Payday Loans

Keresés

A legújabb

“Jól elkúrtad, te geci”! PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

“Jól elkúrtad, te geci”!

 

Reiner-1Mielőtt végképp kiábrándulnának harsány stílustalanságomból ehhez nem szokott olvasóim, gyorsan visszavonulót fújok azzal, hogy csupán kölcsönkértem az úgynevezett bal és jobboldal két zászlós hajójától, Gyurcsánytól és Simicskától a lassan közhasznúvá devalválódott kifejezésüket, abból a célból, hogy párhuzamot vonhassak kettejük között, mert mert lehet és igenis meg kell vonni, be kell mutatni kettejük szoros politikai kötődését.

Segítségemre siet az egyik oldalról Németh a Népszava nevű napilap főszerkesztője(egyébként gazdája a hitgyülis alapító, vezető lap és ATV tulajdonos másik Németh táskahordozója), másfelől az egyszámjegyű fideszes tagkönyv birtokosa Bayer, aki viszont Orbán meghitt táskahordozójaként villámgyors felháborodottsággal támadta mai publicisztikájában a Fidesz korábbi fenntartójaként és részbeni működtetőjeként pártja sok, viszont hálával agyontámogatott megzsírosodott médiabirodalom-tulajdonos Simicskát.

Mindkét médiaguru főalkalmazott (Németh és Bayer) segít bennünket kívülállókat és merőben más  értékrendet választókat megérteni, hogy a publicisztikám címének választott durvaságot az esetleges megzavarodott olvasó tisztán lássa és ne hagyja magát megvezetni!

Egyszóval, az erőszakosan kétpólusúnak  kikiáltott hazai politikát segítő lakájmédia függősége itt válik egyértelművé és nyilvánvalóvá a ma kipattant úgynevezett jobboldali disszidensek jóvoltából, és az arra úgynevezett baloldali lakájok nyálukat csurgató és kezeiket összedörzsölő megalapozatlan elvárásaiból.

A “disszidensek “, az úgymond  egyenlősdi érdekében kivetett egységes reklámadó teher-fenyegetettségére hivatkozva cserbenhagyták médiahajóik kapitányaként a süllyedő bárkáikat, megtérve Viktorunk kebelére jóreményekkel, hogy a hálás régi-új gazdi ezután sem hagyja őket munka nélkül.

A hitgyülis sajtómunkás siserahad pedig alaptalanul reménykedik, hogy a kétharmadosok övalatti ütéseiből végképp lejáratódott gazdáiknak is leesik valami a politikai játéktéren!

Reményeim szerint, természetesen kőkemény, következetes, további hiteles munkával és szolgálattal a nemzeti radikalizmusnak majd három év múlva az elhíresült vicc szerint “már csak egy csésze kávét kell majd kérnie”.

Adja Isten ,hogy így legyen!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)