Pécel, Piliscsaba, Vác) frekvenciajogáért. A Médiatanács által elvárt feltétel továbbá az, hogy a műsorszórást végző adó- és antennatechnikának ki kell tudnia szolgálni az elméleti maximum jogosultsági időt. A jelenlegi rendszerünk ezt nem garantálja, ezért szorul cserére. Ezen technikai megújulás anyagi feltételének nagy részét hallgatóink egy kétnapos Mariathon-gyűjtőakció keretében már összegyűjtötték, most további segítségnyújtásra adódik lehetőség.

Művészek összefogása a Mária Rádióért, folytatódik jótékonysági koncertsorozatunk.

A  lejárát frekvenciák megújítására szervezett jótékonysági koncerten

Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész

és tanítványai, valamint Hegedűs Valér orgonaművész lesz hallható.

A koncertet Dúl Géza atya a Mária Rádió műsorigazgatója nyitja meg.

A rendezvény 2015. február 14-én 19:00 órakor veszi kezdetét,

a Lehel téri Árpád-házi Szent Margit templomban (13. kerület, Lehel tér).

Az est zenei programját „ SALVE REGINA” címmel hallgathatják.

Pitti Katalin a világ számos országában énekelt és játszhatott a mindenkori legnagyobbakkal. Operaszerepein túl mindig szívesen énekel Bach, Mozart, Verdi, Liszt és Kodály oratórikus műveket. Sok felkérést kapott az operett világába is. Számos jótékonysági munka résztvevője. Vannak szervezetek, melyeket több mint tíz éve patronál jótékonysági koncertjeivel, illetve annak bevételével. Tíz éve rendszeresen tanít. Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem SEK-Savaria Egyetem Központ- Művészeti, Sport és Neveléstudományi Szakán kinevezett docens, a Budai Művészház alapítványi iskolájában oktat.

További információért keresse Deák Andreát a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, illetve a +36-30-494-19-47-es telefonszámon.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

dr. Szabó Tamás

a Mária Rádió elnöke