Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló - 2015.I.22. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Kedves Olvasó!
Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 
Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes


"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Vegyétek le Krisztust a keresztről!


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=JotMKISSHOA



Jövőnk a múltunkban keresendő: 
"Öljétek meg mindet, Isten megismeri az övéit."


Katharoknak (vagy kataroknak) nevezték a 10. század közepén a dél-franciaországi Languedocban feltűnő, a gnoszticizmushoz hasonló, dualista alapállású eretneknek nevezett vallási mozgalom tagjait. Nevüket maguk a görög "katharosz" = "tisztultak" (tiszta, tökéletes jelentésben) szóból eredeztetik. Egyik legkorábbi dél-franciaországi központjukról, Albiról albigenseknek is nevezték őket. 


III. Ince pápa
A nép körében a katharizmus reális alternatívát jelentett az egyházzal szemben, hiszen a becsületességet és toleranciát, erkölcsi tisztaságot és rugalmasságot nem csak ígérte, hanem alkalmazta is. A 12-13. század fordulójára Dél-Franciaországban a katharizmus jobbára kiszorította a katolicizmust. III. Ince pápa 1198-ban elhatározta, hogy egyszer s mindenkorra véget vet az albigensek mozgalmának. Először békés áttérítő delegációkat küldött a térségbe, akiknek nemcsak a katharokkal kellett megmérkőzniük, hanem az őket védelmező nemesekkel, az őket tisztelő köznépekkel, és a helyi hatalmukat féltő bíborosokkal is. E delegációk különleges felhatalmazásukkal felfüggesztették a bíborosok hatalmát és az egyházból kiközösítették a nemeseket. 

1207-ben a pápa levelet írt VIII. (Oroszlán) Lajosnak, a francia uralkodónak (és még számos más nagyúrnak Franciaországban), amelyben felszólította őket, hogy birtokaikon erőszakkal nyomják el az eretnekséget. Ezt megfejelte azzal az ígérettel, hogy a katharok és támogatóik teljes vagyona és minden földje az elfoglalóké lehet, valamint az eretnekűzők ugyanazokban a kedvezményekben és feloldozásban részesülnek, mintha a Szentföldön hadakoznának. Ezzel az egyházi áldással az északi bárók nagy igyekezettel özönlötték el a délvidéke. 

1208-ban Toulouse grófja megígérte, hogy felszámolja birtokain az eretnekséget, de ténylegesen nem tett semmit. Pierre de Castelnau pápai legátus ezért megrótta, sőt heves vita után kiátkozta a nemes urat. Január 14-én Castelnau-t meggyilkolták. III. Ince pápa erre már követelte a francia királynál a Szent Háború megindítását, és előírta az összes kathar válogatás nélküli legyilkolását. Minden résztvevő számára az előző évi ígéretei mellé még adósságainak teljes kamatmentességét, a világi bíróságok hatáskörének megvonását és a papság azonnali védelmét adományozta. Ezzel megindult az első olyan háború, amit keresztények viseltek keresztény ellen a kereszt jegyében, Szent Háború néven. 


Amikor 1209-ben megkérdezték a pápai legátust, Arnaud Amaury (Amalric) cisztercita szerzetest, cîteaux-i főapátot, hogy miképpen különböztessék meg az ostromlott Béziers város katolikusait a katharoktól, ő jellemző módon ezt válaszolta: "Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius", azaz "Öljétek meg mindet, Isten megismeri az övéit." A katolikus enciklopédia tagadja ezt az esetet, de az tény, hogy a város teljes lakosságát (15 000 embert) lemészárolták, és Arnaud Amaury abbé nem tiltakozott, sőt a pápának ezt írta: "Sem kor, sem nem, sem rang nem mentett meg senkit".Forrás itt



Videó: Izraelben utcán focizó gyerekeket rabolnak el 
azaz Zsidó szervkereskedelem a 21. században

Vonalban levők száma 




Közlemény: Parlamenti vizsgálóbizottság felállítása a devizaadósok ügyében

A Devizaadósok Szövetsége felszólítja a parlamenti pártok közül a Jobbik és az LMP elnökeit, Vona Gábort és Shiffer Andrást, hogy együttesen és sürgősséggel parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezzék az úgynevezett devizaalapú elszámolást tartalmazó kölcsönügyletek engedélyezése, bevezetése, elterjesztése, illetve azok következtében az állampolgárok tömegeit ért károk tárgyában. A bizottság feladata kell legyen az úgynevezett "devizahitelezés" magyarországi feltárása, az annak kapcsán keletkező károk okainak az állami, és személyi felelősök megállapítása. 


A devizaalapú elszámolású kölcsönügyletek kapcsán okkal feltételezhető, hogy azok egy nemzetközi csalás részei, melyben egyes bankok és korrupt állami tisztviselők érintettek. A parlamenti pártok közül a Jobbik és az LMP azok, akikről okkal feltételezhető, hogy nem érintettek ebben a nemzetközi pénzügyi csalásban, állami korrupcióban. A bizottság munkájába vonják be, a devizaadósok legitim - törvényes - érdekvédelmi egyesületeit, a kompetens fogyasztóvédelmi egyesületeket, azaz a törvényes civil jogvédőket. 

A lakosság devizaadósság problémája, eladósítása nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügy. A feltáró vizsgálatok a személyi felelősségre nézve az úgynevezett "Róna listával" kell kezdődjenek. Róna Péter közgazdász - a témakör avatott szakértője - szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert. 

Devizaadósok Szövetsége


Kapcsolódó: 
Minden végrehajtás megakadályozható!
Petíció: A devizaalapú elszámolás csalás!
Van-e deviza a devizahitelek mögött?
FIZETÉSMEGTAGADÁS - Amikor az adós mondja fel a hitelt
Piaci árfolyamon forintosítják a devizahiteleket
Forintosítás: óriási összeget kaptak ma a bankok az MNB-től
MNB igazgató: növeli a versenyt a bankok között a forintosítás
A Fidesz ördögi terve: államosítani a devizahitelesek lakásait
136 milliárd forintot keresett a jegybank a forintosításon
Fordulat? A világsajtó hősként ünnepli Orbánt
MLP: a propaganda ellenére átverte a kormány a devizásokat
Kik és mikor vezették be a devizahitelezést Magyarországon?
Az első Orbán-kormány vezette be 2001-ben
Fidesz-kétharmad: Simicska és Török már elbukott
Megszavazta a Fidesz, eladható a Magyar Föld
Pénzmosás a Világbanknál interjú Karen Hudes volt vezető jogtanácsossal
Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég! A Világbank volt jogtanácsosa kitálal!!!
Kinek fizetjük az államadósságot, azaz a Rothschild család története
Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik! Orosházi a bíróságon

Karen Hudes üzenete a magyaroknak

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosa, a világszintű korrupciót feltáró bennfentes külön nekünk, magyaroknak küld üzenetet a bankvilágban zajló eseményekről. A bankok titkai napvilágra kerülnek. A világ pénzeit fedező aranykészletek szép lassan előkerülnek. Szóval, fel a fejjel! 
A videóban említett link Magyarország cégként történő bejegyzéséről: http://tinyurl.com/l8bmwrr
Thank you, Karen! 



ÜNNEP ZÜRICHBEN, '56-OS HŐSÖKKEL, 
ÉS A HUN-VÖLGY TITKAI

2015.10.22-26. 5 nap, 4 éj (Cs-H), csak 2 munkanap

Az 1956-os megemlékezés Svájcban, a nagy öregekkel életre szóló élmény lehet. 
Túravezető: Dr. Salamin András, a Hun-völgy szülötte, Martin Salamin leszármazottja, aki családjával 1835-ben költözött Magyarországra. Az ő családtörténeti kutatása tárta fel a Hun-völgy igaz történetét. Tőle idézünk: "A völgy őslakói a hunok, vagy a magyarok utódainak tartják magukat. A völgy hun, vagy magyar honfoglalói, a völgy ősi kultúrája: hun-székely-magyar rovásírás, névhasználat-nyelvi emlékek, tulipán-és virágdíszítések, halotti tor, bajuszos katonaszentek, ősi város, hely, családelnevezések.... Rokonságunk mindannyi bizonyítékaként." 

Ár: 99.000 Ft (a Hírhálónál jelentkezők minden útra 5% kedvezményt kapnak!) 
+36-30/648-3543



Matolcsyék újabb alapítványt hoztak létre 37 milliárdból
2015. január 21., szerda HVG

Karácsony előtt egy nappal az MNB újabb 62 milliárd forintot juttatott Pallas Athéné-alapítványainak - köztük az ugyanaznap alapított Domus Innovationisnak -, amelyek így már 250 milliárdból terjeszthetik az unortodox közgazdasági tanokat - írja a HVG e heti számában.

A bőkezű vagyonjuttatás forrása az MNB tavalyi nyeresége, ami döntően a devizahitelek forintosításából és a forint gyengüléséből, vagyis abból keletkezett, hogy a korábban alacsonyabb árfolyamon felhalmozott devizatartalék forintban most többet ér. 

A bankok bankja továbbra sem hajlandó elárulni, alapítványai kiknek, mire és mennyit adtak a felsőoktatás éves állami költségvetési támogatásának immár közel dupláját kitevő vagyonukból. Bár Matolcsy György ma már elismeri - amit korábban nem -, hogy a nemzeti bank nyeresége közpénz, elköltésének részleteit nem osztják meg a nyilvánossággal. 


Rendben van így, főnök?

Kapcsolódó: 
Matolcsy György Huba lesz a jegybankelnök
Matolcsy: közgazdászképzést indít az MNB 200 milliárdból
A 200 milliárd forintos nyereséget etikai és szakmai szempontból is adósok javára lenne illendő visszaforgatni
Matolcsy: törvénytelen az MNB gazdálkodásának ésszerűségéről kérdezni
62 milliárd az MNB-elnök unortodox közgazdasági tanait terjesztő alapítványainak
Rábólintottak a második Matolcsy-csomagra
A napelemek után már a hőszivattyúkra és szélerőművekre is újabb sarc jöhet
Varga: ezért kap milliárdos adókedvezményt Vajna
Nettó 34 milliárd 66 millió forintos csatornázási munka megvalósításában vehet rész Mészáros Lőrinc cége
Zsákutca a közmunkarendszer
Lemondott a polgármester, mert nem asszisztál a közmunkaprogrammal csaláshoz, sikkasztáshoz és hivatali visszaéléshez
Lemondatnák a miniszteri biztosnak látszó fideszest
Totális blokádra készülnek március 1-jén a hungarofób amerikai páholyok itteni kegyencei



Agymosás 9 tételben: amit Balog és a zsidók utasítására "a közoktatás minden szintjén érvényesíteni szükséges"
2015. január 21. szerda mkh.valosag.net


A főigazgatói levél egyik lehetséges előzménye itt olvasható.

"2014. július 18-án M. André Goodfriend a budapesti Amerikai Nagykövetség ideiglenes ügyvivője és munkatársai (...) dr. Kaposi Józseffel, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) főigazgatójával folytattak tárgyalást. 
A baráti hangvételű megbeszélésen dr. Kaposi József adott részletes tájékoztatást a magyarországi tankönyvellátást érintő változtatásokról, a kérdést elsősorban a tankönyvek tartalmi oldaláról megközelítve." 


Nem beavatkozás, hanem partnerség...

Nem avatkozik bele az Egyesült Államok Magyarország belügyeibe - mondta tegnap a Hír TV-nek André Goodfriend. "Ha vannak közös céljaink, közös vízióink a társadalmi célokról, akkor a közös munka nem beleavatkozás, hanem partnerség" - tette hozzá az ügyvivő. 
A főigazgatói találka tehát nem "beavatkozás", hanem a "partnerség" szép példája. Továbbá "nem leszünk gyarmat". 

Kapcsolódó: 
Teljesíthető cél a ciklus végére egymillió új magyar állampolgár
Metzger főrabbi hálás volt Orbán Viktornak
A Fidesz antiszemita Călin Popescu-Tăriceanu szerint
Kövér: Washington az egész magyar elitet le akarja cserélni
Kövér: Zajlik a negyedik világháború
Washington tevékenysége minden eddiginél ellenségesebb lesz Magyarországon
Ne nyaljuk az amerikaiak fenekét!


Metzger főrabbi hálás volt Orbán Viktornak


McCain: Amerikai csapatokat kell küldeni az Oroszországgal határos országokba
2015.01.22 08:00 Hídfő.net

John McCain amerikai szenátor szerint a NATO összeomlásához vezethet, ha nem tudnak erősebb amerikai katonai jelenlétet kialakítani a balti országokban. McCain szerdán kijelentette; "ha az oroszok belépnek a balti országokba, és ott nem várja őket csapda, kétlem, hogy bármilyen további reakció történne. És ez a NATO végét jelentené." McCain - aki jelenleg a szenátus katonai bizottságának elnöke - szerint amerikai csapatokat kell elhelyezni azokban az országokban, melyeknek közös határa van Oroszországgal, hogy így "megakadályozzanak egy orosz inváziót". 

McCain szerint ez megvalósítható a NATO 2014-ben elfogadott programjának keretein belül, ami fokozza a katonai jelenlétet Észtország, Lettország, Litvánia és Lengyelország területén. A szenátor emellett egyetértett azzal a megállapítással is, miszerint ha Oroszország katonai beavatkozást hajtana véget egy NATO-országban, az a NATO végét jelentené. Ehelyett ő inkább az amerikai hadsereg jelenlétét fokozná a balti országokban, ami "világos jelzés lenne Oroszország számára, hogy az Egyesült Államok jelen van."


Ugyanakkor Brent Scowcroft, a Reagan-adminisztráció volt nemzetbiztonsági tanácsadója nem tartja valószínűnek, hogy egy ilyen esemény megtörténne. Scowcroft a szerdai meghallgatáson azt mondta a szenátus tagjainak, hogy "az orosz vezetés részéről nem lenne ilyen reakció". 

McCain felvetése senkinek nem lehet újdonság, aki nem a nyugati sajtóból tájékozódik. Szergej Razumovszkij, az ukrán hírszerzés egykori tisztje 2013 augusztus végén nyilvánosságra hozta, hogy az USA addigra kétezer zsoldost vont össze Bécs környékén, abból a célból, hogy destabilizálja Ukrajnát. Ezek a zsoldosok civilként beszivárogtak az országba, és a következő hónapokban civil tüntetések sorozata játszódott le, majd a legitim kormányt eltávolították a hatalomból. A puccsot követően a nyugati országok azonnal "elfogadták" az új kormányt, ami azonnal megkezdte az EU- és NATO-tagságról folytatott tárgyalásokat. 


Az ukrán háború az amerikai titkosszolgálat felforgató tevékenységének eredménye. Mostanra ez sokkal inkább látható, tekintve, hogy az amerikai szenátorok ma már nyíltan is kijelentik, hogy amerikai csapatokat akarnak küldeni az Oroszországgal határos országokba. Ukrajna Oroszországgal határos ország. A NATO-nak az ukrán-orosz határra is szüksége van csapatösszevonás céljából, ez az ukrán konfliktus lényege. 


Amerikai fegyverek voltak az ukránoknál a donyecki repülőtéren

Kapcsolódó: 
Ukrajna második frontot nyithat a háborúban
Véget ért a donyecki repülőtér ostroma, a népfelkelők átvették az ellenőrzést
Jacenyuk 250 ezerre emelné az ukrán hadsereg létszámát
Az amerikai üzletemberek kezdenek megszabadulni ukrajnai kitettségeiktől
6 és fél milliárd felesleges ember
La Tribune: Az európai szankciókat Washington kezdeményezésére hozták
Iszlámkutató a Hebdo-ügyről és a várható újabb támadásokról: "Nem a vallás táplálja a terrorizmust!"
Beindult az ukrán húsdaráló - újra virágzik a szervkereskedelem
Az Igazság a Háborúkról
Az Európai Unió az Egyesült Államok csatlósa lesz?
Soha nem hinnéd el, miből van a McDonald's sült krumplija
Osama: Oroszország lerongyolódott



100% identical ear- eye- and nose distance between Obama and Osama


Putyin: "Te csirkefogó! Ha én egyszer megfogom a... nyakkendőjüket a terroristáknak!"