Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC



BÉKÉS leváltás, államunk és az alkotmányos rendünk helyreállítása

Az érvénytelen Alaptörvénnyel és a vele létrehozott, aljas módon Magyarországnak elnevezett NEM MAGYAR állammal az a szerencsénk, hogy mind a Magyar Történeti Alkotmány alapján, mind a magyar állam hatályos, ideiglenes alkotmánya (és egyben a magyar állam hatályos alaptörvénye) szerint is közjogilag (a magyar alkotmányos rend szerint) ÉRVÉNYTELEN jogi dokumentum!!! 
Ez a külső diktatúra (amivel végképp meg akarták semmisíteni évezredes alkotmányos rendünket és ezer éves magyar államunkat) ad esélyt és lehetőséget nekünk a hazaáruló politikai "elit" - alkotmányos rendünk és a nemzetközi jog általi - BÉKÉS leváltására, államunk és az alkotmányos rendünk helyreállítására. 

A diktatúrával ellenségeink pont az ellenkező hatást érték el. 
Ők meg akartak vele semmisíteni bennünket, de pont azt a fegyvert adták vele a kezünkbe, amivel nem csak megvédhetjük magunkat, hanem helyreállíthatjuk az elmúlt ezer évünk hibáit!!! 
Jövőnk, sorsunk alakítása, társadalmi fejlődésünk új irányának meghatározása ezer év után újra a magyar nép kezébe került!!! 
Ez egy olyan lehetőség, ami egy nemzet életében ezredévenként egyszer adódik. 
Tőlünk függ, hogy ezer év után végre újra szabad magyarok leszünk, vagy továbbra is a háttérhatalom valamelyik ágának (jezsuiták, szabadkőművesek, cionisták) gyarmata. 
ERRŐL kell döntenetek rövidesen. 
Hogy ezer év után továbbra is rabok akartok maradni, vagy ezer év után újra szabad magyarok akartok lenni. 
Mert a 3 szabadságharcunk után most jött el az ideje, hogy VALÓBAN kivívjuk nemzetünk szabadságát!!! 
Geri Tibor

Kapcsolódó: 
Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik!
Mókuskerékben
Vonalban levők száma 


Betiltott sajtoklub a MOM-ban
2002.08.23. Hungária TV

Nagy gratuláció Lacinak, az operatőrnek! 




Hozzáteszem: Fidesz-Mszp EGYKUTYA!
Miért? Mert Pintér Sándor rendelte el az azonnali szavazócédulák megsemmisítését, amiből kiderülhetett volna az Mszp választási csalása, no meg a Fideszé is! Ennek felháborodására jelentek meg Budaházyék! 
Tovább megyek: ki rendelte meg a HírTV-ben napokig minden félórában leadni Budaházy állítólagos szervezkedését? Minthogy labdába rejtett bombát szállítanak egy zárt furgonban, no meg egy bonyhádi 
robbantás felvételét álságosan bevonva, mint bizonyítékot! 
Jegyezzük meg: Fidesz-Mszp EGYKUTYA!
Miért demonstráltak? Kit érdekel! Mi lett a rendőrakcióból? Fidesz kampány! Szánalmas!... 
(Kovács János, Hírháló mindenes)

Kapcsolódó: 
Budaházy Györgynek és öt társának bizonyosan le kell dolgoznia harminc nap közérdekű munkát
Felfüggesztett börtönt kért az ügyész Budaházyra
Az egyik bonyhádi kísérletező megerősíti: az ő robbantásukat mutatta be Draskovics
A hírTV állítása szerint bizonyító erejű felvétel birtokába jutott
Schmitt Pál elutasította Budaházy kegyelmi kérvényét
Budaházy a börtönben marad


Lovas István: Legyen az RT-nek magyar adása!
Nyílt levél Vlagyimír Putyin, Oroszország elnökéhez 

Tisztelt Elnök Úr!

Egészen biztos, hogy ez a levél nem jut el Önhöz. Ezért megkértem valakit, hogy az ebben szereplő gondolatot továbbítsa azoknak, akik azt egyetértés esetén meg tudnák valósítani és ennek során nyilván kikérnék véleményét. Ez pedig az, hogy az RT, korábban Russia Today (az angol, spanyol és arab nyelven sugárzó globális orosz műholdas- és kábeltévé) indítsa el magyar nyelvű adását is. Tudom, hogy ez nevetségesen hangzik az előbbi említett nyelveken elérhető nézők számához képest, de Magyarországnak különleges súlya van, amit mutat az is, hogy a nemzetközi sajtó mekkora figyelmet szentel a nem egészen 10 milliós országunknak. Talán nem véletlen, hogy a Euronews nem sugároz műsort a 23 milliós Romániának, de magyar adása van, amely kevésbé különbözik a magyarországi balliberális tévéadók által követetett műsorfilozófiától és -politikától, mint egymástól az orosz és a finn vodka. /Az előbbi jobb./ 

Amikor 1984-től 1990 elejéig a Szabad Európa Rádió /Szabadság Rádió müncheni központjában dolgoztam, az amerikai kongresszus felügyelete alatt dolgozó adó minden alkalmazottja egy olyan bejáraton ment be a belső folyosókra, amely fölött az ENSZ emberjogi kartája 19-ik cikkelyének szövege volt olvasható. 
E szerint mindenkinek jogában áll "a határoktól függetlenül bármilyen médiumon át információt keresni, kapni és tovább adni".
E 19-ik cikkelyt ma a "demokratikus" Európa súlyosan megsérti, miközben ezt az Európai Unió sohasem kifogásolja. Beleértve az Európai Parlament választott gyáva képviselőit, akiknek ez kutya kötelességük lenne. 
Néhány példa: Európában (és nem egy latin-amerikai országban) nem fogható a libanoni al-Manar televízió, mint ahogyan az iráni Press TV kitűnő, tárgyilagos, műholdon át sugárzott angol nyelvű adása sem. (Aki ezekre kíváncsi, természetesen interneten láthatja őket: ezt az elérést még nem tiltották be.) 
A brutális elhallgattatás ellen eddig nem hallottuk a "független", nem kormányzati szervezetek tiltakozását sem. Kivétel tudomásom szerint csak a világ legnagyobb újságíró szervezete, a Nemzetközi Újságíró Szövetség volt. A szovjet időkben a SZER/SZR adásait még csak zavarták, de nem szüntették meg. A mai nyugati "demokráciák" már nem annyira kényesek. 

A szabad szótól rettegnek. Ezt nem egyszer személyesen is megtapasztaltam. 2002-ben, a balliberálisok győzelme után a kormány egy maffiózóval összefogva tiltott le egy nagy nézettségnek örvendő tévéműsort, a Sajtóklubot. Tagjait fizikai likvidálással fenyegették, a balliberális média tagjai örvendezése közepette. A nyugati vagy magyarországi "jogvédők" hallgattak.

Amikor pedig az év szeptemberében az ausztriai Besztercebánya kőfejtőjének parkolójában kívántunk rendkívüli "Sajtóklub"-ot tartani, azt osztrák oldalról tiltották le, miközben az oda igyekvő, és a betiltásról nem tudó több ezer magyart a budapesti kormány kérésére keleti csürheként terelték vissza az osztrák határőrök. A jobboldali kormányok idején még a mézesbödön fenekén is antiszemita foltokat vizionáló, a sajtószabadságért ilyenkor a vonaglásig aggódó Paul Lendvai nevű ausztriai újságíró a Népszabadságon át nyugtatgatta a budapesti szocialista-szabaddemokrata kormányt és népét, hogy az osztrák kormány meghiúsítaná azt a tervünket, hogy egy szabad rádióadót működtessünk osztrák földről az FM frekvencián.

Egy magyarul szóló RT-nek földrengésszerű hatása lenne. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt a napokban Önhöz hasonlító Clinton elnök (Orbánt "putyinozni", mint nyilván tudja, negatívum és egyfajta kötelező kűr a nyugati sajtóban) volt tanácsadója, Charles Gati Mark Palmer volt budapesti amerikai nagykövettel és az EBESZ volt szabaddemokrata sajtócézárával, Haraszti Miklóssal 2012 februárjában a Washington Postban írt közös kiáltványukban sürgették a Prágában működő Szabad Európa Rádió magyar adásának újra indítását. Azaz amerikai állami propagandát akartak sugározni. Mely ötletük csupán azért nem valósult meg, mert elfelejtették, manapság senki nem hallgat rövidhullámú adókat. Ha viszont megvalósult volna más formában, igen gyér hallgatottsága lett volna, mert ugyanazt ismételgette volna, mint a megszámlálhatatlan magyarországi liberális médium. 

Annál inkább néznék az RT remekbeszabott műsorait úgy, hogy abban a magyar nyelven sugárzott angol törzsanyag mellett eredeti, magyar anyagokat is adnának. Ma az RT - az Egyesült Államokban a BBC után második legnézettebb nem amerikai tévéállomás -főként tárgyilagossága és egy friss nézőpont megjelenítése miatt messze jobb az előbb említett angol kormányzati adónál, amely ugyanarra a kaptafára jár, mint a világ tucatnyi globális nyugati tévécsatornája. 

Finanszírozni egy ilyen adót Önöknek semmiség lenne, főként úgy, hogy még egy picit megemelnék a földgáz árát azon országoknak, amelyek a leghangosabban kiabálnak országa elleni szankciókért. 

Tisztelettel, 
Lovas István

Kapcsolódó: 
Miért hallgatunk az igazunkat erősítő külföldi hírekről?


Még Karácsonykor is egy ország elpusztítására buzdított egy cionista amerikai zsidó törvényhozó
2014. december 25. 16:30 PressTv - Hunhír.info

Michele Bachmann amerikai törvényhozó Obama amerikai elnök külpolitikáját szokás szerint bírálva Irán bombázására szólította fel az amerikai kormányt a Washington Watch rádióműsorban Szenteste. A törvényhozó közölte: a Fehér Ház karácsonyi partyján is követelte az elnöktől Irán bombázását, de Obama nem vette komolyan követeléseit. "Obama fölényesen rám nevetett, és azt mondta: Kedves Michelle, ez nem olyan egyszerű" - siránkozott a cionista zsidó nő. 


Michele Bachmann szeptemberben a Kongresszusban az amerikai történelem első Izrael-ellenes elnökének nevezte Obamát, aki nem hajlandó elpusztítani Iránt, amely a cionista nő szerint veszélyt jelent Izraelre nukleáris energia programja miatt. Hogy Imádott országa, Izrael minden nemzetközi szerződést felrúgva brutális atomarzenált birtokol, az persze természetes, hiszen jár neki, ezért meg azért. 

Kapcsolódó: 
A HVG több mint ötmillió hívőbe rúgott bele
Orbán Viktor: "Zsidó származású magyar vagyok."
Schmidt és Fürjes Tel-Avivban: "A holokauszt magyar bűn"
Áder: a holokauszt jóvátehetetlen bűn
A honvédség tábori főrabbija lett Köves Slomó
Hittan vagy erkölcstan?


Orbán kancellárjai: oligarcha-barát, kamudoktor és E.ON-párti luxusállamtitkár
2014. december 27. Hír24

A Fidesz a felsőoktatás-rombolást négy lépésben hajtotta végre: megszorítások, tandíj, keretszám-korlátozás, végül az egyetemi autonómia felszámolása, a kancellárnak nevezett Fidesz-komisszárok kinevezése - írja MTI-hez eljuttatott közleményében a Párbeszéd Magyarországért Párt.


"A most kiválasztott nyolc kancellár közé tartozik Papp Csilla, Papcsák Ferenc egykori jegyzője, egy luxusállamtitkár, egy kamudoktor és egy Leisztinger Tamáshoz köthető jelölt is. A Szegedi Tudományegyetem fura ura az a zalaegerszegi futballklub-elnök lesz, aki amerikai kamudoktorijával hencegett. Amikor ez lelepleződött, törölte önéletrajzából, beismerve a csalást. Oktatásmenedzseri tapasztalata nincs, de büszkén pózol Orbán Viktorral" - részletezi dr. Erőss Gábor, a párt oktatási szakpolitikusa. 

"Orbán érdekes választása a Leisztinger Tamás nagyvállalkozóhoz kötődő Scheuer Gyula, az ELTE jövendő kancellárja. Scheuer a 18. és 21. kerületben is betöltött különböző tanácsadói és felügyelőbizottsági pozíciókat. Érdekes, hogy a Fidesz annak az oligarchának a köreiből választ kancellárt, akit kerületi polgármestere májusban nyíltan korrupcióval vádolt. Hegmanné Nemes Sára a fejlesztési tárca Simicskához, Nyergeshez kötődő államtitkára, aki a Kecskeméti Főiskola kancellárja lesz. Ő az, akiről 2012-ben kiderült, hogy havi 150 ezer forintért béreltet magának közpénzen szolgálati lakást; és ő falazott az E.ON multinak piaci érték felett juttatott százmilliárdokhoz is" - folytatja. 

El a kezekkel az egyetemektől! - zárul a közlemény. 

Kapcsolódó: 
Orbán: száz nap, amely megváltoztatta az országot
Papcsák nem lát bele, miből lett 160 milliója
Már Jókai Anna és Vizi E. Szilveszter is bírálja a kormányt




Orosz kutató: Magyarország a frontvonal kellős közepén találhatja magát

Az Orosz Tudományos Akadémia Európa Intézetének egyik kutatója úgy látja, hogy Washingtonnak megvannak az eszközei a nyomásgyakorlásra, főleg Magyarország esetében. Alekszej Drinocskin szerint korábban az elégtelen demokrácia volt a vád, most a korrupció. Hogy kiket tiltottak ki, azt az amerikaiak nem hajlandók elárulni. És az is nagyon valószínű, hogy az unió keményebb műszaki feltételeket ír elő az atomerőművek számára. 

Pedig - mutat rá a kutató - Paks-2 terve gazdaságilag kifogástalan, ám ha hozzávesszük az erős politikai tényezőt, akkor a magyarok joggal félnek, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják nemzeti érdekeiket. Továbbá a szlovák, a cseh és az osztrák érdekeket. Lehet, hogy az USA egyszer s mindenkorra el akarja intézni Európát. 

Drinocskin szerint azonban nem csak Orbán ellenzi a hideg háborút, hanem más szereplők is. Magyarország kicsiny, és lakosai tudják, hogy egy napon a frontvonal kellős közepén találhatják magukat, ha újabb agresszív akciók történnek. (pravda.ru

Kapcsolódó: 
Az oroszok egy összegben is követelhetik a paksi hitelt
Gyurcsány emberei utat nyitnak az ellenségnek
Kétezer amerikai zsoldos érkezett Magyarországra
A NATO nukleáris fegyverek alkalmazására képezi a lengyel pilótákat
Oroszország törekszik az atomháború elkerülésére
Kizárnák Magyarországot az EU-ból - megdöbbentő hírek!?





Az amerikai militáns imperialisták arra készülnek, hogy az oktalan, de indulatos jobboldali radikális magyarországi tömegeket az egykori judeo-bolsevik, ÁVÓS családi gyökerű, de időközben baloldali liberálisokká átvedlett és elkötelezett amerika-barát judeoliberális értelmiséggel felhergeljék, majd a barikádokra csalják. 
Most, amikor valamennyi gazdasági paraméter az elmúlt évtizedek legeredményesebb formáját mutatja, Magyarországot kezelhetetlen káosz állapotába akarják sodorni, hogy a káoszban magukhoz ragadják a hatalmat. 
Nem véletlen! 
Úgy gondolják, hogy Budapesten is megismételhető a "Majdan forgatókönyve". 
Magyarországi ügynökeikkel készítik elő a terepet. 
A magyarországi nemzeti radikális tömegek felelőssége, hogy elhatárolják magukat Kun Béla 21. századi destruktív magyarellenes és idegen érdekeket gátlástalanul kiszolgáló belvárosi "urbanoliberális "falkáitól, természetes és szellemi leszármazottaitól. 



A zsidó kül-és belpolitikában, ha éppen úgy gondolják, hogy szükség van rá. akkor holokauszt egy olyan "mumus", amely "CIPPOLA bűvészkalapjából" mindig előhúzható és pénzre vagy szavazatra váltható! 
A mellékelt cikkben: 
A Yediot Ahronot dec. 25 . - i számában Cipi Livni parlamenti képviselő, aki jelentős politikai személyiség az izraeli politikai életben, nagy jelentőségű és a zsidóságot érintő, szinte forradalmian új hangvételű kritikát tett közzé. 
IDÉZET 
"Mit ajánl Netanyahu a biztonság megoldására biztonsági kihívásokkal szemben? Mindig az antiszemitizmust és a holokausztot. Azért, mert Netanyahunak nincs megoldása, hanem ehelyett Ő a népet ijesztgeti." 
Ezzel Cipi Livni azt állítja , hogy a politikai életben a " antiszemitizmust " és a "holokausztot" tisztességtelenül használják. Egy izraeli politikustól ez egy forradalmian új, de már régóta várt önkritikus kijelentés. (Bodó K. Attila) 



Újabb maláj utasszállító repülőgép tűnt el
2014/12/28 BalRad

Az AirAsia újabb utasszállító repülőgépe tűnt el mára virradóan.

Különböző források szerint az A320-200 típusú, QZ 8501 járatszámú gép fedélzetén 155-162 ember tartózkodott, és a szingapúri Changi Airport repülőtérre kellett volna megérkeznie helyi idő szerint ma hajnali fél négykor.. 

De nem érkezett meg, és nem tudják hol van! 




Ez az Új Világrend? Ismét eltűnt a radarról egy utasszállító
2014. december 28. 08:11 Hunhír.info

Nagy erőkkel keresik az Indonéziából Szingapúrba tartó, vasárnap eltűnt személyszállító repülőgépet - közölték mindkét ország hatóságai. A géppel a felszállás után 42 perccel veszett el a kapcsolat, amikor vélhetőleg a Jávai-tenger fölött, Kalimantan (Borneó) és Jáva között járt. Közép-európai idő szerint 1.30-kor kellett volna megérkeznie. A szingapúri repülőgép utastájékoztatójában azt közölték, hogy "késik".

Az utasok és a személyzet létszámáról eltérő adatok vannak: 155-161-162 emberről szólnak a jelentések. A brit hírügynökség felsorolása szerint 149 indonéz, 3 koreai és 1-1 szingapúri, brit és malajziai utas volt (köztük 16 gyerek és egy csecsemő), és ehhez adódik a 6-7 főnyi személyzet. 

A géppel a felszállás után 42 perccel veszett el a kapcsolat, amikor vélhetőleg a Jávai-tenger fölött, Kalimantan (Borneó) és Jáva között járt. Közép-európai idő szerint 1.30-kor kellett volna megérkeznie. A szingapúri repülőgép utastájékoztatójában azt közölték, hogy "késik". 

A keresésbe bekapcsolódott a városállam légiereje és haditengerészete is. 



Megint megöltek a cionista irányító dinasztiák valakiket, akik az érdekeik útjában voltak, és a gépen utaztak. Az első eltűnt maláj gép eltűnésével egy elektromos autó szabadalom került Rothschildek 100%-os tulajdonába, hogy leolvasztották a NATO új lézer fegyverével, és megölték a rajta utazó további négy szabadalmi tulajdonost, akiknek szintén 20-20%-os részarányuk volt. (R.Á.) 

Kapcsolódó: 
Kijev cáfolja a hírt, mely szerint ukrán harci repülőgép lőtte le a malajziai Boeing-et
Marc Dugain: Az amerikaiak lőtték le a maláj légitársaság MH370-es járatát




Nők az ISIS legjobb propagandistái
2014.12.26. globoport.hu

Legelőször mindenki azt feltételezte, hogy az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet csak szexre és a "nővásárok" miatt toboroz nőket az interneten. Azonban a legutóbbi riportok és beszámolók szerint nem ez az elsődleges cél.

"Vanessa azt mondta nekem, hogy főz a férjére és annak harcostársaira, miközben többi nyugati országokból származó muszlim nővel él együtt egy "speciális kollégiumban". Ezekben olyan nők laknak, akik a családalapítás és fenntartás miatt vannak ott, s nem úgy bánnak velük, mint a rabszolgákkal" - nyilatkozta az al-Monitornak egy Hollandiában élő édesanya, akinek a tizenkilenc éves lánya még augusztusban csatlakozott a "kalifátushoz". 


A család hónapokig nem tudta feldolgozni ezt, s a lányukkal is csak decemberben tudták újra felvenni a kapcsolatot, aki azóta mindig beszámol a mindennapi életéről Szíriában. A holland hatóságok is megkeresték a szülőket, akik szerint a lány által küldött üzenetekből pontosan leszűrhető, hogy a terrorista szervezet miképp bánik a nőkkel és milyenek a nők mindennapjai. 

"A dzsihadisták szolgálatába álló nők a legjobb propagandisták. Úgy állítják be az egész Iszlám Államot, mint egy Disneylandet a szélsőségesek számára"

mondta egy holland katonai szakértő, miután megvizsgálták Vanessa üzeneteit. Szerinte azelőtt soha nem volt ilyen könnyű dolga egy radikális szervezetnek, mint most, hogy népszerűsítése magát és embereket toborozzon. 

Az Iszlám Állam nagy hangsúlyt fektetett a női "toborzókra", akik képesek gyakran még a férfiakat is rávenni arra, hogy költözzenek a "kalifátusba" és vegyenek részt a "szent küldetésben". A női toborzótisztek Facebookon és Twitteren képeket osztanak meg a "bőséges lakomákról, amelyeket a családjuknak rendeznek, A közösségi oldalakon keresnek meg fiatal lányokat és népszerűsítik az ISIS által nyújtott előnyöket, valamint blogokat is vezetnek, ahol bemutatják a mindennapjaikat. Ezenkívül válaszolnak minden kérdésre és segítenek megtervezni az utazást is. 

A dzsihadista toborzóasszonyok "kalandos életet" ígérnek azoknak, akik esetleg egy kis izgalmat keresnek. Nem egy nőt fényképeztek le egy AK-47-el vagy bármilyen más fegyverrel a kezében, mivel ez "alapkiképzésnek" számít náluk. Ápolói és orvosi feladatokat ajánlanak fel nekik akár a frontvonalakon is, saját testőrökkel. A "legextrémebbek" azok a képek voltak, amelyeken nők robbantómellényt viselnek és úgy mutogatják, mint a "legtökéletesebb ruhadarabot, amit egy asszony a férjétől kaphat". 

A toborzónők nem csinálnak titkot abból sem, hogy mi vár azokra a nőkre, akik csatlakoznak hozzájuk és milyen büntetésekre számíthatnak, ha megsértik az előírásokat. A frissen megérkezett lányokat és nőket legelőször elviszik egy rövid "ideológiai továbbképzésre", ahol megtanítják, hogyan kell viselkedni és öltözködni a "kalifátusban". Az órákat nem férfiak, hanem nők tartják, akik gyakran sokkal szigorúbban viselkednek, hogy így "kiirtsák a nyugati dekadencia minden formáját". Ráadásul a nőknek még saját vallásrendőrségük is van, mint a Khansaa Brigád, amelynek tagjai az ellenőrzik, hogy a nők betartják-e a vallási előírásokat. Ők szabják ki és hajtják végre az olyan büntetéseket is, mint a korbácsolás. 

Kapcsolódó: 
Török luxusterepjárókkal harcol az Iszlám Állam
Az ISIS vécépucolója voltam
Észak-Korea majomhoz hasonlította Barack Obamát
Az ameikai rezsimet példátlan támadások érik, és megjósolhatatlan események küszöbén állunk


Jézus Krisztus Igaz története
Badinyi Jós Ferenc: Jézus Király, a Pártus herceg (részletek)
Kegyelem Néktek és Békesség! 

Jézust keresztre feszítették és megölték. 

Miért is? 

Mert vallási vezetőként tekintettek rá az emberek. Vallási vezetők pedig a jeruzsálemi zsidó templom főpapjai lehettek csak, mert a csak zsidó vallás gyakorlata volt megengedett, és ez volt a hivatalos államvallás. Minden más hit, ideológia, Isten lényének más elképzelése eretnekségnek, pogányságnak volt törvényileg elrendelve, és azok hirdetőire, mint hamis prófétákra, a templomi törvény halálbüntetést írt elő. Jézust is ilyen "hamis prófétának" tartották a zsidó "vallásvezérek", mert nem a kegyetlen, uralkodni akaró, zsidó valláspolitika által eszményesített Jehovát istenítette, hanem a mindenkit egyformán szerető Mennyei Atya gondviselői jóságát dicsérte és Igazságát tanította. Ezért akarták őt a zsidók megölni, ahogyan az evangéliumokban olvashatjuk: 

"...Meg akartok engem ölni, mert az én beszédemnek nincs helye nálatok. Én azt beszélem, amit az én Atyámnál láttam, ti is azt cselekszitek azért, amit ti az atyátoknál láttatok." (János 8:37-38.) 

Jézus határozott különbséget tesz az Ő mennyei Atyja és a zsidók atyja - Jehova - között, akit nem ismert el Istennek az evangéliumi tudósítás szerint, mert így nyilatkozik róla: 

"...Ha Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem, mert én az Istentől származtam és jöttem.... Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt az kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és a hazugság atyja. " (János 8:42-44.) 

Később a zsidók rá is kérdeznek? 

".... Nem jól mondjuk mi, hogy szamaritánus vagy és az ördög van benned?" (János 8:48.) 

Jézus születését karácsonykor, azaz Gurusúnykor ünnepeljük az újra éledő fényben. 

Jézus követésének útja azonban nem könnyű, mert tanításának csak igen kis részét foglalják magukban a kereszténység evangéliumai, melyeknek alapvető szelleme az, hogy "Jézus áldozati bárány, akinek vére elveszi az emberiség bűneit". Ez a hittétel teljesen a zsidó vallásban gyökerezik és bizonyítéka annak, hogy nem Jézus Urunk alapította a mai keresztény vallásokat, hanem legnagyobb ellensége - Saul rabbi - a kereszténység Szent Pálja, aki sohasem hallotta Jézus szavait, fogalma sem volt arról, hogy mit tanított, hanem a zsidóság új szektáját alapította meg tanaival, melyeknek alaptétele az, hogy "vérontás nélkül nincs bűnbocsánat." (Zsidókhoz írt levele 9:22.) 

Ezért lett a kereszténység hivatalos neve "zsidó-kereszténység". Ezért nem találjuk meg az evangéliumok között Jézus tanítványainak írásait. Ugyanis a jézusi tanítás, az Istenfiúság tudatának lelkünkbe való közvetlen beültetése, Istenhez való közvetlen tartozásunk, Isten és lelkünk homogenitása mind-mind hiányoznak azokból az írásokból, amelyet a kanonizált, zsidó szellemű evangéliumok tartalmaznak. 

Nem születhettünk bűnösnek; ez ellenkezik az isteni törvényekkel, és a józan ésszel. Így nincs szükség bizonytalan megváltásra sem. 

Jézus sohasem mondta azt, hogy "bűnben születtünk". Azt sem, hogy Ő a "megváltó". Ez a zsidó-keresztény vallástanítás, az ún. "paulinista" teológia álláspontja. Jézus felvilágosító szavait megtaláljuk János evangélistánál, amint mondja: "Én világosságul jöttem e világra, hogy senki ne maradjon sötétségben, aki engem hisz." (János 12-46.) 
Teljes írás: http://aranylaci.freeweb.hu/jezus/jezus.htm

Kapcsolódó: 
Mennyire megbízható a Biblia?
Jézus Urunk és Mária Magdolna égi vérvonala - Kovács-Magyar András előadása
Jézus édesanyja az adiabenei Kharax hercegnője volt, apja Nakeb ariabenei király




Leiratkozás itt