Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló - Lapszemle PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 

Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes



"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Varga István a devizára átszámolt kölcsönről

Varga István előadása a Hazatérés Templomában. A felvételben szó lesz devizára átszámolt kölcsönről, megoldásokról, nemzeti jövőről. Hallgatóság kérdez, az előadó válaszol. 


Kapcsolódó: 
Ez tényleg durva, a Kúria megsemmisíti saját devizahiteles döntését
A megoldás - Rengessük meg a deviza-jogalkotás terrorját
Szerezzük meg az adósok ingatlanjait: bérlakás program
A Fidesz ördögi terve, hogy államosítsa a devizahitelesek lakásait
Vonalban levők száma 


2014.06.11. SZÁMÚ KORMÁNYZÓI TÁJÉKOZTATÁS 
a félelmetes jövőről


1./ Sokan tekintenek félelemmel a hajdan volt keresztény Európa jövőjére. Világi és egyházi méltóságok ostorozzák és okolják az édesanyákat a születések számának a csökkenése miatt. De ha távolabbról vizsgáljuk a drámai kérdést,akkor nem szabad megfeledkeznünk arról,hogy Európa ifjúságának a színe-java elpusztult az I. és a II. Világháborúban. Ez a helyes és valós kiindulási alap a helyzet megítélésénél. Nem szabad a gyermek születések számának a csökkenését az édesanyák nyakába varrni, mert ez az általánosítás sértő és tévútra vezet. Ha valaki utána számol a vérveszteségeink miatt kiesett házasságoknak, akkor tökéletesen igazolva látja megállapításaink helyességét. 

2./ A melléklet szerinti félelmetes anyag megtekintése előtt érdemes felidézni II. Szilveszter pápának Ottó német császárhoz írt levelét,amelyben a pápa már ezer évvel ezelőtt az egész Európára kiható valós veszélyforrásként jelölte meg a muszlimok európai beözönlését. Ám abban reménykedett, hogy "a Kárpát-medencei szkíták - akik mellénk álltak - majd feltartóztatják őket." 

3./ Ebben a feltartóztató örökös harcban a magyarság színe-java aztán odaveszett. Ma minimum 65 milliós nemzet lennénk, ha nem védelmeztük volna önerőből a keresztény Európát évszázadokon át. A hála Trianon lett! A létfontosságú mai magyar-mentő autonómiák támogatása helyett pedig a mellébeszélés és a keresztény értékrend ideológiai elutasítása vált Európában uralkodóvá. 

4./ Ha a Kárpát -medencei magyarság az elkövetkezendő 7 év alatt 3 millióval nem tudja a lélekszámát megemelni a születések számának a növelése révén, akkor a folyamatok feltartóztathatatlanokká válnak. 

5./ A Kárpát-medence nem magyar származású népcsoportjait - köztük a zsidóságot is - csak a magyarság genetikai ereje védheti meg tartósan a zuhanástól. Ezért nekik is ki kellene tárniuk minden ajtót a magyarság feltámadása és önszerveződései előtt, nem pedig "lövöldözni" rájuk! Ellenkező esetben az ő pusztulásuk brutálisabb lesz mindennél. 

melléklet szerinti tanulmány megalapozottságáért természetesen a szerzőt terheli a felelősség. 

Tisztelettel: 
Dr. Nagy László 
Rendi kormányzó



Új autókat vesz a kormány 462 millióból
2015. január 22., csütörtök MTI - HVG

40 új autót vesz a kormány. Az állami vezetők egy részének szolgálati gépjárművei elöregedtek, átlagosan 9-10 évesek, átlagosan 260-400 ezer kilométert futottak, ezért túl sokba került a karbantartásuk. Emiatt döntöttek az új autók beszerzése mellett egy már korábban átcsoportosított összegből - közölte az NGM.


A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) 40, különböző kategóriájú személygépkocsi beszerzését tervezi a kormányzat számára abból a 461,5 millió forintból, amelyet nemrégiben csoportosítottak át erre a célra - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön. 

A tájékoztatás szerint a kormány január 20-i határozatában 461,5 millió forint átcsoportosítását rendelte el az NGM 2014. évi kötelezettségvállalással nem terhelt költségvetési maradványából. 

A kormány logisztikai feladatait ellátó KEF az amortizálódott gépjárműpark cseréjének első ütemét valósítja meg közbeszerzési eljárással. A most beszerzendő gépkocsikat előreláthatóan a nyáron állítják üzembe - közölték. 

A tárca kifejti: az állami vezetők egy részének szolgálati gépjárművei elöregedtek, átlagosan 9-10 évesek, futásteljesítményük magas, átlagosan 260-400 ezer kilométer, ezért megnövekedtek az autók karbantartási, generál-jellegű és váratlan meghibásodásból adódó javítási költségei. 

A ráfordítások mellett ezen autók további használata komoly üzemeltetési és üzembiztonsági problémákat is jelent - olvasható a minisztérium válaszában. 


* * *

Mi különbség a német és a magyar munkavállaló között?

Orbán Viktor a Mercedes gyárban járt. Nem beszélt arról, mennyi állami támogatást, mennyi adókedvezményt és egyéb kedvezményeket kapott a Mercedes az amúgy a magyaroknak járó pénzből. Arról sem szólt, hogy mekkora a jövedelemkülönbség a Mercedes németországi és magyarországi dolgozóinak jövedelme között? 
Azt is elmondta, hogy nemsokára a magyaroknak is lesz pénze Mercedest venni. Hát ha igazságos világban élnénk, akkor a Mercedes gyárban a szalag mellett dolgozó munkások nemsokára azzal járnának. 
Most olvastam itt az interneten, hogy Orbán Viktor Ráhel nevű lánya (aki drága svájci iskolában képezi jelenleg tovább magát) nem Magyarországon gyártott autóval, hanem szürke Jaguárral jár. 
Valószínűleg azért, mert az olcsóbb... (humor...) 
SVPSZ

Kapcsolódó: 
Orbán Viktor veje és üzlettársa vitorláskikötőt vett
Orbán veje a közbeszerzés mágus
Kiakadt az ellenzék Orbán veje miatt
Medgyessy Péter lánya kiállt Orbán Viktor fia mellett
Orbán felcsúti ministadionja lesz a legdrágább aréna
A felcsúti Mészáros és a fiktív(?) disznó biznisz
Az állami gyermekkereskedelmi maffiáról
Álláshalmozó államtitkárok az Orbán-kormányban
Éhen halt egy ember Felcsúton
Az elmúlt években rohamosan nőtt hazánkban a szegények száma
Orbán: Csökkent a szegénység Magyarországon
Orbán megismételte: "ne figyeljenek oda arra, amit mondok"
Orbán retteg Gyurcsánytól! - Sukoró-ügy: Megszüntették a Gyurcsány Ferenc elleni nyomozást
Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona
Orbán: Én csak egy szegény miniszterelnök vagyok
Hová lett az MSZMP vagyona? Követeljük a jogutód elszámoltatását!
Magyarországnak már nincs alkotmánya - interjú Vörös Imre volt alkotmánybíróval
Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik! Orosházi a bíróságon
Orbán és Gyurcsány együtt búcsúztatta Hornt
Együtt tettük tönkre az országot!
SZDSZ-es közgazdászok nagyon szeretik ezt a "nincs ingyen ebéd" fogalmát
Ki nem találnák, melyik európai országban egyre élénkebb a zsidó közélet az izraeli főrabbi szerint
Zsidó megbízásra gyilkolták a cigányokat Magyarországon!
Egyik nap a kormány kényszerére aláírt, másnap pedig meghalt
Diplomáciai offenzívát indítanak a szocialisták az Orbán-kormány ellen





Az USA kaszál a legtöbbet a Moszkva elleni embargón
2015. 01. 23. 12:16 alfahir.hu

Amíg Washington a saját nagyhatalmi érdekeit szem előtt tartva kikövetelte az EU-tól az Oroszország elleni szankciókat, addig maguk simán üzletelnek velük. Az amerikai termékek orosz importja 17 milliárd dollárt tett ki január-novemberben, ami 15 százalékos növekedés az egy évvel korábbi időszakhoz viszonyítva.


Pont minap látott napvilágot a hír, miszerint 60 darab rakétahajtóművet vásárolt egy amerikai cég. Az amerikaiaknak 3 milliárd dollárjukba került volna kifejleszteni a saját technológiát, ehelyett inkább vettek egymilliárdért orosz rakétákat. Nekünk persze, egy ilyen lépés főbenjáró bűn lenne. 

Mindeközben pedig úgy fest, hogy összességében az Egyesült Államok nyer a legtöbbet a Moszkva elleni uniós embargóval. Oroszország egyre több amerikai terméket importál. Mindez tisztán látszik az adatokból: 

Az Oroszország és az Egyesült Államok közötti, dollárban számított kereskedelmi forgalom 7,5 százalékkal nőtt, az Oroszország és az Európai Unió tagállamai közötti viszont 7,3 százalékkal csökkent tavaly január-novemberben, az egy évvel korábbival összevetve. 

Az orosz vámhatóság honlapján található statisztikai összesítése szerint az amerikai termékek orosz importja 17 milliárd dollárt tett ki január-novemberben, ami 15 százalékos növekedés az egy évvel korábbi időszakhoz viszonyítva. Az orosz export 10 milliárd dollárt tett ki, ez a 2013-as azonos időszakhoz képest 3,2 százalékos csökkenés. Az orosz-amerikai kereskedelmi forgalom így 1,9 milliárd dollárral, 7,5 százalékkal nőtt 2014 első tizenegy hónapjában a 2013 azonos időszakához viszonyítva. 

Eközben az Európai Unió 28 tagállamából származó orosz import 10,1 százalékkal esett vissza. Értéke 109 milliárd dollár volt 2014 január-novemberben. Jelentősen, 6 százalékkal csökkent az orosz export is, amely 241,3 milliárd dollárt volt. Ezek eredőjeként a kereskedelmi forgalom 27,6 milliárd dollárral, mintegy 7,3 százalékkal csökkent 2014 első tizenegy hónapjában a 2013 azonos időszakához viszonyítva Oroszország és az EU tagállamai között. 

A statisztikák azt mutatják, hogy az Egyesült Államok nagyon jól jár az embargóval, amit elméletben maga is alkalmaz, csak meglehetősen szelektíven. Az EU meg csak szívjon, nekik az is jó. Washington szempontjából zseniális taktika. Ők megint jól jártak. 

Kapcsolódó: 
Havanna nem díjazza, hogy az amerikai főtárgyaló ellenzékiekkel találkozott - Majdan Kubában is 
Illúzió, hogy a víz köztulajdon
Nestlé CEO: a víz nem jog, hanem élelmiszer, aminek kell egy piaci értéket adni
A Nestlé álma: a víz árának 53 millió százalékkal való emelése
Jöhet az európai-orosz szabadkereskedelmi övezet?


Irán: A dollárnak nem vesszük hasznát
2015.01.24 16:15 Hídfő.net

Az iráni központi bank elnöke, Golamali Kamjab ma bejelentette, hogy a dollárnak többé nem veszik hasznát a más országokkal folytatott pénzügyi tranzakciókban, így Irán a továbbiakban dollár helyett más pénznemeket, főként jüant, rubelt és török lírát fog használni. Kamjab elmondása szerint a nemzeti valuták használatára áttéréssel párhuzamosan tárgyalásokat kezdtek a nyugati szankciók megkerüléséről is. 


A dollár monopolhelyzete ma már csak egy illúzió, mostanra az eurázsiai régióból és a Közel-Keletről is folyamatban van a dollár kiszorítása. 

Oroszország többek között Kínával, Indiával és Törökországgal is megállapodott a dollár használatának beszüntetéséről. A korábban dollárban folytatott tranzakciók helyett ezek az országok a kétoldalú kapcsolatokban áttérnek saját nemzeti valutáik használatára. Az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai szintén a nemzeti valuták használatára térnek át az egymás közötti kifizetésekben, a dollár és euró használatát pedig beszüntetik. A szaúdi király halálát megelőzően a szaúdi médiában is teret nyert az amerikai monopólium megtörésének elgondolása, egyes publicisták az amerikai monopolhelyzet helyett a többpólusú világrend ideáját mutatták fel alternatívaként. 

Kapcsolódó: 
Merkel robbantott Davosban: Moszkvával szövetkezne
Beleremeg az unió a görögök mai döntésébe
A bankok tudták már 2006 elején, hogy a forint gyengülni fog!


Hogy micsoda véletlenek vannak! Rothschild-tulajdonos a Charlie Hebdo mögött

Hogy micsoda véletlenek vannak! Rothschild-tulajdonos a Charlie Hebdo mögött; érdekes párhuzamok a párizsi merénylet és World Trade Center ikertornyok felrobbantása között.


A holland Quote gazdasági magazin közlése szerint Edouard de Rothschild családja 2014 decemberében többségi tulajdonrészt vásárolt a Libération francia napilapban, amely egyúttal a Charlie Hebdo kiadója is. Edouard de Rothschild, december óta a Charlie Hebdo többségi tulajdonosa A Quote írása szerint a család egyik fiatalabb tagja, Philippe de Rothschild azt mondja, a családban viták folytak a vásárlásról, végül is mellette döntöttek. 

A 2015. január 7-i támadásban 13 személy halt meg, köztük a lap főszerkesztője. A korábbi 60 ezres helyett a lap e héten már milliós példányszámban jelent meg. A zsidó Rothschild család a XVI. századra visszavezethetően foglalkozik banki ügyletekkel. 

A XIX. században a Rothschildok voltak az európai államok legfontosabb hitelezői. Ma is a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családjai közé tartoznak. Eddig a holland lap tudósítása. Ehhez csak azt fűzzük hozzá, kísérteties a hasonlóság a 2001-es World Trade Center felrobbantása előtti eseményekhez. Ott egy zsidó pénzügyi befektető, Larry Silverstein, a Silverstein Properties Inc. tulajdonosa a szeptemberi események előtt 3 hónappal, ki tudja, milyen meggondolásból, kibérelte a World Trade Centert annak tulajdonosától, a New York-i és New Jersey-i Kikötői Hatóságoktól. Larry Silverstein. A WTC ikertornyok fölrobbanása miatt érzett fájdalmát enyhítette a 7,2 milliárd dolláros "kártérítés" 


A bérleti szerződés szerint Silverstein a következő 99 évben összesen 3,2 milliárd USD bérleti díjat fizet a tulajdonosnak. Silversteint azonban nem gyötörték gondok az ikertornyok fölrobbantása után. Valami titkos elővigyázatosságtól vezérelve, a bérleti szerződés megkötése után olyan biztosítási szerződést kötött, melynek értelmében 7,2 milliárd USD üti markát kár, megsemmisülés esetén. Tehát még egyszer: nem a (közszolgálati) tulajdonosnak, hanem a zsidó bérlőnek járt a kártérítés. Így a német viszontbiztosító, a Müncher-Rück révén Németország is hozzájárulhatott Isten választottjainak kárpótlásához. Az ilyen nagyszerű embereknek, mint Silverstein, nagyszerű barátaik vannak. 

Hála New York zsidó polgármesterének, Bloombergnek, sikerült befektetőket találni az új World Trade Center felépítésére, úgy, hogy Silverstein 7,2 milliárdja a bankszámláján maradhatott. Mint tudjuk, Isten kedveltjei mellett másoknak is csalhatatlan ösztönük volt a közelgő katasztrófát illetően: három tőzsdei nappal a merénylet napja előtt megsokszorozódott az United Airlines légitársaság részvényeinek opciós kereskedelme. (Opciós kereskedelem: az illető nem egyszerűen részvényt vesz, hanem a részvény értékének csökkenésére vagy emelkedésére spekulál. Kedvezőtlen esetben minden föltett pénzét elvesztheti, de ha szerencsés szimatja volt, megsokszorozhatja a föltett pénzt.) 

Visszatérve a Charlie Hebdo esetéhez, foglaljuk össze még egyszer a tényeket: - A gyilkosok 5 perc alatt 13 embert végeznek ki abszolút profi módon. Utána kezdő amatőrökké mutálnak, akik a meneküléshez használt autó hátsó ülésén hagyják az igazolványt, ami azonosításukhoz vezet. Egyébként: ki az a sofőr, aki előveszi igazolványát, és a hátsó ülésre dobja? Nehéz itt nem 9/11 arab terroristájára, Attára gondolni, akinek tűznyomoktól mentes útlevele 2 nappal később került elő a WTC környékén. 


A gyilkosokat nagy és erős testalkatú férfiaknak írják le

Hogy illik ez ahhoz, hogy a fivérek egyike 1,69 cm és vékony testalkatú volt? Az interneten mindenki megkeresheti Cherif Konachi nevét és képét. 

A lap szerkesztősége 2014. májusában költözött a jelenlegi helyére. Számos korábbi, merénylettel történt fenyegetés miatt a lap némileg álcázta a szerkesztőséget. Az annak helyt adó emeleten cégtábla nem volt. A heti szerkesztőségi konferencia pontos időpontját csak a résztvevők és néhány bennfentes tudta. Az iszlamista terroristáknak nem lehettek eszközeik ezeknek kiderítésére, titkosszolgálatoknak annál inkább. 

Az egyik túlélő újságírónő azt mondta, hogy a támadók egyike kék szemű volt. Hogy lehet ez, mikor a terrorista fivérek barna szeműek voltak? 

Az ügyben nyomozó egyik rendőr (állítólag) öngyilkosságot követ el. Mi űzte őt halálba? - Hogyan lehetséges, hogy órákkal az esemény után a rendőrség rendelkezésére áll a tettesek életrajza, amelyből az is kiderül, hogy egyikük rendőrségi megfigyelés alatt állt? - Hogyan lehetséges, hogy egy újságírónak és nem rendőrnek sikerül kapcsolatba lépni a menekülő tettesekkel? Hogyan lehetséges az, hogy a kóser szupermarket támadója és túszejtője, Amedy Coulibaly megbilincselt (esetleg csuklójánál összekötözött) kézzel próbál menekülni, és így lövik szitává? Lásd a videót és a kinagyított képeket, pl. itt. Nem volt még rá példa, hogy valaki megbilincselt kézzel menjen túszejtésre. 

A Charlie Hebdo elsősorban a kereszténységet, különösen a katolikus vallást gyalázta, gúnyolta. Mindezek után elmondhatjuk, a milliós tömeg nemcsak azt skandálta (tudatosan), én is intoleráns vallásgyalázó, kereszténységgyűlölő vagyok, hanem (öntudatlanul) azt is: én is egy megvezetett buta goj vagyok. 

Hogy mekkora hatalma van az állítólag mindenről azonnal és pontosan tudósító médiának, mutatja, hogy egy 2003-as felmérés szerint a New York-iak 42%-a nem is tudott arról, hogy a World Trade Centerben volt egy 7-es épület. Mint tudjuk, a 7-es épület pont úgy dőlt össze önmagában, mintha csak szakszerűen felrobbantották volna. Anélkül, hogy repülőgép vagy bármi más megrongálta volna. A holland gazdasági lap tudósítása itt olvasható: Quote: "DE ROTHSCHILD'S DRUKKEN CHARLIE HEBDO: 'WIJ TWIJFELDEN OF WE KRANT MOETEN UITGEVEN", 9.01.2015. 

Kapcsolódó: 
A Charlie Hebdo a keresztényeket sem kímélte
7 millió példányban kelt el a charlie hebdo, újranyomják
Charlie vagyok, zsidó vagyok, rendőr vagyok
Timelapse videó a hét évig épülő One World Trade Center építéséről
(A kivitelező a Tishman Construction, ugyanaz a cég, amely 1966-tól 1971-ig a később terrorizmus áldozatává vált ikertornyokat is építette.) 



Őshazakutatás

Egészen 1849-ig Magyarországon köztudott volt a scytha, hun, avar, magyar azonosság. 

Ezt a nemzeti öntudatot a Habsburgok törték meg azzal, hogy a Magyar Tudományos Akadémia elnökévé tették Joseph Budenz-et, aki egyetlen szót sem tudott magyarul, de megállapította a finnugor elméletet, mely a mai napig egyeduralkodó. Hiszen úgy a Habsburgoknak, mint a náciknak, s később a kommunistáknak egyaránt megfelelt, mert az a nemzet melyet megfosztottak nemzeti öntudatától, és megtörték büszkeségét, s elroppantották gerincét, melyet ősi múltjának ismerete biztosított számára, sokkal könnyebben elnyomható, félrevezethető, kihasználható. 

Mivel a szó elszáll, a betű megmarad, érdemes leírni pár dolgot a magyar őstörténettel és a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos irányvonalának az 1848-as Szabadságharc bukása utáni hirtelen, 180 fokos irányváltoztatásáról, s az ennek következtében axiómává vált finnugor elméletről" mely valóságos szent-tehén dogmává merevedett. Ennek igazi okáról és a háttérről az angol, amerikai, kanadai, argentin, francia kutatók írásai alapján a következőket kell tudnunk. 

1) Mikor Széchenyi megalapította a Magyar Tudományos Akadémiát, akkor a következő volt a hivatalos álláspont: 
Minden magyar krónika, ősgeszta, az ország lakosságának szájhagyományai tanúsítása alapján köztudott volt és az MTA (alapítása és létrehozása óta) hivatalos elfogadása alapján is elfogadott tény hogy a scytha eredetű - hun, avar, magyar nemzet azonosság révén a Kárpát medencei magyarság ittléte minimum 12.000 éves. 

Ugyancsak elfogadott volt Torma Zsófia erdélyi régész Tordas melletti ásatásainak alapján, melynek során a Mezopotámiai legrégebbi eleteknél 1.500 évvel régebbi írásos leleteket talált, ezzel írásos igazolást nyert a scytha, hun, avar, magyar nemzetazonosság. 

Erre nézve az írás végén adatokat, tényeket ismertetünk, olyanokat, melyek Magyarországon SOHA nem kerültek ismertetésre, mivel az MTA meggátolta ezek publikálását - úgy az osztrák uralom, mint a náci éra, mint az orosz megszállás évtizedei alatt, mivel mindezen idegen megszállóknak azonos volt az érdeke, hisz idegen szempontból nézve mire jó a finnugor elmélet? Megsemmisíti a magyar nemzeti öntudatot, a világ legelmaradottabb, legprimitívebb népének állít be minket a világ országainak színe előtt, kitűnő alap magyarellenes propagandára, és 1920-ban igazolásul szolgált hazánk feldarabolására, és mind a mai napig úgy a germán, mint a szláv népek kedvenc hivatkozási alapja magyarellenes propagandájukban. Azaz a finnugor elmélet az abszolút magyarellenes célokat szolgált, és szolgál ma is, s történik mindez a magyarellenes tevékenység a magyar nemzet adófizetőinek pénzén! Immáron 150 esztendeje folyik ez a magyarellenes MTA tevékenység, méghozzá a magyar lakosság pénzén. Mié rt? És hogyan kezdődött? 

2) 1850-ben a Magyar Tudományos Akadémia hirtelen szemétbe dobta a krónikáinkat, azt mondva, hogy a magyarok szeretnének egy dicső múltat hazudni maguknak. (ezt, megjegyzem Dr Glatz Ferenc szóról szóra megismételte egyik TV interjújában amit a Duna TV-ben láttam, kis híján agyvérzést kaptam tőle) és 1850-ben minden a még Széchenyi által alkalmazott kutatót, tudóst, nyelvészt kirúgtak, a magyar tudósok helyére német, és cseh "tudósok" érkeztek. Az új kinevezett igazgató Joseph Budenz német nyelvész lett. Az ő vezetése alatt került bevezetésre a finnugor elmélet, mely szent-tehén dogmává vált mára. 

Mi volt a háttérben, és miért maradt ez 1850 óta egyeduralkodó az MTA hivatalos vonalán? 
A magyarázat egyszerű. 

Mikor az osztrák és orosz elnyomók közös erővel leverték a magyar szabadságharcot, Európa nemzetei szimpátiával fordultak felénk, és megvetéssel az osztrákok iránt. 

Ferenc József utasítására az osztrákok, és évszázadok óta hűséges kiszolgálóik a csehek, közösen kidolgoztak egy remek tervet - a terv célja Magyarország és a magyar nemzet sárba tiprása, a magyar nemzeti öntudat megsemmisítése volt, s az hogy Európa nemzetei soha többé ne fogják Magyarország pártját. 

Ennek a tervnek eszköze a finnugor elmélet - ezt egy Joseph Budenz nevű német dolgozta ki, 5 cseh asszisztensével. 
Érdemes megjegyezni hogy habár a finnugor elmélet nyelvészeten alapszik ezen "szakemberek" egyike sem tudott magyarul. Közel 50 éven át, míg óriási fizetést húztak a magyaroktól, a Magyar Tudományos Akadémia vezetőiként Pesten éltek, haláluk napjáig nem is tanulták meg nyelvünket, soha nem szűntek meg a nemzetközi tudományos konferenciákon hangoztatni, hogy a magyar a világ legelmaradottabb legprimitívebb csordája, egy primitív horda, akik vezetésre szorulnak. 

Hálásaknak kellene lenniük azért, hogy Ausztria, a kultúrát és műveltséget nyújtotta nekik, de a primitív magyarok hála helyett örökös rebellisként állandóan megtámadják Ausztriát. 

A propaganda fényesen bevált. Európa nemzetei, akik azelőtt szimpátiával támogatták a magyar függetlenségi törekvéseket, ezután Magyarország ellen fordultak. 

Mi a finnugor elmélet lényege? 

Joseph Budenz (aki egyetlen szót nem tudott magyarul) de kidolgozta ezt a nyelvészeti elméletet, saját maga a következőket mondta: 
1) Nincsenek szövegek, melyek a finnugorság nyelvén szólnának, az írásbeliség előtti korból. 
2) Ennek következtében mind a finnugor nyelv szókészlete, mind a nyelvtani szerkezete a maga teljességében és legapróbb részleteiben teljesen ismeretlen előttünk. Azaz, el kell ismerni, hogy NINCSEN finnugor nyelv. E nyelv sosem létezett, de létezhetett volna. Ha létezett volna, akkor eredetét kb. 7.000 évre becsülnénk. 
3) Nincs olyan etimológus módszer mely hipotetikus, és nemlétező ősnyelvekkel való rokonságot vagy azokból való származást tudományos eszközökkel bizonyítani tudná. 
4) Csak az állt módomban, hogy egy hipotetikus finnugor nyelvi szöveget írjak asszisztenseim segítségével. 

Azaz - összefoglalva: 
A német és cseh, magyarul nem tudó emberek keresnek egy ősnyelvet - amiről beismerik, hogy NINCS. Beismerik hogy teljesen ismeretlen ez a sosemvolt nyelv. Azt az ősnyelvet kinevezik 7.000 évesnek, de az a nép mely állítólag ezen beszélgetett, csak 2.000 évvel ezelőtt keletkezett. Ezen az ismeretlen és sosemvolt nyelven szövegeket írnak maguk a kutatók. Saját elképzelésük alapján kreálva a szövegeket. Ezt komoly és tudományos nyelvészetnek nevezni NEM LEHET. 

Az osztrák érdek az volt hogy: 
1. Európa nemzeteiben ne ébresszenek többé rokonszenvet a magyar szabadságharcok, hiszen a világ legelmaradottabb, legprimitívebb, minden kultúra nélküli, tengődő és vezetésre szoruló állatcsorda a magyar - örüljön annak, ha Ausztria megszánja és kultúrát nyújt neki, de a hálátlan állatok csordája, a primitív és elmaradott kultúrálatlan magyarok hála helyett rátámadnak szegény Ausztriára?. 
Ez a magyarellenes propaganda fényesen bevált. 

A finnugor elmélet kitalálása óta az osztrákok (a magyar állam pénzén) egész Európában terjesztették, s ezzel egy magyarellenes érzés, sok esetben gyűlölet alapját vetették meg. 

Mindössze megjegyezném, ez az elmélet mivel magyarellenes, kitűnően megfelelt minden nagyhatalomnak mely hazánkat megszállta. Hiszen minden megszálló nagyhatalom érdeke, hogy NE LEGYEN MAGYAR NEMZETI ÖNTUDAT, a nemzet ne ismerje meg saját múltját, hiszen akinek nincs múltja, annak jövője sincs, s ezt ők nagyon jól tudják. 
Így - az osztrákok bevezették, és az oroszok közel 50 éven át belénk sulykolták - ma már senkinek eszébe sem jutna, hogy ezt megkérdőjelezze. 
Ami külön dühítő, hogy a magyar nemzet pénzén folyik a magyarellenes propaganda immáron 150 esztendeje, saját magunk ellen!!!!! 
Megáll ez ember esze. 

Lássuk tehát, mi az igazság? A finnugor hazugság sulykolása helyett rövid, és hiányos összefoglaló a scytha, hun, avar, magyar azonosságról s pár lényeges tény a sumir, magyar, török rokonságról. 
Minden pápai bulla azzal kezdődött (évszázadokon keresztül) "A Királyi scythák utódai, a hunok és avarok leszármazottai, a mai magyarok"... 
Azaz, köztudott volt származásunk és eredetünk. 

Lenormant (francia nyelvész) már 1830-ban megállapította hogy a "sumir nyelv ural altáji nyelv, a mai nyelvek közül a magyar áll hozzá a legközelebb". John Rawlinson (angol kutató) egy székely pap segítségével a rovásírásunk révén fejtette meg a sumir írást. Azaz, ha semmi közünk nem lenne a sumirokhoz, akkor nem lehetett volna a székely-magyar rovásírás révén megfejteni a sumir írást. 

A British Múzeumban a sumir kiállításon szerepelnek az ásatások során napfényre került kisebb nagyobb szobrok, s ezek között láthatóak a sumir nép állatait ábrázoló szobrok is. Ezek pl. racka juh, komondor, kuvasz, magyar ridegmarha. Ilyen állatai csak a sumiroknak, és a ma élő nemzetek között CSAK a magyarságnak vannak. 

Sir Leonard Wolley archeológus professzor, ki egész kutatómunkás életét (közel 60 esztendőt) töltött Mezopotámiai ásatásokkal, a következőt mondta: 
"1939 óta kérelmezem a Magyar Tudományos Akadémiát, hogy küldjön nekem egy magyar nyelvészt. A sumir nyelv - 7.000 éves volta dacára - ma is elképesztő egyezéseket mutat a mai magyar nyelvvel. Kutatásaim alapján tudom, hogy pl. nyelvtanát nézve a sumir nyelv 56 nyelvtani sajátosságából 53 megvan a mai magyar nyelvben. A török a második legközelebbi a sumirhoz, abban 34 van meg a fentiekből. Míg a török "unokaöcs" fokon áll hasonlóság tekintetében a sumirral. A magyar mondhatni AZONOS, és egyenesági folytatása a sumir nyelvnek. Alapszavakat tekintve több mint 6.000 szógyök egyezik a sumir nyelvből a magyarral." 

* * *

Megjegyezném, Sir Leonard Wolley professzor később eljött Budapestre, ahol magánúton megtanult magyarul, mivel soha semmi támogatást kutatásaihoz a Magyar Tudományos Akadémiától nem kapott. Sőt, az MTA elítélte őt, mondván "a MTA soha nem fogja elismerni, hogy a magyar nyelvnek bármi kapcsolata lenne a sumirral." Itt: Facebook

És - végezetül néhány érdekesség: 
1) Embertani szempontból nézve az ún. finnugor népek embertanilag, azaz fajilag MONGOLOID népek. Szakálltalan, szőrtelen, sárga bőrszínű, ferdeszemű emberek. 
A magyar nép szakállas, fehér bőrű, kerek szemű. Azaz embertanilag semmi közünk nincs a finnugor népekhez. 
2) Népzenei szempontból 
Érdekes módon Bartók Béla Finnországban, Törökországban és Perzsiában végzett népzenei kutatásairól készült magyar nyelvű könyvét a MTA eltüntette még megjelenése idején, és mind a mai napig NEM hozzáférhető Magyarországon! 
Ezt a könyvet angol nyelven a New Yorki közkönyvtárban bárki elolvashatja. A magyar ember meglepetéssel olvashatja benne a következőket: A Török és magyar népzene 75 % egyezést mutat Bartók Béla megállapítása szerint. A perzsa és magyar népzene 42 % egyezést mutat. A finn és magyar népzene 2 % egyezést mutat. Azaz népzenei szempontból minden bizonyíték arra mutat, hogy török eredetű nép vagyunk. 
3) Nyelvi szempontból 
John Rawlinson a székely rovásírás alapján fordította le a sumir írást. 
Lenormant (francia) kutató megállapította hogy a mai nyelvek közül a magyar áll a sumirhoz a legközelebb. Sir Leonard Wolley megállapította, hogy a sumir nyelv nyelvtanát nézve a sumir nyelv 56 nyelvtani sajátosságából 53 megvan a mai magyar nyelvben. 
A török a második legközelebbi a sumirhoz, abban 34 van meg a fentiekből. 
Míg a török "unokaöcs" fokon áll, hasonlóság tekintetében a sumirral, a magyar mondhatni AZONOS, és egyenesági folytatása a sumir nyelvnek. 
A alapszavakat tekintve több mint 6.000 szógyök egyezik a sumir nyelvből a magyarral. 
Megjegyezném, Sir Leonard Wolley professzor később eljött Budapestre, hol magánúton megtanult magyarul - mivel soha semmi támogatást kutatásaihoz a Magyar Tudományos Akadémiától nem kapott. Sőt, a MTA elítélte őt, mondván: "Az MTA soha nem fogja elismerni, hogy a magyar nyelvnek bármi kapcsolata lenne a sumirral." 
Nyelvi szempontból nézve tehát angol, francia tudósok szerint a magyar nyelv mondhatni egyenesági leszármazottja a Sumir-nak. 
4) Régészeti bizonyítékok 
A Tigris és Eufrátesz völgyében végzett ásatások során napvilágra került szobrocskák tanúsága szerint a sumir nép állatai - racka juh, pulikutya, kuvasz, komondor, ridegmarha kísértetiesen egyeznek a magyar nép állataival, rajtunk, magyarokon kívül SENKI másnak nincsenek ilyen állatai a világon. 

Említésre érdemes egy régészeti szenzáció is, Erdélyben Tatárlakán végzett ásatások során került napfényre több ezer égetett agyagtábla, melyeken sumir írás van, s éveken át tartó kutatások és kísérletek eredményeként a Francia Tudományos Akadémia a következőket állapította meg: 

1. Az erdélyi tatárlaki ásatások során talált táblák 1.500 évvel régebbiek, mint az eddig talált legrégebbi Mezopotámiai agyagtáblák. A Francia Tudományos Akadémia ennek alapján kimondja, hogy az emberiség bölcsője és az emberi írásbeliség és kultúra NEM Mezopotámiában, hanem Európában, Erdélyben, kezdődött! 

2. Ezt később a Párizsi Nemzetközi Orientalista Kongresszus is elfogadta, ami igazi világszenzáció volt. S amit csak a nevében magyar sajtó, óriási egyöntetű lelkesedéssel ELHALLGATOTT. Én csak New Yorkban olvastam erről, pesten a mai napig senki sem hallott erről egyetlen árva szót sem. 

Azaz, embertani, népzenei, nyelvészeti, és régészeti szempontból nézve, a finnugor elmélet, melyet ellenségeink dolgoztak ki lejáratásunkra, és magyarellenes propaganda céljára, egyszerűen VALÓTLAN elmélet. 

Ideje lenne hogy az MTA végre ne magyarellenes tevékenységre költse el a magyar lakosság pénzét. 

Példa nélkül áll a világon, hogy egy nemzet tudományos akadémiája arra költi el a nemzet pénzét, hogy nemzetellenes tevékenységet fejtsen ki, rombolván a magyar nemzeti tudatot, hamisítva a magyar történelmet, s hivatkozási alapot nyújt ellenségeinknek (lásd. Trianon Június 4, 1920) 

Hol van a scytha, hun, avar, magyar Őshaza?

A Finn Ugor elmélet után folytassuk a sort pár érdekességgel a magyar Őstörténetről? 

Hol is van az őshaza? Felesleges keresni, mert az őshazában élünk ma is, itt szaporodtak el és innen rajzottak ki a nagyvilágba a scytha, pannon, dák, jász, kun, hun, avar, magyar törzsek, és ide tértek haza mikor a haza veszélyben forgott. Ilyen hazatérési hullám történt 7 - 8 alkalommal is, az Árpád-féle hazatérés (honvisszafoglalás) csak az utolsó volt a sorban (896-ban). 

1. Dechelette, francia tudós, (A Francia Tudományos Akadémia tagja) a bronzkor elismert nagy szakértője állapította meg a következőket: 
"Az első és legprimitívebb bronz leletek Európában csak Kr. előtt 2.000-ben jelennek meg, de a Kárpát medencében talált, és hun illetve székely törzsek által előállított bronz tárgyak többsége Kr. előtt 4.000-ből származik. Sőt, a Torontál megyei Tordas mellett megtalált bronzfokos, melyen székely rovásírással bevésett mondatok vannak, Kr. előtt 5.000-ből származik!" 

2. Tatárlaki lelet, mely sumir írással készült, égetett agyagtáblák ezreiből áll, ugyancsak a Francia Tudományos Akadémia által megállapított adatok alapján, 1.500 évvel régebbi, mint az eddig legrégebbinek hitt mezopotámiai írásos emlékek, s így a Párizsi orientalista kongresszus elfogadta hogy az emberi kultúra bölcsője a Kárpát medence, ezen belül is Erdély. 

3. Az őstörténeti kutatás során igénybe kell venni az úgynevezett társtudományokat is. Melyek a régészet, írástörténet, nyelvészet, helységnévkutatás, embertan, néprajz, mitológia, népzene. 
NÉPZENEI eredmények : * Török és magyar népzene 75 % egyezést mutat Bartók Béla megállapítása szerint" 

Forrás: Hernuss ZoltánMagyar őstörténet

Kapcsolódó: 
Agymosás 9 tételben: amit Balog és a zsidók utasítására "a közoktatás minden szintjén érvényesíteni szükséges"
A Hit Gyülekezetét nem szabad sértegetni, adta az ország tudtára fővédnökük, Kövér László
Elutasították a MÁV és az MNB elleni kártérítési holokausztpert
Népbutítás, avagy a természettudományos oktatás szándékos tönkretétele Magyarországon
Az allergiát nem a parlagfű, hanem a vegyi anyagok okozzák
MAGYAROK! MIKOR ÉBREDTEK MÁR FEL?


Hetedik osztályos magyar földrajz könyv!