Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magyar Menedék Könyvesház PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2015. február 03. kedd, 08:12
Magyar Menedék Könyvesház - Hírlevél
Kedves Nagy Jenő!
Kérjük, olvassa el a Magyar Menedék Könyvesház februári törzsvásárlói hírlevelét! Leiratkozáshoz kérjük, kattintson a következő linkre: leiratkozás.
HitéletKözéletIrodalomGyermekCD DVD
AntropológiaHagyományEzoterikaÚti,ízek
Barcsik Géza és Molnár Attila
Magyar JelKépek kifestő füzet


Nagyon szép kifestő-füzet és fontos, mert igaz! A magyar monda, imádság és népmesekincs egy-egy részletéhez kapcsolódnak a képek. A mellettük lévő üres oldalra rajzolhatnak a gyerekek, folytathatják a mesét, a történetet!
Rudolf Steiner
Kortörténeti szemlélődések 3. kötet


„Az 1914-2014 nemzetközi konferencia szervezőiként a rendezvénnyel egy időben kívántuk magyar nyelven megjelentetni Rudolf Steiner: Zeitgeschichtliche Betrachtungen (Kortörténeti szemlélődések) összefoglaló cím alatt az 1916-17-ben tartott előadásait, amelyekben Steiner feltárta a világháború szellemi hátterét.” Rudolf Steiner az előadásaival azt akarta elérni, hogy hallgatói pártpolitikai nézetek, nacionalista emóciók helyett képesek legyenek megismerni és átérezni a különböző politikai törekvéseket. A hatalmas munkával összeállított forrásanyagok ebben segíthetik az olvasót.
Kovách László
424-es, az első 90 év


A kötet Magyarország leghíresebb és legismertebb gőzmozdony típusát mutatja be az 1924-es születésétől a napjainkig eltelt 90 évben. Megismerjük az egyes mozdonyok életútját, a hazaiakét csakúgy mint a külföldre elszármazottakét. A könyvben szereplő 350 fotó, számos visszaemlékezés és történet nyújt bepillantást a letűnt gőzöskorszakba.
Kalman Toth M.A. M. Phil
Puskás És Az Aranycsapat Diadalai


A Feledhetetlen tizenegy: Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Lóránt Gyula, Lantos Mihály, Bozsik József, Zakariás József, Budai II László, Kocsis Sándor, Hidegkuti Nándor, Puskás Ferenc, Czibor Zoltán. „Az Aranycsapat diadala a gyepen mindenkié, ahogy a vereséget is kicsit mindenki a sajátjának éli meg...”
V. K. Nazara
Aludj, mint a tej


Ez a közvetlen hangvételű, bárki számára érthető, szakkifejezésmentes javaslatokat is tartalmazó kötet igen jó segédeszköz az alvászavar holisztikus szemléletű kezeléséhez. Különleges elalvási technikát és egyénre szabható sikerstratégiát is tartalmaz. „Mitől vagyok más, mint a hasonló témájú könyvek? Olyan technikát adok a kezedbe, mellyel búcsút inthetsz az alvást akadályozó gondolatdömpingnek; rendhagyó holisztikus szemléletem kiszabadít az alvászavar rabságából; 5 lépcsős sikerstratégiám kézen fogva vezet a személyes gondod megoldásáig; röviden és érthetően felelek a miért és hogyan kezdetű kérdésekre; gondolatvezetésem hétköznapi és szakkifejezés-mentes.”
Dr. Suhas G. Kshirsagar Dr. Deepak Chopra
Forró Pocak Diéta - Az ajurvédikus fogyókúra


Dr. Suhas Kshirsagar leggyakrabban azt a panaszt hallotta a pacienseitől, hogy nem elég gyors az anyagcseréjük, vagy ahogy ő fogalmaz: gyenge volt az emésztési tűz a hasukban. Az ősi indiai módszerek és felfogások alapján a Forró Pocak Diéta megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az emésztésünk sebességét, elősegíteni testsúlyunk normális szinten tartását. A könyvben leírt háromfázisú étrendben az ebéd a nap legfontosabb étkezése, mely legyen teljes, könnyen elkészíthető, ugyanakkor hormonális szinten segítse a természetes fogyást és súlytartást, és tegye ellenállóvá a testünket minden betegséggel szemben.
Csicsáky Jenő
A Magyar MU - A teljes Csicsáky-hagyaték


MU - Az emberiség szülőföldjeA Magyar-Maya népcsalád vándorlása 2 könyv egyben. Igazi könyvritkaságot tarthat a kezében az olvasó. Olyan két könyvet, mely az antikvár könyvpiacon horribilis áron kerül adás-vételre, hiszen két olyan könyvről van szó, ami csak korlátozott példányszámban került kiadásra, az egyik az emigrációs szamizdat kiadás részeként mindössze világszerte néhány tucat példányban. Az első könyv az elsüllyedt MU kontinensről szól, melyet a szerző az emberiség és főképp a magyarság származási helyének jelöl meg visszanyúlva az írott történelem előtti időkbe. Ennek teljes megjelentetése az eredeti kiadás alapján. A második kötet a magyarok kirajzását mutatja be szerte a világban Dél-Amerikától Nyugat-Európáig. Nyelvészeti elemzéseket tesz közzé, melyek bizonyítják a magyar nyelv rokonságát az ó-göröggel (mely nem azonos az újgöröggel), rokonságát az Amerikában élő Maya (Magya) néppel és nyelvvel, és további nyelvészeti adalékokat ad a magyar-etruszk rokonságra is, de hasonlóan kitér a Sumér kapcsolatra is. A szerző sokat hivatkozott forrásmunkáiról van szó, melyek nélkül a modern nyelvkutatás elképzelhetetlen. Szinte minden nyelvkutató hivatkozik ezekre a forrásmunkákra. A szerző hagyatéka nem lehet teljes, mivel hirtelen halála nem tette számára lehetővé, hogy több, a könyvben is hivatkozott művét megírja és közreadja. Ezen könyvek megírása a jelenkor kutatóinak feladata, akik ezt részben már meg is tették. Mi most közreadjuk a teljes Csicsáky hagyatékot!
Ferenc pápa
Az irgalom egyháza


Ferenc pápa még püspökként amellett tett hitet, hogy legyen az egyház az irgalom háza, amely éppolyan nyitottsággal és alázattal fordul a testi-lelki szegények, az üldözöttek, a kiszolgáltatottak, a menekültek felé, amilyen türelemmel Isten van az egyház tagjai iránt. Az egyház feladata pedig nem merülhet ki a szociális gondoskodásban: mindenekelőtt az ínségben élők emberi méltóságának elismerésére és elismertetésére kell törekednie. Ez a követelmény magától értetődik attól a pápától, aki az argentin katonai diktatúra éveiben jezsuita tartományfőnökként sok száz embert - elsősorban a szegények jogaiért küzdőket - mentett meg a biztos haláltól. Az egyház megújulásának, feladatának és jövőjének általa vallott felfogását, amelyet pápává választása óta két apostoli körlevélben is vázolt, ebben a könyvében fejti ki először részletesen.
Lynley Smith
A missziótól a mártírságig


Jane Haining (1897-1944) a budapesti skót misszió mártírja. Magyarország német megszállása után nőket és gyerekeket bújtatott, de később velük együtt deportálták Auschwitzba, ahol meggyilkolták. Naplóját és életének titkait rokona, az új-zélandi újságírónő Lynley Smith kutatta ki és adta közre nemrég (2013) az Egyesült Államokban. Jane Haining születésének 100. évfordulóján a Világ Igaza címmel adóztak emlékének, 2010-ben a Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében a pesti rakpart egyik szakasza a nevét viseli.
Seszták Ágnes
Egészpályás feltámadás


Seszták Ágnes életművét átfogó könyv decemberben jelent meg és az első kiadása pillanatok alatt el is fogyott. A kiadó a nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott példányban utánnyomta a könyvet így most ismét elérhető azok számára is, akik lemaradtak az első kiadásról. Szeszták Ágnes a jobboldali újságírás egyik kiemelkedő alakja volt. Lényegretörő, józan újságírása példaként állhat a szakma előtt. 2014-ben hunyt el.
Paulo Coelho
Alkímia Naptár 2015


Most különleges kedvezménnyel kapható Coelho népszerű alkímia naptára a 2015-ös évre. Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. A könyvet Catalina Estrada lenyűgöző grafikái teszik igazán egyedivé. Immáron évről évre egyre népszerűbb ez a kiadvány. Ne maradjon le róla Ön sem.
Kiemelt ajánlatunk az 2014-es év saját kiadású terméséből:
Emberi faj emelkedj fel - Ébred már az oroszlán - David Icke
A Magyar MU - A teljes Csicsáky-hagyaték - Csicsáky Jenő
Jézus magyar eredete - Jézus király a Pártus herceg, Magyar Biblia - Badiny Jós Ferenc
Tesla - Az elektromosság korának feltalálója - W. Bernard Carlson - Princeton University
A Pozitív gondolkodás ereje 3 könyv egyben + meditációs CD melléklettel - Norman Vincent Peale
A csodálatos agyfiatalító program - 30 nap alatt - minden korosztálynak - Canyon Ranch Dr. Richard Carmona MD.MPH.FACS.
Dekódolt Biblia - Goldeneye
Az Anunnakik titkos története - Michael Tellinger
Félni csak...kinek is lehet? - Bunyevácz Zsuzsa
Nagy Stresszmentesítő Könyv - Don Joseph Goewey
Nikola Tesla elveszett feljegyzései - Tim R. Swartz
Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe - Tim R. Swartz
Belső Föld Almanach - Alexandre Saint-Yves d’Alveydre, Edward George Earle Bulwer-Lytton, Edna Kenton, Richard E. Byrd admirális
Forró Pocak Diéta - Az ajurvédikus fogyókúra - Dr. Suhas G. Kshirsagar Dr. Deepak Chopra
Lucifer udvartartása - Otto Rahn
Egyéb saját kiadású vagy általunk szponzorált könyvek:
Nimród gyűrűje - Gönczi Tamás
Az aranylemezek üzenete - Kisteleki Géza
Móricz János legendáriumának nyomában - Zele Richárd
Piliscsillag Napcsillag - Gönczi Tamás
A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép - Kozsdi Tamás
Molnár Tamás 3 könyve együtt kedvezőbben
Székelyföld - A legendák világa 2013 - Pataki János
tothilonka.hu filmforgatókönyv - Szilágyi Andor