Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tompó László közírásai PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC


Nem mi mondjuk: „A Zsidó Egyetem nem tartozik a magyar felsőoktatás élvonalához”

2014. december 22. 14:10

Másról sem szólnak a háttérhatalom médiumai, mint arról, mennyire lemaradtunk mi magyarok mindenben mindazokhoz képest, akiket kizárólagosan és kritikátlanul favorizálnak. Néha azonban mégis elszólják magukat. Mint a minap, amikor is arról olvashattuk egyik legfőbb médiumukban, hogy bizony a budapesti Zsidó Egyetem „nem tartozik a magyar felsőoktatás élvonalához”. Miként legfőbb szervezetük sem véletlen, hogy nem nyeri el ugyebár a magyar társdalom többségének egyértelmű rokonszenvét.

A világhatalom már nem tankokkal, hackertámadással jön ellenünk

2014. december 21. 18:12

2_serverrack.jpgNem mi, a Néphazugság mai száma írja ezt. Egyenes beszéd. Legalább tudjuk, mire számíthatunk, mondhatnók. Merthogy hazánk ma már a Noam Chomsky által a világ vezető terrorista államának nevezett USA „műveleti területe”.

Kész őrület: a hanukázni nem akarókat hanukázásra kényszerítik

2014. december 20. 09:56

Aligha rémlátás, ha megállapítjuk, abnormális világban élünk. Jobb korokban ugyanis még evidencia volt, hogy „in gustibus non est disputandum”, „ízlésekben nincsen vita”. Ma viszont nemhogy vita, diktatúra van e téren is. De minek az apropóján írjuk is ezt?

Lázár János ezúttal sem a magyarság elleni gyűlöletkeltést akarja megtorolni

2014. december 19. 11:20

menora.jpg„Aki gyűlöletet kelt, az arra számíthat, hogy a magyar jogrendszer nem hagyja annyiban tettét” – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Zsidó Közösségi Kerekasztal szerdai ülése után újságíróknak. Érdekes. Nincsen nap, pláne adventben, amikor ne gyaláznának naponta, éspedig ki tudja hányszor, keresztény szimbólumokat. Azok tettét viszont valahogyan mégsem torolja meg a magyar jogrendszer. Ki érti ezt?

Vezető rabbik ismerték el, hogy Horthy a nemzet felszabadítója

2014. december 17. 16:48

horthy-csiksomlyo500.jpgNyilván szükségtelen bizonygatnunk olvasóinknak, egykori kormányzónk mennyire céltáblája a „kifinomult emlékezetpolitiká”-val rendelkezőknek. De miért is, kérdezhetnők. Hiszen, amint már korábban magunk is tényadatokkal bizonyítottuk, alatta eleik egyáltalán nem éltek olyan rossz sorban, amint azt ők állítják újabban lépten-nyomon. Sőt olyannyira nem, hogy ezt akkor vezető rabbik ismerték el.

Kiktől ne tegyünk könyvet karácsonyfa alá

2014. december 17. 09:48

karacsonyale250.jpgAdvent, karácsony messze nem a selejtes termékek vásárlásáról szól, legalábbis azok számára, akiknek volt egykor gyermekszobájuk. Övék a feladat, hogy rámutassanak: ha a könyv talán a legjobb barát, akkor a könyvesboltok és antikváriumok készletéből kiktől NE tegyünk semmit karácsonyfa alá. Ennek érdekében közöljük nevüket. A névsor persze korántsem teljes, hiszen annak elkészítése alighanem emberfeletti feladat lenne.

„Akik ma tüntetnek, az MSZP-re fognak szavazni”

2014. december 15. 13:22

haha120218-1-250.jpgVagyis a nemzetmegbuktatókra, tesszük hozzá mi. Akik most, ki- és felhasználva az Orbán-kabinet kétségtelenül súlyos gyengeségeit és mulasztásait, ugyanazt teszik, mint amit előző századunkban minduntalan tettek. Fűt-fát ígérnek, de csak addig, amíg el nem kapják a kormányrudat.

A Néphazugság akarja eldönteni helyettünk, elsötétüljenek-e a hipermarketek vasárnaponként

2014. december 14. 10:47

euro_kicsi.jpgAligha szükséges részleteznünk, miként vélekedik a Néphazugság a vasárnap megszenteléséről, ennek jeleként az áruházak tervezett aznapi zárva tartásáról. Berkeiben semmi sem szent ugyanis. Így az sem, miként vélekedik erről a többségi társadalom, amire viszont folyvást hivatkoznak amottan, mint feltétlen támogatójukra.

A nemzetmegbuktatók mások hagyományait nem tisztelik

2014. december 13. 16:45

szabo-dezso-lead.jpgPortálunkon az imént Szabó Dezsőtől idéztünk lassan száz éves keresetlen sorokat arról, kiktől és miért szükséges „visszafoglalunk” javainkat. Amivel korántsem állt egyedül a maga korában. Éspedig olyannyira nem, hogy a saját maguk által bevallottan liberális kortársai között is akadtak jócskán olyanok, akik ugyanígy vélekedtek.

A benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt?

2014. december 12. 20:03

A Néphazugság mai száma arról tudósít, hogy a vasárnapi boltbezárás bevezetését követő időszakra készülnek a nagy áruházláncok, mint a Spar, amely így a benzinkutakon kialakítandó üzletekből hozna be pluszbevételt. Csak hát kérdés, akkor már a benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt? Nemrég egy benzinkút melletti műszaki áruházba tévedtem, ahol minden egyes termékre egy STOP-tábla volt ráakasztva ezzel a felirattal: „Engemet el akarnak adni!”. Arról, miként lett a tárgyból alany, most hadd ne kezdjünk elmélkedni. Elégre az Új Világrendben ugyebár nem kötelező nyelvtant tanulni.