Payday Loans

Keresés

A legújabb

Népszavazás a családról PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Népszavazás szombaton a családról

IGEN a családra, NEM a homoszexuális párok részére történő örökbefogadásra

Kedves Zsuzsanna!

A magyar példa ragadós. Hazánkban az Alaptörvény biztosítja, hogy a házasság egy férfi és egy nő között jöhet létre, Horvátországban erős ellenszélben a civilek harcolták ki ugyanezt, most Szlovákián a sor.Február 7-én Szlovákiára figyel Európa. A szlovák kereskedelmi és köztévé csatornái még pénzért sem voltak hajlandóak leadni a népszavazás kezdeményezői által készített rövid reklámfilmet, melynek linkje az interneten keresztül rohamosan terjed. A film a homoszexuális párok részére történő örökbefogadás valóságát mutatja be. A rövid reklámfilm felhívja a figyelmet arra, hogy mi várható, ha február 7-én alulmaradnak az IGEN szavazatok. Az alábbi linken Ön is megnézheti ezt a 30 másodperces filmet:

(fordítás: Óvó néni: "Ádámka, itt vannak az új szüleid.” Kisfiú: "És hol van az anyukám?” Felirat: A gyermekeknek minden egyértelmű. A népszavazáson elmondhatja, hogy mit gondol...”)

https://www.youtube.com/watch?v=_RcmF68WUtE

Vajon élnek-e a lehetőséggel Szlovákiában, leteszik-e a voksukat a család, Európa jövője mellett február 7-én?

Európa jövője a mi kezünkben van! A jelenlegi demográfiai helyzetben különösen fontos odafigyelnünk a családok életminőségére, a családi kapcsolatokban rejlő erőre, az idős vagy beteg családtagokat megtartó hálóra. Egy olyan társadalomban, ahol a gyermekek az unokatestvéreikkel nőnek fel, a felnőttek számíthatnak a testvéreik segítségére, az időseknek pedig támaszt nyújt a rokonok által alkotott háló, nem vagyunk kiszolgáltatva az egészségügyi- vagy a nyugdíjrendszereknek. Válaszút előtt áll Európa: igent mondunk a természetes család értékére vagy az egyént állítjuk mindenek fölé.

A CitizenGO olasz munkatársa a héten átadta a szlovák szervezőknek a támogató petíciónkra eddig érkezett aláírásokat (képen). Több mint 68 ezren nyilvánítottak véleményt, arra biztatva a szlovák és a felvidéki magyar szavazópolgárokat, hogy vegyenek részt a népszavazáson és éljenek a lehetőséggel. Támogatásáról Ön is biztosíthatja a szavazásra készülő Szlovákiát az alábbi linkre kattintva:

http://citizengo.org/hu/16401-tamogatom-szlovak-nepszavazast-csalad-vedelmeben

Buzdítsa Ön is szavazásra a Felvidéken élő barátait és rokonait!

Üdvözlettel:

Frivaldszky Edit

és a CitizenGO csapata

Ui.: Néhány nappal ezelőtt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése határozatot fogadott el a keresztényekkel szembeni intoleranciával és diszkriminációval kapcsolatban. A vitában magyar oldalról Hoffmann Rózsa szólalt fel. A képviselő asszony többek között felhívta a figyelmet az abortusz elvégzését megtagadó egészségügyi dolgozók lelkiismereti szabadságára és az egyes európai országokban a keresztény hitükre hivatkozó homoszexuális "házasságok” megkötését megtagadó anyakönyvvezetők helyzetére.

------

CitizenGO aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagyTwitteren.
Ezt az üzenetet  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. részére küldtük. Ha szeretne leiratkozni a levelezőlistáról, kattintson ide.
Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk ne erre az e-mailre válaszoljon, hanem a http://www.citizengo.org/hu/contact oldalon keresztül keressen minket!